İnternet & Teknoloji Evkur satış elemanlığı? SoruSorunSorunsalı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru açık. Evkur satış elemanları tecrübesi olan var mı? Ya da artılarını ve eksilerini bilen? Evkur satış elemanlığı? Cevapla Satış Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 11.200 civarı bir maaş veriyor. Prim almıyorsun. Eskiden sabit asgari ücret artı olarak 4 ayda bir çift maaş alıyordun. Onu kaldırıp 11.200 maaş yaptılar. Çalışan arkadaşlarım var. 0 10 Yorumla SoruSorunSorunsalı +1 yıl Binanın her bölgesindeki çalışma bölümlerinde fiyat aynı mıdır peki? Gerçi hangi bölümde çalışacağım da belli değil pek. Yorumla MyColorDark +1 yıl Her departmanda aynı maaş fark yok. Yorumla SoruSorunSorunsalı +1 yıl Peki 8 saat mi çalışma süresi yine? Yani mesaisi falan oluyor mu ki bunun? Cidden bilmediğim için soruyorum. Yorumla MyColorDark +1 yıl Mağazacılıkta mesai olmaz. Sabah açar akşam kapatırsın. Ama bildiğim kadarıyla çift vardıya sistemi var. Fakat saatlar kaç onu bilmiyorum. Yorumla SoruSorunSorunsalı +1 yıl Çift vardiya ne demek oluyor? Yorumla MyColorDark +1 yıl Örneğin sabah 09:30 da mağazayı açan elemanlar akşam 18:30 da çıkıyorlar.11:00 da mağazaya gelenler, kapanışa kalıyorlar. Yorumla SoruSorunSorunsalı +1 yıl Hmm anladım. Çok teşekkür ederim hocam. Bir sorum olursa yine buradan yazarım zahmet olmazsa. Yorumla MyColorDark +1 yıl Yazabilirsin elbette Yorumla SoruSorunSorunsalı +1 yıl Allah razı olsun, çok sağ ol. İyi akşamlar. Yorumla MyColorDark +1 yıl İyi akşamlar :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
11.200 civarı bir maaş veriyor. Prim almıyorsun. Eskiden sabit asgari ücret artı olarak 4 ayda bir çift maaş alıyordun. Onu kaldırıp 11.200 maaş yaptılar. Çalışan arkadaşlarım var.
Binanın her bölgesindeki çalışma bölümlerinde fiyat aynı mıdır peki? Gerçi hangi bölümde çalışacağım da belli değil pek.
Her departmanda aynı maaş fark yok.
Peki 8 saat mi çalışma süresi yine? Yani mesaisi falan oluyor mu ki bunun? Cidden bilmediğim için soruyorum.
Mağazacılıkta mesai olmaz. Sabah açar akşam kapatırsın. Ama bildiğim kadarıyla çift vardıya sistemi var. Fakat saatlar kaç onu bilmiyorum.
Çift vardiya ne demek oluyor?
Örneğin sabah 09:30 da mağazayı açan elemanlar akşam 18:30 da çıkıyorlar.
11:00 da mağazaya gelenler, kapanışa kalıyorlar.
Hmm anladım. Çok teşekkür ederim hocam. Bir sorum olursa yine buradan yazarım zahmet olmazsa.
Yazabilirsin elbette
Allah razı olsun, çok sağ ol. İyi akşamlar.
İyi akşamlar :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!