Ülkemizdeki vergi sistemi! Saçma sapan alakasız şeylere vergi ödüyoruz, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Merhaba sevgili dostlar.. Bugün interaktif üzerinden telefon faturamı ödeyecektim ki gözüme bir şey çarptı! Telsiz vergisi... Tamam vergi sistemi bir ülkede olmazsa olmazlardandır. Ama bizim ülkemizde ne yazikki alakasız şeylere vergi ödüyoruz üstelik az miktarda da değil! Öncelikle bunun benim siyasi görüşümle ya da onay verdiğim partiyle falan alakası yok... Zenginiyle fakiriyle de alakası yok.. Bu konu hangi siyasi görüşten olursak olalım.. Zengin ya da fakir diye ayırt edilmeksizin hepimizi ilgilendiren bir konu.. Az önce küçük bi araştırma yaptım.. Saçma sapan vergiler var! Medayaya da yansıyan bir olay elektrik faturalarında TRT vergisi diye! İyi de arkadaş zaten devlet bizlerden tahsil ettiği vergilerle TRT'yi kalkındırıyor! Daha niye vergi istiyorsun! Bu konudaki fikirlerini merak ediyorum! sevgilerle
Ülkemizdeki vergi sistemi! Saçma sapan alakasız şeylere vergi ödüyoruz, bu konuda ne düşünüyorsunuz?