Ülkemizdeki en önemli sorunlardan biri kadına şiddet! Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Ülkemizdeki en önemli sorunlardan biri kadına şiddet! Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Bursa Anadolu Kız Lisesi öğrencilerinden ceyda bilgin'in bursa'da düzenlenen yarışmada 1. liği kazandığı resim..
9. sınıf öğrencisinin "kadına ve çocuklara yönelik şiddeti" böylesine resmedebilmesi olağanüstü...

#kadınaşiddetehayır

Güncellemeler
+1 yıl
Bu şiddet olayını dibine kadar yaşamış biri olarak size örnekler vereyim.. 13 senelık evliliğimde gecen seneye kadar siddete marus kaldım.. ılki 2 aylık evlıydım yatakta yaterken sılah sıktı ustume sıyırdı. sonra hep devam ettı tabi. bı kere kaburgam catladı, yuzum morardı sırtlarımda kemer ızlerı vardı.1 hafta sokaga cıkamadım. hamıleyken dovdu bı kere.. sonra bı gun cam siseyle yuzume vuracaktı kendımı korumak için yuzumu kapadım dırseğımde kırıldı şişe yuzumu yardı hala ızı durur...
Güncellemeler
+1 yıl
en son gecen sene kulak zarımı patlattı bu son oldu. dıyeceksınız kı nıyeeeee.. bununiçin nedene gerek yok her sey olabılır yemegı begenmez camasırı yıkanmamıstır falan fılan sacma sapan nedenler... nıye ayrılmadımmm... cocuklarım var onlar ıcın katlandım... ama artık yapamıyor cunku sınmıyorum bende karsılık verıyorum...