İktidar yanlısı kardeşlerim, niçin iktidar'ı destekliyorsunuz?

Sevgili kardeşlerim, burada amacım kimseye saygısızlık yapmak değil, niçin iktidarı destekliyorsunuz?
Ben Almanya'da yaşayan bir kardeşinizim günde 8 saat çalışarak 2.100 euro para kazanıyorum.
Günde 8 saat ayda 240 saat çalışıyorum, saatlik ücretim 8.75 euro ya denk geliyor.
ÖTV ve vergi ödemiyorum, ev kiram 600 euro 3+1 yarın mercedes almaya kalksam 35 bin euro ya sizin 20 senede alamayacağınız s63 amg'yi 300 euro taksitle alabilirim.
Çalışmayınca devlet bize işsiz maaşı veriyor.
Ayrıca 100 euro ya marketten dünyaları alabiliyorum, su faturası senede 1 kere kontrol ediliyor, fiber internet, seneliği 50-60 euro.
Çocuk yaptığınızda yine para veriyorlar... Ayrıca euro dünya genelinde geçerli bir para...
1 senede 25 bin euro ( 100.000 bin TL) civarı para kazanıyorum...

Peki siz;
Günde 10 saat çalışarak 1300-1600 tl para kazanıyorsunuz
Saatliği yaklaşık 5-6 tl ye denk geliyor, sizleri köle gibi çalıştırıyorlar.
Ev kiranız yaklaşık 1000 tl,
İçtiğiniz sudan yaptığınız tuvalete vergi ödüyorsunuz.
Araba almaya kalksanız %360 ötv ödüyorsunuz
Alışverişe gitseniz 100 tl ye benim aldığımın 3 de 1 ini alamazsınız.
Senede 4700 euro kazanıyorsunuz... Siz Almanyaya gelseniz, en fazla 2 ay yaşarsınız ama ben Türkiyeye gelsem 1 senelik kazancımla doya doya 2 sene yaşarım, döke saça...
Kiminiz geçinemiyorsunuz aileden 2 kişi çalışıyorsunuz, ikinizin maaşının toplamı 800 euro arkadaşlar (1600 tl den)
Almanyada asgari ücret 1400 euro civarı...
Uyanın artık arkadaşlar, bakın sizi köle gibi kullanıyorlar ya hu, ben size üzülüyorum 2 kişi günde 10 saat çalışıp bir ayda 800 euro kazanıyor.
Mevcut iktidar sizi kullanıyor sevgili arkadaşlar...

Güncellemeler
+1 yıl
Dini önderler her zaman size elinizdeki ile yaşamanızı önerirler değil mi? ama diyanet işleri başkanının altında 1 trilyonluk mercedes var, niçin daha ucuz arabaya binmeyip israf ediyor?
israf günah değil mi?
Arkdaşlar yanlışım varsa düzeltin, sizlere cidden üzülüyorum.
Umarım bu yazımı okuyup bazı şeylerin farkına varabilirsiniz... Bu da benim nacizane bir yazım.
İktidar yanlısı kardeşlerim, niçin iktidar'ı destekliyorsunuz?