israf günah değil mi?
Arkdaşlar yanlışım varsa düzeltin, sizlere cidden üzülüyorum.
Umarım bu yazımı okuyup bazı şeylerin farkına varabilirsiniz... Bu da benim nacizane bir yazım.
Dogru söylemesine söylüyorsun da bunlari göremememk daha dogrus Bas kaldiramamak halkin sucu degil. Maalesef halk ne daha iyisine (en azindan maddi olarak) alisik ne de bas kaldirmak bunu gectim haklarini aramak bile ögretilmemis. Almanya da yasadigina göre eski Cumhurbaskani Wulfun neden istifa ettigini hatirlarsin. Burd millet calsin cirpsin cumhurbaskamizdir kafasinda takiliyor. Yazik.
P. s. beni sordugun sorularla sasirtan bir kardesimsin🙊
Güzel yorumlardan biri :)
Farklı sorularla geliyorum :D bu defa kardeşlerimin de okuyabileceği en azından belki biraz bilinçleneceği bir yazı yazmak istedim.
iyi de bunun iktidarla ne alakasi var o zaman basa gecenlerin hicbirine secmeselermis bu ulkenin kalkinma duzeyiyle ilgili bu da bir anda olmaz bir anda iktidar her kimse bunu yapamaz zamanla olacak birsey
Peki mevcut iktidarın başa geliş sürecine bir bakabilir misin?
Ben Türkiyenin zaten direk Almanya gibi olmasını beklemiyorum, problem ne biliyor musun?
İktidarın başa geçmesiyle birlikte, Türkiyenin bulunduğu konumdan daha geriye gitmesi.
Gerek dış politika, gerek ekonomi gerekse siyaset... Her bakımdan geriye gittik, işsizlik hatsafada, maaşlar düşük, vergiler ve kiralar yüksek.
Biliyor musun hayat Türkiye'de yaşayabilmek için çok kısa ;)
peki iktidardan önce nasildi daha mi iyiydi?
şu an ki konumuna açıp bakarsan çok çok daha iyi olduğunu görebilirsin.
madem bu kadar ülkeni önemsiyorsun niye yurtdisindasin gel ülkene sahip ciksana?
Ben sana ülkemi önemsiyorum dedim mi? Belki önemsiyorumdur belki önemsemiyorumdur...
Ülke'de yaşayan değerli kardeşlerim var, bu insanların bilinçlenmesini istiyorum.
Senin konuşmandan ve bazı şeyleri kabullenememenden ne kadar cahil olduğunu ortaya koyuyorsun.
Biliyor musun kendinize ait bir b*kunuz bile yok, sizleri ırgat gibi kullanıyorlar, gözünüzü kapatıyorlar, kulaklarınıza fısıldıyorlar ve siz dediklerini yapıyorsunuz.
Yaşın 19, üniversiteden mezun ol, daha sonra iş bulmaya çalışınca şu yazdığım mesajı kopyalayıp yapıştır ve günü gelince oku tamam mı ;)
illa alay etmek zorunda değilsin ben cok sey biliyorum demedim adam gibi söyleyebilirdin söyleyeceğini hem herkes ne icin yasadigina baksın önce
Kimseyle alay etmedim bak güzel kardeşim amacım senin gerçekleri görebilmen...
Ne için yaşadığına bağlı eğer iktidar için yaşıyorsan sana birşey diyemem, ben kendim için yaşıyorum ;)
Senin yanlışın yok da kardeş, bizim halk da yanlış çok. Bunlar gitse kim gelecek ki yerine? şu an mevcut meclisteki partilerden daha iyi yönetir dediğin biri var mı? Hepsi birbirinin aynısı işte. Millet kötünün iyisi diyerek mi oy veriyor nedir?
Kardeş içini görmdiğin bir kuyuya körü körüne dalmak iyi birşey değil, en azından farklılıkları denemek lazım.
Cevap
8Cevap
Güçlünün eteginin altında olmak sefil ve yalaka karakterlerin aliskanligidir. Tecavüzü normallestirip sineye çekenler onlar.. Sana verilen birkaç cevap ta bunu doğruluyor zaten.
eic, ellerinden öperim sevgili abiciğim...
Memleket moron dolu malesef akıl sır ermiyor ancak şuda bir gerçek ki muhalefette pek parlak değil bunun etkisi var.
ama insanlar artık birşeyin bilincinde olmalı kardeşim.
Öyle tabi halk düzelmeden iktidarda kim olursa olsun pek birşey değişmez sömürenler değişir. Atatürk gibi bir lider ancak halkını koşulsuz sever ve davası halkını yüceltmek ulusu ileri taşımaktır oda 100 yılda mı gelir 1000 yılda mı bilinmez.
haklısın ama bence gelmez gibime geliyor. :)
:) :)
Candaş kardeşim sana sonsuz kere katılmaktayım, duyarsızlaşma burada git gide artmakta, tanrı yardımcımız olsun tabiyatı değiştirmek değil insanı değiştirmek daha zor, kandırılmak neredeyse kanımıza işlemiş, karşı durduğunda vatan hayini olarak dışlıyorlar, senin bu şekilde değer verdiğin insanın gözünde bir taş kadar değerin kalmıyor, onca insanın hakkını bir kaç haydutun elinde tutmasını bilen ülke hak sahibinin hakkını veremiyor, yokluktan ülkeyi bile terk edemeyenler var.
firavuna tapar gibi tayyipe taptıkları için olabilir
evet haklısın. büyü yapılmış insanlara, benim dediklerim doğru arkadaşlar açıp bakınız, yalanım yok. emeğinize yazık.
amerikaya gitmek için ne yapmam lazım xd
Abi bir iş bulsam direk yurt dışına giderim çünkü herşey çok pahalandı türkiyede
tabii ki herşey çok pahalı, işte bilincinde olmamız lazım
aynen kardeşim hayat başbakanın 40 bin tl lik saatine benzemiyor ;)
İktidar yanlısı ne demek? Mesru hükümetten taraf olmak mı garibine gitti? Bir almanla türkün farkı o işte kaslı asimile alaman arkadaş. Siz parayla pulla ölçersiniz vatan sevgisini, Gerçek türk açlığından ölsede doğru yolundan şaşmaz.
yapacak bir şey yok almanlar icraat teknoloji üretiyor biz ise laf
almnay da da ne kadar cok turk varmis turkiye den fazla bir de turkiye de suriyeli var derler
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar