+1 yılTüm gaylari satın alır köle yaparım kendime :D gay olduğum için şaka şaka ama çoğu gaydan igreniyorum ama ev araba biraz yerim belki ama beni esas mutlu edecek şey bir adamla evlenmem yoksa milyonlar olsa bile mutlu olamam ben ya hayatım boyunca tek amacım sevip bir adamla evlenmek oldu
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl17 milyon 823 bin tl doğrumu görüyorum olum giderim istanbuldan 10 tane ev alırım sonra bir tane kız bulup evlenirim 6 tane çocuk yparım =D=D çanakkalede büyük bir çifftlik kurarım inekler atlar koyunlar tarla çocukları çiftlikte büyütürüm
128 Yorumla- +1 yıl
kanka sevabına bir ev versene bana istanbuldan sadşsakdşa hayat çok zor üni okusan olmuyor okumasan olmuyor tanıdık biri lazım çok boh yani
- +1 yıl
çok bir şey değil şöyle 90-100 metre kare beylikdüzünden bir ev istiyorum D= =D
- +1 yıl
kanka senin okuyan kafaan ıçam ben senin yerinde olsam yukarda yazanı uygulardım ömür boyuda rahat ederdim o mal varlığı torunumun torununa yeter ne okuyup strese girmeye gerek var nede çalışmaya
- +1 yıl
kanka ben alfebenin Z sinde felanım sen ise c de felansın senin A ya ulaşman daha kolay benim için t ye gitsem yeter yani ondan ötürü düşünce yapımız aynı değil şu an =D =D
- +1 yıl
olum işciye kendini sevdirmek kolay git 15 paket sigara al de yurtdışından getirdik dağıt yemeklerini bol ver tamam işte =P
- +1 yıl
işçi dediğin adam fabrikada inşaata olan adam değil hacım ?
- +1 yıl
genel olarak asgeri ücretle çalışan insanlara işci denir onun dışına mesela ütücü şöför kurye gibi isimler verilir
- +1 yıl
yani asgeri ücret dışında çalışanlar meslek sahibidir =P meslekleriyle hitap edilir
- +1 yıl
oha bu adamlar ne iş yapıyorlar günde kaç saat çalışıyorlar da 2600 tl para alıyorlar? =D
- +1 yıl
ne iş yapıyorlar eğitim durumları ne
- +1 yıl
oha =D =D şu an öğretmen 2500 tl maaş alıyorla =D siz yine 2600 çok iyi veriyorsunuz keşke 13 sene okuyacağıma okula gideceğime sizin inşaata gelseymişim =D =D
- +1 yıl
1 sene mcdonalds da çalıştım günde 10 saatten fazla çalışırdım ayda kazandığım para 1300-1400 tl idi =P
- +1 yıl
tabiki zordur hangi iş kolay ki?
- +1 yıl
devlet memurları sabah 9 da işe giriyor 11-12 e ye kadar kahvaltı boş boş oturuyorlar 1 saat öğle yemeği ondan sonra giriyorlar 1-2 saat takılıyorlar 5 de eve gidiyorlar hanımda memur sıkıntıdan napıcaklarını şaşırıyorlar adam da yorulmamış hiç =P
+1 yılÇok da bir para değil ne yapsam bilemedim ev alınmaz araba alınmaz. Yesen şimdi yazık.
011 Yorumla- +1 yıl
Valla ciddi dedim. Ev alınmaz araba alınmaz napsan bu paraya borç da yok yazmışsın😂😂
- +1 yıl
Artık yatırım bilmem ne öyle kullan işte. Bak görüyon mu elime o kadar para geçse birine vericem al sen kullan diye öyle hayattan beklentim 0
- +1 yıl
Öğrenciyim yaa en para yenilcek zaman
- +1 yıl
Allah daha çok versin kardeş 😂😂
- +1 yıl
Amin amin
Benimle evlenebilirsin qhahahjsldğweğsöğsöwüwlwşdpsldkldldltldlfkf
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılbir ev bir araba bir motor vs gelecegimi garantileyecek kadar yatirim kalani da egitimime harcarim ve bir ar ge sirketi kurar hem vatana millete faydali olur hem bana
111 Yorumla- +1 yıl
Sen onu mühendisliğe cevir elektronik uzerine ar ge sirketi ac :)
- +1 yıl
Iyi maas verirsen 6 yila sendeyim:D
- +1 yıl
Arastirma geliştirme
- +1 yıl
O zaman isi buyut yani ulkene faydan olsun. Ama belli paran var benden tavsiye durumu olmayan ogrencilere ve gelecek vaad eden ogrencilere burs sağla
- +1 yıl
Adamsın:)
Kesinlikle yatırım yapardım her konuda, kendime olsun ekonomi olarak olsun yatırım yapardım katlardım o parayı.
112 YorumlaDunyadaki butun sokak hayvanlarina yardim ederdim. Her yere barinaklar acardim :)
11 Yorumla
+1 yıl30-40 daire aliridm once. Kira geliri ile gelirimi garantiler sonra hooop dunya turu
118 Yorumla- +1 yıl
Bu parnin yarisini faize koysan daha calismaya gerek kalmaz ama harama girmeyelim ddm 🤣
Birde bu rakam nedn kusuratli de bakalim - +1 yıl
Sana drek verilmemeli 😉
- +1 yıl
bir anda herkesin hakkinida kndi hakkinida toz ederisn gibi hissttm 😳
- +1 yıl
Anne kardeste mi yok
- +1 yıl
Bak yeme kadinin hakkini. Onun gelecegini garantiye al standartlarindan odun verdirme sonraaaaaaaa tum gariii giz senindir ye gitsin 🤣
- +1 yıl
Senle yerken yerler fazlasini yedirme ucar gider o para
- +1 yıl
😇😇😇
- +1 yıl
Afiyet olsn kanka yakisir
+1 yılÇok fazla 9.000.000 yeteceği için fazlasını bağış falan
13 Yorumla- +1 yıl
para şirketinse sen harcayamazsın ki
Deniz kenarı bir yerden arsa alır yatırım yapardım paramı iki katina çıkarırım ve daha fazla kazanırim yatırım yaparak falan sonra da canım hangi ülkeye gitmek isterse uçağıma atlar giderim
05 YorumlaÜniyi yarıda bırakır diplomamı satın alır düzgün bir hayat kurar ailemi yanıma alırdım
13 Yorumla
+1 yılben senin kaybolan kardesinim😃😃😃😃. nasilsin abicim
043 Yorumla- +1 yıl
valla bak ben s3nin kardesinimmm
- +1 yıl
valla bende zengin bir abim olduguna
- +1 yıl
basimiz sagolsun, nasil kaybettik pederi
- +1 yıl
ah ah... yillar gecti son kez göreydim iyiydi😂😂😂
- +1 yıl
la zaten kardesinim ben sus caktirma
- +1 yıl
tamm sen direk parayla kiy benim nikahimi... zaten evliyim mutlu mutlu yasarm
- +1 yıl
sen dikkatli okumadin heralde abicik.. ben zaten evliyim...
- +1 yıl
tamm neyse abicim.. sana hayatinda mutluluklar
- +1 yıl
hesap numarami gonderirim paralarimi hesabima yatirrsin
- +1 yıl
tamm malin yarisi benim
- +1 yıl
yoksa avukatlarimi salarim uzerine
- +1 yıl
elden almam. sen direk hesabima yatr
- +1 yıl
istiyorm evet...
- +1 yıl
tamm ben gelmem avukatlarimla halledersiniz siz
- +1 yıl
hadi eyvallah... mutluluklar dilerim sana
- +1 yıl
yengem olmiycakmiydi
- +1 yıl
yengeme acidim simdiden
- +1 yıl
zavalli uzerine kuma getrrsin sen
- +1 yıl
eminim
- +1 yıl
tamm konu farkli yerlere gidiyo. iyi geceler
+1 yıl17 milyon yani trilyondan bahsediyor bazıları milyar olarak okumuş heralde
10 YorumlaBorç varsa onları kapar sonra kalan parayla dil öğrenir kütüphanemi büyültürdüm
02 Yorumlabir sürü kitap alırdım ve ingiltere bi' kaç günlüğüne giderdim eğitim falan alırdım
00 YorumlaInsaata yatirim yapardim
11 Yorumla
+1 yılKafayı yerdim.
Tşkler.11 Yorumla
+1 yılKendime üniversite satın alırdım.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSu an su sehirden kacardim
161 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılborc vericek misin? :) eskisehir
Cevap sahibi+1 yılOzellden hesap nomu gonderiorum ;) sadaka niyetinede kabul edebilirim ;)
Cevap sahibi+1 yılNasilll iii oluurduuu ;)) ama fake olmasaydin tabi ;)
Cevap sahibi+1 yılSen eske gel ben agirlayayim seni.. dur hemen hesabi yolluyorum bekle
Cevap sahibi+1 yılAllah allahh sen bu parayla eske nasil gelim diosun ben napiyim :) ogretmen olunca odiyim dicem atama belli değil :) bosver sen kari kizla ye
Cevap sahibi+1 yılHazirpara suyunu cbk ceker dikkat et sen yinede ;)
Cevap sahibi+1 yılErgenligini yasiyamadin mi ;)
Cevap sahibi+1 yılParanin bana deilde sna vurmasi cok aci :))
Cevap sahibi+1 yılOradan bakinca surtuk biris gibi mi duruyorum.. yok canim sen yee.. Allahim ya nasil tatli bir kul olarak yaratmissin da beni paramyok ama bide su zibidiye bak..
Cevap sahibi+1 yılZibidi dedim hskaret mi ettim aaa.. senin bna para yediriyim demendrn daha masumca
Cevap sahibi+1 yılYani o konuda hakkisin yanlis anlamis olabilitim
Cevap sahibi+1 yılBak ya yine niyeti bozduu... o tarz arkadslarndan deilim bn tatlisi ;)
Cevap sahibi+1 yılSenin paradan aklin ucmus cocugum;) gez dolas ama bnmle değil ;)
Cevap sahibi+1 yılYeni Nisan atmis birine soylenebileck en son seyi dedin :)
Cevap sahibi+1 yılhay Allahim ya... sabir versin kiz arkadasina yoksa cekilmezsin ;)
Cevap sahibi+1 yılLise bebesi misin:) dogruyunsoyle
Cevap sahibi+1 yıl19undan gun almissin hadihayirlisi :)
Cevap sahibi+1 yılPardon 1 yas eksik mi soylemisim :)
Cevap sahibi+1 yılMerakimdn soruyorum cidden baban ne zmn vft etti
Cevap sahibi+1 yılBasin saolsun
Cevap sahibi+1 yılBu cozum değil pskolojik destek alabilirsin..
Cevap sahibi+1 yılKendi hayatin kendi sorumluluklarin.. sonucta hayatini yonlendirebilecek yastasin gecici seylerde bogulup hayatinin geecklerini gormezden gelemezsin.. kolay gelsin ne dielim
Cevap sahibi+1 yılInsallah hayal ettigini yasarsin o zaman
Cevap sahibi+1 yılSadik bir es olabileceksen tabiki evlen ;))
Cevap sahibi+1 yılTakdir ettim bu konuda seni niyetini bozmazsin umarim evlenen kdr..
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlama beni tanimadigim icin soyluyorum sen ne kdr temizsen karsinada oyle insan cikio yani ilk once biraz kendimize bakmaliyiz ha arada talihsizlik yasayanlar da cikmio değil oda karsindaki usta bir yalanci denk gelio
Cevap sahibi+1 yılKardes biliyorumki sana turkcesini acikladim ;) Allah kabul etsin.. arabaya 20lik 5 kis aticam falan diyip icinden bu cikinca hani sasirmadim değil
Cevap sahibi+1 yılAllah gonlune gore versin o zaman hepimizin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 milyon liram olsa paramın geri kalanı nereye gitti diye merak ederdim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam anacığıma bir ev alırdım 😢 çok süründü yeter derdim çok değil bir 30 bin yeter be
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl30 bin m2 ev mi olur?
30 bin Tl
Cevap sahibi+1 yıl😒 asgari ücretle nasıl birikecek ev kiraysa ve 2 çocuk oluyorsa
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 😊 ben yatayım artık iyi geceler
+1 yılyurtdışına cikardim
21 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılne yapılmaz ki..
118 Yorumla- +1 yıl
O kadar paran var mı ki nsjssh
- +1 yıl
Yani villa al mesela
- +1 yıl
Olsun fazlası göz çıkartmaz
- +1 yıl
peki
- +1 yıl
Hayırlısı.
- +1 yıl
Yok istemem shsjsh
- +1 yıl
Kalp başkasında kardeş shskh
- +1 yıl
Paranın kokusunu alan koşar yanına takma hdjhks
Haydan gelen huya gider.
10 Yorumla
+1 yılYatırım yap bir kısmını
03 Yorumla- +1 yıl
Bana ver o zaman ben yapim. Öğrenciyim
+1 yılOda paramı be
11 Yorumla
+1 yılflash tv yı satın al
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDovize cevirilip tasinilir buradan
03 Yorumla- +1 yıl
O zaman dovize cevirilir 90%'ini yurtdisi bir hesaba yollanir. Kalaniyla yasanir. Su an yatirim yapilcak bir hava yok.
+1 yılHerşey yapılır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNusret keyfi
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende gittim espri yapıyorum :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar