kankam en değerli 2 yatırım altın ve topraktır benim önerim altın al abd enflasyon verileri de düşmeye başladı zaten fed faiz indirmeye başlayınca altın daha da değerlenecek
Bende tam bilmiyorum ama az çok bildiğim hem faizden para alıyorsun hem de döviz artınca yatırdığın zamana göre arada ne kadar artmışsa o farkı alıyorsun TL olarak diye biliyorum yinede sende araştır öğrenince banada söyler misin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yatırım yapın
Değerli yerden arsa al her zaman değerlidir. Icara verirsin
Arsa dediğime bakma tarla yani
Arsa sattık zaten bilemedim 🤷♀️
Bizim de tarlamiz var icar yine para getiriyor. Toplu para alıyorsun. Ev sahibi olmak çok zor. Kiraci gelince derdi bitmiyor
Altina yatır diyeceğim ama yükseldi baya artık çok yükselmez. Dolara yatır istersen
Hımm bi artırmak lazım teşekkür ederim
At bankaya ayda 17 19 arası faizi var vadelide. 5 6 ay da kendini sık çalış gelen parayı topla işi bırak yaşamaya başla
Bu arada her agalarla içtiğimizde minimum 45 dakika süren mevzudur bu hshshshs
En iyi seçenek bunu seçmiştik 😂😂
Şehre uzak bir yerde arsa ya da tarla al 5 yıl sonra 10 katı fiati olur bana dua edersin
Şimdi bana kar getirecek bir şey olsa, mesela ev olmaz mı sence
Ver hayatım slot oynayalım beraber yüklü basarız 3 4 milyon yaparız onu
Aklına hiçbir iş gelmiyor mu. nerde yasiyosun.. aslında iyi bir iş var paranız ona yetmez yoksa çok karlı cikardiniz
kankam en değerli 2 yatırım altın ve topraktır benim önerim altın al abd enflasyon verileri de düşmeye başladı zaten fed faiz indirmeye başlayınca altın daha da değerlenecek
Vayy nasil kaldiya evlensene o paraayla
Aday yok 😅
Benmle takıl bır sene de en az 2-10 kayı yaparız
O nasıl oluyo 🤔
Tam bır dolandırıcıym ahahah saka saka yatırm yapıorm falan da ztn takılcwk degls kank
Dalga geçiyon yani
Fıkır verırırm ama önermem
Altın al
Hepsine mi? Nerede tutucam onca altını?
İnternettende alabiliyorsun
Nasıl yani 🤔 hiç anlamam o işlerden, bankalarda altın hesabı oluyor mu
Evet
Altın borsa döviz
Kur korumaya yatır
O nedir
Bende tam bilmiyorum ama az çok bildiğim hem faizden para alıyorsun hem de döviz artınca yatırdığın zamana göre arada ne kadar artmışsa o farkı alıyorsun TL olarak diye biliyorum yinede sende araştır öğrenince banada söyler misin
200.000 tl yatırdım. 3 ay da 7.500 tl getirdi. O kadar getirisi var
Faiz haram haram
Benim aklımda öyle kalmış araştır sende
Tercih meselesi. Başka şey tercih edin