Sorsan Hükümet hırsız ! Tayyip Ülkeyi batırdı ! Açız kriz var ! Batıyoruz... Ulan o parayı 14 yıl önce IMF kapılarında el açıp dileniyorduk Nankör hainler ! Madem ülke krizde Bu nasıl fatura Ulann ! Sız ne düşünüyorsunuz?
Telefon faturası diye yutarsak. Milletvekili yakını olup diş yaptirmislar uçuk rakamda adamlar bildiğimiz agaya beleş ulkeyi yiyor 550 vekil ve sulaleri. Geçen sarhoş kadın polise kocam vekil dediydi çok olmadı. Haram olsun. Hasta çocuklar bu tek sozde telefon parasiyla ayakkabi kutularindaki paralarla iyilesebilecekken benim vekilim değil utancim var Meclis heykelinde!
Kessinler cezasını, bassınlar para cezasını, ödenene kadar milletvekili maaşını ödemesinler.
Chpli herkes püripaktır demiyor kimse. Ama akpliler gibi aleni hırsızlık edene sahip çıkmıyorlar, sistematik çocuk tecavüzcülüğüne meydan veren vakıflara 'Ya vakfı kötülemeyin' diye kalkan olmuyorlar.
Ne zaman chpden bu kadını savunan bir davranış, tutum gelir, ne bileyim Muharrem İnce falan kendisinin yaptığını savunan bir açıklama falan yapar.
O zaman dersiniz ki 'Bu ne lan, siz ne ayaksınız'
İnsanlar akpli biri suç işliyor diye değil, Akp'nin her tarafı rant, usülsüzlük, hırsızlıkla dolu diye eleştiriyor.
En azından kadın kendisi açıkladı dürsüt bir şekilde hata yaptım diye. Muhtemelen keserlerse iyi olur. Önemli olan hatanın farkında olmak ve hatanın arkasında olmak diye düşünüyorum. Verilecek cezaya razı olmalı.
Gelde kafayı yeme, hakaret etme.. Sen oraya vekil olarak seciliyorsun paraları çar çur et diye değil. Hepsine haram olsun. Ahirette hakkımızı alacağız. Biz 20 liralık kontöru zor yüklüyoruz be Allahtan korkun. ( Tabi korku varsa biraz bunlar yaşanmazdi.)
Bak kardeşim beni chp mhp akp irgalamaz bu halkın parasıyla gününu gün eden kim varsa Allah bin belasını versin. Babane akp vekilden ya onlar yesin millet açlıktan ölüyor ben buna karşıyım işte anlıyor musun.
Zaten demokrat parti zamanından beri Turgut Özal sayesinde bu ülkede akrabacılık, menfaatçılık pollitikası başladığından beri böyle. Hepsi israf yaptı.
Bu kadının diyelim ki öyle yüksek bir faturası var ve devlete odetiyor bu parayı. Bu durum akp ve kadrolarının yaptıkları yolsuzluk ve usulsüzlükleri haklı mı çıkarır? Bir de şu soruları gizlenip soruyorsunuz ya ona da ayrı ayar oluyorum. Biraz akıllı olun..
Al bak kadın bir açıklama yayınlamış. meclis başkanlığı akp nin olduğuna göre bu bütçeleri ayarlayıp denetleme işinden 1. derece sorumlu olması gerekmez mi?
Ha bu arada sarayın maliyetleri hakkında hiç merak edip te bir araştırma yaptın mı diye de sorasım geldi... Evet birileri bizi soyuyor ama bunu her partiden el birliği ile yapıyorlar.
chp liyim ama kendisinin odemesi lazım olur doğru ise biz chp liyiz diye partiyi koru körüne savunmayız yanlış birsey varsa duzeltilsin. umarım sizde olannn yanlislarlarda elestirebilirsiniz ayrıca daha chp parti olarak açıklama yapmadı bunu savunacak bir aciklama. gelirse elestirirsiniz
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
A haberde bizza haberi gördüm. Bunların alayi israf.
tutturmuşsunuz bir imf ulan imf nin adı Dünya Bankası oldu ve bizde oraya borçluyuz dış borç zaten her geçen gün artıyor. ülke fiilen iflas etmiş durumda haberiniz yok meclis kaldırsın bunu kimsenin faturası ödenmesin yiyorsa ama yemez :D hepsi hırsız
Bazı Mv şerefsiz bu CHP nin kendi yaptıklarını göz ardı ederler karaktersizler köpekler valla bunların partisi kapatılsa ülke daha rahat olcak içimize atılmış atom bombası bunlar
kardeş milletvekilinden temsilci sorumlu değil meclis sorumlu yani chp vs diye ayırt edemezsiniz siz oy verirken bile partiye oy vermiyorsunuz ki onu temsil eden adama oy veriyorsunuz
Hangi partiden olduğunun bir önemi yok. Hangi partidem olursa olsun bu çok yanlış bir şey ve ben halkın hakkının yendiğini düşünüyorum. Bence bu duruma partiyi genelleme yapmadan konuşmamız daha doğru olur.
En İyi Cevaplar