Acil yardım lütfen, Telefondan anket yaptılar acaba dolandırılma ihtimali var mı?

Merhabalar arkadaşlar, Bugün 0850 ile başlayan bir numara dan bayan aradı türk telekomdan müşteri hizmetlerini aramışsınız memnuniyet anketi diye, ismimi yaşımı sordu müşteri temsilcisinin konuşması bekleme süresi müşteri temsilcisinin dinlemesi vs gibi sorular sordu 1-10arası puan vermemi söyledi verdim, sonunda alakasızca bekar olup olmadığımı çalışıp çalışmadımı şu sektörlerde çalışop çalışmadığımı sordu cevapladım, ev gelirini sordj söylemedim, en sonunda verdiğiniz bilgilerin kaydedilmesini ve türk telekomla paylaşılmasını onaylıyormusunuz dedi onaylıyorum dedim bir anlık Boşlukla, ardındam türk telekomu aradım kayıtlarımızda böyle bir numara yok dedi şimdi içime kurt düştü acaba sadece isim ve yaş üzerinden ve onay kelimesinde dolandırıcılık mağduriyet ortaya çıkar mı? Her hangi kimlik bilgisi soy isim ana baba adı vs paylaşmadım ama yinede içim huzursuz, bilginiz varsa sevinirim
Acil yardım lütfen, Telefondan anket yaptılar acaba dolandırılma ihtimali var mı?