http://hizliresim.com/VPWPzB
Bir tacizciyi ifşa etmek suç mu?
http://hizliresim.com/VPWPzB
Tecavüzcü ceza almaz ama tecavüzcünün kafasında sopa kırarsan ceza alırsın. Unutma, tecavüzü savunan bir kadının aile bakanı olarak atandığı bir ülkenin hükümeti tarafından yönetiliyorsun.
umarım gereken yapılır
Sağolunuz.
Adamın adıda Bülent ekinci adanada yaşıyor facebookta var.
evet buldum profil resmi galatasaray temalı güneş gözlüklü yanında bir tane çocuk var doğru mu?
ifşa etmek yetmez linç edilmesi lazım bu pisliğin
mahkemeye verseler bu pislik haklı çıkar
Evet zaten bunun için paylaşılıyor kızın akrabası kadınfa olayı biliyormuş ve susuyormuş
Facebook twitter cesitli sosyal medya kadin cocuk veya haber sitelerine bunu paylasmamiz gerek
Ben elimden geleni yaptım
Günceller misin sosyal medyada yayilsin ve adam yakalansin
Ben paylasiyorum herkes kendi sayfasindan bir yere ulastirsa olur
Ben paylaştım bakabilirsiniz.
Tesekkurler
Dur diyelim lütfen bunlara iş biz kadınlarda bitiyor kızın akrabası kadın gerçeği biliyor ve sessiz kalıyormuş
Kadinlar kizlar artik bilinclenmeli böyle bir olay yasandimi aninda gidip sikayet edilmesi gerek adalet sistemimizi biliyorsun ipat etmek zor olabilir cok üzülüyorum ama bu adami ifsa etmek ve onu yakin cevresine rezil etmek lazim bunun icin sosyal medyada sayfalarla görüşeceğim umarim dikkate alirlar
Umarım ben elimden geleni yaptım şimdi sıra siz de ve bir kadın olarak kadınlık yapıp ilgilendiğiniz için teşekkürler
Rica ederim
Adi şerefsiz böyle p. zevenklere karşı artık idam gelsin!!!
Cevap
8Cevap
boylelerinin adini soyadini yerini memleketini bana özelden atin gerekeni yapmak boynumun borcudur
Adı Bülent ekinci adanada yaşıyor direkt Kadın haklı sayfasınıda ziyaret edebilirsiniz facebook'ta adana da yaşıyor
kafasında sopa kırarım lan ben bu itin
Yorumlara bakınız
ne için bakacağım yorumlara anlamadım?
Adam ifşa edilmiştir
ee ne yapıcam Sivas'tan kalkıp, Adana'ya mı gidecem dövmeye? ne yapmamı istiyosun anlamadım ki?
Paylaşınız sosyal medya hesaplarından
anladım okeydir
Okurken sinirden tüylerim diken diken oldu
Adalet er ya da geç yerini bulacaktır.
Tacizci kadın olsa güler geçerler.
Lanet olsun bu ve bunun gibilere
Oha resmen fantazi anlatmis
Şerefsizler
Şerefsiz
İdam
Linke tıklayınız!
Baktım