Hic evlenmemisken dul bir adamla evlenmek kotu mudur fikri olan var mi
Cevrenizde dulla evlenip pisman olan var mi
Cevrenizde dulla evlenip pisman olan var mi
Bekar bir kızın boşanmış bir erkekle evlenmesi çok da imkansız değil. Ben beraber uyumlu olacklarını da düşünüyorum. Ama şu iki mesele çok mühim;
1- Erkeğin daha önceki evliliğinin devam edemeyiş sebebi nedir? Çok iyi bilinmesi gerekir. Eğer ailesini devam ertirememesi kendisinden ve ahlakından kaynaklanmıyorsa yeni ailesine daha çok önem verecek ve huzurlu bir evlilik için gayret gösterecek demektir.
2- Kız evliliğe başlarken aralarında var olan bu farklılığı dile getirmemeli ve hatta bahsetmemelidir. Eğer ilk tartışmada bunu üstünlükmüş gibi dile getirir ve erkeğe bu şekilde darbe vurmaya çalışırsa aile olmaları zorlaşır.
Bu iki noktada sorun yaşanmazsa gayet huzurlu bir evlilikleri olabilir hatta erkeğin önceki tecrübesi bir artı olarak ilişkilerine etki eder.
Bence hiç evlenmemiş birisiyle evlenmek daha iyi sonuçta ilkleri yaşamak farklıdır bir de ister istemez seni diğer esiyek kıyaslar sonuçta onunla da bir evi olmuş zaman üstünden dahi geçse anılar hatıralar hep kalır
Yaditim bekar yokki
Kaç yaşındasın adamın çocuğu var mı tipi falan nasıl düzgünce bir incele bakalım bir de boşanma sebebi çok önemli
Adamin bosanma sebebini sordurmuyorlar
Ben 32 yasindayim
Cocuksuz dul gormedim hic
Mutlaka cocuklu ve cocuklariyla iletisimi cok iyi
Çocuğu varsa iş yaş ayrıca neden sordurmuyorlar eski eşi yakındaysa gerekirse sen sor bu çok önemli çünkü adam tabi seni ister sonuçta evlenmemişsin onların tabiriyle 1. el oluyorsun
Onlar sorarlar ama kotu biseyi varsada bana soylemezler evlenim diye
Adam nasıl en azından tipi falan nasıl yakışıklı mı ya da işi bunlara bak boşanmış birisiyle evleneceksin de en azından yanin ayakissin başkası desin ki adam yakışıklı kız beğenmiş ya da adam zengin kız istemiş gidipte tipsiz çulsuz birisiyle de evlenme yani sonuçta gençliğine yazık edersin
Tipi bence biraz yasli
Ruh hali durgun doymus herseye hani evlenip doymus hic bir seyden heycan almiyor sessiz
O zaman başka birisini düşün çünkü mutlu olamazsan daha kötü olur evlenmek için evlenme yani sonuçta ondan çocukların olacak bir şekilde ona bağlanmak zorunda kalacaksın
Yasim gecmis mecbur
Başka birisini bekle seni anlıyorum ama benim teyzemde 35 yaşında hiç evlenmemiş birisiyle evlendi bazı erkekler geç evleniyor sonra pişman olma evlilikte mahremiyet olmuyor sevmediğin kişiyle hayatını devam ettirmek daha zor olur
Teyzen nasil buldu
Ben evkiziyim cok korkuyorum da dul adamdan
Kizi gormeden hic evlenmemis ariyor guzel cirkin farketmez kendi dul ya
Kizin Yas 30 ken bakmiyorlar adam 30 lu yaslarda hic evlenmemis 20 liklere bakiyor duladam ken yas onemli degil hic evlenmemis istiyor
Bana gorucu geliyor yasimi annem soylyince vazgeciyor
Uzuluyorumda ailem istiyor cocuklu adami kabul et diyor
Teyzemde ev kızıydı ama adamla telefonda tanışmışlar adam 28 falandi herhalde dul adam kötü değilde çocuğunun olmasi pek iyi değil bir de neden boşanmış belki adam karısını dövuyordu başka seyleri vardı
Kolay kolay kimse bosanmaz kotu diye ayrilmistir
28 yasindaki adam 35 yasindaki kizla evlendi oyle mi
bir de telde konustugun yabanciyla ne cesaret gorusmeye gitmis
Bizden uzakta oturuyorlar ondan çok ayrıntılari bilmiyorum ama evlendiler nasip işi biraz da aslında çoğu memur kadın 30 undan sonra evleniyor ondan geç kalmış değilsin
Memur degilim ki
İki yillik okudum ailem calismaya birakmiyor calissam boyle olmazdi
Annem evde kaldi diye diye kime olsa beni vericek
Aslında ne güzel 2 yıllık okumussundur keşke devam ettirseymissin ya da calissaymissin çünkü evde biraz daha zor oluyor valla bir çıkmaz gibi bir şey ama keşke farklı olsaymis
Ailem calismami istemiyor hani cok iyi kismetimde zamaninda oldu da ailem yuzimden olmadi ailemin simdi istedigini ben istemiyorum
Secici degilim ama normal biri olsa oyle yuksekten ucmadim gercekten kismet olmadi yas 30 u gecince herkes benden faydalanmaya basliyor babaevi dar yani
Uni de zor 2 yillik okudum ailem sehirdisi istemiyordu iyi bolumde vardida sehirdisi gidemedim ailem kaderimle oynadi
Evde hizmetci gibiyim 15 yasindaki kardesim sunu bunu yap der benden kucuk 2 si memur oldu
Hayat dar geliyor
Gerçekten zor oluyor teyzemde biliyorum bir de Anadolu da bir şehirde yaşıyorsanız kesin evlenmem lazım ama kendini ezdirme yinede sonuçta sen ablasin yani sana saygı duymak zorundalar gerekirse sert de ol kimse istemediğin bir şey yaptiramasin sana bir de bu işler nasip Allah demek ki daha eşini karşına cikartmamis önemli olan sabırla iyi olanı seçmeye çalışmak
Sen nasil evlendin
Yok ben daha okuyorum 20 yaşındayım aslında ama yanlış isartlemisim buraya üye olurken ondan 29 görünüyor
Ben gibi olma
25 i gecme
Yasin gecerse herkes senden faydalanir anne baba bile
Okuyup atandıktan sonra inşallah düşünürüm zaten öyle erkek arkadaşım yok falan yok onceliklerim farklı su an için
Aslında senin de yaşın geçmiş değil ama şu var çalışmadığını için çok fazla insanla iletişim kuramıyoraun ama belli de olmaz Allah nasibin varsa bir yerden verir😊
Benim nasibim ailem sebeb olmasinda
Dul adamdan cok korkuyorum
Yasi 35 cocuklu hic evlenmemis gibi davraniyor
İnsan gorunusune aldaniyor bekar saniyor kibar sik ama dul
Belki de hayat enerjisini kaybetmemiştir bazı insanlar öyle oluyor mesela babam53 yaşında ama benden daha genç gibi şakacı falan yani erkekler biraz daha geç olgunlaşır
Ama eğer için sinmiyor da hiç bulaşma bu işe
İlk önce bir şans ver en azından birazda olsa fikrini zikrini öğrenmeye calis neden boşanmış bunu kesinlikle öğren bir de eski karisina olan sevgisi de bitmis olmali
Yokya
Disi yasli gorunusu yuzu burusuk sac kalmamis seyrek
Bide durgun sessiz ne sakasi sefil
Sessizde karisina aslan olur korkuyorum
Cocuklu o hepsinden kotusu
Genelde çok sessiz insanlar tüm derdini ailesine yansıtır yani dışarıda melek garipam evde aslan gibi maşallah
Sen nasıl görünüyorsun yaşından genç duruyorsan abin gibi olur erkeğin çocuğunun olması çok önemli değil de sen zaten dış görünüş karakter olarak sevmemissin ondan zorlama başka nasibini bekle
Ben kucuk duruyorum minyonum
Gezmeyi eglenmeyi seviyorum beni engelleyen olmasa
Cocuklu aman uzak dursun
Hani hic evlenmemis olan kucuk ariyor dul adam oyle 30 lu yasta hic evlenmemisi isterde ben istemem
Kendim gibi olsa ne olurdu ben ona ilk cocugunu dogurim ilk esi ve sonu ben olmayi isterdim
Allah kismet etmedi
O dedigim dul olsada kiyafetine falan cok dikkat eder sik yani
Sanki bekar genc ama dul
Oyle enerjisi de yok bence yasamis diye herhalde
Eee tabi öyle bazı şeyleri yaşamış ailen istemese nikah koysa yeter ona zaten bazı şeyler başından geçmiş durumuna pek çare bulunmuyor gibi çünkü dışarıda olsan aslında çok talibin olur bir de memur falan olsan hava da kara da evlenirsin de istediğin kişiyle ama sosyal çevrenin az
Ama bence sakın evlenme bu adamla eğer bu adamla evlenirsen iyice pişman olursun sakın ailene razı gelme sevmediğin birisiyle evlenmektense ya da içinin rahat etmeyeceği birisiyle evlenmektense bekar olmak daha iyidir
İsim olsa evlenirdim demi
Ama birakmiyorlar
Bide yas 32 ya bu saate kadar evde oturmus diyorlar
Sen evde oturmaya alismissindir diyorlar
Halbuki isterdim calismayi
Neerede yaşıyorsun aslında bazı şeylerde aileyi dinlemek iyi değil
İnsan nasıl evde durmaya alışmistir falan der çok saçma herkes bulunduğu durumu en iyi seviyeye getirmeye çalışıyor kendince bence bu adamı kabul etme sonrasi da Allah kerim
Ya bide azbi para kazanan kendini bulunmaz saniyor
Burda biri beni istemisti adam yasi 30 lu yaslarda yani buyuk gibi ama hic evlenmemis diyorki evlendikten sonra calissin yasi 27 yi gecmemis olsun uni mezunu olsun dedi
Bunlari diyen aof mezunu asgari ucretli yasi 30 larda biraz yasli bence
Bence oyle buyuk meziyeti de yok kendini ne saniyor bilmem hani oyle iyi biri olsa onu kaparlardi erkegin evde kalmisida bir garip
Yasim buyuk napim evkiziyim
Anadolu da yaşıyorsun sanırım iç bölgelerde yani orada belki daha farklıdır ben Ege de yaşıyorum burada var 30 larinda yeni evlenen
Erkekler öyle ya kendisi şişko kız zayıf olsun diyor kendisi beceriksiz kadın yemek ütü çamaşır bulaşık her şeyi yapsın
Bir de sanırım insanın yaşı da büyüdükçe biraz daha evlenmek zorlasiyor da olabilir uamrim iyi olur her şey senin için 😊
Yas biyudukce kismet daraliyor burda 30 yasinda adam 17-20 yas arasi istiyor 27 lik kiza 32 yasindaki adam nadir bakar evde kalmistir
Minyonum da oyle alici gozuyle bakan yok
İstiyorum olmuyor
Taliplerin içinde en iyisini seçmeye çalış sonuçta minyon bayanları erkekler daha çok beğenir
Kendine bak sur duruştur eğlenceli ol gerekirse işe girmeye calis
Hep evde olursan kim seni görecek ise bir en azından hem kafan da dağılır şimdi bu şekilde düşünürsen depresyona girersin
Her şey Allah'tan nasibim varsa seni zaten bulur elinden hayırlısını istemekten başka bir şey gelmez
Ne surim
Annem birakmaz makyaja
Turbanliyum bide
Yas 32 is bulamiyorum referans istiyorlar denedim
İs gorusmesine gittigim gun de babam kizdi yani
Zaten hep ailem engel
Herseyin basi aile
Bunlr engel olmasa evli barkliydim
Sence bu yastan sonra hic evlenmemis adam beni begenirmi
Nasil raslarim
Valla nasip işi bu hem Allah insana çirkin şansı versin derler yani oaly güzellikle yaşla da ilgili değil nasip işi
En azından kendine özen göster dışarı cikinca hiç olmadı kıyafetin cantan başörtün temiz düzenli olsun nemlendirici sürme kullanabilirsin
Hem iş için normal tuhafiye ya da bayanların ağırlıkli olduğu yerdede çalışabilirsin hem sen işi bir bul sonra ikna edersin bir şekilde sonucta annen baban yaşlı insanlar tabiki aynı kafa yapısında olmayacaksınız sen doğru bildiğin şeylerin arkası dan gitmezsen onlar seni kısıtlamaya devam eder sen iş ararken yanlış bir şey yapıyor musun hayır o zaman vazgeçme
Hem evde olsan kim seni görecektir şurada bir kız varmış diye gelecek imkansız bir sey
Bu gun annem dr gitti bende 1 saat disari cikti hava almaya
Geldigimde annem evdeydi bagirdi kizdi disari tek cikmami bile istemiyor alismis evde biri bekci olcak eve hirsiz girermis dusun
Annem surmeye makyaja bile kizar oyle sadeyken yuzune bakan olmuyor
Ya boşver o kadar da takma gez biraz evde kim kısmet bulmuş da sen bulabilesin hep evde de olmaz yani
Sürme dudak nemlendiricisi falan kullanabilirsin bunlar makyaja girmez
Neden olmasın ki.. insanlar anlaşamaz farklılaşır turlu nedenler vardır boyanabilir.. yeterki pespaye nedenler olmasin.. diyelim bekar ama alkolik hovarda ve kumarbaz biriyle evlendiniz.. belkide sapik! Diğer tarafta gecinememis evinden işine namuslu ahlaki düzgün biri.. bizleri lütfen kinamayin, hayat size ne getirir bilemezsiniz.. millet kıyaslama diyor.. nesini kiyaslayacak! İyi bisey olsa ayrilik olur muydu?
Ben hic evlenmedim ondan korkum var
Bende diyorum ki ne farkeder
Benden once cok sey yasamis ven bisey yasamadim kullanilmis mal o iken ben ilkim
Korkum bu
Kullandığınız kelimeler incitici.. oda diyebilirki iyi bisey olsa bu saate kadar biri alırdı.. hakkınızda hayırlısı olsun
Bide durgun heycan enerji yok boyle biri
Olabilirde incitiyum ama dogru degilmi yani
O kulanilmis
Zaten kendim gibisini bulsam kullanilmis mali neden alim
İnsanları mal olarak gormekten vazgecerseniz belki evde kalmazsiniz.. ustun yeteneğiniz varmı! Sizi diğer kadınlardan ayıran ne? Diliniz bile böyle ise evde kalmanız doğal..
Oyle olmasa oyle demezdim
Kendim gibi olsa evlenirim
Ay kesin dulsun gibi sen
ya da İkinciyi ariyorsun gibi
Senin gibi biriyle evlenmektense dul kalmayı senin deyiminle kullanılmış mal olarak kalmayı tercih ederim.. kadın erkeğe huzur vermeli.. seninle bu imkansız! İyi birşey olsan evde kalmazmissin zaten.. ne güzel bir lisanla soruna geliyoruz gorduğumuz muameleye bak
Kimseyi incitmek istemezdim ama bazilari dul cocuklu daha kizi gormeden hic evlenmemis kiz olsun diyen var boylesinden korkuyorum
İsteyerek bu saate kadar kalmadim kismetim vardi ailem istemedi simdi istedigim halde olmuyor
İnşallah dul ve bol çocuklu birine muhtaç kalırsin
İnsaalah bir kizin ve kiz kardesin o dedigine muhtac kalsin
Allah bunu sana gostersin
Ben amin de dedim
Allah sana bu dunyada gostersin
Senin duan kabul olmaz😇
Dulla evlenen var. Pişman olup olmadıklarından emin değilim ama dulla evlenen hanım kızımız, eşini boşadı. Yani o dul arkadaşta erken boşanma sorunu var anlayacağın! Ben kız olsaydım, dulla evlenmezdim sanırım.
Yas 32 iken bekar erkek yok varsada 20 liklere bakiyor hic evlenmemis kendim gibi biri olsa kacirmazdim
Uzuluyorumda
Aslinda dul adamdan korkuyorumda
Yaditim bekar kalmadi kalan varsada yasimi soyleyince vazgeciyorlar 20 li yasta kiz ariyorlar daha beklersem hic olmaz korkum
Ailem calismama karsi
Akrabalar sanki akrep ya hic olmayacak adamlar var sorsan kendi kizini oylesiyle evlendirmez
Golgeleri var
Yani kendi kizi oylesi olsa yakistirmazlar
Calismama birakmiyorlar
Nasil olcak
Oyle disarda bir gordugunle olmuyor
Orda bulamiyorum evlilik disi biseyler isteyen var
Evli dolu
Baktim
Baktim olmadi
Adam evli diyor sana ev tutarim nikahsiz birliktelik falan
Cevap
10Cevap
Ben bunu yaptım.2 yıl evli kalmis biriyken evlendim ve ben bekardım. Başta ailem istemedi ben onları dinlemedim. Ailem bana sırt çevirdi ben marifetmiş gibi onunla olacağım dedim ve zorla ailemi ikna ettim. Simdi 6 aylk evliyiz ve bin pişmanım. Gozyasim kurumuyor, tedirginlik yaşıyorum aile bulunmalarında diyorum bu yolda yalnızsın diyor. Evlenmeden önce biz bunları konuştuk diyorsun evlenince böyle olacağını bilsem kabul edermiydim. Arkama bakmadan kaçardım. Pismanligim o kadar çok ki. Ben kendimi geçtim annem babam bu 6 ayda benim kadar yiprandilar hatta daha çoktur. Her sıkıldığında her kavganın sonunda evden git istersen diyen bir adamla yaşıyorum. Daha önce kaybetmiş ve artik beni umursamıyor ve ben bu insan için anne babamı karşıma aldım herseyi bir kenara bırakayım bana da yazıklar olsun. Etrafinizda evlenip ayrılmış biriyle evlenmek isteyen bejar bir kız varsa engel olun hayatı kararmasın. Ben yaktım gençliğimi başkası yakmasın daha 25imdeyim ve o benden 7 yaş büyük. Evlenecegim diye varsa açsın bu yazıyı okusun okutsun. Kimse kiymasin güzel canına. Evlendigin an ne saygı var ne sevgi var ne yakinlik var. Git diyor, yalnızsın ben yokum diyor ve çaresizce dua ediyorsunuz kimle paylasamazsiniz çünkü siz seçtiniz çünkü onu ben seçtim. Yanlisi yaptım geri dönüşü yok. Simdi ben ayrılsam başkasıyla evlensem bu sefer ben de 2. Eş damgası yiyeceğim. Bu bir çıkmaz girdap kara delik ne derseniz deyin Allah kimseye yasatmasin
Var tabi ve cok mutlular. Hem dul kadin bekar erkek hemde bekar kadin dul erkek evlenen taniyorum. İlk evliliklerinden cocuklari yok ikisininde bu cok önemli bir ayrinti diye dusunuyorum :)
Dul olan erkek hep cocuklu
anlaşılan sen bekar bir kızsın dul bir erkekle evleneceksin
adamın cocugu yok ise bence sorun yoktur
Yinede korkuyorum neden ayrilmis ilkkinden
Herkes kendini hakli goruyor
Bende 30 yasa kadar evlenmedim seciciyim kismet olmadi kendim gibisini bulsam dula bakmam
Bekar adam kalmamis ya da bana denk gelmiyor oyle cok sey istemedik ki kismet olmadi
Duldan aslinda korkuyorumda
bir yil evli olan mutlaka cocuklu
Kimse 2-3 aylik evli kalmiyor ki
ben evlenmezdim kız olsam . sonuçta ben sıfırım , neden 2. el erkekle evlenim ki keriz miyim :D
Yas 32
30 yas alti olsam dedigin dogruydu
Yasitimda benden buyugude bekar yok
Bende sifir erkek olsun derdim
ben olsam beklerdim , 35 e kadar yolu var ama senin için konuşcak olursak , adam efendi cart curtsa , neden boşandığının açıklaması makul ve mantıklıysa düşünülebilir. sonuçta mutluluğun nerde geleceği belli olmaz
sakın kalkıp bana bu kez de yaş olmuş 32 artık mutluluğun peşinde değilim deme kafanı kırarım :D :D
Ailem dul iki uc cocuklu olirsa evlen diyor
Ask ariyacak zaman yok
Ki kendi cocugumu buyutim isterdim
Cart curtsa dedigin ne anlamadim
cart curt dan kastım hani diğer güzel özellikleri , kişiliği falan
ya bişe söylim mi ailen sana ölü gözüyle bakıyo :D çok mu çirkinsin abi , 90 100 kilo falan mısın , hiç mi ümit yok , 2 çocuklu bulursan da evlen nedir ya , 32 o kadar ölüm bir yaş mı . yaşım 28 , 4 sene sonra kafama sıkim o zaman :D bekle hatun acele etme , çıkar karşına biri , tamam aşk a vaktin yok ama hoşuna gitmeyen biriyle de aynı yatağa girilip cart curt yapılmaz yani :D
bence senin üstünde ailen piskolojik olarak oynuyo , ailenin oyununa gelme . bian önce evlen diye beynini bitirmişler.
ailem oyle
Ben zayifim 20 22 yas duruyormusum
Napim
Cevre yok evkizi
Aile cevremde yasitim evli cevredekiler yasli insanlar
İse girim dedim birakmiyorlar seni kandirirlar calisamazmisim
Oyle
Cevre olsa evlenirdim
körü körüne gitcek hatun :D
bak şimdiki yeni nesil de zaten kızlar geç evleniyo , 32 ölü yaşı değil , çık bir etrafına bak 32 - 34 yaşında bir ton bekar kız var , bak minyon muşunda zayıf mışın da on numara işte .
neyse bak anladım ben ailen sende etken ve üstün basıcak , en azından çocuğu olmayan boşanmış erkekle evlen . az dişini göster yani ailene . sonuçta 1 senelik değil ki bu ömürlük evlencen , 32 yaşında da gidip 40 yaşında herifle evlenme. Allah yardımcın olsun nedim . olay sende değil , ailende bitiyo bu kötü olmuş . mutlu olursun inş. iyi akşamlar
Hangi çağda yaşıyoruz ki kız ne dul ne.. Seviyorum diyorsan evlen işte.
Gormus gecirmis biri
Ben ilkim
Korkuyorum
Seviyormusun onu? Onunla yaşamak istiyormusun?
Sevmiyorum
Napim
Korkunla yüzleş. Dünyaya hoşgeldin hayat böyle bir yer.. Üzülebilirsin belki ama geçmişe bakınca keşke demezsin, bu da bişeydir be.
Merhaba, ne yaptın merak ettim. Evlendin mi bu adamla?
ben dulum eşimi kaybettim 43 yasındayım dul biride olur hiç evlenmemiş biride olur maddi durumumda iyi geçimli biriyim eşimi kaybettim hastalıktan dolayı
Erkeğin dulu olmaz öyle bir şey işte taş önemli uyum önemli
Nasıl olmaz?
Kadın da tecrübeli olur?
Aması yok
Ev kızıymışsın anladığım kadarıyla. Bu tanımak için yeterli.
Pardon yanlış yere yazdım..
Ewlenip bosanmisa illa sknti vardir ama iyice tanirsin mantigina uyarsa olur yani
Çocuk yoksa çok sorun olmaz belki :/ zor karar
Az kalsın evlenecektim 😂
Neden vazgectin
Eski karısını sevdiğini anladım. Çocuklarını da seviyordu eski karısı da bunu seviyor belli ki üzülen ben olacaktım vazgeçtim
Neden dul o zaman
Annesi dul ve çocuklu bir kadını gelin olarak istememiş
Sen dul mudun
Hayır
Merhaba evlendin mi mutlu musun
Evlenme bence
Yasim 32
Yasitim bekar yok varsada 20 lik kizlarda gozu
Aslında gözü genç kızlarda olmayan 30'luk erkekler çok var ama seninle ilgilenmeyebilirler. Kafa yapısı, entelektüelite farkı olur gibi.
Beni tanimadan nasil diyorsun
Ben dul adamdan korkum var cunku ararken hic evlenmemis ariyor kendisi dulken
Görmedim.
Mutlaka vardır
kötü olur ya
neye karar verdin
vaz mı geçtin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar