https://www.youtube.com/watch?v=xFJ6h3nzJ1o
Rus büyükelçisinden sonra bir şok daha, noel baba katliamının da Samanyolu TV'de bir senaryo olduğunu biliyor muydunuz?
https://www.youtube.com/watch?v=xFJ6h3nzJ1o

Şimdi söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın. Lakin biraz fazla abartmıyor muyuz. Bu sahne arka sokaklarda da vardı. Onlar da mı FETÖ cü. Tamam belki FETÖ yapmıştır ama her şeyi FETÖye bağlamak için gereksiz bir uğraş var memlekette. FETÖnün ne olduğu ortada zaten. Biz asıl suçlulara bakalım
bunun pek ilgisi olacağını sanmıyorum sonuçta yılbaşı ve bütün mekanlar tıklım tıklım e haliyle dikkat çekmemek için de noel baba kıyafeti falan filan ama bildiğim tek bir konu var mit yine mışıııl mışıl uyuyor
Allah Allah bunu sen ben yaparız he kardeşim koca keleşlerin ülkeye girmesi sence çok kolay birşey mi?
ne desek boş valla ama yapan ve yapanlara müsade edenlere şehitlerimizin ailelerinin gözyaşı tek tek onlara acı dert olarak geri dönsün
olaylar olduktan sonra söylemeyin biri 91. bölümü izlesin istihbarat sahibi olalım 😄 onu bunu bilmem ama bunların önünün kesilmesi lazım artık fetö başka bir şey kimse
Bİzim radikal kesim böyle gizliden mesaj verecek kadar potansiyele sahip değil.
İlluminatiye bağlıdır, abd derin devleti satanisttir, israil derin devleti de satanisttir, bunlar şeytanın başında olduğu illuminatinin emrindedirler, CIA illuminatinin hizmetindedir, FBI ile karıştırmamak gerekir FBI onlara hizmet etmez, Fetönün zaten CIA ile işbirliği yaptığı ortada. Ben hiç şaşırmadım şahsen önceden haber vererek saldırı yapmayı onların da yaptığına
Cevap
7Cevap
Simpsons gibi oldu buda. Ordada bazi terör saldirilari, siyasi olaylar önceden gösteriliyordu.. ah ülkem canim ülkem
simpsonlarda var evet ama bzim ülke bu kdr sübliminal mesaj vereblir mi bilemedim
niye söyledin ya kaçtı bütün heyecanı :D
şaka maka yuh
Bence de olayın bütün gizemini sihrini kacirdin kardeşim
Nasıl bir şerefsizler anlamıyorum ki
sonraki bölümde ne var?
91. Bolumde ne var acaba
diziyi izleyip önlem almak lazım geliyor artık
abi sen baksan bir cidden harbi ya
ülke huur çocuğu doluu
Allah belalarını versin
Yazık milletimize gerçekten çok yazık.
Allah yardimcimiz olsun