Sizce suriyeliler askere gitmeli mi? Evet ise neden hayir ise neden?
Evet gitsinler.
Hayır gitmesinler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam kapsamlı olarak askerlik değil askere gitmeleri için Tc vatandaşı olmaları gerekir ben bunu istemiyorum ben suriyeli de istemiyorum ülkemde ama madem kalıyorlar Mehmetçik suriye de Şu an alsınlar 20 40 yaş arası suriyelileri göndersinler Oraya savasssinlar kendi topraklar için TSK bünyesinde
@19slymn12 aynen öyle bende onu diyorum silah tutmayı bilsin ateş etsin komutları öğrensin tamam işte TSK kontrolünde savassinlar onlarn toprakları orası hem maaş veriyorsun bedavadan bedavadan değil bu şekilde ver hem ailelerine de bakmış olurlar
Hayır. Recep gibi adam varken Türkler gitsin. Suriyeliler anca merdiven altında bile 13 14 yaşında sevişsin çocuk yapsın.
O aileler oy verdi bu partiye. Çoğu o ailelerden gelme. Ozmn da pek ağlamak beni duygulandırmıyor. Pkkya göz yumma pkk ile çözüm olmaz dediğimizde şehrin göbeğine yüzlerce ton patlayıcı gömülürken hepsine göz yumuldu. Hükümette bişey demedi halkta. He halk tepki gösterdi mhpye döndü. Sonra ne oldu? Hükümet politika değiştirip 2 günde çözümü bitirince halk daha büyük tepki göstereceğine. Sanki muhalefet çözümü başlatmış da hükümet değişip bu çözümü bitirmiş gibi oyları geri verdi. Ozmn ağlamasın kimse. Suriyelilerde askere gitmesin bol bol çocuk yapıp haklardan yararlansın. Destekliyorum
Onu geç hiç bişey bulamıyorsan putin yanı başında onu takip et birazda örnek al. Adamın uçağı düşürüldü "asarız keseriz rusya kim ambargo koyarız özür dilesin. bir uçak daha yollasınlar onu da düşürelim" sonra ne oldu? 40defa putinle buluşmak istendi adam suratımıza bakmadı taaa ki "Rusyaya gerekirse tazminat ödeyeceğiz"e kadar gelinceye kadar konu. Ama adamın Türkiyede görevli adamı ekran önünde öldürüldü Putin hiç dedi mi Türkiye bitti diye. Der mi? Tabiki demez putin zeki adam hiç etkilenmez ilişkilerimiz dedi ama alttanda iyice ipleri eline aldı.
Teşekkür
Gitmesinler... feto falan derken her yere yeterince hain girdi. Kendi ülkesini koruyup savaşmayan bir toplum benm vatanım jcjn ne fayda sağlayabilir. Göndersinler Suriye ye orda savastirsinlar. benim askerimi de geri ceksinler...
kendi ülkelerinde savaşsınlar, ordumuzun düzenini bozabilirler
Cevap
16Cevap
suriyeliler asker olacak kadar yürekli insanlar olsaydı kaçmak yerine durup savaşırlardı , ama onlar bu ülkenin vatandaşı degil sadece misafirimizdir , elbet çekip gidicekler burdan , asker mi lazım kardesim , 10 bin pöh alımına 280 bin başvuru var bu ülkede kendine yetecek kadar yiğit var ,,,
Evet gitmeli, onlar burada tatil yaparken bizim askerler neden onların ülkesinde ölüyor?
Türkiye'de savaş çıksa da ben başka ülkeye kaçsam, bana vatan haini derler.
Acaba aynısını Suriyeli neandertal yapınca neden vatan haini olmuyor.
Bu derece Arap sevici olmuş işte bu ülke.
Gitsinler boşuna bizden geçinmesinler birde onları aramıza kim aldıki :D
Mülteci kampı yapsalarda daha iyi olurdu.
Suriyeliler kendi vatanlarinda askere gitsinler. Bu surecte kadinlarina ve cocuklarina biz bakariz. Gidip vatanlarini kurtarsinlar.
Suriyeliler askere giderse bizi satarlar o yüzden gitmemeliler
Hatta bu ülkeden defolup gitsinler askere ihtiyacımız yok şanlı ordumuza yakısmazlar
savaştan kaçıp sahillerde syria syria diye bağıran adama vatan emanet mi edilir ya b dedim
suriyeliler asilsin bence... ya da kursuna dizilsin..
Ona biz karar veremeyiz.
Hiç bir işe yaramaz imzalar. İnsan hakları denen bir şey var ülkene sığınmacı olarak gelen kişileri asker yapamazsın veya savaşa vs. yollayamazsın. İnsan hakları vs. ne varsa başına toplanırlar.
adamların kendi vatanına hayrı yok bize mi olacak ?
Bunlar askere giderse mehmetçiğimiz daha çok zarar görür.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
gitsin hiç olmazsa geri hizmette ise yarasınlar
Turk vatandasimi onlar ne isi var askerde
Vatan haini çıkar onlar bize ateş ederler.
Abv versin defolup gitsinler
gitmesin tabiki de
gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar