Fidel Castro Küba' nın sosyalizmin simgesiydi Che' nin yol göstericisi aynı zamanda bir zamanlar Küba' ya başkanlık yaptı ve bugün vefat etti sizin için ne ifade ediyor ya da ona katılıyor musunuz kavgasında?
Atatürk'ü dilinden düşürmeyen Castro 'Onun yaptıklarını ben başaramazdım asıl devrimci Atatürk'tür. der bu bir yana kendi heykellerinin yapılmasını yasaklayan Castro Atatürk'ün heykelini en önemli meydanlardan birine diktirmiştir. Atatürk'e bu kadar saygı duyabilmiş sevebilmiş bir insana saygı duymamak sevmemek sacma olurdu...
Diktatör diyorlar da Atatürk Fidel Castro'dan daha diktatördü. Ben sosyalizme çokta sıcak bakmıyorum. O yüzden bu adamı çokta sevmem. Ama ABD'ye ve Kapitalizme karşı durmasından dolayı taktir ediyorum.
Diktatör bir hürriyet düşmanı faşistti marksist lenininst kafa da materyalist bir köpekdi siyonistlerin dünyayı çatışmacı hale getirme amaçlı projesi olan komünizmin kuklası nir köpekdi geberdi
eyvallah iyi niyetini biliyorum da adamlar marksist yani diyalektik materyalist yani anlayacağın allahı metafiziği reddediyorlar sen bakma bizim ülke komünistlerine bunlar tam komünist
Kardeş bu dünyada takiye konusun da bir komünistler iki yahudiler iki kesim de iyi takiye yapar ama asla ve katiyen bunlara güvenilmez babam komünist olsa evi terkederim o derece :))))
En İyi Cevaplar