Evet herkes saygı çerçevesinde söyleyebilir Cumhurbaşkanımız hakkında düşündüklerini.

Şu adama hala cumhurun reisi diyebilen zihniyete acıyorum ve sadece yuh diyebiliyorum, adam ekenomiyi bitirdi , turizmi öldürdü , hayvancılık tarımcılık bitti pazarlarda fiyatlar en uçuk fiyatlarda eğitim desen yerlerde sürünüyor , türk kürt düşmanlığı arttırıp kardeşi kardeşe kırdırıyor sizde hala ortalıkta tayyibin g*tünün kılıyım hüloooğ diye dolanın. BRAVO 👏
Partiden kopup işini hakkıyla yapması yerine başbakan binali yıldırıma inali diyip günde 4 posta tvde boy göstermesiyle başkanlığı enjekte etmeye çalışıp ki başarıyorda ve oy alamadığı dilimi dışlayan biridir...
Genel seçimlerde diğer parti mitinglerini troolleyip bir uçta binali yıldırım diğer uçta kendisi art arda tvlerde boy gösterip ak partiye oy toplaması da ayrı bir aytintidir ki c. baskani unvanına sahip biri siyasi partilerden bağımsız durmalıdır...
Hemen her seçin dönemi öncesi kandırılmadiyla meşhur olmayı geçtim tug life listelerinin vazgeçilmesi haline gelmesini de enggeleyen güzel bir sistem kurmuştur... Daha bir dünya bu şekilde sıralamak olay vardır...
+ olarak yaptığı çalışmalar olsada
-ler daha ağır basmaktadır...
adam gibi adam !
adam Reis yaa
eyvallah haci 😊
Cevap
17Cevap
Bugün ona Reis diyenlerin yakin zamanda Ekonominin etkisini hissetiklerinde ana avrat söveceklerini düsünüyorum.
Zaten ben o adama hic Oy vermemistim diyecekleri günler yakin.
Türkiye'de hataları olsa da büyük katkıları olan ayakkabı kutuları hariç imanı kuvvetli değeri bilinmesi gerekip saygı duyulmayı hakeden tek başına dünyaya meydan okuyan partisine mensup olmasam da saygı duyduğum biri... Allah niyeti yolunda kalbini eğriltmesin
Çok güzel gibiyor ülkeyi helal olsun onun gibi giben olmadı olmazda
👏👏👏😄
Temel reis kadar vasifi yok benim için =\
Hırsız reis mi olur hmk.
Duygularımı tek bir cümlede birleştirecek olursam "Nefret ediyorum."
Ak partinin hatalarını söyleyince bir tane cevap yazmayan ak partililer bu soruya doluşmuşlar 😂 cevabım sevmiyorum!
Gelmiş 62yasina, yakindir sonu. Dayan Türkiye!
Hüloğğğ.. Hırsızlar sevilmez
Istırırım, yalarım bile..
onlar bakar rte yapar Adam
Saygı Duyduğum Bir Lider Kendisi..
Severim babama da benzetirim 💕
Adam zeki, tam cumhurbaşkanı yani.
Millet düşünebilseydi bu adam olmazdı
sultan rte han hazretleri peygamberler peygamberi :D
Severim saygım sonsuz❤
Sevmem
İşte İzmir:):)
Hiç sevmiyorum.