AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
265Cevap
Yalan yalnış bilgilerle gelip konuşuyorsunuz geçici kanundur bu geçmişte çocuk yaşta aile arasında evlenmeyip çocuk sahibi olan babayı eski kanunla içeri atıyorlardı yaşı küçükle evlendi diye bence gayet yerinde bir kararmış çocuk yaşta biriyle evlenen gidip cezasını çekmeli ama şöyle bişey var o çocuk yaşta evlenen ve çocuk sahibi olan anne tek başına nasıl baksın çocuğuna bu düzenleme o içerde olan babayı çıkarıp ailesine bakmasını sağlamaktır lütfen olayı çarpıtmayın
Allah onların başına verdiğinde o imzalayan parmaklarını nereye soracaklar merak ediyorum. Biri gelsin benim evladıma tecavüz etsin sonra ödülmüş gibi minnacık evladımı ona vereyim o sapık pedefolide amacına ulaşıp hergün masum çocukla birlikte olsun. Bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı.
Bu düzeni anlamıyorum böyle iğrenç bir durum olabilirmi ya kadın zaten tecavüze uğrayarak dünyası allak bullak oluyo bide kalkıcan o tecavüzcüyle evlencek bide o şerefsizin yaptığı yanına kar kalcak ceza değil ödül alıyo o köpek. Bu arada kadınada deniliyoki senin zaten yaşama şansın hayalin falan olamaz. Çok kötü bir durum yani
Valla artik diyecek bir sey bulamiyorum. Cozumleri bu mu? Kadina cinsel taciz yapanlar hadim edilsin olum falan buyuk sey onlar icin hadim edilsin ki anlasan nasilmis oyle gezmek serefsiz herifler lanet olsu bir nefsinize sahip cikamadiniz hayvan herifler
Akpli olmak artık bir siyasi görüş degil, psikolojik bir rahatsizliktir.
o zaman erkeğe tecavüz eden erkekte mi birbirleriyle evlenecek, ya da kızına tecavüz eden adam kızıyla mı, tövbe tövbe. bugün okuduğum en güzel söz
"Tecavüzcülere sesleniyorum. Neden bakan damadı olmuyordunuz" gibi birşeydi. Tabi kısasa kısas sayılamaz bu niyet ama şu an ki kzıgınlığıma iyi geliyor
Adi ustunde "Onerge"
Yani kabul edilen birsey YOK ortada.
Bir DİPNOT duseyim size;
2005 yilina kadar bu kanun vardi !
Ak parti yonetiminde yururlukten cikarildi !
Simdi ise tekrar onerge ile nabiz yoklanmis!
Celallenmeyin yani. Hatta avcunuzu yalayin !
Bu kadar zihniyetsiz beyinsiz insanlar varya acıyorum ya gerçekten diyecek hiç bir şey yok. Ulan benimde başıma bir şeyler geldi bende mi evleneyim! Bu kadar iğrenç misiniz ya. Ulan diyecek hiç bir şey bırakmıyorsunuz insana ülkeyi bok ediyorlar. Tecavüzleri azaltmaya çalışmak yerine daha çok arttiricaklar. Yeter be artık kadınların da yaşamaya hakkı var köle olmaya susmaya değil! Bu kadar beyin fakiri olmayın böyle bir şeyi nasıl kabul ediyorlar aklım almıyor çıldırıcam ya!!!
Birincisi hiçbir akp li akpnin tapılı malı değil öyle olanların zaten kafalar uçmuş. Ben akpye düşman degılım eğer böyle bir şey ortada varsa bu degerlendırılır tartışılır ıstenmezse yapılmaz. Tecavuze osmanlıdan sonra cumhurıyet tarıhınde en ağır ceza yasalarını getıern akp dır. Arttırılan daha bır suru ceza vara ama gıde gıde bunlar konuşuluyor. Paylaşım yapanlar hukuk konusunda bılgılı olsunlar ılgılı olsunlar araştırsınlar oyle gelsınler.
Cinsel istismar mağduru tecavüzcüsüyle evlendirilemez #TecavüzMeşrulaştırılamaz - Kampanyayı İmzala!
www.change.org/.../cinsel-istismar-mağduru-tecavüzcüsüyle-evlendirilemez-tecavüzmeşrulaştırılamaz kampanyaya destek verin
Dünyada böyle bir rezilliğe imza atan ÇOCUK CİNSEL İSTİSMARINA DESTEK OLAN akp hükümeti rezil bir karar imza atmıştır, KENDİ AİLELERİNDEN BİR BAYANA TECAVÜZ GİRİŞİMİ OLURSA O ZAMAN GÖRÜRÜM ONLARI
Ya Kardeşim Kanun Çocuğa Tecavüz Edene Veya Bir Yetişkine Zorla Tecavüz Edene Çıkmıyor Niye Okumadan Etmeden Atıp Tutuyorsunuz Bunu Anlamıyorum Ya... AKP Li Değilim ama Bukadar Haksızlık Ayıp Ya
@Yalniz_Men ya sen okuduğunu anlamıyorsun, tüm tecavüzler için geçerli alla alla neden savunuyorsun böyle bir rezilliği
Bugün açıklandı öylr değilmiş durum ilk başta dediğin gibi zannettik hepimiz.
Tecavüzden mahkum olup hapis yatan ama mağdur kızla da halen evli 3000 kişi varmış şçerde kimisi çocuklu bekliyormuş eşleri dışarıda. Bir kereye mahsus bu hükümlüler için geliyormuş kanun.
Arkadaşlar şu AKP yi savunmayın artık ya. Ülkenın anasını siktiler. Herkes farkı bir şey dıyor
@Ahmetogluali sen öylr hissediyorsun demekki
tecavuze ugrayan kisi nasil bunu yapanla evlenir ki? bu nasil bir zihniyet sonra o insanin hayati kararmazmi zorla ona sahip olan birisi ile nasil bir hayat gecirecek
sacma bir kanun olmus bu maaleseg
İslam toplumlarının en önemli sorunu bu zaten. Orucu ne bozar ve kimi s. kebiliriz. Bu iki soruya cevap arıyorlar yıllardır
👏👏👏 tebrik ederim en güzel yorum.
@AlmaHatun keşke saçma olsaydı. Bu dangalaklar iki sevgilinin sokakta el ele gelmesinden rahatsız ama imam bu kadını becerebilirsin derse sorun yok
O nası bir saçmalık yaa harbiden böyle bişemi olmuş buna ewet mi demişler iyi o zman 10 yasındaki kendi kızlarnı torunlarını atsınlar ölensokağa vicdanları huzura kavuşcakmıymış gerçi geçenlerdee bir hoca 6 yasındaki kız ewlenebilir dedi öküz
Bos konusmak ne kadar guzel madur olan aileler var sirf erken yasta evlendi diye eşi hapse giren o kadin cocugu ile bir basina napar acmidir tokmudur senin umrunda degil tabi sevmis evlenmis ikiside razi bu durumdan zorla evlenme durumu degil.
. Kimsede erken yasta evlensin diyede tesvik degil bu madur ailelerin maduriyetini gidermek ama size gore bir sey yok madur siz olmadiginiz icin bos bos konusursunuz...
Duydugum en saçma seylerden biri!
12 yaşındaki o cocugun ne aklı ne iradesi ne bilgisi var ki birde 30 yaşındaki adamla evlendirecekler. O çocuğun geleceğini psikolojisini düşünmeyen o çocuğu koruyamayan böyle zihniyeti yetistirenlere yazıklar olsun! Evlenince cezası neden düşsün ki? Resmen sacmalik ya. Sağlıklı bir evlilik mi olacak sanıyorlar. Adam yine baskalarina gider baskalarinada yapar. O cocugada hayatı zindan eder. Düşünemiyorum bile daha fazla. Allah hepsinin cezasını verecek..
Akp'ye oy verenler nasıl savunacak acaba. O kadar fazla pisliği savundular ki, bunu da 'Orda öyle demek istemiyor' diye kıvıracaklar muhtemelen.
Chp ve Mhp direndiği için daha kabul edilmedi. Ama Akp geçirecek muhtemelen.
Akp'ye oy verenler artık hakkaten nelere destek verdiklerini düşünsünler. Ülke artık iyice yaşanmaz olmaya başladı.
Ben söyleyeyim, ilk bir savunma yok aslında yengem çok Ak parti destekçisidir pek bir şey diyemedi sadece "Muhalefet iyi ki kabul etmedi" dedi. Ama sorarsan bence yine Ak partiye oy verir. Seçmenlerin bazıları bir şeyleri görmek istemiyor ve fikir değiştirmek yanlış geliyor aslında sorsan normalde bu durumu hepsi onaylamaz.
Yanlışları görmek istemeyenler var ve bu diğer parti seçmenlerinde de var.
Kabul etmeyenler çarpıtıldığını düşünüyor. Yani anormal olan tacizleri ya da sözde evlilikleri engelleyememek ve caydıramamak değil de bu tip insanların resmi nikahsız devam etmeleri. Bu kafada olduklarını görüyorum.
Her seçmende bu kafada değil. Mesela annem ve dayım Ak parti desteyçisiydi ama son yıllar da "Akp'ye artık verecek oyum yok" diyorlar.
Bu kişini karakteriyle, sabit fikirli olup olmamasıyla alakalı işte.
@_Yağmur Zaten akplilerde artık iş inada bindi. 'Hata yaptık, bunca yıldır bunlara oy verdik, bizi kandırdılar' demek zorlarına gidiyordur heralde.
Bana biraz alkol bağımlısı olduğunu kabullenmek gibi geliyor. Bağımlı olduğunu kabullenmek, kendi kendine bile bunu itiraf etmek utanç vericidir ya, aynı hesap.
O yüzden anlayacaklarına, daha da inat ediyorlar.
Diğer türlüsü alayının süzme canım olduğuna çıkıyor ki geyik olsun diye bunu dillendirsem de işin aslı bu olmasa gerek.
Ama yine çok zeki olduklarını düşünmüyorum, o ayrı tabii.
Ki resmi nikahsız devam etme de nedir, buna mı takılmışlar? 14-15 yaşında kızların evlenmesi zaten yanlış. Zihniyetleri bu tip şeyleri yanlış görmediği için bu olayların çarpıtıldığını düşünüyorlar biraz da. Çünkü ortalama bir akpli için 15 yaşında bir kızın evlenmesi anormal değil.
Fikirlerin değişmesi utanç verici bir şey değil. Gayet normal bir durum. Bunu her iki taraf böyle görürse hah o zaman insanlar daha da inat eder.
Ben önceden oy vermiştim, şimdi olsa vermem. Bunu söylemede bir utanç göremiyorum.
Devletin mantığı şu, zaten bu yasa dışı evlilikler oluyor, e bari nikahlı olunsun. Nikah olunca sanki bazı şeylerin üstünü kapanıyor, hatalar telafi ediliyormuş gibi.
Aslında öyle etrafımda çok fazla akpli yok ama olanlarla da sadece toplumsal bir mesele olarak konuşunca sorsan kesinlikle kınayacak insanlar. Konu siyasete gelince bir şey buluyorlar yani bende anlayamıyorum ama durum bu.
Zeka konusunda ise mesela bir tanıdığım gayet zekidir öyle boş bir tip de değildir. Doktor, 2 dil biliyor, kültürlüdür de hatta çoğu konuda fazla şey bilir. Yani dediğin gibi aptal bir tip değil adam Akp'ye oy veriyor.
Farklı bir açıdan da dediğin gibi bağımlılık olarak ifade edilebilir.
Sonra tecavüze uğradınız neden susuyorsunuz derler. Peki susmayıp ne yapalım? Tecavüzcüyle evlenmeyi kim ister ki? Her gün onun yüzünü görmek bile ölmekle eş değer.
Tecavüzcüyle kadınlar evlendirilecek peki tecavüze uğrayan erkek çocukları ne olacak? Evli kadın tecavüze uğrarsa ne olacak? Ben tecavüzcüyle evlenmek istemezsem ne olacak?
Cebir, tehdit yoksa diyor pardon da cebir, tehdit olmadan tecavüz olmaz ki.
Orada tecavüzcü dedikleri küçük yaşta evlenip cinsel istismar suçundan içeri girenlermiş güya. Her şey mağdurlar için miş miş. Ne kadar da mağdur halkı düşünen bir devlet (!) Çocuk yaşta evlenmeyi meşrulaştırıyorlar resmen. Sanki bir de bu çok normalmiş gibi biz orada tecavüz demedik bunu değil diyorlar ya.
Yine birden su saçma sapan önergenin meclise sunulması bence insanların dikkatini başka yerlerden çekmek için.
Dedik*
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. yav ATATÜRK. Kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesinden , tecavüz et evlen kampanyasında döndük. Tişikirler AKEPE.
Başbuğ Atatürk.
cezaların amacı caydırıcı olmasıdır fakat bu caydırıcı değil ceza hiç değil bir ödüldür. evlensin ki sabah akşam o kıza tecavüz rahat rahat edebilsin diyedir. kesinlikle kabul edilesi bir yasa değildir.
Öncelikle bu ahlaksiz karar alinmamaliydi. Tecavuzcu bsna kalirsa normal sartlarda muebbet hapis cezasina carptirilsin ve omur boyu psikolojik tedavi alsin fakat karar ne yazik ki bir avuc kisi tarafindan alindigi icin cezasi ertelenmesin
Evet ama cezalandırılmayacağı söylenmiyor sadece duruşmanın erteleneceği söyleniyor.
Bana göre karşılıklı karar ile evlilik öncesi ilişki ile tecavüz arasında bir fark yok. Dolayısıyla bu mümkün.
Bu arada AKP'li değilim. Fakat bu yerinde bir karar. Bazı mallar yarım akıllılar idrak edememiş anlaşılan.
Ben böyle adaletin var Ya... Allah belalarini versin , ulan sonra bolunmeyin diyorlar ben bu hayvanlarla aynı fikirde mi olmak zorundayım arkadaş?
merak etme zaten bu ülkede misafirsiniz şu an :)
bu ülkede misafir olan varsa oda sizsiniz burası Türkiye Cumhuriyeti kan ise kan dökülür gidecek olan siz olursunuz sapık serefsizler
Göreceğiz Çok Yakında..
13-14 yaşındaki kız çocuklarından bahsediyoruz. Adamlar kalmış bir de sevenleri kavuşturmak amacıyla felan diyorlar. Pedofili bulaşıcı galiba.
çok saçma ve insanlık dışı halk olarak tecavüzcülere idam istiyoruz ama halkın seçtiği milletvekillerinin bu kadar aşağılık sapıkça bir önergeyi kabul etmeleri ilginç
80 yasinda adamlar gidecekler ortaokulun onun gozune kestirdikleri cocugu kacirip tecavuz edecekler. Bir de sevinecekler evlenicem ne guzel bu gencecik cocukla diye.
Valla yönerge kabul edilirse akp bidaha nah oy alır bnden.
böyle saçmalık olmaz.. bu önergeyi veren kimse , onu da tecavüzcülerle birlikte yargılamalılar.
Aynen👍
Foxtv de mi okudun mu haberi yok öyle bişi sadece 18 yaşına basan erkekler eğer 18 yaş altında ki biriyle evlenirse hapise giriyordu suçdu af çıktı artık 10 yaşında ki biriyle de evlenebilirsiniz yani sıkıntı yok.
Yarım yamalak, kulaktan duyma bilgilerle buraya gelip, bunu bu şekilde varmış gibi yansıtarak polemik yaratmak çok saçma... Al okuda neymiş öğren
www.ensonhaber.com/...mesi-soruldu-2016-11-18.html
o kadar erkeksin de neden saklanıyorsun?
@efrahim01 mal mısın nesin erkeklikle ne alakası var olayın? Ne kadar embesilsin ya.
ulan moron idoit saklandığın delikte rahatmısın acaba senin bu yasadan nasıl bir çıkarın var kardeşim.
@efrahim01 canım haberi okudun mu sen? Beyinsiz kaz askeri.. Akılsız sığır gibi kulaktan duyma laflarla burda mal mal konuşma.. Allah beyin vermiş azcık kullan araştır sonra konuş. Zır cahil... Kanundan erken yaşta severek evlenip çoluk çocuğa karışmış mağdurlara 1 kereye mahsus aftan bahsediyor. Konuyu anlamadan mal mal nereye yorumladınız. Tam bir embesilsiniz.
Bunu reşit olan kişiler üzerinden örneklersek olunabilir. Fakat dediğin gibi reşit olmayan yani çocuklar üzerinden değerlendirirsek haklısın ama sanmıyorum ki onların bu düşünceleri reşit olmayanlar tarafından olsun.
sosyal medyada ilk gördüğüne hemen inanmasak güzel olacak yurdum insanı hemencecik inanıyor türk damarımız hemen kabarıyor tabi çok hassas ve çok önemli bir konuda olsa anlamadan dinlemen hemen yargılamayı çok severiz zaten
m. sabah. com. tr/.../carpitilan-duzenlemeye-son-noktayi-koydu
Bir kadın için en ağır ceza tecavüzcüsüyle evlendirilmesidir. Biz tecavüzcülere idam gelsin diye beklerken bunlar tecavüz olayını normal karşılayıp yasal hale getirmek için önerge hazırlıyolar. Ulan Allahsızlar allah hepinizin belasını versin be.
gerçekten midem bulanıyor daha bilinçli olmamız gerekirken ne hale geldikkk ulkecek ! o zmn dun muğla marmariste kediye tecavüz edilmiş kediyle evlendirsinler o serefsizi o zmn bu ne arkadaş yaa gercktn guvenligimiz kalmadı bu ülkede :(
https://i.hizliresim.com/Wg2lp2.png
Allah o küfür etmicem tayyitin belasını versin onun kızıda önce tecavüze uğrasın sonrada tecavüzcüsüyle evlendirsinler inşallah o. çocukları
mantıklı yorum m
👏👏👏
Asla yanlış bir şey bence o kızınpsikolojisini ve korkusunu kimse kolay kolay atlatmasını sağlayamaz zor bir durum
İşin daha kötüsü bu kapsamda 4000 tecavüzcü serbest kalcak bizzat bakan söyledi
Daha da kötüsü tecavüz mağdurlarına tecavüzcünün ailesi onunla evlenmesi icin baskı yapacak. Örnekler mevcut
Millet idam diyor bunların yaptıklarına bakın. Her zaman diyorum kurusıkı bunlar sadece kandırılmışlar oy veriyor.
Bize Osmanlı ayağı yapıyorlar şeriat falan diyorlar Osmanlıda tecavüzün cezası Erkeklik organının kesilmesiydi İranda direk idam madem bizde osmanlıyız verilecek ceza belli
böyle bir alçaklık olamaz bunların inandığı din ne pislik bir şeymiş o zaman akp li kadınlara kızlara saldıralım... ne kadar iğrençler pislikler nefret ediyorum hepsınden
18 yaşına kadar sigara alamıyorsun, ebeveynin izni olmadan yolculuk bile yapamıyorsun, alkol alamıyorsun, ehliyet alamıyorsun ama evlendirilebiliyorsun.
İyiymiş.
ne yaptıkları belli değil ülkenin anasını ağlattılar bu gidişler burda da yaşanmaz cidden bu tecavüzcülere idam gelse herkes rahatlicak ama bu millet sapık olmuş evlendirmek ne? o zaman hergün o zorla evlendirilen kız tecavüze uğrayacak. fark eden ne? adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz.
Eğer böyle bir sey olacaksa. Israrla evlenmek istediği kızdan yanıt alamazsa tecavüz edip zorla evlenir bence. Ondalara kötülük yapabilmenin kapılarını araliyorlar.
tam da bunu aklımdan gecırdım mk
@komşununoğluşu böyle şeyler olur diye mi geçirdin
yok platonık oldugumkızı alabılırım artık
@komşununoğluşu sacmalama ya
bence once bir okuyun detaylarini ogrenin sonra yargilayin kimse tecavuzcuyu filan korumuyor magduriyetleri. gidermek icin gecici bir yasa oldugunu soyledi adalet bakani aksi olsa herkes karsi cikar zaten oyle bir insanlik disi olayi kim kabul eder
hangi magduriyet? kimin magduriyeti?
@bisimidedin sokim mağduriyetine lan öyle mağduriyet mi olur göt!!!
Şu eseri dinleyip öyle yorum yapın.
https://i.hizliresim.com/R1yqj1.jpg
Çok saçma bir önerge bu önerge kabul edilebilir değil... insan bir ömür cinsel istismar gördüğü biriyle aynı yastığa baş koyabilirmi?
Zaten taciz ederek gençliğini karartmış evlenerekte şiddet uygulayarak ömrünün geriye kalanını karartır...
www.birgun.net/.../...-diyerek-savundu-136081.html Lütfen Propagandalara inanmayın.
12 yaşındakileri geçtik ya bebeler ne olacak pekala. Onlardamı evlenicekki sapığın cezası düşsün. Çok iğrenç birşey çok acı verici bir durum
Ertelensin mi değil ceza vermiyorlar zaten neyini soruyorsun
agizimiiiii bozacaaagimmmmm!!! bunun neresi adalet lan!!! ellerimm ayaklarim titremeye basladiiii
Bu önergeyi kabul eden millet vekilleri kendi çocuguna yapılsa bu pislik aynı şekilde kabul edecekmi bu önergeyi merak etim yoksa idamı isteyecekler
bundan sonra gözüne kestirdiği ile evlenmek isteyenlere gün doğacak. uyuşturucu bağımlısı ya da alkolik biri tecavüz etse bir ömür o kişiyi çekmek zorunda kalacak çocuk. dayakta cabası
AKP millet vekilleri tecavüze uğrasin mümkünse. Ama mümkün degil birbirlerini s*kmedikleri taktirde (!)(!)(!)
🙏🏻
Cahiliye dönemine geri dönüyoruz ve ne yazık ki bize bir Muhammet daha gelmeyecek kesinlikle vahşilik ve suçu ört bas etmekten başka bir şey değil asla. Böyle bir şey olmamalı.
Propaganda yapmana gerek yok.
hemen olay olmuş yalan haber. Türkiyede böyle bir şey olabilirmi? Açın tv yi gerçekler konuşuluyor şu an.
Hasta ruhlu oros pu çocukları. Oy veren her bir kişinin kendi kızının başına gelmesini dileğeceyim ama dileyemiyorum. Çünkü o kız da suçsuz.
Allah belanızı versin hasta ruhlu ip neler