Valla benim aklıma biri geliyo amaaaa
O da diktatör değil ya...
Yani diktatör olsa benim aklıma gelmez dimi?
O da diktatör değil ya...
Yani diktatör olsa benim aklıma gelmez dimi?
halkının kararlarını hice sayan. ülkesinin değilde kendi menfaatlerini düşünen. önüne çıkıp onu durdurmak isteyen herkesi böcek gibi ezen kişidir diktatör... ama bu kadar uzun tanım olmaz. tv de gazetede zaten hergun görüyoruz diktatör kim :(
www.google.com.tr/search
Diktatör budur:) Aladdin
Aklıma kuzey kore başkanı geliyor. Diktatörlüğün tanımı adam, araştırabilirsiniz eğer bilginiz yok ise.
Kim yong reis :) adamin hasidir ne diktasi :)
@DevletReiz Halkına uyguladığı baskılar çok acımasızca 😄
şaka falan bir yana asyanin afrikasidir kuzey kore açlıktan oluyor insanlar
Benim de aklıma aynı kişi geliyor. Ama o olsa ben de bu yorumu yazamazdım heralde yanılıyoruz :D
Cevap
17Cevap
dikdatör benim babam elin gavatna izjn veriyo bana gelince oyle alisma diyor beni izne gonderip evin faturasi bilmem neleri kisisel islerini yaptiriyo elin gavatini hergun evine gönderiyo kahvalti sonrasi bundan iyi dikdatörmü olur
Diktatör demek kendisini kral zannedip ülkeyi komple kaosa süren koltuğunu kaptırmak istemeyen kendisi hakkında tek bir eleştiriyi, küfürü kaldıramayan, demokrasiden korkan ve genel olarak diktatörlerin %75 i ise seçilmeden gelen insanlardır.
Diktatör padişahlığın sistemi gibi. Hiç kimse özgürce kendi fikrini söyleyemez aksini söylemeye cesaret eden insan ise cezalandırır. Diktatör ülkeyi istediği gibi yönetir ve halkın bir söz sahipliği yoktur
Diktatörlük dönemlerinde iyilik meleği,
Vatansever olduğunda ise diktatör olarak anılma durumudur.
Bkz. Esad, Erdoğan, Kaddafi...
Diktatör denildiğinde aklıma gelen tek bir şey var;
özgür düşünceyi yok edip tek millet diyerek kendi fikirlerini dayatan kişidir
Aynı isim benim de aklıma geldi ama yok ya o değildir.
Ben degilim diyorsa kesin odur. Neden kendini ispat etmek istiyor illa?
Kişiye göre değişen bir kavram. Ülkemizde yanlış kullanılıyor. Türkmenistana gidin de diktatör görün.. :D
Dikte eden, fikirlerini zorla kabul ettirmek isteyen ve belirli yaptirimsal ve yonetimsel gucu elinde bulunduran kisiye diktator denir.
Diktatör denilince aklıma hep Kemalistler gelmiştir nedense 🤔
Yillarca gerizekali gibi kandirilan biri diktator bile olamaz diyosun yani hmmm. Dogru aslinda
Söylicem de korkuyom ogrencıyım bıde başım yanmasın
İki kez seçim iptali
İnsanların ibadetini engelleme
Zorla kıyafet
Gelişimi bilim deyip kadınları sormakta ve ayyaş gezmekte gören biri olsa gerek
Mal nedir?
cvp: coddirio
çok şükür babamız dedemiz atamız belli.. ama ATAM senin arkadaşım olmanı engellediği için bu nankörlük.. Dedesi kurtarmış. Savaştıysa ruhu şaad olsun. Ama ATAM olmasaydı boynunu eğip kaderine razı olmuştu deden. Babamın dedesi 2001 yılında öldü.100 yaşından fazlaydı. Çok şükür dedem o zamanları anlattı. Atatürk'ün ne denli büyük bir adam olduğunu dinledim. İbadetini engellemiş diyosun ya milletin. Cidden çok cahilsin. Atatürk'ün islama kattıklarını bilmiyorsun.
www.turkishtimes.com/.../
al eğer biraz vicdanın kuştan azcıkta beynin varsa oku ve öğren
Ne olduğunu hepimiz öğrendik bence.. malesef..
Diktate kelimesinden gelir :))
Dik. Bakan bılmiyorum
Çakma diktatör sayın RTE beyefendi
receplerden teflon tayyip
Hitler geliyor benim ilk
Tayyip erdoğandır
teyzem
Benim de aklımda biri var
Beşar esad örneği
baban :)
Baş harfi S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?