Haber gerçek mi cidden? Lise olacaksa abi anadolu veya fen lisesine gidecek yok kazanamadı mı açıktan okusun birde lise yatılı olmamalı. Üniversitede aynı şekilde seçkin üniversiteler olmalı gücün yetiyorsa ğaralı yetmiyorsa kazansın oda olmadı sağlam yurtdışı ülkelerine oda mı olmadı açıktan okusun. Erkekciler de çıkmaya başladı yine kızlara nazaran çok daha az ama artık oğlum kızım diye ayırt etmemek gerek pek. Sübyancı hepsine sü-byancı baksana.😑😑
Yasalar degismeliii emekli öğretmenler okullarda öğretmenlik belirli bir yaştan sonra yapilmamalii. Eğitimciler (ilkokul ortaokul lise) bu tarz okullarda öğretmenlerin yaş sınırı olmalı ornegin 40_45 de emekli yapıp çalıştırmycaksin salacaksin ki okadar öğretmen olmuş acikta kalmış genc arkadaslarimiz öğretmenlerimiz öğretmenliklerini yapacak. İnanıyorum bu tecavüz olayları genelde eski kafalı gerici egitimcilerin başından çıkıyor.
Geçen bir yerde daha olmuştu yine üstünü orttuler. Ulke cok temiz canim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazık günah Allah ım sen bu insanlar akıl fikir yürek vicdan ver yarabbim ya gencecik sübyanları nasıl bir psikolojik bunalım bekliyor ben çok üzülüyorum haberlerde hep taciz tecavüz gibi kansız şerefsizlerin yaptığı pislikleri duyduğum için haber izlemeyi bıraktım resmen siyasi haberleride sosyal medya üzerinden takip ediyordum ama bir şekilde çıkuyo işte karşıma gene üzüldüm hep üzülücem yazık günah ya
Emn ol birçok kişi bu haberi okuyor en azından başlığını ve şöyle söylüyor.
Yine kendi yandaşlarını koruyp bu işin üstğ örtülecek Allah belalarını versin diyerek başka bir spor haberine gözü çarpacak o sırada ve ona yönelecek dakikalarca tuttuğu takımını inceleyecek ve bu olayı unutacak...
Evrensel neden saldırı altın da anlatım şimdi bu anlamadığım 3 yöneticinin yeri değiştirilmiş suçlu iseler neden yerleri sadece komple görevden alınmamış bu siyaset varya rezalet bir şey nefret ediyorum düzen partilerinden ve popülist siyaset den.
Ensar vakfında toplu tecavüz oldu da ne yaptı bu hükümet? Hala bunların pedofili yanlısı olduğunu anlamayan bir beyinsiz varsa defolsun gitsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İmam hatipler sonsuza dek kapatılmalı , Orada okuyan öğrenciler Anadolu veya Meslek liselerine kaymalı ! Biraz Bilim , Fen ve Sanat öğrensinler. Ordan çikan Veledlerle biz uğraşıyoruz
En İyi Cevaplar