Burun estetiği olanların yaşadığı süreç? mağdur oldum ?

Arkadaşlar 3 hafta kadar önce ameliyat oldum. arkadaşımın aracılığıyla gittiğim sağlık danışmanlık şirketine bir doktor dan başka doktora yonlendirildim bana garanti verildi iyi olacağına dair burnumun simülasyon yapılmadı yapın dediğimde doktor ameliyattan bir saat önce gelip görecek konuşursunuz dediler doktor su ana kadar 1000 burun yapmış hiç memnun olmayan yok herkes çok memnun çok başarılı bir doktor dediler beni ikna ettiler. ameliyat günü burnum et ve kemik egriligi vardı doktor bana çok hafif burnu daraltip ucunu kaldiracam dedi bende kalkik burun sevmiyorum dedim az birşey dedi ameliyattan sonra burun sırtı turpulenmis burun ucum kalin olduğu için inceltilip burun kanatların içeriye toplanıp dikiş atılmış burun deliklerin küçültülmüş o kadar burnum yüzüme göre küçük kaldı odemli olmasına rağmen eğri duruyor. psikolojim bozuldu ki dışarı çıkamıyorum panik atak geciyorum bu perşembe psikoloğa git cem doktora burnuma karışmaması gerektiğini söyledim şimdi ariyip söylüyorum keske kbb ameliyat olsaydın diyip başından atmaya çalışıyor sağlık danışmanlık sirketiyse daha erken size öyle geliyor 6 ay bekleyin sonra karar verin diyor ! sonrasında sizi ameliyata ikna eden başka calisandi işten çıktı size ne vaat etti bilmiyoruz diyip konuyu kapatıyorlar off başta böyle kötü hissedip düzelen var mi mağdur oldum resmen deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim. yeni burnumu ve eski burnumu koydum yorum yaparsanız sevinirim
Burun estetiği olanların yaşadığı süreç? mağdur oldum ?