GELECEKTE ROBOTLAR VE İNSANLAR ARASINDA "YOĞUN" DUYGUSAL İLİŞKİLER YAŞANABİLİR Mİ?

Yakın zamanda robotlar her istediğimizi yerine getirebilecek, belkide biz birşey demeden nasıl tepki vereceklerini anlayabilecekler kim bilir?
GELECEKTE ROBOTLAR VE İNSANLAR ARASINDA

Günümüzde S*ks Robotları'na ilgi oldukça fazla, çok absürt ama bundan tahrik olan bir sürü insan var. Öyleki gelecekte s*ks için öncelikli tercihin insanlar yerine robotlar olacağı bile düşünülmüyor değil...
GELECEKTE ROBOTLAR VE İNSANLAR ARASINDA "YOĞUN" DUYGUSAL İLİŞKİLER YAŞANABİLİR Mİ?

Belki gelecekte onlarda hayatımızın her alanında normal bir insandan farksız olarak yer alacak.

Bu karmaşayı son bir soruyla bitirelim;

Hiç ücret ödemeden aldığınız sevimli bir robotunuz olsun, bir ay boyunca her istediğinizi yerine getirsin ve bu robotunuzun çöpe atılıp son model bir robotla değiştirileceği söylensin. Ne hissederdiniz?

(AÇIKÇASI BEN ÜZÜLÜRDÜM.)
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR BURDA ÖNCELİK SEKS DEĞİL, YOĞUN DUYGUSAL İLİŞKİLER YAŞANIP YAŞANMAYACAĞI. SON SORDUĞUM SORUDADA BUNU BELLİ EDİYORUM ZATEN. DAMACANAYA BİLE HALLENEN BİR TOPLUMDA YAŞIYORUZ, BANA LAF EDECEĞİNİZE O ABAZALARA LAF EDİN. SORUMUDA YANITLARSANIZ SEVİNİRİM...