ak it gazetesinide iki dakika bırakıp başka bir şeyler okuyun
kafası kesilerek ve köprüden atılarak katledilen askerler oldu

O günkü video kayıtlarında bir sivil vardı abi bırak tekme atıcam ona babama sıktı gibi bir şey söylüyordu adam. Sabaha kadar direnip halka ateş ettiler öfkelenen bir vatandaş bırak tekme atıcam ona diyor polis hangi birine yetişsin ve arakda birini sanıyorum linc ediyorlar. köprüden atılmaya çalışılıyor. burda durum baya karışık cünkü sadece orda olanlardan doğru bilgi alınabilir dışardan ne söylesek boş. Askerde emir erinden öteye geçmiş artık kendini pc oyununda sanarak davranıyor. isyan eden ve kemer savuran adam haklı baya hastanelik çıktı...
yalnız o video akşam üzeriydi güneş batıyordu falan. o saatlerde o bölgede ateş açılmadı.
Orada millete ateş açarken g3 , mg3 , uçak savar hatta tank ile saldırırken iyiydi de bu askeri infaz edince mi duyarlı oluyorsunuz
Sen hiç çatışmaya girdi mi ya da g3 un mg3 un ya da uçak savar in etkisini bilir misin?
Orada ki koprude ki vurulan sivil halkın ne halde olduğunu gordun mu?
Adamlar bayrakla gidiyor üzerine ateş ediyorlar
Sen bir askere git çatışmaya gir yanında ki vurulsun , mermi yedin neye donusursun gir kendini kafayı yiyenler var ne diyorsun sen
tamam g3 mg3 hatta tank3
öğrenmişin bir 3 ü papağan gibi sayıyorsun :D
ben mi dedim tankın üzerine koş diye
o ölümlerin sorumlusu onları oraya süren rte
Helal
Soran bir mg3 mermisi yersin inşallah da gor etkisini
Bizde vatan dendi mi akıl gider
Bizim vatan aşkımız böyledir işte
Bu çocuk harbi mal :D
Bunun gibiler sonra orda burda vatanseverlik gösterisi yaparlar ciğersiz soysuz, hainler
pkk yla masaya otururken feto nun poponu yalayıp her kuruma yerleştirirkende vatan için sular duruyor muydu
apo nun kucağına oturmadan önce milliyetçi mi yaptınız adamı?
@manyakhipopotam sen ne karaktersiz adamsın millete yancılık yapıyorsun boyuna :D
Akp liler yalanlıyor bu haberi. Ztn ilk darbe olduğunda ertesi sabahı böyle bir haber çıkmış tv de. Sonra ne olduysa bir daha duymadık. Neyi saklıolarsa... Allah herşeyi görüyor. Ve rüzgar her zaman aynı yönden esmez.. Bir gün herşey tersine dönecek elbet.
Doğruluğu konusunda hala emin olamasam da yapanlar varsa Allah belalarını versin inşallah. Kıyılır mı lan şuna.
O darbe yapılsa o asker üzerinde olur du
Çocuk oyuncağı mi bu işler akıllı olun
@KötülüğüNYükselişi
sen merak etme ne yunanı bu milletin üzerinde olabildi ne şeyh said ne arabı ne kürdü ne de yobazı.
1980 darbesi sonuçları , Ankara Mamak askeri cezaevi işkenceleri bellidir
Siz mal mısınız yav. Darbeyi destekledim falan mı dedim ben sanki. Suçu günahı olmayan bir askere eziyet eden varsa cezasını bulsun dedim.
Eğer milletin parası ile alınan silahı millete doğrultulursa o el kırılır , o silahı sikiyorsa o kafa kopartılır bu haktır
O askerlerin sıktığı silah mantar tabancası mi?
Of bir gidin ya. Şu kadarcık er ne anlar darbeden şeyden.
Allah aşkına şunun tipine baksanıza ne kadar masum. Bunun kurşun sıkabileceğine nasıl inanırsınız. 😂
Algı operasyonu bu biraz zaman geçsin belli olur
Bu soran i tem e şikayet etmek gerekli
@KötülüğüNYükselişi
millete silah doğrultanın elini kıranın elinden öperim
ama burada durum farklı
gözü dönmüş caniler önüne gelen üniformalı askere saldırıyor
birde sizde algı mı varda operasyon yapim
eğer yapmak istesem elime kuran alıp yapardım ancak o işe yarıyor ülkede
Ben seni terör örgütü propagandasını yaptığın için tem e ihbar edicem gerekli bilgi , ayrıntıları onlarla konuşursun
@KötülüğüNYükselişi selamda söyle.
Selamını alırlar merak etme sen konuşursun onlarla 1 yıl hapis yatta aklın başına gelsin
Türk Milliyetçiliği suçsa ölene kadar milliyetçiyiz bizde evlat git kime şikayet ediyorsan et. 7 düvelden korkmayız biz sizin gibi arap yalakası döneklerden mi korkacağım
Hadi canım hadi bırak bu milliyetçi ayaklarını
@KötülüğüNYükselişi
dünkü Türk düşmanları şeriatçılar cemaatçiler kürtçüler ülkeyi satanlar süleymaniyeyi vatan toprağını terk edenler bile milliyetçi oldu
ben yılların milliyetçisi mi bırakayım?
ben onu bunu bilmem gerekeni yapar ihbarımi yaparim
@KötülüğüNYükselişi yap yap şubedekilerle tanışmışlığım var. gelirler bir çayımızı içerler bir tane gerizekalının benden şikayetçi olduğunu söyleyip giderler :D
fark etmez ben görevimi yapayım
gerisi onlara kalır bu vatan meselesi bu sen terör örgütü propagandası yapmaktan işlem gor de bak ondan sonra ne oluyor
@KötülüğüNYükselişi lan iyice aptala bağladın terör örgütü propagandasının ne olduğunu bile anlayamayan bir malsın. hadi ordan git nereye şikayet ediyorsan et.
pkk nın kucağına oturan siz
fetö nün kucağına oturan siz
hepsine karşı olan biz
biz mi teröristiz bu kadarda koyun olunmaz ki ya
yeterki sus ve hadi ordan git sinirlerimi çıkardın
sizi adam yerine koyuyoruz sizin gibi aptallara bir şeyler öğretmeye ülkeye faydalı olmaya çağırıyoruz. illa eşeklik peşindesiniz. istediğine şikayet et alayınız gelsin bakalım sülalenizi hoplatmazsam ne olayım
Cevap
9Cevap
oyle bır şey yok trollendı hepsı sadece kemerle dovulen askerler vardı bırde 1 tane yaralı oda olacak o kadar 241 kışı oldu 2500 yaralı gozune o mu geldı mk ulke gıdıyordu elden ne kadar kasıtlı bır soru bu şimdi
ben terör örgütlerine karşıyım feto akp pkk falan alayından nefret ederim. bu terör örgütlerinin katlettiği her neferde çok kıymetlidir gözümde
Ağzına sağlık
@manyakhipopotam eyvallah kardeş bunlar hep gormek duymak ıstedığı şeylerı gorur duyarlar bardağın bırde dolu tarafına baksalar sorun olmaz
bardağın dolu tarafı
pkk ya domaldınız 1 yıl
fetö ya yıllarca domaldınız
rusya ya artistlik yapıp sonrasında yine domaldınız
barzani esat mesat alayı sizi kekleyip domalttı.
bardak zaten bunlarla dolu eğer bahsettiğin dolu taraf buysa
birde fetönun göt*ünü yaladığınız zamanlarda fetö adına para bastırmıştınız darphanede.
o da bende var zaten elimde kanıt olarak duruyor
Zaten onların derdi demokrasi filan değildi Orduya olan kinlerini bu askerden çıkardı şerefsizler.
Valla internette 4 askeri öldürdük,5'yi de öldüreceğiz diyen yobaz abiyi gördük.
yok o boğaz köprüsü Suriye deymiş 5 yıl önce çekilmiş :/
Kafa kesme diye birşey yok yalan dayak yemiş olabilirler ona da birşey diyemem çatır çatır elinde Türk bayrağı olan sivilleri vurdular...
4 tane öldürdük 5. yi öldürmeye gidiyoruz videoları vardı. bizde sürekli yükledik sürekli silindi facebook ta youtube ta. ama görmüşsündür 3 maymunu oynamana gerek yok
Yalan yanlış haber yaptılar. Belki dovulduler vs. ama boğaz kesme olayı yaşanmadı
videolarını gördük.
zaten kesildiğinide adli tıp onayladı.
sayısını hatırlamıyorum ama
Boyle seyelr yok kafasi kopan kimse olmamus diye bilgi veeildi
kim verdi?
yalan haber zaten bu adamların yalancı olduğunu sende farketmişsindir
her ay farklı bir şey söylüyorlar
kaç tane askerin ailesi konuştu
tabi trt de akitte olmaz bunlar
aç biraz gerçek gazete falan oku
kafası öldürülerek kesildi diyor yok ya bunlarda akılı geçtim zihinsel engelli insanlar bile bunlardan daha bilinçli ve akıllı
bu fotoğrafı her yerde çıkan genç mi taşınırken görüntülenmişti
Akp yandaşları sokaktayken sen kuyruğunu kıstırıp darbecilere domalmıştın ama
Bunu yapanlarda senin gibi babası belli olmayan onun bunun çocukları
kafası kesilen veya köprüden aşağı atılan hiç kimse yok.. ayrıca bunun videosu da yok
siz öyle diyorsanız öyledir
öyle zaten.. varsa göster
Rüzgarı bekliyoruz. Elbet tersine dönecek !
Akpkk olayı gizledi
Gün gelecek hesap verecekler
Hala mı kafası kesilenler hurafesi :D
Güncelleme :D ulan ne mallar var koyun diyenlerin kendisi koyun yazık la size
paralel yapıya 15 yıl mı domalmıştınız? iki itin kavgası da dershaneler yüzündendi sanırım?
Yalan
adli tıpı dinle
üçkağıtçı akp lileri değil
Boş konuşma genco
peki hanım abla. fikrin sabit sanırım
nesi yalan medyada kaç gün gösterdiler bogazı kesılen askerlerle pozlar çekildi neyin inkarı?
Soran
Şikayetimi , ihbarımi yaptim
Gerisi bilişim şubesi , Tem şubesi memurlarına kalmış
@KötülüğüNYükselişi aferiiin hadi hadi ordan git artık
öyle birşey olmadı
aynen
hadi ak it e devam
Saygılı olmayı öğren önce çocuk snra karşı çık boş konuşmaktan bşka bişe bilmyonuz
@manyakhipopotam banamı dedin?
Yav adam doğruları söylüyor adamın sorusuna sadece ak BABA lar gelmiş güzwl bir soru verilen cevaplara bak ALLAH bildiği gibi yapsın o çoçugun ailesinin çektiği acıyı ozalimlerde çeker inşallah
@Bergafor35 fhkögeh
Kime dyon lan ne doğrusu neresi güzel soru akbaba babandır şerefsiz uyumaya devam edin siz ne var cevaplarda ne var dingil darbeciler çeker. inş. onları savunanlar çeker inş. Misllisiyle
Soruyu soran şahsiyetsize dedm marul
@manyakhipopotam biz darbeyimi savunuoz terbiyeli ol seviyesizlik yapma o askeri kardeşin olarak gör ne suçu vardı?
@Bergafor35 napyon ya lan sn terbiyeli ol sen ben terbiyelim hangi asker lan sahtekarların öldürdüğü asker mi lan mal koymuyorum defol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar