AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Boş adamlardan boş hareketler
Literatürde lgbti hakları diye bir kavram yoktur.
Literaturunuz ortacaga ait galiba
@Artesia Aç göster.
it.m.wikipedia.org/wiki/Diritti_LGBT_nel_mondo
Arastirmak basit istir
@Artesia Keşke inceleseydin Türkiye var mı diye. :D Yasalar insanları kaplar , cinsel tercihleri değil. Yıkıl cesar.
Turkiyenin olmamasi senin lgbt haklarini literaturde barindirmamani yahut onlatin var oldugu gercegini degistirmez. Insana deger vermeyen bir ulke icin insan haklari vardir demen sacma biraz. Cinsel tercih degil zaten kapsanan azinlik haklaridir. Cervelo, per favore lo usa.
@Artesia Bak hala.. Birde yabancı dil bildiğini gözümüze sokmana gerek yok. İlla silahlar çekilecekse , İ see no changez , all i see iz racist faces. ;) Arrivederci...
Ingilizce ya da turkce vikipediada ayni konuyu arastirmak zor degil arama motorunda ilk cikan sayfayi yolladim kalkip italyancadan vurmaya calistin. Cok sikinti degil dil bilmek konu degistirme. Ingilizceden giriliyor sinava bolum okumak icin cok kasma :)
@Artesia Konu değişmez , bellidir. Böyle bir kapsam yoktur dünya çapında da. Yasalar tüm insanlığı kapsar. Engelliler dışında diğer oluşumlara özel bir yasa yoktur. Yönetim biçimi alışılagelmişin dışında olan ülkeler hariç. Onlarıda dünya bazında emsal gösteremezsin zaten. Demokratik çoğunluk doğrunun temelini oluşturur. Sus artık mk sıkıldım. :D
Demokratik cogunlugun sana sundugu cozum yontemleri mukemmellik kaniti degildir. Dunya capinda olmasi icin once kendi kizindan tahrik olan ulkelerin haritadan silinmesi lazim zaten yani bir sey degismiyor, literaturlerin bazilarinda oluyu skmek de serbest mesela ama dunya capinda hak degil ve savunamazsin jdgdjshs
@Artesia Pire için yorganı yakarsan gotün açıkta kalır. Bu lafımı ne için söylediğimi düşün , sonra aaa doğru diyeceksin. O sırada kafanda ampül belirecek hatta.
Insanlarin oldurulmesi hele ki kimseyi ilgilendirmeyen konular pire yorgan meselesi degildir. Ampulu munasip karanliklarda siz yakin zira epey ihtiyaviniz var.
@Artesia Biz ampül yokken ateş yakandık.
Tavuk ziken, Bank ziken, at, esek vb. büyük başhayvanlara ilgi duyan chatroulettrojen hormonu salgılayan sapıkların da literatürde hor görülmemeleri adına bir hak, madde, kanun, yasa var mı?
Ustun basarindan oturu seni tebrik ederim shsgsjshs
@kakolineskmse artik sapkinlikla hormonsal bir olayin epeyce farki oldugu ortada, ha sayet hak istiyorsaniz basvurun sanmiyorum verilecegini dediginiz gibi sapiklik.
@Artesia Ulan susun mk ya.
@Artesia Ha şunu bileydin, eşcinsellik ipnelikte hormonel değil sapıklıktır. İlla ki hormon bozuklukları olanlar (sakalı, memesi vs.) vardır hatta hermafroditi bile vardır amma velakin lgbti başlı başına sapıklıktır. Bu saydığım emsallerin devamı niteliğindedir. Bunu savunan doktorundan tut moleküler biyoloğuna kadar alayı da sapıklık ve delalet içindedir. Nokta. Bu "aeee bilim adamları ipnelik hastalık değeel dior" diye lgbti'yi savunan Türk kesim ise batı ne verirse alırım diyen boş insanlardır.
@kakoli9673 Sen konuş kardeş , o sussun. :D
@kakoli9673 subjektif bakis acisinin literaturde yeri yok, hastalik statusunden kaldirilali yillar olali bir yonelim icin sapiklik diyemezsin. Sapiklik cocuk tecavuzculerine, sizin gibi tavuk skeni savunanlara ait kavramdir cok seapmayin.
@Artesia Mk daha yazmayı bilmiyorsun. Tavuk , horoz s.. keni kim savunuyor?
Yazmayi mi bilmiyorum ay sen ne diyecegini sasirdin ya da yorum okumuyorsun la git djagshsha
@Artesia Ya ezik misin ya subjektif lafını kullanmak için mi cümleyi kurdun merak ediyorum? Resmen kokun geliyor yazdıklarından... Leş..."seyapmayın" falan :D Çok fazla ekşisözlük okuma senden bir mok olmaz. Bu seviyede biriyle tartismam bile hata. Sana ipnelerle mutlu yıllar
@kakoli9673 kodugumun veledi eksi sozlugu bir sey saniyor ajdhsjsbs
@Artesia bak hala..
Klibe bakış açım şu; banane.
Lgtb haklari diye bir sey yoktur.
Ölüm Denilen Gerçeği Unutmayın..
Böyle sanatcilar gerekli iste ülkede.
tofask ne alaka la 😂😂😂
Gayet iyi olmuş takdir ettim
Dayak sahnesinde oturup agliycaktim mk
Aldı Acunu arkasına ahahha.
Istemsizce kahkaha attım 😂😂
@whokilledalex bende ahaha yaa bak eksi yemisim bir sürü
Verdim bir artı ben sıktır et onları 😂😂
@whokilledalex teşekkürler.
LGBT yi destekliyorum
ibneliği özendirici gibi geldi, beğenmedim
Normal karşılamiyorum
İyi yapmış bir gay olarak destekliyorum
Vay be türkiyede böyle şeyler yapılırmıymış?
şiddetlen savunuyorum
Bisex misin
Saçmalıktan başka bişey değil.
Tüm homofobikler toplanmis bık bık otüyorlar
Medeniyetleşmenin altında ib, nelesmenin alemi yok
daha dinlemem bu grubu
Yoldan cikmanin ve yozlasmanin bu kadari
verdim eksiyi. pedofili klibide cekin ..
Beğenmedim
athenanin mason olduğunu düşünürüm
Dinimizde onlara ne gözle bakılıyor acaba
Bir bozkurt'a yakıştıramadım ne biçim Asena bu?
Buda sapıkların ünlüsü demek ki
Ben korkdum Fotodaki delikanlıdan :D
Klibi güzel ama şarkıyı sevmedim.
Gereksiz.
Senin gibi adeta
Şu an bu lafın beni derinden üzdü. Ahahaha.
Gelip sataşma. Hadi naş.
Acun arkasında yapar tabi 😁
Taksim tarlabaşina gitsin biplesinler ses etmesin
Ben şarkıyı çok beğendim ya
çok yerinde ve mükemmel
Saçmalık
Gereksiz Eşcinselliğe Hayır 📛🚫❌❎
Nasıl dinci bu athena kendiyle çelişiyor 😂😂
Şahinde tam etiket oldu ya :D
saçmalamışlar
Aşırı duygulandım çok güzel olmuş
Yaşayan yaşar reklamını yapmanın alemi ne?
Garip ya alışılagelmişin dışında
mide bulandırıcı bir klip
lan şahinmi o? benmi yanlış görüyorum 😄😄
Tam destek!
Bu şarkıyı dinlemedim
Yakışmamış normal de severim.
Bu klibi görene kadar seviyordum bu adamı...
İzlerken ben utandım neden bilmiyorum
nedenini bile bilmediğin bir şeyden utanıyosun ya komiksiniz
@Madambasol erkeğin öyle kıyafetler giymesi bana çok saçma ve itici geliyor cinsiyet değiştirse neysede böyle iğrenç
belki parası yoktur ddjj
@Madambasol :D bu şekilde korkutucu geliyor bana
tercih meselesi sonuçta rahatsız olan zaten çevresinde bulunmuyor bizleri de ilgilendirmez ben umursamıyorum
@Madambasol ben hergün görmekten bıktım valla ya kadın olsunlar ya da erkek ortasında kalınca palyaço gibi oluyorlar ben utanıyorum valla
İbn*lerin neyini savunmuş?
google ib*ne yazdığımda senin fotoğrafın çıkıo onu napcaz?
Yaş 11 heralde :D
19 sen 7 yaşındasın onu anladım :)
@alonee-darkk ben 22 google dan fazla araştırma yanıldın :)
ya git al izle biraz bilgi edin en iyi anlatan video https://www.youtube.com/watch?v=PnDgZuGIhHs şunuda unutma LOVE İS LOVE HATE İS A CHOİCE.
@alonee-darkk SAPKINLIK VİDEOLARININ NEYİNDEN BİLGİ EDİNCEM
hadi hadi daha fazlada senin gibi ırkçı aptallarla konuşmak istemiyorum satanist dindar ateist gay hepsi insan hepsine saygım sonsuz hepside benim kardeşim.
@alonee-darkk Müslüman olanın düşüncesi bellidir o yüzden devam edelim kendi yolumuza en güzeli
müslümanlar önyargılı ve ırkçı EVET.
@alonee-darkk Müslümanım haklısın doğru bildin Milliyetçiyim Türkçüyüm ırçıyım da sıkıntı?
bana bulaşmayın da şeytana yakın olun hadi by
@alonee-darkk görüşürüz :D
Helal olsun süper
athena şarkısı guzel
İyi yapmış
İyi değil bu adam
Kafası iyi sadece :)
İyi savunsun.
Çok iyi bir şey
Prim keyfs yapıyolar
Igrenc. Light hepsini ülkeden def ediceksin.
Güzel bir klip
Bisex misin
Cok guzel