Sema Bağbak evcil hayvanıyla metrobüse binmek istedi ama pişman oldu. Çünkü iddiasına göre kurallara uymasına rağmen güvenlik görevlileri kendisine izin vermedi. Hatta şiddet kullanarak dışarı attı.
Cevabın nedir?
+1 yıldünyada çoğu ülkeler bu sıkıntıları çoktan aştı ve hayvanlarla insanların eşit haklara sahip olduğu konusunda yasalar düzenlediler şu an tam olarak aklıma gelmiyor ama bir ülke vardı o ülkede sembolikte olsa hayvan meclisi hayvan vekilleri ve hayvan başkanları var. bir örnek daha Türkmenistanda hayvan bakanlığı bulunuyor ve hayvan yasaları mevcut ülkede hayvan ve insanlar eşit haklara sahip, tabi kimse takmıyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYObazlaşıyoruz git gide memleketçe yeminle özellikle bu büyük şehirlerde daha cok başladı yobazlaşma.
dövmelerim var küpe takıyorum diye ankarada bana serseri dediler müslüman adam böyle yaparmı dediler. Bodrumdayım 5 aydır en ufak birşey duymadım böyle bedenim ile ilgili yorum ön yargı hatta ne kadar çok yakısmıs diyenler oldu..50 Yorumla
+1 yılDarp edilmesi iğrenç bişey. Ama ben toplu taşımaya hayvan sokmak yasak diye biliyorum. Serbest oldugu durumlarda var mesela hayvanın kendi kapalı sepeti vardır vs. O zaman serbest.
Hayvanlar için çözüm bulmak lazım örneğin bazı otobüslerde serbest olsun o serbest olanlara hayvandan korkan, alerjisi olan kişiler binmez gider serbest olmayana biner. Hayvanı olan kişi de serbest olana biner.32 Yorumla- +1 yıl
Videoda kadının okuduğu gibi serbest o şekilde girmesi. Tabelalarda da yazıyor. Köpeğim yok ama bu kuralı biliyordum. Cahil güvenlik bilmez tabi ki
- +1 yıl
Darp etmek nedir ben ona takıldım. Ne kadar kaba bir toplum olduk biz
- Para & Ekonomi konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/VE8vdj.jpg
bende ülkemde bunu görmek istiyorum utanıyorum artık yemin ederim nasıl bu hale geldi insanlık ya50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
101Cevap
Artık amirler, kendini Sheriff ilan edenlere karşı önlemler olmalı, kurallar herkesin her an görebileceği uzaklıkta olmalı. Avrupa'da herkes köpegiyle, kedisiyle metroya, otobüse binebiliyor, tek şart, köpegin, tasması, ipi olacak. Kimseye zarar veremeyecek.
Rahatsız olanlar olabilirmiş, suymus, buymuş bahane kabul edilemez. Zarar vermediği sürece kimsenin göz zevkine göre hayvanları, insanları dışlayamayiz kamuya ait toplu taşıtlarla. Tüm yolcular gibi o bayanda vergi veriyor22 Yorumla- +1 yıl
Millet okuma yazma bilmiyor ki. Neredeyse her durakta yazıyor hayvanın nasıl binebilecegi. Bisiklet taşıma saatleri bile belli. Bisikletim de yok köpeğim de hepsini duraklarda okuyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana daha çok kadın zorla girmek istiyo ama girmesi engelleyince ilk yumruğu görevliye kendisi atıyo gibi geldi. Metrobüse evcil dahi olsa hayvan alınmamasına ait bir kural varsa uygulamak ordaki görevlinin görevi. Ben değil ama kedi köpekden korkan hassas kişiler var herkese saygı duyulmalı. Birde bu olayla şort giyen kızı karıştırmayın. Orada kız sonuna kadar haklı istediğini giyer gezer zatende hemşerimdi. Terbiyesizliği yapan adamın en büyük cezayı almasını isterim o olayda. Ama bu biraz daha farklı gibi. Benim gördüğüm kadın zorla içeri girmeye çalıştığı için olmuş bu.
20 YorumlaYa skiceksin artık bu mkodugum çocuklarını milletin karısına kızına el kaldırır olmuşlar sinirlenmemek elde değil mk. Tamam herşeyin bir kuralı olabilir gündelik hayatta da kadına girişmek nedir mk. Bu kadınlarında eşini dostunu anlamıyorum mahkemeyle uğraşmam ben bu devletin adaletinide sevmiyorum direk kendim hallederim
20 YorumlaMetrobüse tasmalı halde köpek sokmak yasaktır veya serbest bir şekilde köpek sokmak yasaktır. Özel kafesinde sokabilirsiniz ancak.
Eğer şiddet kullarak hanımefendi dışarıya atıldıysa tabi ki bu yanlış.
Yetkililerin uygun bir dil ile kuralları anlatması gerekirdi. Zorluk çıkarırsa orada ki güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırılırdı.31 Yorumla- +1 yıl
Kuralı bilmiyordun bari yazma ayet gibi. Kucakta ve tasmali şekilde süs köpeği bindirilebilir. Zaten büyük olunca kafese de koysan toplu taşımaya sokamazsin. Taksi tutmalısin.
+1 yılBu olay beni çok üzdü. Belediyeyi aradım şikayet için fakat kişisel bir mesele deyip bilgi vermediler. Ayan beyan kadın dövmek nasıl kişisel oluyor. O güvenlik görevlisinin işten çıkartılıp çıkartılmadigini bilmek benim hakkım. Kedim hasta olduğunda ben de toplu taşımayı kullanıyorum. Nereden bileyim aynı kişilerle sorun yaşamayacagimi.
26 Yorumla- +1 yıl
@elpgrl nefret budalası cennet hayaliyle cehennem hayatı yaşayan insanlar.
- +1 yıl
@elpgrl dinleri onlara nefret et diyor. Ve hakkıyla yerine getiriyorlar. Merhamet ve iyilik dinden üstündür ve haktır. anlayamazlar. Nickime bile bahane buluyorlar. Yakıp yaktıkları insanları devlet savunmuyor evet ben savunuyorum ve bundan gurur duyuyorum.
+1 yılKöpeğin metrobüste ne işi var peki?
Biraz empati yapın Allah aşkına.
Şiddete meyleden ne kadar insanliktan uzaksa, kural kaide tanimadan, koskoca evrende sadece kendisi varmış gibi hareket edenler de, aynı şekilde uzaktır insanlıklan. Toplu taşımada kedi/köpek gibi havlanlarin taşınıp taşınmayacagi, taşınacak ise nasıl tasinacagini kaç kişi biliyor burada?30 Yorumlaya kardeşim tamam kadına şiddete hayır hayanları koruyalım ama sizler daha sokakti köpekleri uzaktan görünce iğrenen insanlarsınız metrobüslerde olmasına mı razı olacaksınız ulan metrobüste köpek olur bu seferde dersiniz toplayın şu hayvanları sizin gibi bir topluma hiç birşey yaranmaz
not : her insan aynı değildir ama üstüne alınıyosan sende bunlardansın!20 YorumlaOnune gelen her yerde ucretli sozde mesleki egitim verilip para karsiligi guvenlik gorevlisi diplomasi verilirse olacagi insanmi bunlar ya seref. sizler yahu ulan karsinda caresiz olan bir kadina sendey zayif birine nasil vurursun ha anasin. i tum turkiye sipesice
10 Yorumla
+1 yılKurallara uyduğu halde adına özel güvenlik denen magandaların bir kadına bu şekilde davranmaya ne yetkisi nede hakkı vardır. Bu nedenle bu harekete maruz kalanların derhal bu kişiler ve çalıştıkları kurum hakkında savcılığa kişilik haklarına hakaret , şerefe karşı suç işlemek alınacak darp raporu ilede şikayetçi olması gerekiyor. Ayrıca toplu ulaşımdan yararlanmak anayasal bir hak olduğu için buna engel olan kişi ve kurumlar hakkındada tazminat davası açılabilir..
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılHic anlamam ya neden boyle bu insanlar bigun korkmasam piton alip bincem bu kadina boyle davranan o ayni kisilerin oldugu tasita
50 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bu toplum bitmiş.. Bir an önce herkes ayrışmalı ve yoluna gitmeli. Gerici ve faşistlerin ülke üzerindeki hakimiyeti elbet bir gün son bulacak.
51 Yorumla- +1 yıl
Umarım
Ne sacma ya ne isi var kopegin metrobuste belki hayvanlardan rahatsiz olan insanlar var herkes sevecek degil ya ?
824 Yorumla- +1 yıl
her İnsanlar sizin gibi düşünmez düşünmek de zorunda değildir. İnsana sağlanan haklardan dolayı insanızdir. Kurallada uyulduğu için insanızdır.
ki bunlara uyulduğu takdirde hiç bir sorun olmaz. Orada dövülen bir kadın görüyorum bunu savunacağına şu dediğiniz cevaba bir bakın. bu düşünce tarzınız ile ne kendinize ne de ülkenize bir yarar sağlayamazsınız. - +1 yıl
Direkt eksi neden arkadaslar? Yürüyüşe gidiyorum sabahları kopegini getirmiş belli ki saldırgan ben urkuyorum mecburmuyum onunla yürümeye veya metrobuse binmeye korka korka hayvan sevgisi ayrı sey ona sözüm yok bende severim fakat bu insanlara saygisizlik bana. göre. kimseyi rahatsiz etmeye hakkı yok tıpkı tatile gideceği zaman hayvan barınağı gezen bakıcısı gibi herkesin rahatlık hakki bilmem analtabildim mi ?
- +1 yıl
kadın kangal -pitbull vs cinsi köpek ile gezmiyorki? kimse de ufak tefek köpeklerden korkmaz korksa da o kendi sorunu.
- +1 yıl
@Afrolevent Siddeti savunan bir yorum göremiyorum arkadaşım. Ama Saygiysa herkese saygı lütfen burada hayvan sevgisi değil mesele insanların kullandığı bir aracta bence hayvan olmamalı.
- +1 yıl
@Afrolevent. Belki ben daha küçük kopektende rahatsız oluyorum bakınız bakicisina zarar vermeyebilir fakat ürker bir anda bir çocuğa bebege zarar verebilir... Yineliyorum bazı hayvan sahipleri KENDI rahatlari için barinaklara birakip tatillerini yapiyorlar ben niye onun köpeğiyle ayni araci kullanayim ?
- +1 yıl
@elpgrl süs köpeğini tehlikeli bulanlar yobaz mı oluyor beyin özürlü. ben tehlikeli buluyorum. ve senden daha laik ve medeni olduğuma eminim. . Bu HAYVAN lar ın POST ları birçok insanı astım krizine kadar sürükleyebiliyorlar. Köpek besliyorum diye yobazlıktan çıktığınızı sanmayın asıl yobaz sizler gibi köpek ile medeniyeti birleştiren tiplerden oluşuyor. dar görüşlü tiplersiniz.
- +1 yıl
görüş sahibini kınıyorum.
- +1 yıl
Bir de kadının iftira atan bir manyak olmadığı ne malum. Ki ben bunu yapabilecek çirkeflikte, istediğini alamayınca abartan çok insan tanıdım.
Adamların darp ettiği ne malum, kadının olayda ne yaptığı da belirsiz.
Millet soruya bakıp ne hallere geldik diyor. Ben de bu yorumlara bakıp ne hallere geldik diyorum.
Bıraksan anlamadan dinlemeden kendileri adamı linç edecekler.
İnsanın hayvan kadar değeri kalmadı zaten, ona hiç değinmiyorum. Bunda bile mağdur edebiyatı yapıyorlar. Kendi çirkefliklerine bakmadan yobaz diyorlar.
İnsan ister korkar fino da olsa, ister titizdir dokunsun istemez, ister alerjisi vardır. Sanane kardeşim? Sen seviyorsun, neredeyse koynuna alıp yatıyorsun diye ben de aynını yapmak zorundamıyım? Köpek kedi dışında iki hayvan görse iğrenecek tipler gelmiş burada hayvan severlik taslıyor. Saygısızlık yaparken saygı ve ayrıcalık bekliyorlar. - +1 yıl
@BeyazAtlıKurbağa. Her kelimesine katılıyorum. 👏👏
- +1 yıl
Herkes eksi vermis. Amma toplu tasima aracinda zaten insanlar bile nefes alamazken bir kopek veya kedi nasil gitcek. Iett otobusunde goruyorum ve kimsede ses cikarmiyor.
+1 yılKimse şiddeti hak etmiyor ama herkes de kurallara uymak zorunda. Hayır metrobuste insanlar daha tam sığamıyor bazen köpeği nereye koyucan. Kaldı ki boş olsa rahatsız olabilecek çok kişi var ben olurdum şahsen fobim var köpeğe. Sırf dayak yediği mağdur olduğu için kadını savunmak yanlış olur. İki taraf da haksız bence
121 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Egosu_alınmıs_man fobi insanın kendi problemidir ne yani palyaço fobisi var diye palyaçolarda binmesin o zaman?
- +1 yıl
@GDvip Yediklerimizde bir problem var galiba? Bu milletin bu kadar kısa süre içinde böyle topluca mala bağlamasının bende başka mantıklı bir açıklaması yok. Saygıyı geç, insanlar çıldırmış artık. Herkes kafasını bir kenarıya koyup siniri ile hareket etmeye başladı. Alem deliye hasret, biz akıllıya moduna döndük resmen.
- +1 yıl
Kimse kimsenn hayvanini cekmek zorunda degil tutarsin taksi gidersin istedgn yere ya da arabanla toplum kurallari denilen bir kavram var darp olayi zaten rezalet
- +1 yıl
@Egosu_alınmıs_man Kardeşim insan görüntüsü altında nice sığırları çekiyoruz toplumda, zararsız kendi halinde küçük bir köpek o kadar da dert değil emin ol.
- +1 yıl
@Egosu_alınmıs_man ne demek taksi ya :D ne demek "çekmek" varsa fobiniz kaşıntınız zaten siz baştan binmeyin toplu taşımaya gidin taksi çağırın. neyini çektin köpeğin ne derdiniz var hayvanla.. yakında sokaktaki hayvanlarada bulaşıp uyutursunuz bu kafayla
- +1 yıl
@GDvip bu ne ya bavul ne alaka, bavul köpek gibi hareket mi ediyor rahatsız olan insan olabilir? Ben gayet olurum döven kişi haksız elleri kırılsın ama sırf kadın dayak yediği otomatik olarak haklı gözüyle bakmak da 0 tarafsızlık oluyor. Herşeyin bir kuralı var toplu taşımaya hayvan sokulmaz. İyi bende başka kurallara uymayayım sinemada telefonla konuşayım konuşma hakkı sonuçta niye orda da geçerli olmasın ki hay allahım.
- +1 yıl
@BayFetish ben kendimden başka kimseyi düşünmeseydim " orda köpekten rahatsız olan insanLAR olabilir " demezdim. Sadece fobim olduğuna değinirdim. Metroya köpek sokmuş bir kadina denk gelseniz sinir olursunuz ama kadın dayak yemiş olunca otomatikman haklı algılıyorsunuz. Ben burda kadının dayağını savunmuyorum ama algılarınız o kadar kapalı ki direk öyle anlamışsınız. Herkes herkese saygı duymak zorunda bunun için de kurallara uymak zorunda. O hayvan soktu bu soktu oldu hayvanat bahçesi. Köpeğin evcil olup olmadığı kuduz olabilip olmadığı verilmemiş, bende olabilecek en kötü ihtimali düşünerek yazdım yorumunu. Ha tasmalı sus köpeği ise sorun yok ama nerden bilicez kadının onu yolda görüp direk aldığını belli kuduz belki saldırgan
- +1 yıl
ha bu arada , bana bencil diyosun ama sırf seninle aynı görüşten değilim diye "sığır" gibi çirkin kelimeleri de kullaniyosun, asıl bencillik budur, sırf seninle aynı görüşte değil diye bir insana hakaret edemezsin , ayrıca bunda da sığırlık yok. Herkes kurallara uymak zorunda dedim kurullara uymak mi sığırliktir.
- +1 yıl
@bayfetish
- +1 yıl
@Artesia öyle mi yanılıyorum o zaman üzgünüm
- +1 yıl
@emeklivampir Ben sana sığır demedim, bir de engel basmış :) Toplum içinde magandacılık, zorbacılık yapan, şiddet yanlısı insanlaraydı lafım. Samimiyetim olmayan bir kıza kadına sığır demem... Öte yandan videoyu da tam izlememişsin bence. Orada açık açık bir yazılı kural olduğu ve o kuralın ihlal edildiği belirtiliyor. Yani metroya ya da metrobüse hayvan sokmak yasak değil, yazılı belirli kuralları yerine getirdiğin takdirde ki asıl tepki gösterdiğimiz de bu mesele zaten; kadın o kuralları yerine getirdiği halde tepki ve zorbalık görüyor. Burada kadın olmasının bir önemi yok, yazılı kurallara uymasına rağmen şiddet görmesine tepkim. Ayrıca ben de defalarca metroya koca bir kedi ile girdim, herkesten izole ettiğin sürece bir problem yok. Dediğim gibi; nice sığır insanlarla bir arada seyahat ediyorken, küçük zararsız bir hayvana tepki gösterilmesi bana saçma geliyor. Umarım anlaşabilmişizdir bayan alıngan?
+1 yılNedir bu kadinlarin bu ulkede gordugu siddet allahindan bulsun bu duruma getirenler bu ve buna benzer olaylara sebep olanlr
40 YorumlaŞiddet çok yanlış birsey erkekleri bir problemi çözemedigi zaman buna basvurmasida çok acizce geliyor bana bub tarz kişiler halk ile iç içe bir yerde calistirilmamali.
30 Yorumlaİnsana değer veremeyen bir toplumda hayvana eziyet hat safhada.
Ne kadar normalleşti artık kadına şiddet.40 YorumlaMesela o pitbull kangal tarzi kopekleri ellerine alip dar caddelerde gezdiren adamlari bogazlayasim geliyor. kopek isirirmi isirmazmi diye telaseyle yuruyorum. ayni sekilde otobusun icine sokulmasinada karsiyim. ama darp etmeye dayagada karsiyim
40 Yorumla
+1 yılkusura bakmayın, küfredicem ama,
Ulan iyi çocuklar, ulan böbreğini s*ktiklerim,
Bu devletin kuralları var, kadın güvenlik önlemlerini alıp, kurallara uymuş.
Size ne mk, o köpeğin size ne zararı var10 Yorumla
+1 yılHangi son damladan bahsediyoruz Allah aşkına zihniyetler değişmediği kalplerde hoşgörü merhamet olmadığı sürece hiç bir şey değişmeyecek benim buna inancım yok. her şeye var buna yok.
20 Yorumla
+1 yılülke resmen "önüme gelen bir tekme olarak" upgrade falan aldı da haberimiz mi yok? gerçi bu upgrade değil de "rolling in the deep" olur tabi de o ayrı bir konu.
20 YorumlaÖyle insanları alıcaksın ele gireceksin yola ulan hayvanların size ne zararı var Kitapsızlar yazık bee.
30 Yorumla
+1 yılBunlar başlangıç taktığımız at gözlüklerini çıkamadığı sürece bu halk yarın aynı el size de kalkacak, size bugün dokunmayan yılan yarın kolunuzu koparacak uyanın artık bu uykudan.
10 Yorumla
+1 yılKadin etek giyer, kadin evcil hayvaniyla gezer, kadin sevgilisinin sevgilisine sarilir, kadin fikrini söyler, kadin gece disari cikar, kadin kadin kadin... !
yeter artik...10 YorumlaBir bayana bu şekilde şiddet uygulanması yanlış. Bu tür personelin doğru bir şekilde eğitilmesi lazım. İnsanlarla doğru iletişim önemli bir konu. Belediyeninde üzerine düşeni yapması lazım
10 Yorumla
+1 yılKadın haksız bence evcil köpeği otobüsteki sokak köpekleriyle bir araya getirmiş
60 Yorumla
+1 yılBana gore sadece sus kopegi degil agzı kapalı buyuk cins kopek bile binebilmeli toplu tasimalara. Kopegini biryere goturmek icin taksi tutmasina gerek olmamalı.
67 Yorumla- +1 yıl
@Rapcibirkıız katılıyorum. ayrıca aynı apartmanda da istemiyoruz.
- +1 yıl
@rundll32 yanlış anladın.
- +1 yıl
@rundll32 benim istedigim gibi bir kural gelsede sizin gibileri yanımızda cekmek zorunda kalmasak. O zaman diyebiliriz ki 'begenmiyosan taksiye bin'
- +1 yıl
@rundll32 alerjin vardir anlarım ama sevmemeni anlayamiorum.
+1 yılHer geçen gün nasıl yobaz, örümcek kafalı olur temalı çalışmalarımızda bugün :/
Utanç verici cidden.60 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBilgisiz güvenlik görevlileri çatışarak şansını zorlamış, haklı olduğu bir konuda darp edilmiş, mağdur olmuş. Metrobüsde kavgalar eksik olmazken, böyle bir tartışmanın olmasını yadırgamadım, böyle tatsızlıkların yaşanmaması için evcil köpek ve kedilerin taşıma kutuları ile taşınması daha doğru olur bence.
10 Yorumla
+1 yılİtiraz ediyorum hakim beyyy burda yönlendirme var. :)
Soruyu soran evet dememizi istiyor...
Evet her ne olursa olsun kimse kimseyi darp edemez...20 Yorumla
+1 yılo darp eden kopeklerın tasmalarını demekkı baglamayı unutmuslar bu sebepten nasıl bır ınsana sıddet uygulanır aklım almıyor
20 Yorumla
+1 yılköpek le binilmiyor ama bu dövülecek anlamınada gelmiyor ve hayvan bu şekilde elinde binemez kafeste binmek zorunda güvenlik almamakda haklı dayak da haksızlar ve cezalarını cekmeliler
36 Yorumla- +1 yıl
Kafes zorunlulugu yok. Iett'nin sitesinde yaziyor tasmali ve kucakta tasinmak sartiyla kucuk sus kopekleri toplu tasimalara binebilir diye. Kadin kurallara uydugu ve bunu belgeyle izah ettigi halde dayak yiyor, kafasina telsizle vuruyorlar, 3 erkek bir kadina daliyor. Bu nas bir psikopatlik?
- +1 yıl
@jackass izmirde böyleydi ben hayvan bakmıyorum onun için kurallar değişmiş olabilir
- +1 yıl
Orasını bilemem ama olay İstanbul'da oluyor ve resmi sitede açıkça belirtilmiş tasma takıp kucağınızda taşırsanız küçük köpekler yolculuk yapabilir diye ki ben her zaman görüyorum yaşlı teyzeler kucağında minik köpekleriyle yolculuk yapıyor. Sessiz sakın yatıyor köpek kadının kucağında. Kadının peşinden gidip yolun ortasında dışarı atıp dövmek nedir cidden akıllara zarar bir davranış. Tehlikeli bir köpek olsa, kurallara uyulmasa ve köpek insanları rahatsız etse ortam gerildi falan derim ama o zaman dahi dövme hakkı elde edilemez. Savunmasız bir kadın bu. 3 güvenlik görevlisi araya alıp pataklamak nedir? Köpeği de dövmüşler. Umarım mahkemeyi kazanır kadın.
- +1 yıl
@jackass aslında amerikada körler köpekleri ile biniyor yani yasak olmamalı şimdi kör binmek istese binemeyecek mi? bu da var bence düzeltilmeli
- +1 yıl
Ben kör bir adamın 2 saatlik otobüs yolculuğunu ayakta yaptığına şahit oldum. Yaşlı bir adam hakaret etti herkese. Hayvan herifler dicem ama hayvanlara hakaret olur falan dedi yine de kimse kalkıp kör adama yer vermedi. Adama iyi misin gidebiliyor musun dediğimizde ise "sorun yok ben alıştım" diyip tebessüm etti. İnsanların bırak birbirini, hiçbir şeye tahammülü kalmamış artık.
- +1 yıl
@jackass haklısın
+1 yılBu ne ya her gün yeni bir saçmalık. Şu geri kafalı yobazlar defolsun gitsin şu ülkeden ya 😂 😂
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bıktık ya. Hayvan beslerken de onlardan izin alacağız sanki
Para & Ekonomi konusunda 524 cevap paylaştı. İzin vermemesine diyeceğim yok ama şiddet ne ya toplumumuzun hiç iyi hali yok.
30 Yorumlag*rizekalılar işte ne bekliyosunuz ki kadın haklı artık güvenlik bile bunu yapıyorsa biz kime güvenecez daha neler olacak ALLAH bilir
20 YorumlaZaten en son vagon hayvanlı yolçular için ayrılmalı. Avrupa'da da böyle arka tarafı ve arka en son vagonu hayvanlı yolçular kullanır.
21 Yorumla- +1 yıl
En iyisi. Bu tarz tekmeli dovuslu haberler cikacakta bizimkilerin aklina gelicek boyle birsey yapmak.
Para & Ekonomi konusunda 676 cevap paylaştı. Hayvan sevmeyen insanlar insan mı acaba..
Sevgisi ve merhameti bol olan insana da dağıtır hayvana da.10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılHangi devirde yaşıyoruz anlamadım ki. Kimse kimseye karşı şiddet kullanamaz. Polis, güvenlik görevlisi fark etmez..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayvaninla metroya binebiliyorsun öyle bir yazı var iett de. Özel çantası ile kolunda girebiliyorsun. Çoğu bilmiyor bunu.
44 Yorumla- +1 yıl
Özel çanta ama..
Cevap sahibi+1 yıl@BeygirliPrens tasmasiyla ve kucaginda
- +1 yıl
Cahil insanlar okuma yazmayı bilmiyorlar ki. Benim kedim var kutusuz taşımam yasak ama köpekler için kucakta ve tasmayla binilebilir. Bu da her toplu taşıma durağında yazıyor. Gizli bir bilgi değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Lgbtikoruma evet hem kuralları bilmiyorlar hem konuşuyorlar. İETT nin sitesine bakmalari yeterli halbuki
+1 yılAzdılar iyice terbiyesizler. Kadınları güçsüz buldular
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldarp edilmesi yanlış ama şahsen bende rahatsız oluyorum bir kere kedi tırmalamıştı. üzüldüm kadına da 1 saat boyunca özür diledi ama o kuduz aşısını ben yedim ve şimdi sokakta kedi görsem korkuyorum.
30 Yorumla
+1 yılBu kadınlardan ne istiyorlar anlamıyorum ki? Dövmek için bahane mi üretiyorlar?
20 Yorumla
+1 yılİnsana.! Saygisi olmayanin hayvana olurmu.
Bu kafayla birde avrupayi olmaya calisiyoruz.30 Yorumlatoplu taşıma araçlarında hayvan alınmamalı
rahatsızlığı olan var alerjisi olan var ya da aşağıda bir arkadaşın belirttiği gibi arka vagon hayvanı olan yolcular için ayrılmalı50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVicdan ve merhamet yoksunu insanlar.
Diyecek hiçbirşey yok, işkence odalarına alınmalı bu zihniyette ki tüm insanlar.
Lanet olsun! Kadına kalkan eller, savunmasız hayvana kalkar eller umarım kendi mezarlarını kazar...10 YorumlaUtanc verici. Nasil boyle bir seye boyle tepki verirler. :/
10 Yorumla
+1 yılYok arkadaş şu ülkede şiddetten başka bir yol bulup anlaşamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılSaçma saçma konuşup da insanları provoke etme. Bardağı taşıran son damlaymış. Yaptığı yanlış işte. Ne damlası. Napacan gezi parkına mı gidecen?
52 Yorumla- +1 yıl
Kurallar her durakta yazıyor kadın haklı. Okuma yazma biliyorsunuz ama duraktaki o yazılar masal değil. Okuyun da öğrenin kuralları
- +1 yıl
@Lgbtikoruma ben kadın haksız demedim zaten. Gereksiz tepki göstermesine kızdım. Sen de dikkatli okursan daha iyi anlarsın
+1 yılvideoyu izlemedim detayı bilmiyorum ama evcil hayvanla toplu taşıma kullanmak bence çirkin bir davranış.
413 Yorumla- +1 yıl
oo laf soktu ay şimdi gözüme uyku girmez
- +1 yıl
yoo karşılık verecek olsam daha farklı bir cevabım olurdu seni pek takmadım :D
- +1 yıl
yapmasınlar o zaman hepimiz yürüyerek gidelim.. sanki bana otobüs hiç kullanmıor bır bır bır konuşuyor ya hahahah :D bence de bazı insanlar çok boş konuşuyor :D
- +1 yıl
yerli yersiz maydanoz olmak kadar değil
- +1 yıl
@Artesia canımın istediği gibi yazarım sana soracak değilim.
@GDvip benim kimseye maydanoz olduğum yok. Alerjisi olan olabilir korkan olabilir hayvan saldırgan davranışlarda bulunabilir. Bu liste uzar gider. Ama tabiki bu kadar sığ yorumda bulunan bir insanın bunları düşünebilmesi zaten beklenemezdi şaşırmadım o yüzden - +1 yıl
ay sizinle mi uğraşacam bır bır bır konuşuyolar ya
- Para & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan İzmir de hiç böyle şeyler görmedim ben hatta köpek bir ara duraklarda ki yerlere oturmuştu insanlar köpek rahatsız olmasın diye kaldırıma oturup bekledi.
30 Yorumla Bu ne ya! Ağlayacağım artık. Ülkenin çivisi çıktı. Ama bazı insanlar bu durumdan memnun
21 Yorumla- +1 yıl
Hayir bide kadinin baska sansi yoktur. Kopegi birakip mi donsun evine? Burda bunu yazan bir cok insan hayvani sadece hayvan bitkiyi sadece bitki olarak goruyorlar. Ikisininde doganin birer parcasi olduklarini goremiyorlar ki. O insanlara kedi ve ya kopek bakmalarini tavsiye ederim. O zaman anlarlar bir kedinin ve ya bir köpegin evlat yerine gecebilecegini. O kopege tekme atilarak indirilmis. Sen kimsin ya. Evladima tekme atilmis gibi hissettim. Oradaki hepsini alip cin iskencesi ediceksin. Reset zamani geldi Türkiyenin yeter be.
+1 yılBu haberler kasıtlı yapılıyor artık..
Toplumun sinir uçlarıyla oynuyorlar..
İtibar etmiyorum..
#Vesselam20 Yorumlagözünün üzerinde kaş vara kadar gidecek bu durum yakinda, gercekten korkutucu.
20 YorumlaEvet ya bu tarz munakasalar aslinda cok yasaniyor yasak da degil evcil hayvanla binmek ne skik ulkedeyiz
20 Yorumla
+1 yılBilerek olay çıkartmaya gitmiş olabileceğini de düşünmek gerekir. Ne işi var hayvanıyla metrobüste? Yasak değil mi? Yasak olduğunu bile bile oraya gitmesinin arkasında başka bir şey ararım. Darp edilmesi tabi ki yanlış.
21 Yorumla- +1 yıl
Yasak değil
Darp edilmesi çok yanlış fakat metrobüse köpekle girmesi de hiç hoş değil. Ayrıca yasak değil mi ya kurallara bu durumda nasıl uymuş oluyor?
30 Yorumla
+1 yılKöpek ile binmek zaten yasak ve hak etmiş çünkü ilk o adamlara yumruk atmış.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDarp edilmesi zatwn kabul edilemez ama kopekle binmek istemesi yanlıs hayvansever birisiyim ama herkes köpek sevmiyor fobisi olanlar var toplu tasimaysa kurallarina uyulacak kendi şahsi araban degil ki
10 Yorumla
+1 yılya arkadaslar bunlar kasitli yapılıyor halk arasinda fitne cikarip ta ic savasa kadar tutuşturmak istiyor bunlar. kanmayin yav
10 YorumlaGüvenliğin yaptıgı cok yanlıs ama köpekle toplu taşıma araclarına binilmez kadının yaptıgıda büyük hadsizlik
10 Yorumla
+1 yılBunlar fetocularin hain planlari. Hersey planli. Birlik beraberligi bozmak icin bu tarz seylerle ugrasiyorlar inanmayin herseye akilli olun uyanik olun
13 Yorumla- +1 yıl
Ne fetoymus eteklerini open ağlayarak don hocam vatanina diyen bizdik orumcek kafalilar sizi
- +1 yıl
@Egosu_alınmıs_man kardesim iste turkiye burasi ne yazikki milletimizi uyandiramiyoruz ne yapsak ne yazsak ayni
- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Köpeğiyle metrobüse binmek isteyen kadının darp edilmesi bardağı taşıran son damla değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler