A101 marketinde ucuza satılan kuruyemiş markası olan çerezyadan küçük fare oluşu çıkmış siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz resimler görülduğı gibi Tarım bakanlığı 174 arandı ama sağlığa zararlı bir etkisi yoktur cevabı alındı. Sizce başka ne yapılabilir bu tür ürünler nasıl bir ortamda paketleniyor?
A101 Çerezya fıstık paketinden fare çıkması ne düşünüyorsunuz?
Sabote olabilir kimse almasın bir daha diye. Paketleyen ajandır belki karşı firmanın felan adamıdır sabote etmiştir. Yoksa fare ölüsü kocaman nasıl giriyo pakete paketleyen hiç görmüyo mu? O kadar kör mü? Makine dahi olsa hazırlayan yine insan makineye veren yine insan fare tamda orada mı gelip ölüyor? Orada ölüyorsa kan niye yok biri atmış gibime geldi içine. ya da photoshop olabilir.
Yav nasıl kacacak :D kaça kaça paketin içini mi bulmuş hayv-an deyip geçmeyin onlar iyi bilirler kaçacakları delikleri. Bana sabote geldi bilmiyorum rakip firma felan varsa ya da çalışanlardan biri gıcıkdır patrona yaparlar . Her şey beklenir insan oğlundan. Ben en son ihtimal olarak gidip kendi girmiş içine diye düşünüyorum %5 ihtimal veririm anca ona.
Bu fındık faresidir ufak zararsız ve pis bir hayvan değil nedir bu kadar büyütülmesi atar yenisini alırsın yahut gider edersin normal fare olsa birşey demezdim ama ☺
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağlığınla oynasinlar ve yenisini al diyorsunuz heh
Yahu bu hayvan ne ki sağlığınla oynasın sana yediğin şeylerin nasıl imal edildiğini nelerden nasıl yapıldığını hangi ortam ve hangi koşullarda üretildiğini anlatsam inan bana açlıktan ölmeyi göze alırsın ya da saman falan yersin herhalde yediğimiz herşey çok saglıklıda bir sağlıksız olan bu iki tane fındın peşine düşmüş garibim oda havasızlıktan canından olmuş 😒
orda migros posetı var :D reklam herhalde A101den almayın ordan alın der gıbı. cerezya a101 adını lekemeye yetmez cunku teseron bır sırket sadece A101e mal ureten bır sırket eger tarım bakanlıgı sızı kaale alsaydı en fazla cerezyyaya 2024tl ceza keserdı :D onu da cerezya gramaz azaltarak sızden bızden çıkartır. bu arada ben bır A101 calısanının eşiyım. sevgıler
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
A101 kime ait belli. Çalışanı olmak farkli üretim hanede bulunmasi çok çok farkli bu cereyan adi altinda hangi firma üretiyor biliyor musunu?
Turgut AYDIN, 1942 doğımlu Trabzon Maçka fötö sorusturmasında ifadesıne basvuruldu ve hıcbır alaksı olmadıgı için 3saatlık sorgudan sonra serbest bırakıldı :D sormak ıstedıgın bu sanırım.
ayrıca iş bankası ile çalısan ve butun pos cıhazları ve calısan maasları iş bankasına yatan. gıybet nedır bılır mısın? emın olmadan gözunle görmeden yorum yapmaç ama fare gercekten cıktıysa tuketıcı hakları masasına basvurabılrısın en yakın hukumet konagına gıderek. ya da BİMER e yazabılrısın elınde o cerezı aldıgın fiş varsa
A101 diye belirtmeseydin inan art niyet aramazdım.
Kaldı ki bu konu marketi değil Çerezya firmasını bağlar. Dava açabilirsiniz.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
A101 Firmasi üretim firmasiyla en ucuza anlasirlar. Şu kadar ürün adima ureteceksin seklinde ve denetimi ürün kontrollerini bu firma sağlar. Siz hiç Bim veyada a101 gibi kendine ait markali ürünlerin örnek veriyorum Dost hiç müşteri hizmetleri gibi muhatap bulabileceginiz bir iletişim imkani varmidir dogrudan şikayet bime gider bime yapilir. Ki gerekli cezai islemlerde Bime yazilir. O yüzden ürünleri almaya ve ürettirmeye devam eden satici firma sorumludur
Üretim sürecini gayet iyi biliyorum. Daha önce çalışmışlığım var. Yani üretim süreci öyle dediğiniz gibi değil. Sözlükten arak cümlelerle devam edecek misiniz?
a101 le ilgisi yok cerezya bir marka dir kendi ayipli urunudur.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
A101 Firmasi üretim firmasiyla en ucuza anlasirlar. Şu kadar ürün adima ureteceksin seklinde ve denetimi ürün kontrollerini bu firma sağlar. Siz hiç Bim veyada a101 gibi kendine ait markali ürünlerin örnek veriyorum Dost hiç müşteri hizmetleri gibi muhatap bulabileceginiz bir iletişim imkani varmidir dogrudan şikayet bime gider bime yapilir. Ki gerekli cezai islemlerde Bime yazilir. O yüzden ürünleri almaya ve ürettirmeye devam eden satici firma sorumludur
ben de saticiyim bircok markayla anlasmaliyiz müşteri benimle muhatap olsada firmanin ayibidir sikayet firmaya yapilir araciyla ilgisi olmaz bende ciksa bu urun musteriye parasini telafi ederim isterse markayi sikayete gider yani a101le ilgisi yok sana en fazla iade yapabilir
Bunun ne kadarinin dogru oldugunu bilmem de, bizim universitenin yemekhanesinde de mercimek corbasinin icinden haslanmis fare cikmisti yillar once. O geldi aklima :)
Bu aslında a101'in paketlediği ürün değil yani Bu tam olarak Çerezya'ya aittir dava çerezyaya açılır bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
markayı kötülemek için yapılmış olabilir emin değilim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çerezyanın yanında migros poşeti. Yemeyin bunları hepsi yalan.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
A101 Firmasi üretim firmasiyla en ucuza anlasirlar. Şu kadar ürün adima ureteceksin seklinde ve denetimi ürün kontrollerini bu firma sağlar. Siz hiç Bim veyada a101 gibi kendine ait markali ürünlerin örnek veriyorum Dost hiç müşteri hizmetleri gibi muhatap bulabileceginiz bir iletişim imkani varmidir dogrudan şikayet bime gider bime yapilir. Ki gerekli cezai islemlerde Bime yazilir. O yüzden ürünleri almaya ve ürettirmeye devam eden satici firma sorumludur.
Tazminat amaçlı içine sonradan koyulmuş da olabilir. Gıda sektörü Türkiye'de bir çok ülkeden daha temiz daha titiz bizzat sektörün içindeyim...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu tür olaylar yaşanıyor türkiyedede ve tazminat rakamlari ciddi boyutta yüce adalet zaten senin düşündüğü düşünebiliyor ve ona göre arastirmalari sonucu bu karara bağlanıyor. Biraz mantik lütfen
En İyi Cevaplar