El Ezher profösörü Suad Saleh'in bu açıklamasına ne yorum yapıyorsunuz?
(Açıkçası ben utanıyorum hem cinsim olduğu için ise daha çok utanıyorum, bir kadın üstelik bir profösör İslam dinini bu şekilde insanlara endekslemesi, tecavüzü meşrulaştırması beni deli ediyor kimsenin müslümanlığı sorgulanmaz derler, ama ben şu an bunu çok irdeliyorum. Cehalet mi? Yobazlık mı? Ayrım yapamadım.)
El Ezher Üniversitesi profösörü Suad Saleh'in bu açıklamasına ne yorum yapıyorsunuz?
İslam'Da tecavüz net bir şekilde yasak peygamberlerin hiç biri böyle bir uygulama yapmamış dinin kötülenmesine sebep olan bunlar işte bunları dinleyip inananlar var ya birde kafayı yememek için zor duruyorum
İslam ritüelleri içerisinde böyle bir şey söz konusu değil. Bu da boş kafadan konuşmuş. Peygamber mi? Değil ! Niye dikkate alayım ki. Böyle söylemesi de açıkçası hiç umrumda değil.
Yok artık daha neler karı yobazlığı da geçmiş, bu bambaşka bir şey :D ayrı bir boyut, zihniyete bak. Bir de kadın olacak hadi erkekler dese şöyle böyledir deriz de bir kadın niye böyle bir şey söyler :D amaç ne WTF
Kitabı okuyup okumadığım ile ilgili bir bilgin yok ağzını toplamayı öğren önce, aynı kadının savaş esiri kadınlara tecavüz etmenin günah olmadığını iddia eden bir röportajı var burada konu İslamın bir profösörün konuya hakim birinin söylediği iğrençlikler kadını değersiz bir meta gibi ele alması, ne demek istediğimi anlamayacak kapasiteye sahipsen yorum yapmana gerek yok, şimdi çekilebilirsin.
Gösterdiği tutumu ciddiye alıyorum ve bende bütün Ortadoğu da bu anlayış hakim mi? Düşüncesi doğdu bir şeyleri irdelemezsem nasıl belli bir yargıya ulaşabilirim ki?
En İyi Cevaplar