Allah ülkemi cehaletten korusun dicem ama ülkem coktan cehalette yenik düşmüş. bir toplum düşünün kendi ülkelerinin kurucusuna kurtarıcısına saygı duymayıp iftiralar atıyor başka hiçbir ülkede bunun örneği yok kanserli bir ülkeyiz bir bok olmaz bizim milleten eskidenmiş o şanlı türk milleti artık türk milleti kalmadı araplaştık yozlaştık değiştik cehalet arttı. Namazımızı kılıp camilerimize gidip atamızı sevemeyeceğimizi söylemeye calıstılar ama yanldılar biz camiye de gideceğiz ibadetlerimize yapacağız ama ATAMIZA ATATÜRKÜMÜZE her zaman sahip çıkacağız saygı duyacağız insan olmak bunu gerektirir en başta.
Atatürkün ülkesi değil burası. Türkiye. Haddini bil!! Tamam eyvallah iyi adam. Ama ona tapmamız saygı durusunda durmamız gerekmiyor. Namaz kılmayan adamlar okullarda törenlerde önünde saygı durusunda durmak zorunda kalıyorlar.
Bu ülkeyi kurtarmış olabilir. Mevkisi gereği strateji bulmak zorunda. Bu ülkeyi o kurtarmadı sadece ölen nenelerimiz dedelerimiz kurtardı. Ordunun başında durmak bu kadar önemliyse Her komutanın heykelini dikin.
Al işte erkek olarak bir bayanla nasıl konusması gerektiğini bilmiyor. Zorunuza mı gitti hayırdır. Atışmadan küfürsüz savunamaz mısınız? Birde saygı mı duyayım
Evet. Başkomutan var mı? Bu kadar insan oy verip başa getirdiyse sesini kesip ortalığı karıstırmayacaksın. Yoksa sen o %50 leri %60 ları karşında bulursun.
Atatürk e düşmanlığım yok saygım vardı. Olan saygımı da bitirdiniz. Sizin ki sevgi bağlılık değil. Ancak nefret koyarsınız insanın kalbine. Şimdi defolun gidin. Burası Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip e Erdoğan. İktidar AKP. Beğenmeyene yollar açık. Yediği kaba tükürenlerin işi yok.
Boş boş konuşmayın. Burası Atatürk'ün liderliği ile kurulmuş bir ülkedir. Ona tapacak adam kendisi bilir, lakin saygı tabi ki duyulmalıdır.
Diğer yönden Atatürk de heykellerimi, büstlerimi dikin dememiştir. O dönemi yaşayan ve bilen insanlar ona duydukları borç hissiyatı sebebiyle bunu yapmışlardır. Tabi ki siz o dönemde neler yaşandığını rüya olarak bildiğiniz için Atatürk' e saygı duymayıp RTE ye ölmeniz normal.
Ben başta yazdım.. Azıcık aklı beyni olan anlardı. tamam eyvallah iyi adamdı dedim. Saygı da duyuyordum. Ama böyleleri sayesinde adamı sevmek mümkün oluyor mu ki? ateistlere küfür ederek islamı dha beter kötüleyen Müslümanlar gibiler.
sen rabbın ıcın kackere secdeye gıttın pekı allahın kullarına secde edıp egilip elestırecgne ılk once egılecek yerı ogren atatürk sankı gıdıp kendımı savasmıs ya da ondan baska lıderler geldı ıcınmı zorunuza gıdıyor
Atatürk olmasa o savaşlara askerler kolay kolay katılırmıydı bi? Kütahya savaşını kaybettikten sonra bile yaklaşık on üç bin asker kaçağı oldu başlarında Atatürk olmasa onların yarısını gene kaçardı gelmiş burda laf atacağınıza gidin tarih okuyun elbet ninelerimiz askerlerimiz var gücüyle çalıştılar ama başlarında Atatürk olmasa strateji ve güç donanımından çok düşük olurdu
@İrisssssssss bak canım tamam belkı bıseyler yapmıs olabılır yonetmıs olabılır kazanmıs olabılır tayyıp ıse oda yonetıyor günümüz imkanları farklı basta tayıp degılde selahattın geldıgını veya bası bos bır çetenın geldıgını dusun napacaksn sen tayyıbın kıymetını bıl basa baska bı lıder gelsın bakım ataturkun adından eser bırakırmı memlekette
@esmaesmax herkesi sevmek zorunda değilim Tayyibi de pek sevmesemde laf etmem ama ben burda Atatürk ordu yönetmekten başka bir şey yapmadı diyenlere konuşuyorum
@İrisssssssss senıde anlıyorum ama bu lafım tek sana degıl ataturku sevıyo olablrsn gerıde kaldı o artk suanda onune bakman gerek ataturku sevıyorsun dıye ısıni hakkıya yapan ınsanlarada ıftıtra atmamak gerek bu topraklarda varsak yasıyorsak atatrk sayesınde ama Şu an evınde hhuzurla oturup uyuyabılıyorsn tayyıp erdogan sayesındedr
Siparişi veren de chp li belediye. Ne gariptirki heykele sahipcikan tek bir akpli olmayinca heykeli atölyesinde sergilemeye çalisti. Bunu da biliyormuydun -.-
Tayyip E karşı soruları kaldıran godos adminler. Atatürk e yazılan sorularıda kaldırın serefsiz adamın bozuntuları. Mümkünse biriniz özelden yazın bana
En İyi Cevaplar