+1 yılAbdullah öcalan 510 gündür kimseyle görüşturulmuyor, 510 günlük tecritin hukukta yeri yok. Yarın sizden biri bu duruma düşerse o zaman sesiniz çıkmasın. Polislerin yaptığı haysiyetsizliktir ki polislerin ne mal olduğunu herkes biliyor.
Burasa terörist falan demeyin terorist degilim, hukukun ustunlugune inanan biriyim. Siz burada "açlık grevi ne ise yarayacak ki? " diyorsunuz da, bu olayın Türkiye'de çok umursanmamasına bakmayın. Avrupadaki lobiler hdpnin ve stk'ların yaptığı eylemleri ve ülkede olup biten hukuksuzlukları takip ediyor. Bunlar hep avrupa birliğinden Türkiye 'ye yaptırım olarak dönecek elbet.
Öyle kafadan sallayarak oh olmuş falan demek düz beyinlerin işidir. İnsan önce"Ne istiyor bu insanlar" sorusunu sormalı. Onlarca sivil toplum kuruluşu orada şuanda. Demokrasinin vazgecilmezi sivil toplum kuruluşudur. Bir yerde artık kinden, ofkeden baska bir seye dikkat edilmiyorsa orada adaletten bahsedilemez.314 Yorumla- +1 yıl
Ulan hain terörist rahatlık mı batıyor size. Apo denen it eli kanlı katildir masumların kanı var üstünde neyi savunuyorsun. Avrupada yaşa git. Burda hem ekmek ye hemde bölmeye çalış bu ülkeyi. Hukuk ülkesini seven Türk Kürt Sunni Alevi masum vatandaşları korumak içindir. Ülkeyi bölmeye çalışan emperyallerin tasmasını taşıyan eli kanlı vatan hainlerini korumak için değil. Gidip Avrupada yaşayın. Çok beğenmediğiniz rahat yaşadığınız bu ülkeden şikayet ediyorsanız burda yaşama hakkınız olamaz. Ayrıca biz bu ülkede Türk Kürt Sunni Alevi kardeşçe yaşarız. sizin gibi bölücülere layık gördüğümüz yer toprağın altıdır. Polisime laf etme o pislik akan ağzınla.
- +1 yıl
@Hilerya bana düzgün cevap verin. Böyle zamanlarda en zor olan şey suçlu haklarını savunmaktır. Bakınız ben bir sey diyorum, 510 günlük tecrit hangi yasada hangi hukukta hangi ceza kanununda var? Avukatla gorusturulmeyen mahkumların olduğu bir devlet hukuk devleti olabilir mi? Siz bırakın spekülasyonları şimdi burada, ortada bir gercek var, bu yapılan bir hatadır. Sadece abdullah öcalan 'a yapılmıyor, şuanda feto'den alınan binlerce kişinin arasinda da hakkı yenen insanlar var. Ben hepsinin avukatiyim. Çünkü herkesin kin ile yaklaştığı kişilerin haklarını savunabilirsen iste o zaman gercek hukuk devleti olursun.
- +1 yıl
Bırak lan bu ayakları çakal. terör örgütü liderinin gotunden kan alınmıyor dıye dua etmesı lazım kack işinin katili o güzel kardeşim. Bide hak mı arıyorsunuz. Sizinde onun yanına atılmanız lazım terör örgutu lıderının bir tarafını yalamaktan
- +1 yıl
@Hilerya haaa diyorsanız ki sikmişim hukuğu o zaman dediklerinize hak verilebilir, bundan sonraki yakalanacak mahkumlarda da emsal olur herkes faili mechul sekilde zindanlarda kaybolur, öldurulur. Bir gun o senin sehit olacağını düşündüğün oğlun da bir davadan içeri alınır ondan sonra da dersin ki "vay oglumu 510 gündür göremiyorummm!!!"
Devlet böyle yönetilmez efendim, herkes bildiği işi yapsın. Buradaki polisler de öyle, siz de mesleginiz neyse onunla uğraşın. - +1 yıl
@Hilerya benim askerde ölen akrabam da var efendim ama hukuk yıkılırsa herkes yanar. Yargıçların savcıların cumhurbaskanini alkışladığı bu dönemde muhaliflere saldırmak adaletin üstüne toprak atmak demektir. Muhalifler her konuda dinlenmeli, hukuk cercevesinde degerlendirilmelidir. Şehitlerimize herkes kadar üzülüyorum. Ölenler hep fakir gariban aileler. Böyle ortalık kızıştirilirsa o cumhurbaskanlarina falan bir şey olmaz, daha cok evladımız ölür.
- +1 yıl
@Hilerya @Nemesis1907 bunlar hain hain. Bunlar sanıyor ki biz masum insanlara zarar veririz. Sonra hukuk deriz. Bunları hapistede beslememek lazım. Hukuk diyor birde. Ulan hakim savcıyıda şehit ediyorsunuz. Haksızlığınızı açık eden. Size ne hukuku sizin anlayacağınız tek şey kafanıza sıkılacak kurşundur. ya da bu ülkeden defolmanızdır.
- +1 yıl
@Hilerya hahaha hukuk yok ama olmalı yani :D zekice bir çıkış yaptınız ama yok dedim diye yapılanlar doğru olmuyor. Hukuk komple olmasa napacagiz? Bakın benim ailem doğulu yıllarca hukuk dışı şeyler doğuda döndü. Mağdur edebiyatı yapmak icin söylemiyorum, baya evden biri alınıp götürülüp infaz edilip cenazesi gonderiliyormus. Yani hukuk önemli lutfen hukugu koruyun. Devletle halk arasındaki sınırlar hukukla cizilir. Sınırlar kalkarsa, halka hizmet icin yaratılan devlet halkı yok eder.
- +1 yıl
@Hilerya siyaset karmaşık bir iştir lutfen aşk ilişkileri başlığına geçin siz uslupta bile sorunlarınız var.
- +1 yıl
Kim oldugumu bilmeden bunu soylemen üzdü. Baba tarafim komple subay, siyasi olanlar da var. Muhtemelen senin onunden gecemeyecegin bir universitede cok degerli hocalardan egitim aliyorum. Neyin ne oldugunu biliyorum. Burda uslubu duzgun kullaninca cok sey biliyorsun demek degil. Dogulu oldugun belli zaten vatan haini olmayan kimse ocalani savunmaz. Neyse bir gun senin cocugun sehit olursa bende hukuk derim söz.
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse kusura bakmasın Polis kardeşlerim çok ayıp etmişler. İnsan baklavanın üstüne kaymak ilave etmezmi :))
216 Yorumla- +1 yıl
Mangalın yanında buz gibi kavunu karpuzu şap şup yemezmi insan.
- +1 yıl
Demi ya 😂
- +1 yıl
@g___ozgur hepinizin ağzina saglik😂✌
+1 yılBence olay hiç komik degil hdp'yi kesinlikle desteklemiyorum ama o durumda olan insanlarin karsisinda baklava yenmesi çok kötü birsey😟😟✌✌
56 Yorumla- +1 yıl
@astalavista41. Ben mi vatan hainiyim hahah ne alaka ben vatanim için ölürüm hiç bir alaakam bile yok sadece polislerin yaptigi sey yanlis birsey hdp li bile olsalar ki kesinlikle hdpli degilim daha mantikli birsey de yapabilirlerdi
- +1 yıl
Kızım her yerde hümanistlik yapmayın ya
- +1 yıl
@astalavista41 kizim ne ya? Ayrica benim hümanistlik yapip yapmama karisamassin sen.
- +1 yıl
@herooo ya ne alaaka hdp li degilim diyorum asil engeli siz hakediyorsunuz 😡
+1 yılbaşka bir ülkede yaşıyamam samimiliğe bah bah
22 Yorumla- +1 yıl
Oooo süper süper bu soruda bile eig benim thank you
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
iyi etmişler bana kalsa bol baharatlanmış ızgarada kızarmış tavuk yerdim. Gebersin pkklılar. Onlar vekil değil silah zoruyla seçilmiş teröristlerdir.
fitnessegitmeni.com/.../...m%C4%B1%C5%9F-tavuk.jpg70 Yorumla1 yil onceki olay cok iyi hatırlıyorum ne gülmüştüm ama :)
42 Yorumla
+1 yılbaklava tamam güzel de yetersiz olmuş. neden? görüntüsü iştah açıcı ama kokmaz onlara kadar. keşke mangal yaksalardı. böyle kanadı, pirzolası, sucuğu... ekmeğe doldurup laaps laaps indirselerdi mideye... hem kokusu adamı da eritirdi.. miss :D
72 Yorumla- +1 yıl
bende acıktım şu an ya bostancı sahile mi insem? :D :D
Grev demokratik bir eylemse polisin yemek, baklava, kebap yemesi de gayet demokratik bir hareket. Hani hep özgürlükleri savunuyordunuz ya? Polisler özgür olmasın mı :p
110 Yorumlakeşke hepsi açlık grevi yapsada bu aziz milletin elini pis kanlarıyla sulamasalar 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
84 YorumlaAfiyet olsun yiğitlere. Yanında sucuklu yumurta döner acılı kebaplarda benden olsun. Böyle görsem gider polisimize ısmarlarım ben acılı kebaplar peşinden de baklavalar. O teröristlerin karşısında yesinler. Şerefsiz teröristlere her şey mübah. Polisimin tırnağı etmezler.
22 Yorumla- +1 yıl
Aşağıda teröristler yorumlarımdan rahatsız olup şikayet etmişler. Yok yapılan vicdana sığmazmış ayıpmış insanlığa aykırıymış. Ulan adiler o pkklı teröristler be destekçi vekilleri bu pkklı teröristler asker polis korucu şehit ederken bombalarla insanları katlederken insanların dükkanlarına molotof atarken vatana ihanet edilirken bu vicdan insanlık ayıp sorgulamayanlar polisin baklava yemesine laf etmiş. Ulan adiler az bile yapmış polis onlara kelepçe vurup içeri tıkıp idam etmeliydi.
Gündem konusunda 375 cevap paylaştı. O bölgeler zaten terörü destekler ki millet vekillerinin de ne amaçla var olduğu tartışmasız gerçek. Onların grevi değil vicdanı yüreği varsa istifasını versinler. Sokak ta ki k*peğin aç kalmasına acırım ama bunların ki asla umrumda değil vatanın milletin vergileri ile geçinip aynı zamanda ihanet eden toplumu Allah ıslah etsin. Hangi yüz ile ne için açlık grevi yapıyorlarmış kimin umrundaymışlar halen daha bilmiyorlar.
20 YorumlaBiri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, keşke biraz mermi ikram etseydiler.
61 Yorumla
+1 yılCook eski bir haber ama afiyet olsun aslanlarima , yarasin 👏🏻👏🏻
61 YorumlaŞehit edilen polisler, askerler için mi açlık grevi yapıyorlarmış?
Lise ortaokul çağında analarının kucağından kopartıp dağlara çıkarttıkları için mi?
Onların zaten karnı tok sırtı pek, kimse umurlarında değil.
Afiyet olsun Polisime.14 Yorumla
+1 yılVallahi mangal yaksınlar en güzeli bu köpeklere az bile
54 Yorumla- +1 yıl
Bunlari mangala atıp yakacaksın cayir cayır yansinlar
- +1 yıl
Bunlara ne yapsak az gelir etlerini lime lime edip asit kuyularina atip bagira bagira gebertmeli bunlarin hakkindan "Yeşil" geliyordu tankin paletine bağlayıp uzerinden geciyor paletlerin arasindaki parcalarida diger pkk li arkadasina temizletiyor en son onuda asit kuyusunda gebertiyordu
Helal olsun polisimize harika bir hareket.. Ben olsam hatta tavuk falan yiyip önlerine kemiklerini atardım şerefsizlerin :)
80 Yorumlasacma o üniforma ciddiyet gerektirir devlet ciddiyetinden uzak bir davranis sen devleti temsil ediyorsun bunu halk yapsa bisey demem ama devlet refleksi bunu gerektirmez mahalle karilari gibi nispet yapmaz isteyen istedigini desin bana ben bu davranisi yanlis buluyorum
35 Yorumla- +1 yıl
yiyebilir ama bu sekilde degil bak tekrar üstüne basa basa söyluyorum bunu halktan biri yapsa bisey demem ama devleti temsil edenlerin sorumlulugu var bu tür davranislar bir kisim insanin devlette olan düşmanligi körüklemektedir aclik grevi yapanlari siyasi görüşünü begenmeyebilirler rahatsiz olabilirler ama bu hareket sadece devleti küçük düşürür trajedikomik bir davranis aç olan kim olursa olsun ne kadar düşman olursa olsun insan olduklari unutulmamali
+1 yılo axlik grevi yapanlar insan olsalar, davalari da dava olsa poisler saygisisklik yapmis drfdim. ancak su durumda polialer bunlari adam yerine almis kendi sebiyelerini dusurmus diyorum. zaten ohal var. yayin yasagi koyarsiniz, yabanci gazetecileri de sokmazsiniz oraya, acliktsn telef olsunlar.
10 YorumlaABD'nin bölgedeki menfaatlerini korumak için kurulmuş, dünyanın en büyük uyuşturucu taşıyıcısı olan katil sürüsü bir örgüt için aç kalan insanın önünde değil baklava yemek kuzu çevirsen az...
63 Yorumla
+1 yılBaklavayı yedikten sonra hazır karınları tok iken hepsinin kafasına sıkmalılar
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılSavundukları halkın okullarını yakıp kendi çocuklarını kolejlerde okutanların grevinin samimiyetine inanıyor musun. :)
53 Yorumla- +1 yıl
Bunlar değil miydi önce özerklik ilan edip sonra etek giyen :) baktılar olmuyor yine barış diye ağlamaya başladılar. Yol kesip eşkıyalık yaparken sorun yoktu.
+1 yılBen olsam o tomayla üzerlerine su sıkardım... En azından pis pis kokmazlar... Olm memet şu tomanın basıncını biraz yükselt.. delip geçsin pcleri.
90 Yorumla@RodinLallana pkk lılara çok koymuş afiyet olsun polisimize :)
44 Yorumla2 gundur bu soruyu goruyorum yazmicam diye inat ettim ama yaziyorum yeterin da canim baklava isteyip duruyor
21 Yorumla
+1 yılBen olsam onlari oraya zincirler 7 gun sonra aclik grevi neymis gorurdum kopek bagirmaya baslarlardi yardim edin diye.
23 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle apoda annem Turk demisti yakalaninca soysuz😄
Bunu hic birseye bakarak demiyorum sadece vijdan icin söylemek istedim vijdani olan birini bunu yaomaz ama bunu yapmak gercekten vicdansizlik böyle bisey olmaz eden bulur derler elbet acici cikar
51 Yorumla- +1 yıl
Oda senin kendi insaligin ne olursa olsun ben bir insanim sahsen vijdanim rahat sahsen polis subur bir yanda kalsin yha cocuklar annesiz babasiz kalan uada cocugu olen bunlari kimse düşünmuyo ama savasta askare v. s bisey olmaz kendini korumayi v. s hersyi bilirler olan herzaman halka olur ve ozelikle çocuklara
Aziz nesin ne demişti... hatirla... Bu ülke de insanlar birbirinin acisina güldüğü sürece bu savaş bu zihniyet devam eder.. başkasının acısına gülüyorsan. kardeşlikten dem vurmayacaksiniz... kimse inanmaz... salak değiliz... artık.. Aziz nesine hak veriyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Kardeş mi? Kalleş olmasın o?
- +1 yıl
Bu devlet hepimizin... Bu devlet kurulunca kürt türk laz arap omuz omuza ıngiliz fransiz ve ermenilere karşı savaştı... şimdi kürt laz dili yasak... kürt laz kimliği yasak... osmanli tarihini aç lazistan kürdistan yoksa ben gerizekaliyim... tarih kitaplarındaki yazılanların %70 i yalan... hain kalleş dedikleriniz... Bu ülke için savaştı... Kim hain kim kalleş? Siz medayayi izlerseniz... dostunuzu size düşman gösterir... mazlumu zalim... zalimi mazlum gösterir... arkadaş artık yeter biz barış diyoruz... biz savaş istemiyoruz... lazlara da kürtlere de araplara da ana dilde eğitim haktır... müslümanim diyorsun... Gel Allahın kitabına bakalım kim haklı kim haksız? Osmanlıda diller kimliklrr serbestti bunu bilmeyecek kadar salak değiliz... anayasa da ben Türk olarak geçiyorum ama ben Türk değilim... siz kimi kandiriyorsunuz? Ya size insanlığı öğretecez ya öğretecez... Yeter artık... insan olun insan... ırkçılık ideolojik bir eylem değil hastalıktır hastalık... kendini ezik görmedir
Bu haber çok eski ama çok güzel olmuş. Bir dahakine kebap falan yesinler mangal yapsınlar.
41 Yorumla
+1 yılsanırım hdp liler inşallah geberirler hadi hayırlısı dicemde o köpekler yemek yiyodur ne grevi
46 Yorumla- +1 yıl
Onlarda hersey vardır yalan dolan şeyler bunlarada bir sıra gelseydi topluca temizleseler filan çok iyi olur aslında
- +1 yıl
hazır ohal var millet arkasında da işte ne plan varsa artık ellemiyolar
- +1 yıl
yani öyle tabiki hayırlısı bakalım
+1 yılAhanda 49:25 den esinlenmişler asdfhs :D
www.google.com.tr/.../watch%3Fv%3D6ea-fbkVb2U&ved=0ahUKEwjFzqbu0vTOAhVDXBQKHR0yA3EQuAIIGzAA&usg=AFQjCNHNjFOC6QU2pFnbTDEtNRX3Oqikug&sig2=ya1CpSA3O3QnrX88UWtoVA20 YorumlaÇok ayıp ya bizim yaptığımız. Kalkın gidiyoz piknik yapcaz biz de suçukla köfte alalım ii olur cızbız 😎😂 lşeleri çıkar inş. ya mun terörist hainleri
46 YorumlaÇok mantıklı diyorum, hele antep kuru baklavası olacak abawww :D
70 Yorumla
+1 yılPolisimize afiyet olsun açlık grevi yapan laum fareleri de gebersin
70 Yorumla
+1 yılBir tepsi baklava da ben götürür yerdik polis gardaşlarla. Ayransız da olmaz tabi bol köpüklüsünden :)
50 Yorumla
+1 yılGüzel düşünce. Ne yapsınlar? Milletvekilleri açlık grevi yapıyorsa onlar da mı bişey yemeyecek? Biz cezaevlerinde açlık grevinde kilo alan mahkumları da biliyoruz.
30 Yorumla
+1 yılafiyet bal şeker olsun.. doymamışlarsa ben 1 tepsi daha göndereyim.
80 YorumlaMükemmel bir hareket olmuş, vatan hainlerine kibarlık incelik yapacaklarını beklemiyorsunuz herhalde
25 YorumlaYarasın, afiyet olsun kardeşlerimize :)
Diğerleri de gebersin.
Bu arada haber 1 sene öncesine ait.31 YorumlaÇağırsalardı mangalı kapar gelirdik bizde ayıp etmişler :D
60 Yorumla
+1 yılBirşey mi düşünmem gerekiyor?
Hiçbirşey düşünmüyorum
Ama şu "ne düşünüyorsunuz" şeklindeki sorular çok sıradan oldu o bariz221 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😬
- +1 yıl
Ben ne zaman boş durmuşum her anım dolu benim 😏
- +1 yıl
Bu konu hakkındaysa sadece çok iyi yapmış demekle geçiştireyim gece gece zaten alkol yok tövbeliyim gerginim uyku desen zaten yok düşünme mekanizmam zayıf
- +1 yıl
Düzene sok kardeşim sende yat bak mesela bu gece uyuma kalk film seyret taaa yarın akşam 9 a kadar sabret sonra herşey normal
- +1 yıl
Bana alkol deme pis kötü oluyorum canım öyle çekiyor ki tarifsiz
- +1 yıl
Evet ben hiç yapmazdım böyle şaşırdım kendime şu an
- +1 yıl
Durumu anlattım sana aşırı alkol isteği anlayışlı ol azıcık ya
- +1 yıl
Ben alkol dedim rakı manyağı olduğumu nerden bildin bütün site öğrendi alkolik olduğumu 😱
- +1 yıl
Çok soru sordum rakıyla ilgili ben kalkıp hazırlansam iyi olacak gidip Deniz kenarında mekana bir ufak devireyim yarın akşam tövbe ederim artık bu ara var mı bir isteğin çikolata cips falan 😮
- +1 yıl
Bağımlı oldum çıktım ehliyet puanım bile sonda ve ailem bile bilmiyor hani bu gece içeyim de yarın akşam tövbe ederim ayrıca haftanın son gününden mi başlıyım yeni alkolsüz hayata
+1 yılBugun beni gülümseten tek şey bu oldu :)) afiyet olsun yarasınnn
11 YorumlaÇok güzel valla tebrik ediyorum polislerimizi :D Ayrıca grev falan hikaye..
60 YorumlaGündem konusunda 798 cevap paylaştı. gerçekten açlık grevi mi yapıyorlarmış. hepsi göz boyama sanatı :S
32 Yorumla
+1 yılÇözüm süreci buzluktan çıkarılırsa çözülmeye başladığında bu baklavaları sipariş eden değilde yiyen polisler mahkemelik olursa hiç şaşmam 🤓
26 Yorumla- +1 yıl
Olabilir nolcak 😊
- +1 yıl
Dede tarafın kürt olabilir yani 😊
- +1 yıl
😊😊
+1 yılbu grev nusaybin de degil de izmirde olsaydi yorumlar ayni mi olurdu? hic sanmiyorum
50 YorumlaKuzu cevireydik kokusunu alsalardi ip"neler :) gebersin genel ev bebeleri
50 Yorumla
+1 yılGüldüm hababam sınıfı izleyerek büyüyen bir nesil onlar normaldir :D
50 Yorumla
+1 yıl:D hahahaha güzel yapmışlar ama baklava yerine kebap falan yeselerdi daha çok dokunurdu :D
50 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAfiyet olsun sjdhhr
Ama bu iki yüzlüler aclık görevlerinden de kilo alıp çıkıyorlar, boyle yalancılar sjdjd30 Yorumla
+1 yılmangal yapacaksın karşısında. dumanını da yüzüne vereceksin. ama ne olursa olsun hoş bir şey değil. o adamın da kendine göre bir doğrusu var.
31 Yorumla- +1 yıl
İhanetn dogrusu olmaz.
Yesin paşalarım benim yesin ki kuvvet olsun o soysuzları indirmek için
50 YorumlaAllah razı olsun. . Onlardan sokaktaki sesimi z
Allâh polisimizi askerimizi korusun.
🤗60 Yorumlagördüğümde çok gülmüştüm ama bugun bu soruyu görmekten gına geldi
14 Yorumlaafiyet olsun polislerimize açlık grevi değilki bunların yaptığı sıvı gıda alıyorlarmış yani ölmicez ama sizi pes ettirmek için burda durucaz diyorlar iyi güzel dursunlar
10 YorumlaSöyle bu milletimin asil polisi güzelmiydi baklava😂
40 YorumlaSahte açlık grevi yapan sahte vekiller. Pkk vekilleri bunlar. Polisler doğruyu yapmışlar ama hükümet ceza verirse şaşırmam.
30 Yorumla
+1 yılhahahahahahahaha
haydi bunada dayan bak baklavaları götürüyorum dediler sanırım:)40 YorumlaBana kalırsa çok iyi etmişler bu zamana kadar hep gariban aç kaldı milletvekilleri yedi birazda halkımın askeri polisi yesin milletvekili aç kalsın
20 Yorumla
+1 yılBenim yerimede yeşile baklava ne ki benim polisime aslandır aslan Türk polisi selam dursun o köpekleTürkün polisine bayragina!!
20 Yorumla
+1 yıldefolsun gitsinler bu ülkeden... s. okayım grevlerine
50 Yorumla
+1 yılAz bile yapılmış. Destekliyorum ama baklavadan önce iskender gömmedikleri için de kırgınım :)
110 Yorumla
+1 yılhelal olsun.. keske sıra gecesi dünzenleyip kuzu cevirip cigköfte yeselerdi.
70 Yorumla
+1 yılSen bayağı geri kalmışsın :D geçen senenin haberini ısıtıp ısıtıp gönderiyolar.
12 Yorumla- +1 yıl
bende ısıtıp tekrar koydun dedim fghkjfgh :D
- Gündem konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma onların orada aç kaldığını düşünen ileri akıllılar var demek
23 Yorumla- +1 yıl
Umurlarinda bile olmamıştır
- Devamını Gör (312)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026