Acınacak halde bu millet. 14 yıldır ne varsa satıldı, basbas bağırdık ama duyuramadık kimseye. Hemde öyle ki, örneğin Türk Telekom, gibi adeta darphane gibi para basan ve karlılık oranı çok çok yüksek olan bir değerimiz, Hariri ye sadece 2 yıllık karına kadar bir paraya satıldı, apaçık şekilde peşkeş çekildi ne varsa satıldı ve bu insanların çoğunun bundan haberi yok, üstelik tutmuş birde yalan diyorlar. Pes artık, ancak bu kadar olur yahu.
Bunları görünce Neyzen Tevfiğin sözleri geliyor aklıma:
https://i.hizliresim.com/5VPvbL.jpg
Süper bir söz. Artık kanıtlı şeyler bile yalan zaten onların gözünde
Beyinlerini rehin almış rte, düşünme ve görme yetilerini tamamen kaybetmişler...
Lafa gelince dindar geçinirler ama Kuran okuyup anlamazlar.
Bak Kuran neler diyor, 2 tane ayet vereyim:
"Yemin olsun ki biz, insanlardan ve cinlerden birçoğunu cehennem için yarattık. Kalpleri var bunların, onlarla anlamazlar; gözleri var bunların, onlarla görmezler; kulakları var bunların, onlarla işitmezler. Davarlar gibidir bunlar. Belki daha da şaşkın. Gafillerin ta kendileridir bunlar." (A'RAF Suresi 179. ayet)
"Allah'ın izni olmadıkça hiçbir benlik iman edemez. Allah, pisliği, aklını kullanmayanlar üzerine bırakır" (YUNUS Suresi 100. ayet)
👏🏽👏🏽
Yazık valla ne zorluklarla kuruldu bu ülke,13 yılda satıldı
Ve işin tuhaf tanı, bunların çok büyük çoğunluğu ya israil ya israil sermayeli ya da israillilerle ortak olan yani arkasında israil olan kişi ya da şirketlere satıldı...
Ne oldu üretim ekonomimize? Neyi üretip neyi satacağız?
Neden ben kendi ülkemde yabancıların sattığı ürünleri almak zorunda bırakılıyorum? Büyük marketlerinde çok büyük çoğunluğu yabancıların. Örneğin metro marketler israillilerin, öncesinde de Almanlarındı.
OOO yakın zamanda zaten tek söz sahibi olacak ama her yükselişin bir çöküşü vardır Bu dünya kimseye kalmadı onlarada kalmaz
Sizce neler dönüyor bu ülkede?
İçerdeki orduyu yıpratıp zaafiyete uğratıyor, emir komuta zincirini bozuyor, bu esnada dışarda kide Türkiyeye müdahele edin diye batıya yalvarıyor.
www.haberturk.com/.../1276380-feto-elebasi-misir-televizyonuna-konustu
Bunun tek bir izahı olabilir "ihanet"
Cevap
18Cevap
Satıldı iyi oldu diyen zihniyet genelde oralarda çalışan işçinin memurun 3-4 bin TL gibi güzel bir rakam almasından rahatsız oluyorlardı ama bu dangalaklar orada çalışanların da bu ülkenin vatandaşı olduğunu unutuyor, ileride kendileri veya çocukları aynı yerler de 1.300 tl ye it gibi çalışacaklar haberleri yok! Oraları satana kadar başların da ki müdürleri değiştirip daha verimli çalışmasını sağlayabilirdi, bundan dolayı hiç üzülmüyorum iktidar yalakası olup asgari ücretle aç dolaşanlara, beter olsunlar
Göz göre göre hala nasıl oy veriyorlar anlamıyorum
Cahillik! Devleti şirket gibi kar odaklı yönetmek olmaz, devlet halkının refahı için çalışır, bu fabrikalar kurumlar özel sirketin yaptığı kârı yapamıyordu eskiden çünkü devlet oradan vatandaşına gelir kapısı oluyordu, gelde bunu bu cahil zihniyete anlat, daha devletin neden varolduğu bilmiyorlar ama gerçekten üzülmüyorum daha beter olsunlar, sürünsünler belki o zaman akıllanırlar
İnsanı çileden çıkarıyor bunlar küfürbaz oldum !
Utanmaz bir bakan yardımcısı,
Ne kadar da komünistmişiz, sat sat bitmiyor demişti..
ben tekirdağıyım doğru airport uluslararası liman oldu şirketide italyanlarda mı ne bakıcaz bakalım onlarda elbet bir yerde tökezliyecekler. Hak illa yerini bulur. Hakkımızda hayırlısı artık ama toplumumuzun maalesef trakya ege bölgesi hariç her taraf sap sarı
Aynn
Türk Telekom gerçekten Araplara mı satıldı OMG aboneliğimi bitiririm bu gerçekse
%55 i arapların
İsterse ÷000000000001'i olsun. Araştırcam bunu
%**
Bak vikipediye. Link atabilsem atardım
ama düble yollar yaptilar o zaman o yollari kullanmayin :D
Haklısın tayyip kendi cebinden yaptı yolları 😀
Yakında ülkeyi satacak sahte o*ospu çocuğu
Valla toprakları satacak artık
Yüz kez dedim akp lilerle muattap olmayın. Onlar yırtıcı kurtlardır. Hayatınızı yaşatın bence rte beyinleri ele geçirdi :D
Komedi bu ülke ya :D
Biraz öğrensinler diye çabalıyoruz ama sonuç 0.
Yav bide olmayan şeyleri söylemiyoruz ki bunların hepsi olan şeyler ve satılan şeyler
Omo kopro yopto , yol yopto.
😂😂
Yalan mk gelir elde ediyormuş. Tekel fabrikaları samsunda her yil 500 milyar zarar ediyordu çok iyi hatirliyorum gazeteye cikiyodu yine soygun yine vurgun oldu diye. Kadrolu işçiler yatiyordu nasilsa devlet baba bakiyor. İyi oldu ozellessin herşey
Bizide satacaklar zaten az daha bekleyin
Hala uydurma diyenler var ya 😂😂
Duble yollar yetmez mi :)
Bunca şey satılmasa gemicikler nasıl alıncak ama ayıp etmeyin
Bı tek para için analarını satmadıkları kaldı.. Onları da yaparlar
Her ülke, ülkemizde satın aldığı yapıyı kendi ülkesine taşısaydı, tek kalan toprak olurdu.
SELDA BAGCAN - nem kaldi
Oha lan bu ne !
Malesef
tamamı doğru rahatlıkla erişebilirsin netten...
biliyorum arkadaşım, yeni olmana rağmen sık sık görüyorum seni görüşünü de biliyorum yanlış anlamam seni korkma :)
rica ederim arkadaşım, senin gibi bilinçli gençliğin artması dileğiyle.
yine başa döndük kardeşimm
Nasıl yani?
Amerika ya da baştan sona özel sektörün hakim oldugunu biliyosun degil mi?
Sokayım amerikaya
Evet bu soyledigine katiliyorum 😂
Uyumaya devam
Senelerdir uyuyorlar , bir türlü uykularını alamadılar
Ninnilerini söyleyen var çünkü
Üzücü bir durum
yarısından çoğu sallamasyon
Tamam kemalist kardeş.. şimdi uyuyabilirsin
Sende uyanmayi denesen...
Kemalist değilim? Vatanının satılmasından rahatsız olan bir Türk insanıyım
Osmanlı Devletinin devamı şu harita kardeş. Sen çok yanlış gelmişsin.
https://i.hizliresim.com/B2JdLQ.jpg
Allah aşkına şu anasını s-iktiğime cevap atmayın çekilmiyor gece gece
Vays
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar