AKP döneminde devletin satılan yerleri detayda. Neyimiz kaldı (çok olduğu için yer yetmedi, fotoğrafta attım) ?

AKP döneminde devletin satılan yerleri detayda. Neyimiz kaldı (çok olduğu için yer yetmedi, fotoğrafta attım) ?
TAKSAN GERKONSAN SEKA Afyon işletmesi SEKA Balıkesir işletmesi SEKA Çaycuma işletmesi SEKA Kastamonu işletmesi SEKA Aksu işletmesi SEKA Taşucu Tersane Alanı SEKA ya ait 4 taşınmaz TZD Sakarya işletmesi THY USAŞ Sümer Holdinge Ait Merinos Halı Fabrikası SÜMER HOLDİNG ERYAĞ SÜMER HOLDİNG Adıyaman işletmesi SÜMER HOLDİNG 117 adet taşınmaz KBİ 103 arsa, 89 lojman EBÜAŞ-MEYBUZ EBÜAŞ 54 taşınmaz TEKEL Kaya Tuzu İşletmesi TEKEL 30 taşınmaz ESGAZ BURSAGAZ İZGAZ ETİ BAKIR ETİ GÜMÜŞ ETİ KROM ETİ ELEKTROMETALURJİ A. Ş Çayeli Bakır işletmeleri A. Ş KBİ Samsun işletmesi KBİ 65 adet taşınmaz DiV-HAN A. Ş Amasya Şeker Fabrikası Kütahya Şeker Fabrikası TÜMOSAN SÜMER HOLDiNG Malatya işletmesi SÜMER HOLDİNG Bakırköy işletmesi SÜMER HOLDİNG Diyarbakır işletmesi SÜMER HOLDİNG Çanakkale Deri işletmesi SÜMER HOLDİNGE Ait 108 Adet Taşınmaz SÜMER HOLDİNG Ortadoğu Teknopark A. Ş SEKA Karacasu işletmesi SEKA Ankara Alım Satım Binası Müdürlüğü SEKA Ardanuç işletmesi Varlıkları TÜGSAŞ TÜGSAŞ Gemlik Gübre San. TAŞ TÜGSAŞ-İGSAŞ HiSSELERi % 100 TÜGSAŞ Urfa Depoları arazisi TÜGSAŞ İGSAŞ Kütahya Gübre Varlıkları TEKEL Alkolü içkiler San. A. Ş TEKEL 60 adet taşınmaz TEKEL İnegöl Kibrit Fabrikası T. A. Ş TEKEL Gemlik Sun. ip. Mües. T. A. Ş TEKEL Tuzluca Tuzlası TEKEL Sekili Tuzlası EBÜAŞ Samsun Soğuk Hava Deposu EBÜAŞ Manisa Kombinası EBÜAŞ Manisa Arsası EBÜAŞ’a ait 101 adet Taşınmaz TDİ Ankara FERiBOTU TDİ Samsun Feribotu PETKİM 2adet taşınmaz TEDAŞ 1 arsa, 1 adet trafo binası TEDAŞ 1 adet taşınmaz ATAKÖY Turizm A. Ş. ATAKÖY Otelcilik A. Ş. ATAKÖY Marina ve Yat işletmesi SÜMER HOLDİNG Beykoz işletmesi SÜMER HOLDİNG İstanbul İmar LTD. ŞTi SÜMER HOLDİNG 2 adet Taşınmaz TDİ Karadeniz Gemisi TEKEL Kristal Tuz Rafinerisi TEKEL Kağızman Tuzlası TEKEL 49 adet taşınmaz TÜPRAŞ 2 adet taşınmaz TDİ 1 Adet Taşınmaz