Ben islami kanunlara göre yaşamak mı zorundayım?

İstemiyorum! Çok sinir oldum. Adı bilmem ne yapı, ayrımcı ve ırkçı bir tanımla modern ve islami yaşam alanları diyor. Zorunda mıyız? Bu ülkede herkes müslüman mı olacak?

Çoğulcu olmalıyız. Tekçi değil. Tekçilik tehlikelidir. Sadece BAYRAK, VATAN ve DEVLET tek olabilir. İnsanlar olamaz. Olsaydı, Avrupa ve Amerika, Dünyanın her ülkesinde sadece o ülkenin ırkı yaşardı ama İngilizde var. Almanda var. Türkte var. İran'da bile tekçi düşünce artık yok. O zaman Almanya, Tek İnsan desin, Alman Irkı desin, Türkleri ülkeden kovsun. Hoşunuza gider mi?

Yarın birgün o apartmanda aynı kafadan insanlar herhangi bir kavgada farklı görüşlü birini öldürür. İçinde Atatürkçüsü, Alevisi, Sunnisi, Musevisi, Solcusu, Şiisi olacak ki, her hangi bir olayda hemen öldürme, vurma kırma olayına girmesinler.

YANLIŞ BUNLAR YANLIŞ!!

Bakın Suudilere, Müslüman Irkçılığı yapıyor. Kabe yoluna Müslüman olmayan giremez. Girerse, idam edilir. Peki, o zaman Hristiyanın farklı, Müslümanın farkı mı ALLAH'ı var? İki tane mi ALLAH var? Eğer Allah'a inanıyorsanız dinsel ırkçılık yapamazsın. 4 kitabı kabul etmeyenler ALLAH yolundan çıkmış demektir. İnsanları yaradan ALLAH'tır. ALLAH bile buna yasak koymuşken, siz Allah'ın kanunlarını çiğneyip, insanlar üzerinde tekçilik yapamazsınız. ALLAH YASAK KOYMUŞ.. Yetmiyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Başım Ağrıdı. Düşünmekten, Anlatmaktan, Allah'ın Türkiye üstünde yaşayan bütün Millete, halkına ve solcusuna, sağına, Cumhuriyetçisine, Dindarına Akıl, Fikir, Bilgi, Eğitim, Bilim, Uygarlık, Barış ve Kardeşlik Nasip Eyle. Yarab, koru her ırktan, milletten, renkten, dinden insanı.. Kurtar bizi ülkenin geleceğine karşı olanların şehrinden. Kurtar bizi, kötülerin ve bize kötülük edecek tüm insanların şehrinden.

Yarabbim, bize, her ırktan milletime ve bekasına, mutluluk, huzur ve güven nasip eyle..
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi bu sitede Atatürkçü yok? Yani, hep yazıştıklarım karşı görüş, hiç aynı görüş yok. CHP bitmiş o zaman, CHP liler ortada yok. Bu nasıl iştir?
Ben islami kanunlara göre yaşamak mı zorundayım?