Yakınlarınız dan sehıt olan varmı?

Vatan millet sevdalısı herkes istisnasız herkes vatanı namus bilen herkes gün dayanışma günü sokağa çıkma günüdür karakollarımızı devlet binalarımıza sahip çıkmak için hep beraber sokağa çıkalım BUNU YAZDI VE ŞEHİT OLDU. Abimmm canımızdan can gitti be yaktin kavurdun içimizi şimdi sensiz onca ömür nasıl geçer. İçim yaniyo ulan içim. Keşkelerim var onlarca, binlerce keşkelerim var. Keșke size engel olabilseydim de o lanet yere gitmeseydiniz. Keşke aramızdan ayrılmadan önce görüşebilseydik. Keşke ulan keşke son bir kez sarilabilseydim sana. Ahh be onur abim sana hep reiss derdim. Çünkü on numara bir insandın öz abim gibi severdim seni. Her sıkıntım da sana ne zaman gelsem hallederdin. Allah senden razı olsun abim belki artık yoksun ama her zaman kalbimde, yüreğimde olacaksın. Adını her andığımda içimde kıyametler kopucak. Yaşadığımız onca seneleri aklıma getirdiğimde, bütün anılarımız gözümde canlanicak. İnan ki abim hala inanamıyorum. Seni çok seviyorum abimmm keşke böyle gitmeseydin. Mekanın cennet olur inşallah.
Yakınlarınız dan sehıt olan  var mı ?

TANIDIK BIRI YANI
Güncellemeler
+1 yıl
asker degıldı bu arada sıvıl olarak koruye gttı halktan bırı yanı
Yakınlarınız dan sehıt olan varmı?