Aynen bu şekilde gitme gitme diyor..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Aynen bu şekilde gitme gitme diyor..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Evin içinde evcil dostum yok fakat kapının önünde adımımı atmayı bekleyen beni görmek isteyen mama yemek isteyen 3-4 tane kedim var Her sabah alışkın oldukları için dışarı çıkmamı bekliyorlar ayakkabılarıma bile zor giyiyorum izin vermiyorlar
Hayır yok.
Evin içinde asla istemiyorum. Olsaydı da kendim bakamaz ona bakıcı tutardım. Bir hayvanın bakımıyla uğraşacak bir vakte sahip değilim sadece sevebilirim.
Hayır yok ama çok severim ❣
Yok şu sıralar fakat arada sokakta bulduğu canları tedavisi bitene kadar misafir ettiğim ya da emaneten baktığım canlar oldu. Sıklıkla evden uzak kaldığım için vicdanen sahiplenemiyorum.
Cevap
40Cevap
Selam gadası 🙃
Muhabbet kuşum bas bas bağırıyor 😉
Evcil dostum yok maalesef

Çok zor geliyor 😂
minik pskopatım
evde hayvan beslemiyorum çiçeğim. Sokaktaki hayvanları besliyorum. evdeki 1 hayvana yapacağım masrafı sokaktaki 20 hayvana yapıyorum. akşamları beni gördüklerinde o şımarmaları felan yetiyor mutlu olmama
Bir tane. mavis var tuvalete girince bile kapıda bekliyor
4 tane kedi bırakıp gidiyorum ama annem var Allah tan evde kimse olmazsa hepsini ayırıyoruz tatsız olaylar çıkmasın diye 😂
bana hiç öyle gelmedi keyfini hiç bozmuyor baksana :D
Muhabbet kuşum vardı, çok akilliydi. Evden çıkacağimızı anladığında surekli ötüp duruyodu. Ama öldü maalesef 🥺 ondan önce köpeğim olmasını aşırı istiyordum ama oturduğumuz binada katı kurallar oldugu icin sahiplenemedik. Zaten kuşumun ölümünden sonra uzun bir süre hayvan sahiplenemem herhalde. Onun ölümüne bile kaç gün ağladim çünkü
4 tane var hem de penreye patilerini uzatıp bakıyorlar ama işte babanız size daha iyi yaş mamalar alsın diye gitmek zorundayım bebeklerim diyorum
Namı değer UĞUR
Zor bir sorumluluk özgür takılan evcil hayvanı seviyorum tüm komşuları dolaşıyor işine göre
bir zamanlar arkamdan bakan evcil bir bayan vardı. ama şimdi yok
Evcil dostum var fakat evden çıkarken arkamdan bakmıyor
o dostun bakarken aldığı keyfede diyecek yok ama 😊
şu an yok ama eski sevgililerim den birini sahiplenmeyi düşünüyorum iş görürler. d
Maalesef yok😔🙏
Evet kedim var
Sadece baksa iyi birde havllyor.
Evde kedi , köpek beslemem
Evet. 2 kızım var.
Gitme demesi normal 😃
Bu sanki ‘git ev bana kalsın ‘ der gibi bakıyor 😂
Oyş Ah bu kedicikler çok sevimliler 😀
varrr da sen beni unttun mu :D
Bir kediciğim bile yok :(
Dükkanda 3 +1 kedi var şu an :)
Niye hatırlattın yaaaaa. Annem yaaaa
evde yok ama bahçemde sayısına bereket
Evet bir kedim var.
Aslanım vardı eskiden
Muhabbet kuşum var oda pek umursamıyor beni 😂
Yok benim
3 tane kedim var
Simdilik yok
Eveeet var
Evet, 3 tane.
Eveet vaaar
Evet. Vallahi bazen zor çıkıyorum evden.
Yokk
Pek Gitme Der Gibi Bakmıyor Ama Sen Bilirsin
Yok maalesef
😀 Çok sevimli ama
Yok maalesef
Çok tatlı 🙂
Evet var
Maalesef yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?