Aile & Toplum Yakınlarınızda ya da sizde çok eşli olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sadece merak ! Güncellemeler1 yıl Var demek yerine anlatsanız mı acaba Yakınlarınızda ya da sizde çok eşli olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir akrabam var iki eşli ve aynı evi paylaşıyorlar 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Eşleri birbiriyle iyi geçinebiliyorlar mı Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl İçlerini bilemem ama dışardan iyi anlaşıyor gözüküyor ikisinden çocukları var ikisinin de odaları ayrı Yorumla Soran 1 yıl Yaşları kaç Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Tam olarak bilmiyorum ama ilk eşi 40 45 li yaşlarda ikinci eşi çok genç kadın isyerinde sevmiş onu dini nikah yapmis işte aynı evde yaşıyorlar Yorumla Soran 1 yıl 2. Eşi 30 varmıdır Yorumla Soran 1 yıl 1. Eşi izin verdi mi 2. Eş getirmesine Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Mecbur canım kabul etmek zorunda çünkü annesi babası rahmetli olmuş gidecek yeri yok , hangi kadın böyle birşeyi ister ki ama çaresiz kalınca herşeye evet demek zorunda kalıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Eğer eşleri aralarında adaleti sağlıyorsa inşallah sıkıntı yoktur inşallah adaletlidir aralarında Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Dışardan iyi görünüyorlar canım içini bilemeyiz dört duvarda nasıl olurlar Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Var ve bizi de o girdabın içine çekmeye çalışıyor 😂😂 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Kim 😁 Yorumla addicted3319 1 yıl Yakın arkadaş 😀 Yorumla Soran 1 yıl Yaşı kaç Yorumla addicted3319 1 yıl 45 yaşında bu yaşına kadar hiç durmamış hala da durmuyor Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani 2 eşi mi var Yorumla addicted3319 1 yıl Tek eş, Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Ya Sabır Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl var kendim. 3 tane var niye sordun? 0 5 Yorumla Eslemm18 1 yıl Dört değimiydi yaa jdsfsjs Yorumla PATRON79 1 yıl @Eslemm18 4 tane hak var canısı Yorumla Eslemm18 1 yıl Abiii 3 le evliyim dedinya seni dört karıyla evli zannediyorum Yorumla PATRON79 1 yıl @Eslemm18 yok 3 bir tane yedekyer kalsın Yorumla Eslemm18 1 yıl 😂😂 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı. Yakınımda var evet gördüm 0 0 Yorumla
Azrabulur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Var 2 eşi var babamın kuzeninin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaşı kaç babanızın kuzeninin Yorumla Azrabulur 1 yıl 41 Yorumla Soran 1 yıl 2. Eşi ne zaman getirdi Yorumla
Akrep8212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Evet var 0 2 Yorumla Akrep8212 1 yıl Var mı demişsin anlatın dememissin Yorumla Soran 1 yıl Buyrun anlatın Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Komşum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yaşı kaç Yorumla gacar4886 1 yıl 49 falan Yorumla Soran 1 yıl 2 kadın birbirleri ile iyi geçinebiliyorlarmı Yorumla gacar4886 1 yıl Kumalık yok aldatma var sen öyle misin Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Yorumla gacar4886 1 yıl Anlamadım Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Hayir yok 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir akrabam var iki eşli ve aynı evi paylaşıyorlar
Eşleri birbiriyle iyi geçinebiliyorlar mı
İçlerini bilemem ama dışardan iyi anlaşıyor gözüküyor ikisinden çocukları var ikisinin de odaları ayrı
Yaşları kaç
Tam olarak bilmiyorum ama ilk eşi 40 45 li yaşlarda ikinci eşi çok genç kadın isyerinde sevmiş onu dini nikah yapmis işte aynı evde yaşıyorlar
2. Eşi 30 varmıdır
1. Eşi izin verdi mi 2. Eş getirmesine
Mecbur canım kabul etmek zorunda çünkü annesi babası rahmetli olmuş gidecek yeri yok , hangi kadın böyle birşeyi ister ki ama çaresiz kalınca herşeye evet demek zorunda kalıyorsun
Eğer eşleri aralarında adaleti sağlıyorsa inşallah sıkıntı yoktur inşallah adaletlidir aralarında
Dışardan iyi görünüyorlar canım içini bilemeyiz dört duvarda nasıl olurlar
Doğru
Var ve bizi de o girdabın içine çekmeye çalışıyor 😂😂
Kim 😁
Yakın arkadaş 😀
Yaşı kaç
45 yaşında bu yaşına kadar hiç durmamış hala da durmuyor
Nasıl yani 2 eşi mi var
Tek eş,
🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 Ya Sabır
var kendim. 3 tane var niye sordun?
Dört değimiydi yaa jdsfsjs