AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
Ne desek boş bundan sonra
Ciddi olarak söylüyorum silahlanmalıyız.
Sinir oluyorum bu tiplere
Bence herkes ülkesinin tezahüratını yapabilir
Eğer topluluk içinde 300 erkek bağıra bağıra insanları rahatsız edecek bir şekilde bunu yapıyorsa bu suçtur. Böyle bir tezahürat şekli olamaz. hatta en hafif ifadeyle görgüsüzlüktür. Ya da sana şunu sorayım kız arkadaşını alıp o plaja onların arasına katılmak istermiydin yaparmıydın bunu rahatsız olamadan? Bunlar birde kadınlara ait olan kabinleri zorla kullanmışlar orada. Bütün bunları geçtim senin ülken paramparça olmuş gidip onurunla mücadele etmek yerine korkakça kancıkça kaçmışsın bu da yetmezmiş gibi anıra anıra suriye suriye die bağırıyorsun bu ne tezat be bu ne rahatlık bu ne haysiyetsizlik. Hayvanlar bile kendi bölgelerini savaşmadan terk etmiyorlar. Bunlar ilerde çok daha büyük sorunlara neden olacakları kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz?
Bn bumcasenedir tatil yapmadım onlara helal olsun
@YuppiÇikolata gitme
Korktum lan biarn da😳😔
@YuppiÇikolata gitme işte :(
Arkadaşa söz vvermiştim 😞
@YuppiÇikolata yemişim arkadaşını senden kıymetli mi be
Timam kayipp balikk memo😄😄
@YuppiÇikolata gelirim yannıza yüzebiliyorum ben :D
Bilmesenn yuhlardim o kadar lakap taktim. hakkini ver😄bu arada soran kizicak😄
@YuppiÇikolata oda kedi boşver :D
Kediysem dikkat et pençelere😜😜
Yalniz kedilerin tersi pistir😄😄
@YuppiÇikolata köpeğim lan ben dağılın :D
Ooo 😄😄ben kactim😄
havhav aslkjdkla
Köpek işlemez kediyim ben😂😂😂
Takılın ya sorun yok bana.
nasıl işlemez olm beni görünce ağaca tırmanan sensin :D
Misafirperver kedi bir soran😄😄👏🏻👏🏻
@YuppiÇikolata Teşekkürler ama arkadaşın biraz uyuzmuş😂
yoo yeni aşı oldum :D
@soran ondan uyuzu yok😄😄
@YuppiÇikolata Belli😂😂
Hainler !
bence kendimiz dekkeleni dövüp sınır dışı yapalım
Burası Türkiye diyorum sözün bittiği yer
Rezillik başka bişey değil
Ya şu ülkeyi kapatın da gidek iyice sıkıldım.
Savaş mağduru hi hi...
Ya onlar turist olsaydı kimse bir şey demezdi..
Orası ne öyle mübarek denizde yer kalmamış.
Hangi ülkede yaşıyoruz belli değil.
Tek kelimeyle tiksinç
Ülkeyi terk etcem az kaldı
S. ktirip gitsinler artık pislikler!!!
Korkuyorum yakında bizi ülkeden de kovar bunlar.
ülkenin ağzına etiler bea yakında bizi kovacaklar
Walla
off kızlara bak aşelgmaşemglaşmeg
suriyelilerden öncede böyle insanlar vardı
yaparlar pislikler
adamlar özel siyahi adam oldu nerdeyse
yüzecek yer yok hiç güzel bir ortam değil
Ben evimde sıcakta oturuyorum valla
Allahın denizi tek Türklere mı ait?
Onlarında eğlenmeye hakkı var
Bunlar ne ayak çözemedim :D
gitsin Suriye'de işidle eğlensinler
Onlarda insan.. Ama yapacak bişi yok 😕
Hepsinden nefret ediyorum
yapsınlar haklarıdır kanks
Gitselerde kurtulsak..
Adamlar benden zengin ya..
Yuh mina koyim bu kalabalık ne lannn
Bunlar bizim din kardeşimiz işte!
Rio sahilleri gibi 😌😔😁😳
Aynısı aynısı (!)
Hic bir insan katledilmemeli.
acıdık acıdık şimdi gebermelerini istiyorum.
Onlarında eğlenmek hakkı
Eğer topluluk içinde 300 erkek bağıra bağıra insanları rahatsız edecek bir şekilde eğleniyorsa bu suçtur. Böyle bir hak olamaz. hatta en hafif ifadeyle görgüsüzlüktür. Bunlar birde kadınlara ait olan kabinleri zorla kullanmışlar orada. Bütün bunları geçtim senin ülken paramparça olmuş gidip onurunla mücadele etmek yerine korkakça kancıkça kaçmışsın bu da yetmezmiş gibi anıra anıra suriye suriye die bağırıyorsun bu ne tezat be bu ne rahatlık bu ne haysiyetsizlik. Hayvanlar bile kendi bölgelerini savaşmadan terk etmiyorlar. Bunlar ilerde çok daha büyük sorunlara neden olacakları kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz?
Evet haklısın ben o kadar abarttıklarını bılmıyodum
Artık onlarda T. Ç vatandaşı 😤
Gereksiz mahluklar
Asıl mülteci biz olduk ülkemizde
hepsi defolsun ülkemden
Benim yerine de eglensinler
Am*nakoydular ülkenin
Very be bu da mı olacaktı
Türkler ne ırkçı bir milletmiş
Onlarda insan jsjs
şerefini kaybetmiş kişi hayvandan farksızdır. Bu korkaklar vatanlarını satıp , hiç bilmedikleri bir ülkeye gelip böyle insanları bağıra çağıra 300 kişi rahatsız etmesi en hafif tabirle görgüzlüktür. Sen iç savaştan kaç fransaya git plajda şöyle bir haraket yap bakalım . kolaysa. Ayrıca bunlar bayram tatilinde suriyeye akrabalarının yanına ziyarete gitmediler mi demekki suriyeye gidilebiliyor neden geri gitmiyorlar o zaman. Neden hala biz bakmak zorundayız bu insanları. Misafirse misafirliğini bilecek kardeşim. yok öyle suriye suriye diye bağırmak o kadar çok seviyorsa suriye aha orda gitsin oraya
@killmefckyou sende kafa olsa bende seni derdim de neyse
@killmefckyou çok isterim lan ergen hadi gel sana istersen açık adres vereyim. . Bu profil resmi sana mı ait bu arada. Merak etme seni de buluruz.
@engin_dolphin şu lafları diyen kişi Nasıl bir piskolojiye sahip Vatanlarında Kendi devletleri eziyor başka ülkenin devleti yardım ediyor saten vatanları gitmiş Ellerinde sabi supyan bebeler olmesin evlatları acı ve işgenceden kurtulsun diye ülkemize insanlığımıza müsafir perverliğimize sığınmış insanlara korkak diyr tabir edenlere allah öte dünyada yardım eylesin merhamet göstersin inşaallah.
Her ırklarda olduğu gibi aralarında şeref yoksunu insanlar cıkıyor ama bunu gennellemek allahın yarattiğı engüzel varlıga hakarettir.
@engin_dolphin sende kafa olsa diye laf atmısın bunada laf atarsın eminim Hatta bir harb meslek yüksek okuyan biri olarak diyorumki sana.
Şu piskoloji ve zihniyetteki insan Savaş cıksa ülkeden ilk gidecek kişi olur korkudan kacacak
@YektaMarlen iyi sallamışsın bravo. Eğer ciddiysen senin okuduğun harp okulunda sana hiç bir şey öğretmemişler demektir. Çünkü hiç bir şey bilmiyorsun. Anca bol keseden atıyorsun. Bak benim amcamın long-ısland da tripleks villası ve porshe si var 35 tane adam çalıştırıyor temizlik üzerine şirketi var. Gidecek olsam amerikaya onun yanına giderim. karşındaki kişiyi tanımadan bilmeden etmeden böyle sallarsan mahçup olursun o yüzden yapma böyle sana tavsiyem bilip bilmeden atıp tutma
@engin_dolphin neyi salladım bebeklerini korumaları gerektiginimi orada bombalarla cocuklarının kolarının koptugunumu bak benim icin sen hicsin önemsizsin ben bilgi kirliligini örtmek icin yazdım burda millet beni anladı umrumda degilsin Anlayanlar saten anladı hadi iyi gecelrr
@engin_dolphin zenginin parası züğürdün cenesini yorar dedigin ülkenin şehirinde villeya imar verilmemekte 😂😂
bilader gidin baska yerde tartısın engellicem yoksa
@YektaMarlen :D hahaha güldürdün kardeş evet aynen öyle bunlar zavallı ya bunlar çok masum sabi sübyan garip guraba çoluk çocuk videodan da öyle olduğu çok net anlaşılıyor zaten. Bilgi istiyorsan ben sana atarım bilgiyi abisi merak etme istersen bunlara tanınan hakları imkanların neler olduğunu yazan koca listeyi atarım sana. Sana da iyi geceler ergenlerle vakit kaybetmeye gerek yok
@engin_dolphin ozman. biz türklerdrn ala Zalim yok Genneleme yapıyorsun tamam genelleme yaparsak hepsi zalim Ama türklerdrde yapalım genelleme Bir bak gündemr cocuk tecavuzlerine geneleme yapalım alayımız tecavurcuyuz ozaman İşte senin mantığın bunu almıyor kapasote yetmiyor begnimizin %11 kullanıyoruz sen %10 o yüzden kapasite yok neden cahilligindrn
@YektaMarlen sen hayirdir avukatlari misin her gorus altina gorus s. cmissin.
herkes ozgur fikrini beyan ediyor kendine sakla dolma biber fikirlerini.
@YektaMarlen Senin Türk olman mümkün değil güzel kardeşim sen ve zihniyetine güdümlü koyun diyoruz bizler. Evet siz ve biz bak ayırıyorum dikkat etiysen! Yarın divan-ı harpte yargı karşısına çıkma ihtimallerine karşı kaçış planları hazır birilerinin ya sen sevgili koyun, senin bir planın var mı? Gemiciklere seni tayfa olarak alacaklarını mı zannediyorsun? Gelelim zalimlik ve tecavüz konusuna sizden zalim mi var eleştirileri mahkum ediyorsunuz sizden ala tecavüzcü mü var? Bak bakalım çocuk tecavüzünü gerçekleştirenlere ve üzerini örtmeye çalışanlara hangi zihniyetin eseri.. Cehalet ise ayrı bir konu sana ve zihniyetine söylenecek çok şey var var olmasına da...
rte yide açağırsınlar birlikte takılırlar:)
İnsan degilmi onlar az eglensinler
Eğlenmek herkesin hakkı.
Arap baharı yasıyorlar 😂😂
Yazıklar olsun ya..
Vatandaşlık verilirse bu tabi olacağı
Diyecek söz yok
Yüzsüzler
Oha cok cilgin
Tiplerinin...
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!