+1 yılİşte tam olarak durum bu, vatan mevhumu olmayan, vatanı namus bilmeyen insanlar kendi ülkelerinde ateş yanarken eğlence yaparlar. Bu insanlara vatandaşlık vermek değildir yanlış olan, vatandaşlık vereceğini müjde olarak söyleyen insana destek vermektir yanlışlık. Siyasi olarak kimin ne düşündüğü umrumda değil, siyasi partilerde umrumda değil, halk olarak belki de ilk defa bir konuda artık yeter zamanı geldi. Yıllardır hep bir olumlu taraf bulundu yapılanlara bunun olumlu yanını gören birisi varsa lütfen anlatsın. Ben olumsuz yanlarını yazmak isterim ama neye yarayacak ki, nasılsa kafanızdakini yıkamayacağım, sözüm menfaatini ülke menfaatinin üstünde tutarak bunları içimize alanlara, geriye kalan herkese selam olsun, bunun altından nasıl kalkılır bilemiyorum.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
napsınlar eğlenmek suç mu
416 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulmuş diye birde buraya soriyim dedim.
Soran+1 yılHerkesin kendi fikri var ama çok konuşulması şaşırtıcı olmuş. Birde keşke sorunun başına sadece sorduğumu belirtseymişim. Arada bana laf geliyor😂
Soran+1 yılBizde öyle olsak daha beter olacağımızı biliyorum.
Soran+1 yılEğlenebilirler bana sorun değil ama her iki tarafın haklı haksız yönleri olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılHani mesela çok abartılı bir eğlenme olmuş fakat bu hiç eğlenmemeleri lazım demek değil. Zaten suriyeliler üzerinden ortalık karıştırıldığını düşünüyorum. Zaten yabancı uyruk ayrımı hep vardı fakat çoğalınca farkına vardırlar.
- +1 yıl
Eğer topluluk içinde 300 erkek bağıra bağıra insanları rahatsız edecek bir şekilde eğleniyorsa suçtur tabii hatta en hafif ifadeyle görgüsüzlüktür. Bunlar birde kadınlara ait olan kabinleri zorla kullanmışlar orada. Bütün bunları geçtim senin ülken paramparça olmuş gidip onurunla mücadele etmek yerine korkakça kancıkça kaçmışsın bu da yetmezmiş gibi anıra anıra suriye suriye die bağırıyorsun bu ne tezat be bu ne rahatlık bu ne haysiyetsizlik. Hayvanlar bile kendi bölgelerini savaşmadan terk etmiyorlar.
- +1 yıl
eğlenmek suç değil de bunların yaptığı bu pişkinlik suç. Sanki hergün tepelerine bombalar yağıp ölenler bunlar değilmiş gibi. Ben bunları yaşasam 15 yıl kendime gelemem. bir de bunlara vatandaşlık verilmesi çok büyük haksızlık
Soran+1 yılRicalar☺
+1 yılKadınlar ve çocuklar hariç diğerleri defolsun diyenler kadar saçma bir video ve insanlar...
Kadınlar neden hariç olsun evladım onların eli silah tutmaz mı sanıyorsunuz, kadınlar savaşamaz mı sanıyorsunuz?
Neyse bu andavallar yüzünden (sadece suriyeliler değil bizim kekolarda dahil) denizlere giremez olduk. Kendi memleketimde mülteci gibiyim. bir süre sonra kendim suriyeye gitmeyi düşünüyorum, orayı kurtarıp sıfırdan bir ülke fena olmaz😒71 Yorumla- +1 yıl
çok doğru demişsin bravo :) Biz çıkalım bunlar takılsınlar bari. Zaten psikolojileri uff olmuş ahh minnoşlarım kıyamam ben onlara. bir plaja gidelim diyorlar hemen faşitler gelip bik bik yapıyor çok ayıp kahrolsun hitler. lanet naziler.
+1 yılEğlenmek onların da hakkı. Ama Suriye diye bağırmaları hoş değil.
47 Yorumla
Soran+1 yılEğlenmelerine bir şey demiyorum ama abartılı olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Ben de aynı şekilde düşünüyorum.
- +1 yıl
Kusura bakmayın hanımefendi, bizler komşusunda cenaze varken halen bu ülkede 1 hafta tv açmayan insanlarız. Kendi vatanı yanarken eğleneni doğru bulmayız. Namusu ateşte iken eğlenen halkı normal bulmayı doğru bulmuyorum.
- +1 yıl
@UnhandledException sen türkiyede çok geçmişte kaldın bence hiç rastlamadım
- +1 yıl
@Sjshsmjs Ben İstanbul'da yaşayan ve çevresi çok geniş olan bir insanım buyrun gelin özelden adresimi vereyim misafirim olun. Hatta ailemin evine gelin, komşularımla tanışın. Geçmişte de değiliz. Hatta gerçek yaşayan biziz bence o yüzden de kiracıları bile almıyoruz işte içimize. İşte bu yüzden de küfür gibi koyuyor bu adam lar ve bu adamları savunan insanlar bana.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılRicalar.
Objektif-Siyasetçi diye biri sizin için engeli kaldırsın diye mesaj atmış bana neden bilmiyorum ama söyliyeyim dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Lan adam Osmanlı ayağına ülkeyi babadan oğula geçecek şekilde sisteme oturtmaya çalışıyor TC vatandaşları yetmedi oy için Suriyeliler getirtildi. Suriyede boşuna savaş çıkarılmadı bunlar planlanarak çıkarıldı.
Lan arkadaş oy verin iyi hoşta gözlerinizi de biraz açın bu günler iyi günler yarın bir gün ülkede kaos çıksa kafalarına sıkılacak insanlar körlük yapan insanlar başkaları değil bütün olanların ve olacakların sorumlusu onlar
ne işi var bu ülkede o kadar yabancı Suriyelinin. bir Suriyeliler için harcanan paraya bakın birde AB den gelen paraya bakın. Eğer sadece insani yardım için yapılmışsa bu zamanı gelince geri gönderilmeliler vatandaşlık verilmemeli tabi herkez ne için getirildiklerini biliyor. DURUNN bekleyin bu günler iyi günler62 YorumlaÇok açık yazacağım , tamamen objektif ve üstte ki görüntüleri görmemiş gibi. Esad bir kere iğrenç bir adam biz bunu biliyoruz. Bu adamlar da Esad destekçileri olmasaydı gidip muhaliflere katılıp rejime karşı savaşırlardı. Muhaliflere katılmıyorlarsa bunun iki sebebi olabilir. Birisi vatanlarını bırakıp kaçacak kadar korkak ve onursuz olmaları , diğeri ise Esad destekçisi olmaları. Çocukların ve kadınların gelmesine yine anlam veriyorum da , o erkekler hiç utanmıyorlar mı vatanlarını bırakıp gitmeye anlamış değilim.
30 Yorumlaben askerlik görevimi suriye sınırındabir sınır karakolunda yerine getirdim.
Şöyle açıklamak gerekirse suriyeliler kadar iki yüzlü , vurdumduymaz , kahpe , hataları üst üste tekrarlayan, lafdan anlamayan bre cahil. kendini düşünen, işgüzar bir insan tanımadım. Yüzüne gülerler arkandan iş çevirmeye kalkarlar. alayı or. ç93 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık kardeşim, bende senden farklı sayılmam, ama anlatamıyoruz abi, din kardeşi deyip tuturuyorlar yemin ediyorum bu vatanı benim terk edesim geldi aklıma askerlik günlerim geliyor ben bunun için mi canımı tehlikeye attım diyorum vallahi ağlamak geliyor içimden.
- +1 yıl
@UnhandledException Bizden istenilen şey vurdumduymaz olmamız.. Halbuki bundan kolayı yok. Ülke batsın boşver. Bir ülkemiz yok diye hayatımıza sonmu vereceğiz. Muhakkak başka bir şehirde veya başka bir ülkede hayata bir şekilde dewam edersin. Ateisleri düşün.. adamlar hiç bir dine mensup değil ama yinede yaşıyorlar.. Ama gururla söyleyebilirimki türklük bambaşka birşey. vatan severlik bambaşka bizden bunu umursamaz tavırla birkenara itmemiz istenmemeli hernekadar kolay olsada kimse bu umursamazlığın peşinden gitmez her türk hakkını birşekilde savunur kaos ortamı yaşanır ve hak elbette yerini bulur.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim, inşallah , selametle kal.
+1 yılSavaş bitene kadar kalsınlar başımızın üstüne hepsi bu davranışlar bozulan psikolojilerinin bir dışa vurumudur ancak savaş bittimi evlerine gitmek durumundalar. Ülkenin şartları ortada zaten akp iktidarı ekonominin anasını ağlattı bizler zaten işsiziz. Vatandaşlık vermek kendi Vatandaşlarını adeta ateşe atmaktır. Misak-i Milli sınırlarımızıda tehtid edebilecek bir hamledir. Kürtlerin pkk ile yaptığı yapılanma benzeri bir yapılanmayla Hatayda, doğu bölgesinde şu an olduğu gibi uzun vadede devlet kontrolünden çıkabilir. Hangi ülkede görülmüş 3 milyon kişinin Vatandaş yapıldığı?
10 sene sonra nüfüsları 5-6 milton olur ve Kürt ve Suriyeliler, ülkemizin nüfusunun %20 seviyesine tekabül edebilir. Buda çok büyük tehtidtir. Suriye milliyetçiliğini savunan partiler ortaya çıkıp özerklik, anadil vs taleplerle ülkenin huzurunu dahada bozulabilir. Bu Vatandaşlık mevzusu bir an önce rafa kaldırılmalıdır.10 Yorumla
+1 yılTürkler çokmu iyi konuşturma beni! Ne oldu o maden faciasinda? Plajlar boşmuydu?
Hava alanindada oldu patlama? Burada KS de her kez devam etti. Köprü açılışı oldu neler neler.
Türkler bile sahip cikmazken kendi acısına baskalarini eleştirmeyin.28 Yorumla
Soran+1 yılBen fikir sordum sadece.
- +1 yıl
kiz suriyeliler hakkinda soru sormus turklere saldirmak nye? turkiye turklerindir birkere bu konuda bir anlasalim.
begenmiyorsan turkiyeden gidebilirsin ayrica gorus sahibi.. sizin bu elestirip elestirip ulkenin ekmegini yemenizden de gina geldi.
turkler de yapiyür diyerek bu yapilani guzellestiremezsin yani kendinize gelin - +1 yıl
Yaşama mı? Ulan bu devlet için ben dargecitte askerlik yaptim neler yasadim. Daha yeni bitti sayilir askerlik. Bu hayata bu devlete ben herseyimi verdim inan. Ülkücü davalarında bulundum karakollara düştüm. Okul hayatin bitti. Yas 22 oldu hala liseyi bitiremedim. Psikolojim darma duman. Benim yasadiklarim normal sivil bir insana gore daha fazladır yaptim yani. Hayatini feda ettim. Okulu mu hayallerini. şu an disardayim bubsaatte sabahlara kadar da olucam niye? Hayatin bitti herseyimi feda ettim. 5 para etmez türklere insanlara. ben bu kadar seyimi feda ettiysem herseyimi. şu an intiharin esigindeysem feda ettiklwrim yüzünden. kişiliksiz insanlar için canimi şu an hala veriyorsam. Verebiliyorsam.
Eleştirmek te hakim. Eyvallah - +1 yıl
Okumadiysan senin ayibin. Ben yazarsan bir farkli kafayla yazdim. Hayat iste. Kimine sayfa sayfa yaz anlamaz kimine 2 kelime söyle ansiklopedi cikarir eyvallah neyse iste sizler sizler gibiler için feda ettim ettik ama anlamazsin
Soran+1 yılHer milletin iyisi kötüsü var işte fazla kasmaya gerek yok.
- +1 yıl
Okuyacak kadar insanlik yoksa içinde bla bla da yapmicaksin okuyacaksin sonra yazicaksin okumadiysan susacakdsin.
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyice sinirimi bozmaya başladılar. Savaştan kaçan gariban bunlar mı yani? Ulan kendi insanımıza yapmadiklarimizi bunlara yapıyoruz lanet olsun ya keşke Japonya gibi 4 tarafı denizlerle çevrili olsaydı ne kürt ne suriyeli ne ısıdli topunun canı cehenneme. Bak ispanya portekiz japon çekiyor mu hiç? Hayır hep biz anasını satayım
110 Yorumla defolup gitmeleri dileğiyle.. yeter ya kendi ülkemde ne tarafa baksam arapça konuşuluyor, cafelere kadar arapça yazılı esnaf, erkekleri laf atar görgüsüz pislikler, kadınları çocukları dilenir.. ülkeyi geriye çektiler açık ve net.. acıyordum ama bunlar bkunu çıkarttılar... nefret ettim hepsinden bide bunlara vatandaşlık? bunlar 5-10 yıl sonra özerlik diye kudurmayacaklar değil mi? sonumuz çok kötü bu duruma birisi dur demedikçe..
50 YorumlaGenelleme yapmak istemiyorum ama çoğunu sevmiyorum. Hep dileniyorlar. Çoğu (vatanının haini) bizim vatanımiza da aynısıni yapmasalar bari. Hadi kadınları çocukları anlarim ( dilenmeleri normal değil 1 gün dilen 2 gün dilen... ) Ya erkekler? ...
210 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah hepsının belasını versin daha keyıf yapıyorlar.
Ülke namustur bunlarda vatan sevgısı ne arasın. Erkek olsalar savasırlar kım olursa olsun kadınlarıda ,
bızım nınelerımız analarımız cephelere kursun tasımadı mı?
bız neden gıtmedık?
bayrak vatan namustur terkedılmez.
bunlardan hayır gelmez güzelım memleketımız ne hale geldı
o kadar sehıdımız bu vatan ıcın canını verdı o kadar abılerımız karda kısta sıcakta beklıyor
bunlar tc vadandası olsun dıye mı?
benım kardeslerım ülkemın askerlerı ölürken bunlar keyıf yapsın
lanet olup gıtsınler vatan haınlerı10 YorumlaLanet olsun bu geldikleri güne ya onlar yüzünden ne huzurumuz kaldı nede birşeyimiz vergiler yükseldi evler arabalar meyve sebze ne varsa üstüne üstlük heryeri ele geçirmişler bir parka girdim 70 tane suriyeli vardı en az yeminle kendimi yabancı hissettim rahat rahat 5 dk oturamadım şeytan diyo yönetimi devirin ülkeyi artık halk yönetsin bunlarıda kovalım gitsin nereye giderlerse gitsinler yetti be
40 Yorumla
+1 yılAlın su yaratıkları suradan ya toplayın bir yere koyun önüne 2 ekmek yasasınlar bunlar nasıl savastan kacmış ya vallahi de enayiyiz ya suraya bak arkadaş savastan kacan adamlara bak atın gitsin ülkelerine savassınlar. bu kadar merhametli vicdanlı olmayın..
40 Yorumla
+1 yılBunlar mı şimdi savaştan kaçmış? Yazıklar olsunki bunlara savaşı yaşatamamışız. Kendi kardeşleri bir bir ölürken bunların derdine bak. Gel de acı şimdi yetime...
110 YorumlaKaraktersizlik bu topraklarda gazetesinden plajına kadar her alana yerleşmiş durumda! Yazık ki kimse tepkisini artık gösteremiyor bile!
https://i.hizliresim.com/nrDjPN.jpg30 YorumlaGündem konusunda 524 cevap paylaştı. Valla bunlar benden keyifliler. Ama her suriyeli de böyle eğlencede değil. Tamam bu duruma gıcık olunabilir ama büyütmeye gerek yok.
Çok konuşulmaya değer bir şey değil.
Açıkçası eğlenmeleri beni ilgilendirmiyor.
Konu suriyeliler olacaksa tepki verilecek şey vatandaşlık meselesi. Bu kabul edilir bir şey değil.
Ama kimse kimseye "Eğlenemezsin" diyemez.
Yapacak bir şey yok.30 YorumlaOf oraya bomba sallicaksın deniz kıpkırmızı olur. Sonra o kanlara karşı yakacaksın sigaranı içeceksin şampanyanı. Burası Türkiye, şimdi eğlenme sırası bende ! derdim.
42 Yorumla
Soran+1 yılNaptın öyle?😕
+1 yılsuriye suriye diye bağıracaklarına suriyeye gitsinler. Aha suriye orda. Korkak onursuz ortadoğulu sürüsü işte. U lan bunca yıllık hümanist adamım beni bile ırkçı yapacaklar ya.
90 YorumlaHepsinin anasini seveyim su turkiyryr dusman kim varsa zamani grldiginde kanimin son damlasina kadar belalarini benden bulucsklar bacım evlalari burdaki kurtlere suriyelilere hdplilere dr diyorum benim gibi dusunen cok arkadasim var belanizi bizden bulucaksiniz
40 Yorumla
+1 yılYaşlı kadın ve çocuklara lafım yok. Suriye Suriye diye tezahurat yapanlar s. gidin o zaman ülkenize ülkenizi savunun korkup ülkenizden kaçacağınıza savunsaydınız. Gelmiş plajda tezahurat yapıyorlar bir de. Helal olsun be! Bir tanesi bile acaba vatanı uğruna Hasan Tahsin gibi düşmana karşılık vermiş midir?
20 Yorumla
+1 yılEğlenmek onlarında hakkı.
Vatandaşlık verilmesin anladıkta adamlar ülkeye gelmiş bir kere kös kös oturacak halleri yok tabii ki eğlenecekler.
Her müslüman terörist değildir diyenler her suriyelinin pislik olmadığını da bilir.
Zira laf atan taciz eden birtek suriyeliler değildir Türkler de yaoar Kürtler de.23 Yorumla- +1 yıl
Eğer topluluk içinde 300 erkek bağıra bağıra insanları rahatsız edecek bir şekilde eğleniyorsa bu suçtur. Böyle bir hak olamaz. hatta en hafif ifadeyle görgüsüzlüktür. Bunlar birde kadınlara ait olan kabinleri zorla kullanmışlar orada. Bütün bunları geçtim senin ülken paramparça olmuş gidip onurunla mücadele etmek yerine korkakça kancıkça kaçmışsın bu da yetmezmiş gibi anıra anıra suriye suriye die bağırıyorsun bu ne tezat be bu ne rahatlık bu ne haysiyetsizlik. Hayvanlar bile kendi bölgelerini savaşmadan terk etmiyorlar. Bunlar ilerde çok daha büyük sorunlara neden olacakları kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz?
- +1 yıl
Bu sadece suriyelilere özgü bişey değildir türkü de yaoar Kürdü de. Bu kadar ırkçı olmayın onların nasıl bir piskolojide olduğunu kimse bilemez @engin_dolphin
- +1 yıl
evet ya psikolojileri uff olmuş ahh canlarım kıyamam ben minnoşlarıma :) Zaten bunlar zavallı sabi sübyan garip gureba çoluk çocuk binbir zorlukla savaştan kaçan mülteciler çok düşkün durumda insanlar baksana ya bir plaj da bile eğlenemiyorlar hemen ırkçılar gelip tepki gösteriyor çok kötüyüz biz ya. En iyisi biz çıkalım, bırakılım ülkeyi de onlar rahatça takılsınlar bari. Lanet naziler.
+1 yılAdamlar kural dinlemiyor ayıp dinlemiyor hiç birşey dinlemiyo..
daha bizde bunları vatandaş alacagız3117 Yorumla- +1 yıl
Bilgi kirliligine hayır.
Ordakileri degil Biz kalifiyeli sicili temizleri alıyoruz yani
Doktorlar, Mühendisler, Avukatlar, ve savcılar bu gibi vasıfların yanısıra yukardada dedigim gibi adlisicil kayıdı temiz olanlar, Bundan önce sınır ici ve sınır ötesi herhangi bir eylemde göz altı kayıdı bulunmayan Ülkemiz ekonomisine ve kamu hizmetlerine Yardımcı olabilecek vasıfları taşıyan kişilere türk vatandaşlık hakkı tanınacak... - +1 yıl
@YektaMarlen bana gelmis malum sahsin agziyla konusma fikrin varsa soruya yaz gorusumun altinda bilgi kirligi yapma
- +1 yıl
Bilgi kirliligi yapan sendin canim bir bilgin yoksa konusmayacaksın bilmemek degil ayıp bilmeden konuşmak ayıp allah islah eylesin seni kaynakca Bbc trt1 ist Kamu
- +1 yıl
@YektaMarlen propaganda yapan sensin varsa bir fikrin soruda paylas haydi daha falza gorusumun altina yazma
- +1 yıl
@YektaMarlen kardeşim doktor mühendis olmakla kalifiyeli olunmaz öncelikle sorun bu. Adam doktor mühendis olmuş ama vatan mevhumu yok, savaştan kaçıyor, bizim değerlerimizle değerleri uyuşmuyor. Kültürümüz uymuyor, ülkülerimiz bir değil, doktor olsa neye yarar? Adamlar vatanı namus bilmiyor gelip benim ülkeme hizmet mi edecek? Zaten kalifiye elemanları avrupaya çoktan geçti, kendinizi zeki mi sanıyorsunuz si yoksa biz çok mu aptal görünüyoruz. Ama iyi ezberemişsin aferin dersine çalışmışsın.
- +1 yıl
Genelleme yaparak insanlara haksızlık yapıyorsun. Çok normal bir şey gibi söyleyip, kötülüğünü gizlemeye çalışma. Saklayamıyorsun, kalbin kötü..
- +1 yıl
@isimsizyalnızkovboy bu laf kime bilmoyorum ama genelleme yapan ben degilim buna eminim
- +1 yıl
@UnhandledException işte aramızdaki farbu biz zeki sanmıyoruz Siz oylr sanıyorsunuz ve bizr laf ediyorsunuz ülke akp nin elinde sadece izle ve gör
Avrupaya gidenler geri gelsin diye bunu yapıyorlar şayet onlara orda sizden daha kötü davranıyorlar buyüzden geleceler Kalifiyeliler alınacak.
Olmayanlar ise avrupa anlaşmasına avrupa uymadığı için avrupadan aldıgımız mülteciler geri teslim edilecek ama kalifiyelileri degil buna mecbur avrupa Bunu anlama ya da kendinizi cok akilli zanneiyorsunuz dersin ama neyse boşver sadece izlr ve gör ayak izlerimizi - +1 yıl
Sana demedim zaten. Sen de söylediklerini öyle iyi bir şeymiş gibi anlatmışsın ki😂 "Yardım ettiğimiz insanlardan işimize yarayacaklar vatandaş olsun, diğerleri umurumuzda değil.." Gerçekten büyük iyilik..
- +1 yıl
@YektaMarlen Bak kardeşim, sen gerçekten fena halde kandırılmışsın, avrupa bugüne kadar sana verdiği hangi sözü tutu be? daha para bile gelmedi, ya sen nasıl inanıyorsun nasın bir tutulma içindesin? Bu arada ülke akepe elinde felan bunlar hoş laflar değil, o sadece iktidar geriye kadar 50 nin oyları ile seçilmiş olan insanları görmezden gelme. Ben sana kalifiye lik vtaan sevgisi ile olur diyorum halen kalifiyeler alınacak diyorsun. Git kardeşim ya yoluna hadi selametle konuşmayacağım seninle zaman kaybısın.
- +1 yıl
@isimsizyalnızkovboy ben gercekleri yazdım Bunlar kaynakcalı gercekler.
Evet kalifiyeliler alınacak Avrupa Mülteci anlaşmasına uymadığı için türkiye avrupaya mülteci teslimi yapacak bunlarda kalifiyeliler olmayacaklar Onlar saten vatandaşımız olcak Bence Bu stratejiyi izliyorlar ama Şu bence degil bir gercek sadece kalifiyeliler alınacak Vatandaşlıga - +1 yıl
@YektaMarlen ya sanki ülkemizdeki mühendis doktorun ögretmenin işi var atanmışta bide suriyelilerle ugraşcaz. Ee millet karşı çıkınca hemen vasıflı suriyelileri vatandaşlık vericez dedi ama ne yazık ki olucak olan bu da değil agzınıza emzik verdi susasınız diye herkes vatandaşlık alacak belki bir kaç yıl sonra belki bir ay sonra ve demişssin Sınır ötesinde herhangi bir eylemde göz altı kayıdı bulunmayan nerden bulacak Esat mı yolladı kayıtları 😀 Fikri var aklı yok işsizlik 4-5 milyon zaten bide suriyeliler geldi ülke bok yoluna girdi
- +1 yıl
@BBoreas nereden bilsin bunları tuzu kuru olanlar değil mi? Sanki kendi kalifiye elemanına iş, aş verebilmiş bunlar çözüm olacak. Ancak gelecek ve düzen bozacaklar ki en basitinden bu haberin videolarında bu durum belli. Ayrıca bulunduğum şehirde normal bir inşaatçı yövmiyesi 100 tl iken bunlar 40-50 tl gibi paralara çalıştığı için kendi işçimiz işsiz kalırdı. bir şekilde kaçak işçi v. s. durumlarla bunları engelleyebiliyorduk. Peki ya sonra? bunlar 10 kişilik evde 40 tlye sekiz kişi çalışırken 4 kişilik ailenin tek çalışan babası ne yapacak diye düşünemez bunlar.
- +1 yıl
@BBoreas diploma notu 70 üstün olup atanmayan birkişi göstersene diploma notu berbat sonra atanmıyorum derler birde notu 90 olanlar filan ataninca torpil derler yahu ögretmen desek ipini koparan ögretmenlik okuyor heryerde okulvar sınıflar 15 20 kişilik daha ne ögretmen atansın arkadaş
- +1 yıl
@YektaMarlen kalifiyeyi doktoru mühendisi boşver ona varana kadar kendi vatandaşına istihdam etsin hükümet
- +1 yıl
@YektaMarlen madem çok düşünüyorsun suriyelileri bu kadar batı bu sorunu 3 milyar avroya Türkiyeye sattı. Sığınmacılar artık uluslararası sorun olmaktan çıkıp Erdoğan sayesinde Türkiye’nin iç sorunu haline geldi. Oysa Suriyeliler krizinin çözülmesi için yapılması gereken temel şey çok basit. Türkiye, Suriye’deki çeteleri desteklemeyi bırakacak ve uluslararası hukuka uygun şekilde sınırlarını cihatçı çetelere kapatacak. Bu sorun halledilirse Suriyeliler kendi ülkelerine dönmeye başlar. Bu, Türkiye’den gönderilmeleri anlamında değil, kendi ülkelerine dönmeleri anlamında. Ama Çobanınız iç siyaset malzemesi için kullanıyor. Bizim vasıflı suriyelilere ihtiyacımız yok denetime ihtiyacımız şu mültecilerle birlikte Türkiye topraklarına giren teror örgütüne çare bulmamız gerek. . Ne meraklısınız kula kulluk etmeye Ben Ülkemi satmam satmıyacağım bu ülke hepimizin ihtiyatlı davranın ülkeyi düşünüyorsanız. Diploma notu 70 ve üstü atanıyor diyorsun halamın dip. Notu 79 atanamadı özel ders veriyor ş
Bizim öküzlere sorsan hangi Partiye Oy vereceksin, hala AKP diyerler.
Gelecegimiz cok kötü dostlar, hemde cok kötü.100 Yorumla
+1 yılŞimdi gelicekler. AaA öyle demeyin savaştan çıktı onlar. Elimde olsa hepisin kurşunlarım. Defolup gitsinler ülkeden
100 Yorumla
+1 yılDevletin onlara verdigi yasama haklarina dayanarak keyif suruyorlar ve bencede en buyuk haklari. Bende onlarin guzelim ulkemizde sefa surmesini pek istemiyorum ama devlet malesef onlara kendi vatandaslarindan daha cok hak taniyor su anda da bize laf soylemek dusmez. :(
10 Yorumla
+1 yılAdamlar egleniyor hic olmazsa topraklarimizda yasayanlar gibi kalleslik yapmiyor..! biri cikmis demis rahatsiz ediyor milleti.. suriyeliler mi bir rahatsiz ediyor? turklerde hic mi yok? hayir tamam savunmuyorum taraf tutmuyorum ama hep kendimi karsi tarafin yerine koyarim ben.. sus diyor biri ordan megafonda hemen susuyorlar bu insanciklara mi kiziyorsunuz?
10 YorumlaEğlenmelerine bir şey diyemem ama diğer insanları rahatsız ederek eğlenmeleri yanlış. Allah aşkına kimin ülkesinde nerenin tezahuratını yapıyorlar. Ya tamam savaş mağdurları falan ama bayram için ülkelerine gitmeleri, birde bu görüntülere bakıyorum da keşke vatanlarında kalıp bu milli ruhlarını orada gösterselerdi..
10 Yorumla
+1 yılHerkes suriyelere odaklandigini düşünüyorum. Bizim halk da bayan olsun erkek olsun üstü başı açık maharemini aldırış etmeden plaja denize giriyor. millet bakıyor. Dekolte ortada sonra ben müslümanım der. Ağır ya da hakaret eden var mı yorumlarda bilmem ama. Negatif düşünen arkadaşlara belirtmek isterim ki. Önce siz kendinize bakın. Sonra Suriyelilerle ilgilenin lütfen
10 Yorumla
+1 yılBunu da çok görmeyin ya.
Tamam vatandaşlık verilmesini istemedik ayrı bir şey ancak eğleniyorlar bunu niye istemiyorsunuz?45 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece sordum bir şey demedim ki. Sosyal medyada konuşuldu diyince buraya da soriyim dedim.
- +1 yıl
Tepki gösterenler için görüşüm üzgünüm.
- +1 yıl
Eğer topluluk içinde 300 erkek bağıra bağıra insanları rahatsız edecek bir şekilde eğleniyorsa bu suçtur. Böyle bir hak olamaz. hatta en hafif ifadeyle görgüsüzlüktür. Bunlar birde kadınlara ait olan kabinleri zorla kullanmışlar orada. Bütün bunları geçtim senin ülken paramparça olmuş gidip onurunla mücadele etmek yerine korkakça kancıkça kaçmışsın bu da yetmezmiş gibi anıra anıra suriye suriye die bağırıyorsun bu ne tezat be bu ne rahatlık bu ne haysiyetsizlik. Hayvanlar bile kendi bölgelerini savaşmadan terk etmiyorlar. Bunlar ilerde çok daha büyük sorunlara neden olacakları kardeşim bunu neden anlamıyorsunuz?
Bu sene degıl denıze gırmek ayagımı bıle sokamadım elın surisi beach party yapıyo 😂😂
140 Yorumla
+1 yılEğlenmek onların da hakkı değil mi?
Ülkede put gibi bir köşede durup beklemeleri mi gerekir?
Ha ben Türkiye vatandaşlığına alınmalarına da sıcak bakmıyorum orası ayrı şimdi öyle bir izlenim vermiş olmayayım !23 Yorumla
Soran+1 yılFikrinizi sordum sadece..
- +1 yıl
Bunda fikir sorulacak bir nokta göremedim?
Yaptıkları gayet de insanî bir davranış.
Yapılması sanki çok ayıp bir şeymiş gibi sordunuz da.
Soran+1 yılSoru seçildikten sonra resim düzenlemesi olduğu için öyle duruyor.
+1 yılNe düşüneyim helal olsun hakkederiz biz çünkü bsşımızda büyük denilen kişi vatandaşlık veriyor maaş veriyor benim senin verginle yapıyorlar bayramda suriyeye geçtiler hanı beşar esat öldürüyor bayramlarını yaptılar geri geldiler çünkü burda rahatlar parada alıyor lar gidipte denizde eglence düzenlemezler mi
40 Yorumlane kadar ezik insanlarsansiniz. (Konuyu sorana yazmiyorum) genel anlamda. kendiniz baska ulkelerin vatandasligini alinca, kutlarsiniz, cogunuzun yurt disi vatandasi olan akrabasi vardir, ama siz ne kadar acimasiz olabiliyorsunuz. Eziksiniz cunku
43 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kendi vatanı, namusu ateşte iken başka ülkede kutlama yapmıyoruz biz hanımefendi. Vatan namus dur bizde ama size göre öyle değil sanırım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu anda video izleyemiyorum ama, bu hırbolar her yerdeler...
Bağcılar'da da varlar, Merter'de de, Yeşilköy'de de, Bebek'te de...
Uyum sağlayamamaları, yaşadıkları ülkenin, ülkemizin dilini bilmemeleri,
işsiz ve eğitimsiz olmaları sinir bozucu.
Bu gidişle, iç savaş çıkmazsa iyidir.20 Yorumla
+1 yılVatanını korumaktan aciz, ülkesi savaş içindeyken yabancı bir ülkeye kaçıp eğlenebilen onurun zerresi kalmamış varlıklar. Tabi bu erkekleri için geçerli. Kadınları, ihtiyarları, çocukları... savaşamaz, onları anlarım.
70 YorumlaVatana millete hayırlı uğurlu olsunlar. Zaten maganda dolu bir ülkeydik, bunlarla birlikte ne hale döneceğiz meçhul. Aydınlık yarınlar işte..
100 YorumlaDuyanda bir mok var sanacak sanki marstan birileri gelmis gibi!!
Sen nasil diledigin gibi egleniyorsan tum insanlarinda ayni hakkı var..23 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım ben düşüncenizi almaya sordum. Ben eğlenmesinler mi dedim?
Soran+1 yılTamam yok genelde bir bana atarlı yazıyorlar da ondan dedim😂
Neden plajın 80% erkek? Ve neden mayo ile değil de çoğu normal kıyafetlerle? Bence plaja o şekilde alınmamalılar. Sağlıklı düşünen bir kadın o plaja gitmez ki? Plaj sırtlan yuvasına dönmüş plajlıktan çıkmış.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkenin bir yerinde bomba patlıyor, insanlar ölüyor üç gün baş ağrısından duramıyorum. Ailelerin yerine koyuyorum kendimi. Her an bir sevdiğimin de başına gelirse ya diyorum...
Ülkende savaş var, insanlar ölüyor. Hadi kalktın geldin ona da tamam ama tezahürat nedir? Kimse hayatının sonuna kadar ızdıraplar çekip kahrolsunlar demiyor ama ya bak bir şu görüntüye...
Ne bileyim, diyecek şey bulamıyorum artık. Ben gideceğim en sonunda. Kim isterse o yapsın plajlarda eğlenceyi...10 YorumlaBeni ilgilendirmez eğlensinler insanların kursağında bırakacak değilim. Kimseye zararları yok ise düşünecek bir şeyim de yoktur.
65 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@engin_dolphin bos bos konusuyorsun adamlar hic olmazsa hatalrinin farkina varip sus denildiginde farkindaysan megafondan susuyor hemen. Ve toprraklarimizda yasayan bazi hainlar gibi de degiller cok sukur. ben taraf tutmam kim hakliysa o!
- +1 yıl
@yendimkızbaşıma sakin ol rahatla biraz bir içki al relax . en son ne zaman seks yaptın çok gerginsin
- +1 yıl
Sen yap bana soylediklerini.. mal
- +1 yıl
@yendimkızbaşıma çok kabasın
+1 yılBu vatandaşlık meselesinden haz etmiyorum ama şunuda söyleyeyim sizlere ülkelerini bırakıp savaştan kaçtı diyorsunuz ya siz kardeşinizi öldürebilir misiniz ya da komşunuzu bunların durumu da budur Suriye'de iç savaş var baska bir ülke ile savaştıkları için kaçmadılar.
10 Yorumla
+1 yılBunlar şimdi müslüman kardeşlerimiz ya Yardım etmeli ellerinden tutmalıyız ya bazılarına göre kendi totolarını kurtardığı için plajda serin sularda raks ederlerken akrabaları ya da kendi ülkesinde kalıp kan ağlayanlara aldırış etmeden haybeye geçinen bedavadan yaşayan insan topluluğunun özeti
10 Yorumlamk burda ne kadar suriyeli savunan varsa onlarında mk onlar insanmı lan kendi ülkerinde savaştan kacarlar sonra burda 300 kişi toplanıp slogan atarlar ülkeleri için sonra milletin karısnı kızını gözle sözle taciz ederler bu analarını dürttüklerim 300 kişisi ülkelerinde ellerine silah alıp savaşmazlar burda senin benim paramla böyle eğlenirler onları savunan aşşağlıklardada nasıl miğde var arkadaş
20 Yorumla
+1 yılLan ülkedeki çomarlar yetmiyordu bir de yurtdışından ithal çomar getirttik çıldırmamak elde değil jssşieaşşaşxiadşqşdşrkqşdlwiqlwögşqldm gülüyorum falan ama tünelin ucı bombok bir yere çıkıyor benden söylemesi.
20 Yorumla- Gündem konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılVatandaşlığı alan kutluyor işte, haklarıdır bu yaptıkları sıkıntı yok. 😊
Taşkınlık olmadığı sürece sıkıntı değil, arapları eleştireceğinize kendinizi eleştirin.11 Yorumla
Soran+1 yılBen sordum sadece😛
+1 yılSizde adamlar ne yapsa haber yapiyosunuz he. onlarda insan blmm farkindamisin irkcilik yapmayin. tm bencede vatandaslik verilmesin ama bu kadarda baski cok
13 Yorumla
Soran+1 yılHaberi ben yapmadım.
- +1 yıl
Yayiyosun
Soran+1 yılHaber öğrenmek kötü değil, onu doğru yorumlayabilmek önemli.
Bunlarin kendi ulkesini dusundugu yok. Erdoganin Arap sevdasi yuzunden ulke elden gidiyor.
40 Yorumla- Gündem konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılOrda savaşmaktan korkup buraya sığınan erkekler plajda tezahurat yapıyor helal be.
Savaş kaçakları.
Pislik çoğu.50 Yorumla
+1 yılBir ateistin aslında Dinle ya da Allahla çatışmasına gerek yok. Çünkü Ateistin Savaşması gereken tek düşmanı cehalettir.
İşte Manzara İşte Ortadoğu İşte Cehalet.
İşter bir yanda Masum İslam ve Diğer yanda Hergün safına masum ve iyi niyetli Çaresiz bu manzarayı irdelemeyip Günahsız insanları katan Ateizm.
Ortadoğunun üzerinde dönen bu bela Allahın bir gazabı.10 YorumlaOnlar eğlenmeyecekte biz mi eğlenecez. Ne vergi ödüyorlar ne umurlarinda ülkenin durumu biz calisiyoruz onlar yerine vatandasta olacaklar bende olsam bende eğlenirdim dünya kimin umrunda
30 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Memleketin anasını belledi bu emevi zihniyeti diye boşuna demedik.
160 Yorumla
+1 yılBunlar ve Akplileri istemiyoruz ülkemiz de Aynı zaten ikisi de gözümde Şunlara bak ne hale geldi ülke Adamlar gelmiş Benim ülkemde nispet yapar gibi Suriye diye bağırıyor savaş mağduru değilde daha çok savaş kazanmış gibi.
69 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme vatandaş yapıcaz daha 3 milyon oy da ordan gelicek. Ne hallere düştük ya.
- +1 yıl
orda kavga falan çıksa Türklere bilmem kaç yıl hapis cezası veya ağır maddi yaptırım kesin olurdu. Adamın biri ( Türk esnaf) belediye başkanına şikayet ediyor Türkiyede suriyeli esnaflik yapan biri için dükkan kirası ödemeden vergi vermeden dükkan açıyo rahatsızlık veriyor kaçak sigara satışı yapıyor diye belediye başkanı Türk esnafa sen Karışma diyor ülkenin geldiği hal bu ne yazık ki
- +1 yıl
@obiliryaa ya her 100 kişiden 99u Suriyeli anasını satayım asimile olursak hiç şaşmam
- +1 yıl
@Unicornzombie11 yemişim savaşını ya bunların kendisi zaten savaşın ta kendisi. Madem bu kadar yardımsever bir milletiz niye Türkmen kardeşlerimize yardım edilmedi. Ul. an elin somalilisi bunlardan daha iyi yıllardir tek bir zararlarını gördük mü bu ülkede yıllardır ayakkabı boyayarak saat satarak geçimini sağlayan somalilerin.
- +1 yıl
@obiliryaa Almanya gibi yapmak lazım aslında. İşe yarayan, okumuş kısımdan alıp geri kalanları almamak. Şahsen Türkiyede savaş olsa. Ben dilini, yerini, insanını bilmediğim bir yere gidemem. Kalırım ölürsem dw vatanımın cennet topraklarında ölürüm
- +1 yıl
@obiliryaa aynen. Annem geçen bir tanesine sormuş da. Biz olsak sizi almazdık demişler. Farkında mısın bilmiyorum ama başa dönüyoruz. Türk erkekleri yine yabancı kadınlarla evleniyor ve araya yabancılar giriyor. Yakında damat ferit paşa gibi damadını da getirir başımıza oturtur. E tabi erzak, kömür yardımı yapılıyor ya bizim de halkımız susmaya devam etsin. Boşuna mı islam ılımlı bir ülke olarak gösterilmeye çalışıyoruz
- +1 yıl
özelden devam ederseniz fena olmaz arkadaşlar.
- +1 yıl
@Unicornzombie11 bir iki poşet yardımına akpnin kopegi oldular kendi vatanadaslarimizdan akpliler. Ülkenin başına adam gibi biri gecsin ben evde soğan kırıp ekmek yemeği yeglerim. Istedigi kadar yardim yapsin imkan versin eğer çocuklarimizi dışarı rahatca cikaramiyorsak ulkede diken ustunde her an bomba korkusuyla yasayacaksak varsin kuru ekmek yiyelim. Türkcüyüm ulkenin başına da türkçu biri geçsin yeter artık dökülen kan.
hayret.. bu halk roman'larını hiç değilse oynuyor, çalgıları var diye sevebiliyor da.. şimdi bir meziyet, beceri.. demek ki bu halka bir janjan lazım. kendilerine has bişey.. 'ümmetçilik fikri olmayan' kesime böyle şeyler gerekli :)
10 Yorumla
+1 yılTürk olmak o kadar şeref gerektirir ki şimdi bunu daha iyi anlıyorum!!
13 Yorumla
Soran+1 yıl😕😕
- +1 yıl
Ülke zaten normaldede cahil yobaz ahlaksız dolu bunlarla daha da olacak tamamen hatta bitti yani bitti ülke halk yüüzünden bitti çok sinirim bozk zaten
Soran+1 yılSakin😕
Benim kardesim, anam, babam, dostum vataninda katledilecek. Ben kaçıp baska ulkenin plajinda sarki soyleyip eglenicem. Anlayamazsin.
21 Yorumla
Soran+1 yıl😕😕
+1 yılhep bölüyoruz dünyayı suriyeli türk amerikan şuralı buralı diye.. bu evren bu dünya hepimizin be arkadaş bu kadar aç gözlü olmayın
12 Yorumla
Soran+1 yılSoru sordum sadece.
- +1 yıl
sana değil
ne düşüneceğimi şaşırdım bu konuda onları savaş altında görünce kol kanat germek istiyorum ancak burada dilenirken onlardan nefret ediyorum. Her türlü hak verilsin tamam ama vatandaşlıkta neyin nesi kafamda çelişkili düşünceler var
10 Yorumla
+1 yılBunun yapanlar türk bile olsaydı şahsen orda olsaydım rahatsız olurdum yaptıkları görgüsüzlük.. Ordaki insanlar bu gürültüyü dinlemek zorunda değiller !!! Sözde birde savaştan kaçmışlar insan biraz toprağını vatanını düşünür ya gurur yok bunlarda..
10 YorumlaKuralları olan bir ülke olmadığımız için yapabilecek bir şey yok.
60 Yorumla
+1 yılAllah böyle milletin belasını versin Suriye diye tezahürat yapana kadar git savaş 300 tane erkek diyorsun savaştan kaçan erkek islamı seçemez
80 Yorumla- Gündem konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılNe düşüneceğim ülkeyi ele geçirecekler böyle böyle. Artık parklara gidemiyoruz, heryerderler mk. Sağa baksam suriyeli sola baksam suriyeli. Burada keyif çatacaklarına ülkelerine gidip kendi vatanlarını savunsunlar arkadaş!
10 Yorumla
+1 yılBunlar bizden zengin keyiflerine bak daha ben tatile gitmedim elin suriyelisi ülkemde istediği yere gidiyor pişkin pişkin. em dilenip hem de eğlence yaparkar şu an çok sinirlendim pişkinliğe bak. Hay bunları başımıza getirenin taaa
10 Yorumla- Devamını Gör (266)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar