Türk bayrağını yakmaları suriyedeki yardım tirlarini kurşunlamaları vs ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılHer ülkeye herkesi almıyorlar. Alırken belli şartlar koyuyor ülkeler ama bizim ülkeye ipini koparanı alıyorlar. Bir de üstüne vatandaşlık veriyorlar. Ne bekliyordun ki?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Bunun sebebi Türkiye'deki olaylar değil, çokta umurlarinda değil Türkiye'deki Suriyeliler, onlardan arda kalan tüm zenginliğe çökmüş olacaklar yakında siyasi bir çözüm olursa Suriye'de, onların derdi Esad rejimi ile normalleşme adımlarının atılmış olması, her zaman olduğu gibi yine süreç kamuoyu nezdinde yanlış okunuyor. Eğer Suriye'nin toprak bütünlüğü sağlanır ve Esad rejimi kontrolünde Suriye birleşirse buradaki mültecilerin çoğu bu baskı altında yaşamaz ve gider. Zaten bu yüzden dem parti gibi terörist bir parti göçmenlerin yanındayız diye bildiri yayınlıyor. Onlarin derdide kuzey Suriye'deki terör kantonlarinin varlığının sona ermemesi, yakıp yıkmak çözüm değil, çözüm Esad rejimi ile anlaşıp Suriyelileri Suriye'ye güvenli şekilde göndermek, zorla gonderemezsin, vandallik yapıp kadına çocuğa saldırmakta çözüm değil, şu aşamada gidecek yerleri yok, Avrupa ile anlaşma yapmış bizim süper siyasiler oraya gidemez, gitsede geri gönderiliyor, Suriye henüz kısmen normale döndü ve tam normalleşme için Esad rejimi ile görüşmeler belki gizli yapılıyordu ama bu olaylar patladı, oyuna gelmemek lazım
06 Yorumla- 1 yıl
Müslümanlara bak kökü berbat halde yersiz yurtsuz koku sığıntı seriattan cumhuriyete kaçıp şeriat diye aniran mikrop doldu ülkem bide allahlari var diye basbas bagiriyorlar başları o kadar derde giriyor kan revan icindeler allahlari piyasada yok bu sigintilari kimse ülkesinde istemiyor
- 1 yıl
@Manessa09 Gelişmemiş, geri kalmış toplumları kimse ülkesinde istemez, bizimde Suriyelilerden çok farkımız yok, bizide hiçbir ülke istemez bunu başından söyleyeyim. Adamlar iki yüzlü Avrupa Ukraynalı mültecilere farklı davranıyorlar diyor, Ukrayna halkı ile Suriye halkını bir tutuyor beyinsizler,10 milyon Ukraynalı Suriyelilerin yerine gelse kimse şikayet etmezdi çünkü gelişmişlik açısından bizdende yukarıda bir toplum, zaten geri kalmışlıklarinin baş sebebi din olduğu için şeriat falan diye anirmalarina şaşırmıyorum, bizdede var bu aniranlar tabi.
- 1 yıl
İslam insanı bataklığa sürüklüyor kim ne derse desin çaresiz sefil bitik bırakıyor tanrıyla alakaları olmadığı için kimsesiz ler gelişmelerine kadına değer vermelerine İslam engel oluyor çöl bedevisi zihniyeti yüzünden Türkiye'de mahfoldu umarım bu uydurma din mültecilerle birlikte bu ülkeyi terkeder
- 1 yıl
@Manessa09 Anadolu'ya özgü bir tasavvuf geleneği vardı bu Mevlanadan falan gelen bir gelenek, bu halk yıllarca bunu İslam zannetti, sonradan teknoloji gelişip bu Ortadoğu'yu, işidi, selefileri falan görünce ufak ufak anlamaya başladılar ama şu an inkar aşamasındalar, yani Arap dinini anadili arapça olan bu insanlardan iyi bildiğini düşünme inkarı. İlk cevabimdada kastettiğim aslında buydu, Suriyeliler gelmeden öncede aynı kafa yapısında milyonlarca insan bu ülkede vardı. Biz Avrupa ülkesi falan değiliz kendimizi kandırmayalım, zaten 100 yıl önce Atatürk ve etrafındaki bir grup subay olmasa bugün Afganistan dan hallice olurdu bu ülke
- 1 yıl
@Manessa09 Bu olmaz korkma, ama süper modern ve gelişmiş bir ülkede olmaz, bu radikal yobazlarin nüfusa oranı yüzde 10 bile değil, bu kadar seslerinin çıkması şımarıklık ve onlara göz yumulmasindan başka bir şey değil, ama gelişmişlik sadece dinden uzaklaşma ile olmaz, bu sığ bir düşüncedir. Bu eğitim, kültür ve yaşam biçiminde, pozitif yönde değişimlerle mümkün olur. Bu aşamada sen kendi çocuklarının eğitimine önem ver, onları güzel yetiştir, kaliteli yetiştir ama pisirikta yetiştirme, silah ve bıçak kullanmaya kadar da kendi savunmasını yapmayı ogretmelisin, sokaklar pislik doldu. Sadece eğitimli ama kendini savunamayan bir çocuk sadece bunlara kurban olur bunu baştan söyleyeyim. Bireysel silahlanma artık Türkiye'de olmazsa olmaz bir yaşam biçimine dönüyor tıpkı ABD deki gibi, evimde 3 ruhsatlı silah ve yüzlerce mermi var, av yapmam, yanımda kolay kolay silah tasimam ama bulundururum. Abd de her evde silah vardır. Birinin bahçesine izinsiz girersen ölümü göze almışsın demektir, ABD de yaşayanlar bilir artık bu yaşam bizdede olacak yakında.
Araplar her zaman kalleş ve arkadan vuran olmuştur tarih boyunca. Şimdi de aynılar. Cidden bunlara sessiz kalıp üç maymunu mu oynayacağız? Benim ülkemin gençleri oralarda bunlar on çocuk doğursun diye şehit oldu. Karşılığını da böyle veriyorlar işte. Koyun olursak başımıza daha kötü şeyler gelecek. Tarih tekerrürden ibarettir. Araplar hiçbir zaman dostumuz olmamışlardır. Türk'ün Türk’ten başka dostu yoktur. Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı bile suriyelilerin lehine açıklamalar yapıyorsa, yapayalnızız canım ülkemin canım insanları. Ayrıca bugün ırkçılık yapmak 20 sene sonra vatansız kalmaktan iyidir.
48 Yorumla
Soran1 yılAğzına sağlık gerçekten çok haklısın. Bunların bu ülkeden gitmesi için ben şahsen elimden gelen herseyi yapmaya hazırım şimdi olsa simdi hazırım. Bu ülkeye verdikleri zararlar yetti artık gerçekten yetti bayragimizi yakmak turkiyeden suriyeye giden yardım tirlarini taşlamak tir şoförünü darp etmek noluyoruz ya? Hayırdır kim bunlar iç savaş mı çıksın onu mu istiyorlar
Soran1 yılErkeklikleri turklere tutuyor
Soran1 yılÇünkü çok yüz verdik çok bunlara deli cesareti gelmiş resmen Türk bayrağını yırtmak nedir ya atamın kemikleri sızlıyor mezarda adam yetti artık biz sustukca onlar yaptığından geri kalmıyor en son iç savaşı cikaracaklar başımıza
Soran1 yılEvet takip ediyorum ama biz onlara yüz verdikce bu ülkenin ekmeğini yedikleri sürece hainlik yapmaya devam edecekler yaptıklarından geri kalmicaklar ve istenmediklerini de adı gibi biliyorlar gurursuzlar vatan hainleri
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
29Cevap
...
31 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
Suriye'deki insanları da bize karşı kışkırtıyorlar. İki tarafı da sinirlendirip kaos-çatışma çıkarıp sığınmacılar yine Türkiye'de kalsın ki başına bela olsun, orada da teröristler cirit atsın isteniyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirgün bunun olacağı belliydi ve daha da kötü şeyler olacak ki amaçta buydu zaten
Umarım en kısa zamanda defolup giderler aw arapları
32 Yorumla
Soran1 yılYa ülkemize geldiler tamam anlıyorum şahsen ben kendi adıma konuşuyorum. Ülkelerinde savaş çıktı ülkemize aldık Avrupa ulkelerinin hiçbiri suriyelileri kabul etmedi bizim ülkemize geldiler burada işyeri açtılar araba aldılar ev aldılar oturum izni aldılar vatandaşlık aldılar. Zaten turkiyede yaşamak çok kolay oturum iznini rahatça alıyorsun vatandaşlık da alıyorsun. Biz yurt dışına bile gidemiyoruz kolay kolay bak. Gittiginde bile kolay kolay vatandaşlık vermiyorlar 5 sene kalıyorsun ancak öyle oda zor. Ama onlar hem buraya geldiler maddi zarar hem geldiler bayragimizi yaktılar turkiyeden suriyeye yardım tirlari gitti tırlari tek tek tasladilar tir soforlerini darp ettiler bu ne ya? Ne kadar rahat nir ülkede yaşıyoruz buna dur diyecek bir tane insan yok mu yeter artık ya yetti verdikleri zarar Bi canımıza kastetmedileri kaldı onuda yapacaklar yakında.
Soran1 yılSevilmediklerini biliyorlar bildikleri halde gurursuz bir şekilde hala burada kalmaya devam ediyorlar. Küfür yiyorlar hakaret yiyorlar dayak yiyorlar yinede akillanmiyorlar
- Gündem konusunda 455 cevap paylaştı.
1 yılO değilde baştakinin yaptığı açıklamaları düşünüyorum aklıma Sabahattin Ali'nin 'İçimizdeki Şeytan' romanı geliyor.
10 Yorumla - Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNankorluk resmen... hem taciz tecavuzle gundeme gelmis bir haberle kaos ciksin hemde araplarin bile ulkesine almazken sana 10 yildir bakan ulkenin bayragini yak... pamuklara sarmadigimiz kaldi resmen
00 Yorumla Araplar yanıltmadı yine yaptılar nankorl*klerini
Tıpkı atalarının yaptıkları gibi
Bian önce defolup gitsinler16 Yorumla
Soran1 yılGitmezler kolay kolay çok çok ic savaş çıkar 4 sene sonra seçim var zaten ozaman belli olur kim gidiyor kim kaliyor
Soran1 yılHer ay doguruyorlar
Soran1 yılAynen oyle bende parkta gördüm Bi evden 15 tane çocuk çıktı bizim turkler bile bu kadar dogurmuyor neyin pesindeler
1 yılkendi ülkelerinde aynı performansı gösterselerdi bu durumda olmazlardı
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılTürk bayrağını yakanları ve kurşun atanları derhal ülke sınırları dışına çıkarmak gerek. Sadece suç işleyenleri sınır dışı etmek lazım diyorum.
00 Yorumla
1 yılÜlkemizden gitsinler ya öyle yapanların yeri yok hem ülkemizde yaşıyorlar hem de böyle şeyler yapıyorlar bu nasıl bir şey ya?
04 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle aynı fikirdeyim hepinize katılıyorum ama adamlar buraya gelip vatandaslik almış oturum almış zaten turkiyeye gelmek çok kolay yani her yabancı turkiyeye rahatça gelip oturum alıp yasayabiliyor kolay kolay gideceklerini zannetmiyorum ama insallahgiderler
- 1 yıl
Umarım ya gitsinler
Soran1 yılYani artık bunlara dur denmezse pek iyi şeyler olacagini zannetmiyorum iç savaş çıkacak neredeyse yazık değil mi ataturkun kemikleri sızlıyor bayrağı yakmak da neyin nesi? Nerden cesaret alıyor bunlar
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Gündem konusunda 746 cevap paylaştı. Mit el attı olaya bayrak indirenler teslim edilmiştir teşkilata, devletimiz yarına bırakmaz bayrağımıza uzatılan el kırılır
12 Yorumla
Soran1 yılİnşallah tutuklanmislar galiba zaten
1 yılBence ülkeden sürülmeleri için başka bir nedene gerek yok, bu kadar yeterli diye düşünüyorum. Umarım bir gece haberleri açtığımızda zorla sınırdışı edilen mültecileri görürüz. #ülkemdemülteciistemiyorum !!
26 Yorumla
Soran1 yılBence bu çok iyi bir sebep ulkeden gitmeleri için. şu an isteseler şu an gönderirler hepsini vatandaşlık falan boş isteseler şimdi gönderirler. Ne utanma ne arlanma hiçbirinde yok dayak yiyorlar akillanmiyorlar hakaret yiyorlar akillanmiyorlar bıktık vallaha bıktık yeter verdiği zararlar yetti be
Soran1 yılAtaturkun kemikleri sızlıyor yazıklar olsun
- 1 yıl
Cidden atam görseydi ne kadar üzülürdü, bu bile yeterli bir sebep
Soran1 yılAdamın kemikleri sızlıyor yetti artık ülkemizi ne hale getirdiler Allah onların canını alsın gördükçe izledikçe kahroluyorum. Bayragimizi yirttiklari videoyu görünce bile kıpkırmızı oluyorum Atatürk bize bu ülkeyi böyle bırakmadı. Bunların bu ülkeden gidebilmesi için ben elimden gelen herseyi yapmaya hazırım şu an deseler şu an elimden geleni yaparım yeter ya en son iç savaş çıkacak yetti artık ya susuyoruz susuyoruz biz sustukca bunlar yaptıklarından geri kalmiyorlar allahin cezalari
- 1 yıl
Cidden arkadaş bu nasıl iş, o suriyelilerin dövüldüğü her videoda ayrı oh çekiyorum. Umarım bir gece sokakları kan gölüne dönmüş görücez ve bu suriyelilerin olacak.
1 yılYanlış çok yanlış.. Provakasyonla savaş çıkarmaya çalışıyorlar.
02 Yorumla
Soran1 yılAynen ya onları da başımıza adam ettiniz yeter be çok seviyorsanız defolun gidin cehennemin dibine kadar yolunuz var burada gelip şov yapmayin
1 yılÜlkem bu hale nasıl geldi beyin tutulması yaşıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılDaha iyi gunler
1 yılTehlikeli olduklarını düşünüyorum. birtakım olaylarını görmüştüm de ondan.
01 Yorumla
Soran1 yılAteş olsalar cirmik kadar yer yakarlar
Atamın bir sözü vardı " Gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir."
01 Yorumla
Soran1 yılHay ağzına sağlık
1 yılAkılsızlar işte, kafa yok. sorgulanamıyor bazı şeyler
03 Yorumla
Soran1 yılOzaman sorgulanilmamaya devam edilsin onlar yapacağını yapsın geri kalmasınlar 4 sene sonra seçim var zaten kim kalıyor kim gidiyor hep beraber gorecez
- 1 yıl
Sorgulanamıyor derken beyinsiz oldukları için neden böyle yapıyorlar diye akıl erdirilemiyor maalesef. Ulkeyi yonetenlerin alacağı karara bağlı her şey, şimdi isyan falan da çıkması ülkemiz lehine olan bir şey değil Elden bir şey gelmiyor maalesef
Soran1 yılEvet doğru
1 yıltürkler için arap düşmanlığı ırkçılık değil,
sosyolojik bir zorunluluktur11 Yorumla- 1 yıl
Kimse kusura bakmasın da Türkiye'yi bu İslam ve Arap zihniyeti mahfetti ksdina değer vermeyen bir toplum coğrafya zaten lanetlidir ne giyeceğine bile müdahale eden bireselligini reddeden kadına insan olarak bakmayan bu zihniyet bedelini ağır ödüyor zaten pisliği bu ülkeye sıçrıyor
1 yılBisey dusunmuyorum. Ulkeyi bu hale getirenler dusunsun.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıluyanık olmalıyız demografik yapı bozuluyor büyük orta doğu projesi adım adım geliyor
00 Yorumla Belliki bir kışkırtma söz konusu. Ancak ülkede çok mülteci var. Olaysız temizlenmeleri imkansız.
00 Yorumla
1 yılTarih tekerrürden ibarettir. Merhametten maraz doğar.
00 Yorumla- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılStarbucks basanlar nerede ki :))))) ben onlari merak ediyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbir tanesini ellerimle ******** istiyorum. bu pc lerin
13 Yorumla
Soran1 yılYa hakaret kufur yiyorlar utanmıyorlar. İstenmediklerini adı gibi biliyorlar ama yuzsuzler bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet ediyorlar bizde göz yumuyoruz. Bunlara bu cesareti veren kim? Turkiyenin şanlı bayragini yakacak kadar nerden geliyor bu cesaret kim veriyor bunlara?
Cevap sahibi1 yılkanlarında yok onur şeref hiç bir zaman da olmadı. bozuk ırk, bizim orman evladı da kendi halkından üstün tutuyor onları, %52'de din kardeşimiz diyor. ww3 yaklaşıyor gerçekten. bence senelerce türkiyeyi zayıflatma çabası, ekonomik olarak sosyopolitik olarak. zaten baştakine ne söyleseler her şeyi yaptırıyorlar.
Soran1 yılAynen öyle ve bu gidislede eminim ki iç savaş da çıkacak bunlar asla uslanmicak akıllanmayacak bunlara dur diyen yok ülkemize verdikleri zararın haddi hesabı yok Bi arkadaş dünyanın her yerinde herkes her yere gidiyor yazmis doğru fakat kimse gittiği ülkede bayraga zarar vermiyor veya yardım tirlarini taşlamıyor yardım tirlarinin içindeki şoförü darp etmiyor? Bunlar hem maddi hem manevi zarar ülkemize ve kimse buna artık dur demiyor nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya can güvenliğimiz yok. Dışarı çıkıyosun suriyeli adam seni takip ediyor taciz etmeye çalışıyor hayırdır ya? Ne oluyor? Neden kimse buna Bi dur demiyor yetti ya
Gizli Üye(18-24)1 yılVerirsen bu kadar yemi kanka kalkar tabi böyle
07 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle bizim yiyip icemedigimizi yiyorlar iciyorlar kral kralice gibi hayat yaşıyorlar daldan gelip bagdakini kovuyorlar hesabı
Cevap sahibi1 yılBelliydi böyle olacakları
Soran1 yılBide görüyorum havalarindan geçilmiyor ya hayırdır çok yüz verdik çok
Soran1 yılSınırı astılar ama dur diyen olmadığı sürece bu ülkeyi başımıza yıkarlar bunlar
Cevap sahibi1 yılBaşladılar yıkmaya zaten hala daha dur diyen yok türkün Türk’ten başka kardeşi yoktur
Soran1 yılŞimdi de özür diliyorlarmis bayrağı yirttilar ya Türkler bizim kardeş ülkemiz falan diyorlarmış ama tutuklanmislar
Soran1 yılEğer gitmezlerse çok yakın Bi zamanda iç savaş cikacak
Gizli Üye(36-45)1 yılErdoğan Libya meselesini açtıktan olaylar başladı tesadüf olduğunu düşünmüyorum
011 Yorumla
Soran1 yılZaten ondan sebep boyle oldu ülkemiz Türkiye ne hale geldi
Soran1 yılAtatürkün kemikleri sızlıyor
Cevap sahibi1 yılTürkiye'yi savaşa sokmaya çalışıyorlar. Ayrıca türkiye askeri olarak güçlü bir ülke bir kaç güne bastırırlar provakatörleri
Soran1 yılZaten gitmezlerse çok yakında iç savaş cikacagi kesim
Cevap sahibi1 yılGitmezler olayda kapanır
Soran1 yılOlay kapansada ilerde yine aynı şeyler olacak. Suriyeliler bu ülkede istenmiyor bu kadar basit bunu kendileri de biliyor bildikleri halde gurursuzluk yapıp kendi ulkelerinde savaş bittiği halde gitmiyorlar. Türkler de bu son olayda daha da kinlendiler bu ülkede artık onlara pek rahat yok
Cevap sahibi1 yılDünyanın heryerinde aynı olaylar oluyor kimsenin bir yere gittiğide yok. Almanlar Türkleri İngilizler Hind lileri İspanyollar ingilizleri. Herkes bi şekilde bir yerden bir yerlere gidiyor göç almayan ülkeler gelişememiş ülkelerdir.
Soran1 yılDoğru ama suriyeliler gibi gidipte zarar vermiyorlar ev fiyatları niye bu kadar uçtu? Kiralar niye 15 20 bin oldu? 2 3 sene öncesine kadar kiralar 3 4 bindi veya 5 bindi ortalama söylüyorum. Suriyeliler geldi geleli hem ekonomik zararlar hemde manevi zararları var evet herkes her yere gidebilir buna kimse engel olamaz ama kimse gittiği yere bu kadar zarar vermiyor Suriyelilerin verdiği zararın haddi hesabı yok artık herkes istemiyordu zaten ama bu son olaydan sonra iyice kinlendi herkes
Cevap sahibi1 yılBiraz araştır her yerde aynı sorun var. Yapacak bişey yok doymak bilmeyen kapitalist tüccar ların dünyaaında bi şekilde yaşamaya bak.
Soran1 yılBu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet ediyorlar zarar veriyorlar ama bu saatten sonra onlara rahat yok iç savaş çıkmak uzere bu gidişle çıkacak da
Cevap sahibi1 yılHiç iç savaş çıkmaz. Bu ülkenin insanları işinde gücünde. Aklı selim insanlar. İç savaş çıkartmakta öyle kolay iş değil. Asker vur emri aldığında sokakta kimse kalmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılHükumetin yapamadığını halk yapıyor. Yazıklar olsun...
10 Yorumla
1 yılNankörlük, Türkiye Suriye arasında savaş çıksa başka ülkeye kaçar kardeşim
06 Yorumla
Soran1 yılKendilerini haklı goruyorlarmis gitmicekler çıksa iç savaş cikar 4 sene sonra seçim var zaten
- 1 yıl
4 seneye kadar kim öyle kim kala, Türkiye’den suriyeye yapılan Hersey her türlü şiddet hak yetti artık
Soran1 yılZaten savaş çıkmak üzere bu yaptıkları inşallah yanlarına kâr kalmaz
- 1 yıl
Ülkesini başlarından koruyamayan ülke Türkiyeyle başa çıkamaz, kaybedip zırlarlar yine, tek üzüleceğim şey ülkemden şehit olanağıdır
Soran1 yılAynen oyle bayragimizi yaktılar tirlarimizi tasladilar
- 1 yıl
Burnundan gelsin hepsinin Allahım belaları çakma müslümanlar
1 yılhepsini sırtlan yakalamış aslan gibi boğup öldmrlyiyiz
01 Yorumla
Soran1 yılYemin ederim öyle bisey olursa bende varım yeterki Bi şekilde yok olsunlar yetti artık ataturkun kemikleri sızlıyor be
- Gündem konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılTopu gebersin acirsam serefsizim
21 Yorumla
Soran1 yılBencede aynı fikirdeyim
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yılİnsan değil bunlar bildiğin hayvan
14 Yorumla
Soran1 yılDaha fazlası emin ol
- 1 yıl
Böyle konuşunca hayvanlara da haksızlık oluyo bunlar müslüman ayağı altında ülkede çoğunu da kandiriyo işte
Soran1 yılKolay kolay gitmezler gurursuzlar. Çıkarsa ic savaş çıkar 4 sene sonda seçim var zaten belki ozaman gonderebildiklerini gönderirler bir çoğu gider
- 1 yıl
Çok konusulcak şey varda neyse aga
Yedigi kaplara sıcmakk
12 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
- 1 yıl
Şerefsizler
Acıma yetime döner koyar...
01 Yorumla
Soran1 yılBundan sonra acımasın kimse ozaman defolup gitsinler cehennemin dibine yeter artık
Yedikleri kaba scmaları
05 Yorumla
Soran1 yılYetti artık çok yüz verdik sustuk biz sustukca onlar yaptıklarını yapıyor Bi an önce defolup gitmeliler
Soran1 yıl10 yıl bile sürmez görürsün 5 sene icinde iç savaş çıkacak belki daha erken de çıkabilir daha da turkler son olaydan sonra susarlarsa hepsine yazıklar olsun
Soran1 yılAdamlar gitmeye niyetli değil zaten onu biliyoruz ama kalacaklarsada işkence çeksinler ozaman biz herseyi yapıyoruz ve burada da kalıyoruz rahat rahat demesinler bulsunlar Bi çözüm yolu zaten 2028 de seçim var kalırlarsa 4 sene daha kalırlar çok çok
Araplardan her halt beklenir belliydi ztm
07 Yorumla
Soran1 yılÖnemli olan insan olmak Arap Türk farketmiyor
Soran1 yılDoğru diyorsun sen boyle düşünüyorsun ama maalesef bazıları öyle düşünmüyor. zaten düşünmediği için başımıza bunlar geldi ama iyi günlerimiz
Soran1 yılAynen öyle ama dur denmezse hiç iyi şeyler olmicagi kesin iç savaş çıkacak nerdeyse bu ülkede istenmiyorlar istenmediklerini de adı gibi biliyorlar bu ne gurursuzluktur dayak yiyorlar yine akillanmiyorlar hakaret küfür yiyorlar yine utanmıyorlar
Soran1 yılMaalesef bunu sen ben yapamicagimiza göre cumhurbaskanimiz yapacak en azından çoğunluğu geri donecek yoksa gerçekten savaş çıkacak
Birgün olacağı belliydi
01 Yorumla
Soran1 yılKıyamet geliyo kıyamet
1 yılEvlerine gitsinler artık gerçekten de yeter
10 YorumlaS*ikt*ir olup gitsinler artık ya yeter bıktık
10 Yorumla
1 yılİhanet eden bedelini öder 🇹🇷🇹🇷
10 Yorumla
1 yılBesle kargayı oysun gözünü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAskerimiz girmis terbiye ettikleri videolar duser yakinda
10 Yorumla
1 yılTüm bunlar kimin suçu çok açık
00 Yorumla80 milyar dolar çöpe gitti gidiyor da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNankör köpekler diyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılDaha fazlası
Gizli Üye(25-29)1 yılOrul orullllllll kardeşim
10 Yorumla- Gündem konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılOnlarin ben taaa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBize ne.. Kalmasına izin verenler düşünsün
00 Yorumlakendi ne hayrı olmayn sana ne hsayır veirr
00 Yorumla
1 yılNankörler
01 Yorumla- 1 yıl
Araplardan kazık yemeye doymadılar
Ee besle kargayı oysun gözünü demiş atalarımız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGitsinler!!!
00 Yorumla