ırak şam islam devleti ( ışid ) 'in kadın mücahitleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu kadınların Işid'e katılma sebebi nedir sizce? Sizce ışid'de her kadın köle görevi mi görüyor? düşünceleriniz neler arkadaşlar? ırak şam islam devleti ( ışid ) 'in kadın mücahitleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu kadınların Işid'e katılma sebebi nedir sizce? Sizce ışid'de her kadın köle görevi mi görüyor? düşünceleriniz neler arkadaşlar? neler düşünüyorsunuz?
Irak Şam İslam Devlet'inin kadın mücahitleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunlar IŞİD değil. Hatta Suriye'deki herhangi bir cihatçı yamyam çetesinden de değil. Epeydir piyasada olan fotolar bunlar. Cihadçı yamyamların kontrolündeki bölgelerde gözler de kapatılır, kapatılmıyorsa erkeği tahrik edecek makyaj da yapılamaz.
Evet cihadçılarda kadınlar seks kölesi olarak kullanılıyor, çünkü onlar "esirdir". "Esirlerden evli olmayan kadınları cariyeniz olarak alın" gibisinden ayet de var.
Eğer kadınlar da savaşsaydı, Suriye'de onların da leşlerini görürdük Suriye Ordusunun postalları altında. Hiç görmedik.
2. fotoğraf Hizbullah olabilir, ki IŞİD'i ve diğer tekfircileri derdest edip leşlerini toprağa sermekle ün kazandılar. 3. fotoğraf Filistin'de Hamasın propagandası olabilir. Diğerleri "genç kızlar takıldık" fotoları.
Bu soruyu soran kişinin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. 1) Işid değil Daeş. 2) Ayrıca Işid yazsan bile neden açılımını yazıyorsun? 3) Teröristlere "kadın mücahit" diyerek mücahit kavramı üzerine pislik atıyorsun 4)4 tane terörist resmi koyarak asıl çarşaflı kadınlar üzerinde olumsuz düşünceler uyandırıp "çarşaflılar da böyle insanlar" algısı oluşturmaya çalışıyorsun. Bu tamamen İslam'ı karalamak için yapılan bir oyundur.(Daeş'de İslam'ı kötülemek için Ortadoğu'da hesapları değiştirmek için başta İngiltere olmak üzere emperyalist devletle tarafından kurulan bir TERÖR örgütüdür.) Şimdi gelelim sorunun diğer cevabına:Beyni yıkanmış bunların o yüzden nereye çekersen oraya gider. Kendilerine artık ne vadedildi ise...
Birsey soracam cok tuhaf degilmi isid dedigin mavra 2 sene oncesine kadar yoktu bilr ama nasil olduysa bir anda cikti suryiyeye savas irakasavaş turkiyede bomba baska ulkeye saldiri nasl oldu bunlar bir anda nasil ogrendi bir anada tank tufek kullanmayi ya da bazuka atmayi ya hepsi kurmaca bunlarin hepsi planli ne dusunecem iste islami koyulemek icin cok guzel bir piues
@Wonthey şöyle birşey var benim abim as tegemen olarak hakkari de 2 yıldır o bir tankın kullanıla bilmesi için en az 1 yıl çok iyi eğitim alınırsa kullanıla bulacağını söylerken bunlar nasıl hiç eğitim almadan savasa başlar başlamaz ele geçirdiği tank ları kullanma yeteneğine sahipler
Bunlara müslüman denmez.. Adamlar bir gün birini diğer gün diğerini alıyrmuş değiş tokuş bile yapıyorlar mış kadınları.. Yani bu çarşaflılar da aynıdır bir gün birinin kucağından diğer gün diğerinin... İsteyen istediğini götürüyor biri boşuyor diğeri nikahlıyor.. oh miss...
Kadınlar tamamen erkeklerin isteklerini yerine getirmek için ordalar yatıyorlar kalkıyorlar gecede kaç erkeğin altındalar kimbilir üstelik biri kendisine alana kadarda bu devam ediyor
Aynen. İç organlaeı parçalanana kadar onları tutuyorlarmış. İşlevi yerine getiremeyünce de aç susuz ölüme terkediyorlaemış. Türkiye sınırına giren bir kadın anlatmış bunlaru. Haber de.
Kandırılmış insanlar.. İslam adı kullanılarak emperyalist güçlerin gizli servislerince yönetilen İslama ve insanlığa zarar vermeye çalışan gurupların piyon olarak kullandığı zavallılar...
Bu arada " mücahit " diye tanımladığınız kişiler mücahit değil teröristlerdir. Mücahit masum sivilleri öldürmez, mücahitler kendi hukukunu ve hakkını savunan gönüllülerdir. İşid katiller sürüsü teröristlerdir. Bunu kanıtladılar. Bunu düzeltmelisiniz..
@Wonthey banane banane yazıyorsun Görüş yapsana bana yazacağına
Ve kinseylr iftira atarcasına konuşma ya öyle degilse hadi? Ya başkaysa Bu fotoların deaş ayit oldugu bile aşikar Bu iftiraya girer namus iftirasının öte dunyadaki cezasını biliyormusun iftira atıyorsun demiyorum ama Ya hafi öyleyse günahlarına giriyirsan Böylr şeylerde dikkat et namus konuları bunlar azizim şakaya gelmez
En İyi Cevaplar