Atatürk yüzünden planlarımızı yarım yüzyıl erteledik diyen David Rockefeller ne demek istiyordu?

Bu zengin çoğrafya üzerinde 1453 ten beri bu oyun var yüce meclis denen oluşum her zaman karşımızdaydı ki haçlı seferleri ile bunu gösterdi bugün coğrafyamız madenler bakımından çok zengin özellikle geleceğin kaynakları bakımından rockfeller in bizimle ne işi olur diyenler var yahudiler her zaman dünyayı yönetir ilk başta wallstreet i
Rockfeller'in işi gücü yok Türkiye ile mi ilgilencek :)
Daha düne kadar Rockfeller ailesini kimse bilmiyordu.
Bak açikca ifade edeceğim. Türkiye'de yaşayan halk çok cahil ve hükümette fazla akilli değil. Kendi kuyularini kaziyorlar, sonra komplo teorileri üretiyorlar.
Eğer bu ülkenin başina adam akilli Türk olan birisi geçsin ve şu milleti adam etsin. Sorun çikartan etnikleri siraya geçirsin. Bak gör tertemiz bir ülke oluyoruz.
Adamın dudakları arasından çıkan cümleler bunlar bizzat kendisi söylüyor Ortadoğu'nun en güçlü ülkelerinden birisi Türkiye , neden işi olmasın ki geleceğin bor madenleri ve su kaynakları ülkemizde be büyük İsrail Türkiye'nin desteği olmadan kurulamaz
Hayır gazete yazısı değil bayım Tayyip bu oyunun bir numaralı kuklası o kadar derin bir oyun var ki ben de bu sitede acaba ileri ve derin görüşlü insanlar var mı diye merakımdan sordum. Ne zaman böyle bir soru sorsam yazan 3 4 kişi oluyor
Bu ülkeyi artik Türk ulusu diye nitelendirmek Türk'ün hem atalarına hemde kendi fıtratına sadakatsizlik etmesi anlamına gelir. Bu sınırlar içerisinde kalan devlet Türk ulusundan ziyade Arap ve sorunlu etniklerin ulusu olmuştur. Öyleyse bir Türk'ün üzerine düşen vazife ise derhal olarak ihtilal planlamak ve savaş pozisyonuna geçmektir. Vakti geldiğinde bütün istediklerimiz olacak, Türk'ün intikamı büyük olur.
Almanya kolay şu an kritik ve kilit ülke Türkiye pazarlık burada dönüyor Türkiye o 3 milyon mülteciyi sınırdan salsa Avrupa'da neler olur biliyor musun :)
Aynen bu son savaş ne deneme olacak her şey bitecek
Mustafa Kemal ATATÜRK ü silmeye çalışmaktır silmektir daha kötü ne olabilir ki!! Atam yüzünden iyiki planlarınız suya düşmüş egemenliği getirmeaeydide gavur mu olsaydık...
Bu haber çok eski.
İstiyordu diyorum istiyor demiyorum yeni de demedim sadece gündeme gelmesi gerekiyordu ve sordum bilginiz yoksa kalabalık etmeyin 😉
Neyde bilgim olacak? Haber eski işte okudum ki yorum yapıyorum. Bu ülke komplolarla kafayı bozmuş ona buna çamur atıp ülkemize şunu bun yapıyorlar diyen tembel insanlar yüzünden gelişmiyor.
Her şey güzel yaşananlar komplo mu? Ortadoğu'da olanlar da bir Zaman'lar komplo teorisiydi ama şöyle bir durum var ki hanımefendi bu coğrafyada olan hiçbir şey teori değildir zira hepsi delillerle desteklenebilir niteliktedir görüşünüz için teşekkür ederim.
Eski konusuna gelince bir konuyu tartışmak için onun yeni olması gerekmez bunu ilk defa gören onlarca insan var şu an sitede saygılar.
Tüm olanlar komplo değil. Ben bu konuları çok araştırdım. Hatta geçen sene aynı paylaşımı bence şeklinde ben de yaptım.
www.kizlarsoruyor.com/.../a39268-kuresellesmek-istiyoruz
Ama tüm olumsuzlukları da İsrail'in ya da yahudi iş adamlarının üstüne atamayız. Sadece Rockefeller değil, Morgan, Warburg, gibi isimlerde var. Ama dünyayı onlar yönetmiyor.
Artık dünya küreselleşiyor, şirketler ve ülkelerin ekonomisi güçlü ve zayıfı belirleyen.
Güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık okuyayım bari
Teşekkürler. :)
Cevap
2Cevap
Götünden uyduruyorsun. Rockefeller öyle birşey demedi. Hayali düşmanlıklar uydurup bu milletle kafa bulma pislik.
Biraz araştırma yapın öyle konuşun ve saygılı olmayı öğrenin önce Türk'ün Türk'ten başka dostu mu var hayali düşman uyduralım?
Hala uyduruyorsun. Nereden çıktı bu uydurdukların? Sen KANITLA gel. Ben Rokefeller ailesine yakın insanları da tanırım, Rothschild ailesinden dostlarım da var. Bu tip cahillerin yorumlarını hiç kaale almadım şimdiye kadar, Ama bu sabah burayı görünce Kızdım da, İşi Gücü Olmayan Cahiller habire bu ailelerle ilgili palavradan martavallar uydurur, bir Amerikalı senin ailenle ilşkili yalanlar uydursa iyi mi? Zenginler diye bu iyi insanlara iftiralar atma hakkını kim verdi sana?
Lan oğlum bir git sabah sabah iyi insan diyor bir de dostum diyor KS de geziyor lavuğa bak ya burası özgür bir ülke istediğimi istediğim gibi eleştirim sana ne Koç'um 😉
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?