Size göre Türkiye'de en fazla dejenere olan alan hangisi?
Ahlaki
Kültürel
Sosyal
Dil
Politik
Dini
Ekonomik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her alanda yozlaştık gerçi eskiden de yozlaşma vardı en azından benim çocukluğumda bu şekilde değildi (1995 doğumluyum) ama bu kadar yozlaşma yoktu Ama şunu söyleyebilirim Bizim ülkemiz en çok hangi alanda yozlaştı? diye soracak olursan tabii ki DİN Neden diye soracak olursan Çünkü günümüzde dini siyasete alet eden ve dini kullanan çok insan var FETÖ gibi Adnan Oktar gibi Gerçi eskiden de dini yozlaşma vardı ama bu kadar değildi Örneğin Camilerde din siyasete çokça alet ediliyor ve gerçek din adamları yok denecek kadar az Bu yüzden dini anlamda yozlaştığımızı düşünüyorum Yani anlayacağın din oyuncak edildi bu ülkede ondan sonrada ahlaki ve politik olarak yozlaştık Örneğin eskiden politika bu kadar kutuplaştırıcı değildi şimdiki gibi Mesela liderler bir masa etrafında kavga etmeden sorunları tartışırdı (Google'dan 1991 liderler açık oturumu diye yazarsan çıkar) şimdi ise beka söylemiyle ve Atatürk'ü öne katarak kutuplaştırılıyor insanlar o yüzden insanlar birbirleriyle kanlı bıçaklı birlik beraberlik kalmadı insanlarda ve siyaset yozlaştığı için insanların çoğusu (bende dahil) siyasetten soğudu insanlar siyasetten nefret etti bu yozlaşmadan dolayı
Cevap
0Cevap
Her alan tabiki ama din konusunda master yapıyor cahil milletimiz
Politik, din, ekonomi, ve adalet en ön sırada bayrak sallıyorlar
Eğitim öncelikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?