Bence tehlikeli.. tam Kontrol ve ceza. olmadigi icin... Adam gun gecmis etleri at eti esek eti... ne Varsa salam sucuk ve Pastirmaya dolduruyor guzelce karistiriyor sizden tadi cok iyi diye yiyorsunuz. Kanser olabilirsiniz dikkat
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi marka olduğuna bağlı. Kaliteli markaları tercih etmek lazım. Ben kendi kasabıma özel yaptırıyorum. Fabrikasyon kullanmıyorum.
Nilmiyorum. Siz nerelisiniz? Yorumlara baktim da ceviri kullaniyormuşsunuz merak ettim o yuzden
Normal dana eti olsa da tehlikeli kardeşim. 40 yaşından sonra niye kolon kanseri oldum diyorsunuz yA sebebi bu arkadaşlar işte.
Nope islemis et Kolon ( bagirsak kanseri..) kanserini Garantiliyor.. taze etler yapmiyor
Sucuk salam bunlar yapar işte onu diyorum
Dogru..
Salam denilen sey komple zararli zaten
Aslinda en guzel cevap bu islemis etler sagliklida olsa kanser yapiyor. Yasadigim ulkede devamli tv, lerden bu konusuluyor..
Ve Turkiyede icinde ne koyulduguna dair Kontrol ve Agir ceza Yok.. Yapan Birde para kazaniyor... ah.. batida olacakti. Muebbeti alirdi veya igneyi ile idam.. kilic. Yok
nasıl at ve eşek eti kanser edermi?
Ustune veba , yida koy cunku sagliksiz kesilip buzdolabi olmayan. Ahirlarda bir kac gun bekliyor taki sucuk yapani uretic gelene kadar... mikrop ve Veba Garanti.. ama nasilsa karismiyor baharatla lezzetli oluyor.. EL Celil Yani.
oo çok iyi gidip biraz daha yiyeyim
kesin ölürmüyüm knk?
Olur ve Cennete gidersin.. Ama Icinde ham ya da domuz Varsa. Atesli tarafa gidersin
benim imanım yok olsada cenenneme gitmek isterdim
Seninde senin inanisina gore Imanin var Cennete gidersin
yok la benim imanım allaha inanmıyorum ben
Var senin inanisina gore imanin var.. Sonucta var.. Bir ani anlatayim. Yillar once herseyim ters. gidiyordu.. okulu birakmistim is Yok ac dolasiyorum.. kafayi yeme durumlari baslamisti.. bir gun annem beni yanina cagirdi ve " Yavrum. bir muska buldum Halan. o muskanin Papaz buyusu oldugunu ve sana yapildigini soyledi. uzulduk" dedi..(Papaz buyusu hic duydun mu? Bana yapilmisti.. annem muskayi halinin Altinda bulmustu.. Annem Beni hemen Halamin dedigin hocaya Yildizima baktirmaya goturdu.. Hoca muskayi. Okudu ve " sana Papaz buyusu yapilmis.. Bunu Ben bozamam Ancak bir Papaz bozabilir".. dedi.. ve Bize tanidigi bir kilisenin adresini ve Papaz, in ismini verdi buyuyu. bozmasi icin.. Kilise " Ayazma" Adinda bir kiliseydi.. gittim Rahib, e. durumu anlattik.. Bu Papaz buyusunu ancak bir Papaz, in bozacagini soyledik.. oda sakin bir sekilde.." uzulme Yavrum. dedi ve muskaya dogru dua okudu ve Amin dedi... Duasi bittikten sonra... Gosterdigi yerde mum yakip dua etmemi istedi ve ilave etti ". Senin inanisinin farkli oldugunu biliyorum.. bildigin ve inandigin sekilde oraya don ve duani et". dedi. Bende dedigini yaptim.. duayi okuyup bitirdikten sonra. Papaz, a tesekkur edip disariya ciktik.. aradan bir hafta gecti o da Ne? Yillardir gormedigim bir arkadasimla karsilastim.. hic olmayacak is buldu. v. s. tersi giden hayatim. duzelmeye basladi.. Ben bile inanmaya basladim. Rahibin Papaz buyusunu bozduguna... Boyle inanilmaz bir anim var. Papaz buyusu ve annemin tavsiyesi? Normalde gitmezdim ama Sirf annemi. kirmamak ve O. mutlu olsun diye gitmistim
okumadım
Aman be ben yerim
After olsun.. Ben biraktim.. Sigarayi birakmislarin hissini var Bende su an
.
Yukarida Sfiyet olsun yazdim.. Ozur
Valla tadı iyi mi iyi benim için bitmiştir
Yine doğru yazamadın ama olsun anladım sjsj
Sizde. Mikroplara karsi Cesaretli bir yurek var takdir ettim..
Ben hiç takmıyom ki genel olarak bu bozuk de meraktan içerim iki saat kusarım öylede bi mqlım
Telefonum cope atmayacagim. Duvara firlayacagim.. Kobra. Kuralidir bu..
Fırlatacağım demek istedim sanırım ve bence bi saniye bile düşünme
Telefonu kurma gucunde eristim... devamli translate. yapmaya calisip yazdiklarimi yalnis yapiyor... duvara stop kirdiktan sonra ustune basip ezecegim salamdan Daha kotu yapacagim onu.. Kobra Kuralidir bu.. kiracaksin. Acima Yok..
Ve sen cok merhametlisin.. dogru yazamadigim icin kafayi yiyordum. Ama sen " Anladim sjsj" diyerek moral verdin bu zor animda... tamda telefonum korumayi dusunuyordum.. Telefon hayatini sana ve senin merhametine borclu
Aferin. Buyuk Afiyet olsun.. mikroplu olmalarina gore lezzetlilerde?