Kapalı bir bayan olarak büyük bir Atatürk hayranıyım, sürekli okurum araştırırım ve siyasi görüşüm de sanılanın aksine CHP'dir. Fakat neden insanlar bunun olabileceğine inanmıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılKapanmayı hangi amaçla yapıyorsun
1 Allah rızası içinmi
2 Yakıştırdığın içinmi
3 Baskıdan dolayımı
Eğer birinci maddeden dolayı kapanıyorsan dinine küfreden hakaret eden büyük bölümü din düşmanı olan bir partinin görüşünü de savunmam tamamen tezat olduğundan ha yok 2. ve 3. maddeden dolayı kapandıysa istediğini savunmakta özgürsün Ayrıca AKP li olmak zorunda değilsin git MHP li ol en azından dine saygıları var39 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi allah rızası için. ikincisi;okuyup anlayalım diye Kuranı Kerim'in mealini hazırlatan kim bir bak bakalım, ilahiyat fakültelerini açan, diyanet başkanlığını kuran. Ki ayrıca çok güzel bir yazı var istersen okuyabilirsin, bu iktidar islama en büyük darbeyi vuran olarak anılacak diye.
- +1 yıl
Yazımı okuyup anladığını sanmıyorum savunmaya geçmişsin ama hata yapmışsın Geçmiş konuşmak bu saatte uzun sürer kısaca ben gününüzdeki CHP zihniyetinden bahsettim ve AKP li olmak zorunda değilsin dedim MHP li ol en azından dine saygılılar dedim AKP İslama zara vermedi oda ayrı bir konu AKP den öncede Dine her türlü saldırı oluyordu ama Yönetim ellerinde olduğundan sizlere aktarılan süzgeçten geçiyordu.
Soran+1 yılmhp'nin de hiç şansı yok gibi be
- +1 yıl
Senin savunduğun parti aynısı seninde başına gelecek :)
ttps://www. youtube. com/watch? v=JR2VBqppVvw - +1 yıl
Bu arada konuşmandan fikrinden zikrinden Gerçek Manada Müslüman olmadığın anlaşılıyor kendini kasma fazla
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=h6nvdK4JbjY
https://www.youtube.com/watch?v=MEJdL0TLB94 ha bu kadın ha sen aranızda fark yok :)
Soran+1 yılbenim müslümanlığımı sorgulamak yargılamak sana düşmez bu bir, benim içimi yaratan biliyor sen korkma
Soran+1 yılattığın linki de tekrar at açılmıyor
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=8jvzP9q3oDA
https://www.youtube.com/watch?v=MEJdL0TLB94
https://www.youtube.com/watch?v=h6nvdK4JbjY
https://www.youtube.com/watch?v=mI-yxQscROo
ttps://www. youtube. com/watch? v=8jvzP9q3oDA
ttps://www. youtube. com/watch? v=MEJdL0TLB94
ttps://www. youtube. com/watch? v=h6nvdK4JbjY açılmazsa en öne h harfi koy ve CHP nin yüzünü gör din istismarını kim yapıyor gör
ttps://www. youtube. com/watch? v=mI-yxQscROo kısacası bunlar gibi bir çok rezillikleri var bu yüzden islam ile CHP aynı yerde olamaz ayrıca aç youtubu AKP önsesi Tesettürlülere nasıl davranıyorlardı izle
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çünkü Chpliler başörtülüleri Akpli veya tarikat üyesi diye ayırıyorsa, Akpliler de Chplileri mini etekli veya ayyaş olarak ayırıyorlar. Bu şekilde misilleme yapanlar da var. Kişisel düşünceme göre bu ülkedeki başörtülülerin yaklaşık yüzde 90'ının Akpli olduğu gerçeği ile bunun insanı ister istemez genellemeye itmesinden gelir. Bakınız ben başörtüsüne inanmayan biri olarak iki tip bayana da aynı saygı ile yaklaşırım.
00 Yorumla
+1 yılAkp li olmak zorunda değilsin.
Ama en azından örtüme saygı duyan bir partiliyim de bana lütfen.
Mantığı yok çünkü.
Bu arada gerçek Atatürk sevgisi kimde belli olmaz.
Şikayetçi olduğun konuya hakveriyorum.
Ben de rahatsızım bundan.01 Yorumla
Soran+1 yılbenim başörtümle propaganda yapacaksa zaten o insan diptir benim için. Mhp'yi kast ediyorsun sanırım, başa gelme gibi bir şansları kalmadı ne yazık ki , ki Chp'de bu karşı çıkma zihniyetinden kurtuldu, okuduğum kadarıyla yani, gerçekten çok rahatsızım yok çok büyük bir baskı
Para & Ekonomi konusunda 582 cevap paylaştı. Benim işim olmaz başörtüyle saçma sapan şeyler, saygı duyarım o kadar ama kendimde kabul edemem. ,... dediğin gibi öyle bir yargı var toplumda
06 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
42Cevap
+1 yılİnsanların siyasi görüşünü tipinden anlamaya çalışan biriyiz sanırım aklımız 80lerde kalmış hala ve hala sakallı şöyle bırakırsan solcusun şöyle bırakırsan sağcı falan şöyle giyinirsen şu partidensin falan saçma sapan işler insanın dış görüşüne siyaset yükleyen gerizkalıdır mldır aptaldır herkes istediği siyasi görüşü savunabilir...
10 YorumlaÇünkü akp iktidarında bu düşünce ortaya çıktı ve insanlara aşılandı. Artık kapalı olmayan dinsiz, kapalı olan dinli ya da açık olan Atatürkçü kapalı olan şeriatçı aşırı islamcı gibi düşünceler aşılandı. Ben Anıtkabir'de çok görüyorum kapalıyı geçelim kara çarşaflı bir bir sürü bayan. Bu düşünceler hükümet tarafından insanlara bir nevi düşünce alışkanlığı yaptırıldı.
20 Yorumla
+1 yılÖnyargı dediğimiz olay tamda bu işte. Chpde kapalı profili tabiki olabilir ama sende farkındasındırki bu profil az çok az genelde akp mhp bbp saadet gibi parti seçmenlerinde daha çok görülüyor ama ben direk akpli diyenlerden değilim.
10 YorumlaÇünkü malum kitle dini ve türbanı kullanarak insanları dindende türbanlılardanda soğuttular
16 Yorumla
Soran+1 yılişte insanlara karşı ön yargılı olmayın derim kesinlikle
Soran+1 yılben de genel olarak söyledim zaten
Soran+1 yılolmayın dedim , bir topluluğa dedim , genel dedim
+1 yılAtatürkü seven ve kapalı olan tanidiklarm da var. Ayrıca yine Tayyibi sevmeyen Akp ye oy vermeyen kapalı tanidiklarm da var. İnsanları kıyafetine gore yargilamayn, önyargısız yaklasn
10 Yorumla
+1 yılÖnyargı, akp'nin dindar kesimden oy toplaması, chp'nin genelde sosyalist kesimden oy alması gibi şeyler. Sakal uzatanı bile ışidli sanıp linç eden insanlar varken bu biraz daha az utanılacak bir durumumuz ona göre 😬
04 Yorumla
Soran+1 yılemin ol bu da çok çok büyük bir baskı
- +1 yıl
Belkidr bu sayede empati kurmayı öğrendin mesela sen kimseyi dış görünüşüyle yargılamazsın çünkü nasıl bir duygu biliyorsun yaşamışsın. Sana bunu katmış oldular en azından ☺️
Soran+1 yılkesinlikle öyle
- +1 yıl
😊😊
Chp başörtüsü yasağını savunur , ilkokulda seçmeli Kuran derslerine karşı çıkar , imamhatiplerin kapatılmasını ister , kısacası islami ne kadar konu varsa ya karşı çıkar ya da soğuktur bunu herkes bilir
03 Yorumla
Soran+1 yılben mecliste yasak gelmesine karşı değilim. İlkokulda Kuran dersleri de şöyle diyeyim , bu ülkede herkes müslüman değil, öğrenmesini istemeyen de olabilir, ki laik bir ülkeyiz , tabiki de çocuğum Kuran öğrensin isterim hatta ben öğretirim ya da güvenilir bir kurs bulurum , bunun ders olarak verilmesi mantıklı değil, şimdilerde görüyoruz ortalık tecavüzden geçilmiyor o okullarda, başka ne diyeyim yani
+1 yılçünkü insanların beyincikleri örümcek ağı tutmuş kullanmaya kullanmaya ;)
10 Yorumla
+1 yılBen de anlamıyorum… bir de tespihli adamlara hemen "AKP'li kabadayı" diye damgalıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ulkenin yarisi geri kafali. Akp varsa önyargı vardır
10 Yorumlaçünkü akp iktidarında başörtü yasağı kalktı çünkü akpden önce mecliste başörtülü vekil kovulurken chp vekiller alkışlıyırdu çünkü chp zihniyeti başörtüyü gericilik olarak görüyordu not tüm chpliler öyle görüyor demiyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılbu ülkede laiklik var, anlamını biliyorsunuzdur hani şu din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması , hepimizin ezberlediği. Başörtülü bir kadın mecliste olduğunda inançları kuvvetli olan diğer vekiller üyeler , bir şekilde ya bir yerde bir gruplaşma olur , dini duyguların istismarı olur. ben meclise girmesinler falan demiyorum , herkesin kıyafetine kimse de karışamaz, ama orası bir meclis yürütme organı olduğu için ben bunu haklı buluyorum
- +1 yıl
senin doğru bulmanla olmuyor bu işler şükür herşey rayına oturuyor ALLAHIN izni ile daha da iyi olacak ilkokul öğretmenim vardı hiç unutmam başını açmadı perukta takmadı dşye o çok sevdiği mesleğini bırakmak zorunda kaldı onun ahı belkide indşrdi şahı daha sayabileceğim çok şey var ayrıca laiklik dediğin bu ülkede hep baskı getirdi dinin devlet işlerine karışmaması değilde devletin din işlerine karışmasını yaptırdı son olarakta sözde ilerici zihniyet başörtüye zulüm ediyordu şimdi senin gibiler
+1 yılÜlkeyi yönetenler yüzünden her gördüğümüz sakallıyı dede sanıyoruz çünkü😐
10 YorumlaAçıkların hepsi de Chp'li sanılıyor ama ben de aksine Mhp'liyim :D Sorun etme o kadar.
10 Yorumla
+1 yılsaçmalmaaa... Atatürk ü sevmek kişiliği ya da sözleri bunları sorgularsın akıl gerekir ama din sorgu istemez çünkü sorgularsan dinden çıkarsın diye inanılır bilmem anlatabildim mi
02 Yorumla
Soran+1 yılDin sorgu istemez mi? Asıl sen Saçmalama, sorgulayıp inanmak önemli olan şey, körü körüne İnan denmiyor araştıracaksın
- +1 yıl
dinden kastım tanrı.. var ya da yok buna iinanıp kitaptaki yazılanların onların söylediğine inanmak
CHPli olup da Atatürk ü nasil seviyorsun bence bu daha sasirtici :D
00 YorumlaÇarşaflı chp liler var tanıdığım bir parti kimsenin tekelinde defildir
00 Yorumlagenelleme mantığıyla çalışıyoruz ülke olarak sebebi bu kürtse hdplidir kapalıysa akplidir falan
00 Yorumla
+1 yılgnelde öyledir ama kesin öyle diye birşey yok zaten
00 Yorumlaneden akp demek genel evi mi demek düşünceye bak ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtatürk'ü severim lakin Chp'ye oy verenlere ''oy kullanmak için oy kullananlar'' gözüyle bakarım. Çoğu akılsız.
10 Yorumla
+1 yılherkesin kendi düşüncesidir. saygı duymak gerekir...
00 YorumlaKimse ortusune saygisi olmayan partiye oy vermez cunku, ama Ataturku sevebilir on da sikinti yok
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim örtümle propaganda yapacaksa ben o adama zaten saygı göstermem
Soran+1 yılÇevremdeki çoğu kişi Akpli'yken mi? belki de kimseye yaranmak istemiyorumdur ha
Soran+1 yılwww.diken.com.tr/.../ oku derim.
- +1 yıl
Boyle sitelerde gezersen yakinda hdpkk ya vermeye baslarsin yazik sana bir seyden haberin yok, bu site resmen pkk sitesi ayrica evrensel de buna dahil.
Ilk soruyu okudum ve direk kapattim, zalimlikmis pkklilari vatandasliktan cikarmak zalimlik oylemi saka gibi bundan sonra kimseye musamaha yok, sizin gibilerde komunist pkklilarin pesinden gitmeye devam edin
Soran+1 yıliçeriğini okusan anlardın :D
Oluşturulan algı bu şekilde olduğu için
Basit şeyleri kolay kavrayan bir milletiz00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCunku cok sig goruslu var solcu degilim diyorum hemen akpyi yala diyolar artik beyinleri yikanmis onlarin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılChp oy atanın Müslüman olacağını sanmıyorum. Tüm tesettürlüler Akpli diye de bir şey yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünme kesinlikle
+1 yılYo ben inanırımda çoğunluk öyle olunca önyargı oluyor tabi
00 Yorumla
+1 yılÇünkü doğaya ters. Bugünün CHP sinde Atatürkün gölgesi bile yok
00 YorumlaGeneli. Öyle olduğu için. Ama ben hemen yargılamam genelleme yapmam. Doğru durum değil
00 Yorumla
+1 yılÖnyargı. Uzun sakal var die beni komünist sanıyorlar
00 YorumlaNeden birilerini inandırmaya çalıştığını anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılbaskı hissediyorum çünkü
Soran+1 yılöyle olmuyor işte o
Birbirimizin değerlerine saygı duymadığımız için
00 Yorumla
+1 yılStereotip konusunu araştır derim.
00 YorumlaArap gibi olduğu için.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk olsaydı ne güzel asardı seni :))
05 Yorumla
Soran+1 yılsen o adamı ne kadar da yanlış tanıyorsun öyle
Cevap sahibi+1 yılbize siz tanıttınız ben adamı tanımadan önce son hoca asıcı diye caps yaptınız Allah bunun hesabı çok şiddetli sorar inşallah
Soran+1 yılnasıl yani ne demek istedin?
Cevap sahibi+1 yılBize tanıtan onu kemalistlerdi şimdi kim tanıtıyor onu yine onlar nasıl mı araştır öğren gerçekler oratada Allah soracak sadece mizana saklıyor hesaplaşacaz
Soran+1 yılkemalistler bugün çok farklı bir yerde. bu kavram çok yolundan çıktı. Kemalizm denince din yok sayılıyor resmen, böyle bir şeye tabiki karşıyım , benim demek istediğim bu değil zaten
Sankim seni tanıyorum :D
06 Yorumla
Soran+1 yılimkanı yok :D
Soran+1 yılessah tabi :D
Soran+1 yıladamsın :)
+1 yılcogu chpli bas ortuye karsida ondan
00 YorumlaOnyargilar hep hukum surer.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir önyargım yok.
00 Yorumla
+1 yıltesettür diye öyle ön yargılı düşünmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk sizin gibileri sevmez çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılne kadar da yanlış tanınıyor , yazık
Cevap sahibi+1 yılyoo ben yıllardır Atatürkçüyüm yıllardır Chp liyimdir partide de sizin gibilere yer yok atatürkçü düşüncede de gericilere yer yoktur
Soran+1 yılanlayamadığın şey şu , bir insanı dış görünüşüne göre yargılayamazsın. Önemli olan emin ol zihninin açık olması. ve böyle düşünenler yüzünden Atatürk düşmanı kitleler oluşuyor, yapmayın
Cevap sahibi+1 yıloluşsun onun adini asla sildirmeyiz
Soran+1 yılTabiki de silinmeyecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılstockholm sendromuna çok rastlanmıyor ondan
00 YorumlaKürtler pkklıdor zihniyeti ile ayni zihniyet işte.
00 Yorumla
+1 yılSktr et bro herkesin cinsel tercihi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştakilerin yüzünden bence
05 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Cevap sahibi+1 yılAma ne yalan söyleyim kapalılar da onlara tapiyor adeta 😕
Soran+1 yılanlam veremiyorum ya hiç mi insan araştırmaz bir bakmaz neyin ne olduğuna
Cevap sahibi+1 yılBana mı diyorsun 😐
Soran+1 yılhayır senin yorumuna
+1 yılNasıl kapalısın modanın kapalısımısın?
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapılıyür
00 Yorumlaöyle birşey yok
00 YorumlaAferim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZihniyet meselesi.
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Başörtülü bir kız neden hemen Akp'ci sayılır ya da Atatürk'ü sevmeyen tayfadan sayılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler