Çok merak etmişimdir bu adam ne yaptı? Türklüğe ne zararı oldu? Yaptığı hatalar ne? Bana şimdi yolsuzluk ile gelmeyin artık 5 yaşındaki çocuk bile o yolsuzluk yaptı diyor diyenlerin 85% yolsuzluk ne olduğunu bilmiyor. Geçen bir arkadaşa sordum yolsuzluk yaptı diyor o ne dedim kem küm kaldı onu gectim eee başka ne yapmış diye sordum sesini kesti.
Cevabın nedir?
- Gündem konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yıl+ Karl Marx ne demiş? Din , halkın afyonudur. Din olgusunu öne sürerek insanlara istediğini yaptırabilirsin. Cumhurbaşkanımız şu an bu yönde ilerliyor.
+ Laiklik ibaresinin kaldırılması muhabbeti var. Ben bugüne kadar Laikliğin kimseye zarar verdiğini görmedim. Bir devlet hem inanç hem mantıkla beraber yürümez. Aklın yolu her zaman birdir. Laiklikte bunun ayrımını yap der haklı olarak şuanda otoyola gidip bak mercedes-benz süren bayanların %90 ı kapalı. Birbirimizi kandırmayalım.
+ Açılım olayı var. PKK nın hiçbir zaman silah bırakmayacağını Lisede okuyan gençler bile bilir. Açılım olayı ile onca şehidin kemikleri sızlamıştır eminim buna. Ayrıca bu neyin açılımı? Türkiye ile kürtlerin açılımı mı? Hayır efendim alakası yok. PKK nerde kürtler nerde.
+ İhale olayları var. İhaleden ceplerine çok paralar girdi. Şimdi sen diyeceksin ki zamanında herkes yedi. Kardeşim yedirtmeyelim hep birlikte. Kimse yemesin. Kim yediyse de boğazında kalır umarım. Bence bu kadar yazı yeter elim yoruldu zaten :)60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şöyle özetleyelim; Allah dediği için sevmiyor bir elin parmakların geçmeyecek kadar sayıya sahip olan AZINLIK grup... Tek dertleri İslamiyet, başka bir dertleri yok Erdoğan ile... Erdoğan kafir bir adam olsaydı, her yere heykellerini dikerdi bu müptezeller...
33 Yorumla
Soran+1 yılBirde yazdıklarına bak
- +1 yıl
vatan haini olan sizsiniz, hemde kasarlanmis vatan hainisiniz , siz tecavüzcüleri aklarsiniz ancak, siz cikarsiniz tayip adeta bir peygamber diyen sarlatanlarsiniz yagmur onun sayesinde yagiyor diyen sarlatanlarsiniz, siz camiiye icki siseleriyle girdiler yalanini atan pisliklersiniz, hoca öyle birsey yok kimse camiiye ayakkabiyla girmedi icki sisesiyle girmedi deyince adami sürgun eden insanlarsiniz, siz osloda pkk ile anlasan vatan hainisiniz, askeriyenin 100 defa operasyon iznine ret cevabi veren kisilersiniz. siz müslüman gibi gözüküp kafirden beter kisilersiniz, senin cok övdügün tayibin yüzunden bugun amerikan askeri iraktaki kadinlara tecavüz ediyor.
E yaptı yalan değil sağır sultan biliyor bunu tayyip erdoğan vatanım da vatanım diyip oğlunu neden askere bedelli gönderdi? Madem vatanı seviyor ne diye oğlunuda göndermedi ne kadar oğlum varsa yeniden gönderirim diyen babaya haksızlık değil mi bu? Torpil yapıyor ben bizzat şahit oldum buna kendi halkının hakkını yiyor dünyadaki en zengin cumhurbaşkanlarından biri sarayında yatıp ülkemi çok seviyorum demesi kolay halkın hizmetkarı olmaya geldik diye geldi ama şimdi halk hizmetkar olmuş resmen millet asgari ücretle geçinemiyor milletvekillerine maaş beğendiremiyoruz neymiş 15 bin tl azmış mış biraz insaf ya kör müsünüz? Asıl siz nasıl seviyorsunuz böyle iğrenç bir mahluku
100 Yorumla
Suratında meymenet yok. Yapılan iyi birşey söyle bende evet haklısın diyeyim... Dünyanın en pahalı pasaportunu kullanmamız mı? Toplumun kutuplaştırılması mı? Terör mü? Din tüccarlığı mı? Asgari ücretin az olması mı? Türk parasının değersiz olması mı? Enflasyon mu? Ticarette gelişememiz mi? Okullarda eğitimin yetersiz olması mı? İsrail'de özel okul bile yok. Herşey dogmatik öğretiliyor.
172 Yorumla
Soran+1 yılBu adamı kötüleyen AB... AB bu adamın üzerinden TÜRKİYEYİ kötülüyor ilk önce uyan hala uyuyorsun... biz bu adamı kötülersek direk olarak TÜRKİYEYİ kötülemiş oluruz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
45Cevap
insanlari ayristirdigi icin sevmiyorum , basörtüsünü elinde bir koz gibi kullaniyor o yüzden cokdum caliyorsada hic degilse müslüman caliyor diyen akp liyi tamam benim ailemde basörtülü peki basörtüsü yasagini kaldirdi diye bütün yolsuzluklarini görmezlikten mi gelelim hadi buna cevap ver , yaptiklarini saysam sayfa yetmez diyorsun satiklarinida say niye saymiyorsun , asgari ücrete zam yapti akibetinde elektriye gaza ona buna zam geldi , herseye burnunu sokuyor , nicin özellestirdigi yerler zam yapinca hop durun siz napiyorsunuz demiyor. ben avrupadayim bedeli askerligi avrupada 6 bin euro dan bin euro ya indirdi , bu simdi adalet mi avrupadaki insana bin euro koyar mi , avrupadaki bin euro versin kurtulsun , benim garibimde 12 ay askerlik yapsin dogu tarafindaysa 250 tl , baska yerde 120 tl er mmaasi alsin, bu yaptigi bile nefret edilecek husus.
60 YorumlaRecep tayip erdoğan ı kotuluyolar ama nerdeyse kimse onun yaptıgı kadar ulkeyi geliştirmesi dunya liderlerine kafa tutamadı aksine dunyadaki diger liderlerden borçlar dilendiler ve Şu an dunya erdoğanı istemiyor cnku biz onlara muhtacken istediklerini yaptı da biliyorlardı ama artık bitti Şu an sevmeyenlerde ona atılmış asılsız birkac seyi savunarak devrilmesi adına vatan hainleriyle bile işbirliği yapacak kadar haysiyetsizlesmisler ama sen kuru kuruya bağlanma araştır ogren kendi kararını kendi seçimini kendin ver arkadasım
10 Yorumla
+1 yılSen ne değişik bir şeysin öyle berkin elvan o çocuğu öylemi peki sen nesin acaba? 40 or*spu bir araya gelse senin gibi bir pi* doğuramaz..!
Ceylan önkol da mı terörist ya da uğur kaymaz? ya da isimlerini sayamadığım binlerce çocuk bunların hepsi terörist vatan haini dimi? Ama siz vatansever namuslu insanlarsınız. Sana ve o inandığın lidere edilecek o kadar küfür var ki ama değmezsiniz!!!
İnsanlara biraz insanlık lazım...80 Yorumla
+1 yılBen kendisine nötr yaklaşıyorum sevenide sevmeyenide anlıyorum.
Sevmeyen genelde fazla müdahil olmasından, islami yanından, engellenememesinden, varlığından, temsil ettiği derğerlerden, nefes almasından, saygı görmesinden, düzeni bozuyor olmasından, kendi gibi olmayışından, kendilerde onun gibi biri olmayışından, giydiği pantolondan, eşinden, çocuğundan, mal varlığından, nefes almasından , burnu olmasından, bıyığından, simasından, sesinden rahatsız oldukları için sevmiyorlar. daha da yazardım ama gereği yok.00 Yorumla
+1 yılKadın düşmanı söylemleri bile tek başına yeterli. Atatürk düşmanlığı ve Anayasa ihlallerini saymıyorum bile.
163 Yorumla
Soran+1 yılKadın düşmanlığı? Kızı karısı var adamın?
- +1 yıl
Evet bu kadın düşmanı olmadığı anlamına gelmiyor. Kadın düşmanlığı denince aklına kadınları bodruma kapatıp işkence yapan biri mi geliyor?
bugün laiklik tartışılıyosa böyle saçma bir soru sorulamaz
www.change.org/.../anayasadan-laikli%C4%9Fi-%C3%A7%C4%B1karmay%C4%B1-d%C3%BC%C5%9F%C3%BCnebilen-tbmm-ba%C5%9Fkan%C4%B1-istemiyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRTE şu an kötünün iyisi bak iyi demiyorum kötü ama şartlarda hani ımmmm hadi geç bari koltuk boş kalmasın denilcek tarzda şu an kötü olmasınıda ülkenin durumuna bağlıyorum sürekli olay tecavüzler şehitler yok yok yani ülkede her türlü olay var ülkenin mali yapısıda çok düştü dolar çok pahalı eskiden yeni gelen telefon 1.800 tl civarıydı şimdi 2.900 oldu mesela bu sayede aynı şeyler arabalarada vuruyor baya şey var dolar burası malesef iyi birşey varsada kötüler önüne engel oluyor bence çünkü göz yumulamıcak kadar kötü şeyler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNot : belirli bir partiyi desteklemiyorum
+1 yılUlan 2014 yılında ışid kobaniyi darmadağın ederken yaralı pkk ypg pyd militanları ülkemizde tedavi edildi ve geri gönderildi ayni militanlar şu an 500 den fazla asker ve polisimizi şehit etti daha hala utanmadan pkk silah bırakirsa anlasabiliriz diyorlar. Milliyetcilik duygusu olmayan bir adam terörü bitiremez.
20 Yorumla
+1 yılKim 4 dörtlük ki. Benim bile sevdiğim kişilik öyle değil. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, saygı duymak zorunda da değil. Ama saygısızlık da yapamaz o ayrı. Sevenleride yadırgayamam kendi seçimleri. Benim görüşümde olmayan kişi kötü, aptal , salak tü kaka da değildir. Belki benden bile iyi biridir. Yani politika işleri biraz acayiptir. Kişiler ile bağdaştırmamak gerekiyor. Herkesin seçimleri farklı en nihayetinde...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanları ayristiriyor dili çok sivri , Kadın erkek eşitliğine zıt.. Laiklik düsmanı, dini siyasete alet ediyor ki bunlarin Ayrı olmasi şart ikisininde düzgün bağimsiz calisabilmesi icin, Atalarımıza saygısız.. itleri çok başıboş bıraktırdi. Bir konustuğu bir diğerini tutmuyor tutarsiz. Onu destekleyenlerden ama daha cok nefret ediyorum yok istese o karımı altına veririm, Islamiyetin korucuyusu Peygamber yerine koyuyorlar adamı Ve yobazca bu sevgi. Allaha bu kadar tapsalar cennete giderler. Akpli o... karılar cikiyor sacma sapan röportajlar veriyor la gel de sövme mk karılari.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMuhalefet olarak gördüģün insanlar Vatan millet derdinde Halkın refahının adaletin.. Parti fanatiği değiliz biz.
+1 yılİnsanları sevmiyor, halkın dini duygularını sömürerek manipüle ediyor.
1210 Yorumla
Soran+1 yılİnsanları nasıl sevmiyor nerden anladın?
- +1 yıl
Acımasız. Gezi parkını unuttun mu?
Soran+1 yılGezi parkında hep terörist vardı!!!
- +1 yıl
Hayır, yeşili seven insanlar vardı. Ben de oradaydım, terörist miyim? Hayır. Çapulcuyuz arkadaş, bunlaaaaaar çapulcu, bunlaaaaaar terörist 😂
- +1 yıl
Berkin'i savunduğum yok. Eylemin ilk günleri parkta oturup ağaçlara sarılan insanlar mı çevreyi koruyan taraf, döve döve komaya sokulan masumun kanını yerde bırakan biri mi çevreyi koruyan taraf?
Soran+1 yılTeröristi masum diye göstermeye çalışanları ezen taraf
- +1 yıl
Öyle bir taraf yok. Ortada terörist de yok.
Soran+1 yılVAR
- +1 yıl
Gezi ilk basta iyi niyetli baslamis olabilir ama işin civisi ciktiktan sonra da orda duran ya gerizekalidir ya da terörist. Ulkenin ikisine de ihtiyaci yok yani olse umrumda olmaz
- +1 yıl
berkin elvan 16 yaşındaydı bre vicdansız adam. ölünün arkasndan konşlmaz bzde. sen o. cocuğu dyrsun annesne laf edyrsun Allah ıslah etsn seni. geçen yaz akçadaydım altınolukta anfi tiyatroda dünya barış günü etknlklerne katldm berkin elvanın annesi de vardı ve gözyaşlarmı tutamadm o sahneye çıknca. siz hangi ara bu kadar vicdansz oldunz ben bunu anlamş değilim. öve öve btremedğn tayyp erdoğan da bir gün toprak olacak. ama siz tapacak bir kişi daha bulrsnz. çnkü kapitalzm yaratyr.
Bir sürüsünü sebebim var. Türklüğe ne zararı dokunmuşsun demişsin adam Türklüğü Atatürkü TC yi silmeye çalışıyor, yolsuzluk , din üzerinden siyaset yapması , terör , ülkeye 3 milyon suriyeli doldurması ve onlara iş imkanı sağlaması , koltuk sevdası , apo it ine sayın, şehitlere kelle demesi vb vb daha sayamayacam sevmem için bir sebebim bile yok.
20 Yorumla- Gündem konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılSevilecek bir tarafı yok şurda saysam arada kaba konuşmalarımda olacağı için kaldırılacak o yüzden o herif için kendimi yormak istemiyorum
140 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen neden seviyorsun onu söyle bakalım sana ne yararı oldu da seviyorsun?
911 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuklara taciz tecavüz eden kişileri koruyor diyo arkadaş kalkmış başka diyosun hafif mi kaldı bu yetmedi mi çocukların tecavüz edilmesi insanların ölmesi nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'ü seviyor musun?
Soran+1 yılBen yalnız parti tutmuyorum! Evet seviyorum ATAMI
Cevap sahibi+1 yılTamam recep beyi neden seviyorsunuz ne yararı oldu size acaba bir söyler misiniz
Soran+1 yılBana bir yararı olduğunu söylemedim! Niye sevmediğinizi merak ettim seviyorumda demedim yanlış anlaşıldım sorduğum sorular yüzüne.
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda kuruyosun abi ne yanlış anlaşılması adam taciz tecavüz diyo kalkmış başka diyosun yani git döt kılı ol devam 👍👍👍
Soran+1 yılYav başka yaptığı hataları söylemeleri için başka diye sordum! hem küfürlü konuşma doğru düzgün düşüncelerini yaz karşında arkadaşın yok küfürlü gelirsen bende ana avrat söverim
Cevap sahibi+1 yılBiz türkiyenin bağımsızlığını istiyoruz ✌✌✌✌✌✌
Soran+1 yıl:D ozaman sana toprağın 2 metre altından yer ayırırlar haberin olsun sokakta bağımsızlık istiyoruz diye sakın bağırma.
Cevap sahibi+1 yılYav he he senin beyninle uğraşamıcam içi boş yıkıyorlar böyle işte nasıl yapıyorlar anlamadım gitti ya cahillik mi körlük mü anlam veremiyorum abi o kadar insan ölüyor dışarı çıkamayacak hale gelicez ki geldik önlem alınmıyor gezi olaylarında o şerefsiz polisler yoldan geçenleri bile copladı insan canı değersiz bu ülkede anlıyo musun dicem anlamıyosun o yüzden bence artık sus git biraz araştırma yap!!!
Cevap sahibi+1 yıl5 yaşındaki çocuk bile herşeyin farkında bir siz görmüyosunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitim, sağlık ve dış politikaları. Koltuk sevdası yüzünden rejimi değişmeye çalışması. Adam kendini islamcı olarak nitelendiriyor ben deistim. Ortak paydamız yok bir kere. Kişisel fikirlerini topluma empoze etmeue ćalışması bkz:dindar gençlik hayali 3 çocuk vs. Yani neden seveyim ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayyip Erdoğan son 50 yılın dünya üzerine gelmiş en iyi liderlerinden biridir. Etrafında çok fazla yalatuka tip var olmasından hoşnut değilim ama bu ülkeye Başta CHP ve diğerlerinden bir poh fayda gelmemiştir. Ekonomik yönetiminden çok memnun değilim. İdeolojik yaklaşımlarını seviyorum. Bir zaman sonra CHP gelecek ve bütün yaptığı güzellikleri yok edip yine dindarlara zulme başlayacaktır. AKP milletin dağ manzarasını kapattı diyerek Bolu tünelini kapatıp patates deposu yapsalar şaşırmam.
00 Yorumla
+1 yılteröristlerle anlaşmaya çalısması bunca şehidin sebebi o gavattır
53 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşması nerde imzamı attı bir yere?
- +1 yıl
oglum iyi misin rolmü yapıyorsun hakan fidanı osloya ben gönderdim diyen kim çözüm süreci ayagına memleketi pkklı piçlere peşkek çekti
Terörün ve teröristlerin bu hale gelmesinin sebebi, çevresindeki insanların sebepsizce büyük paralar kazanmaları, t. c ibaresi ve andımızın kaldırılışı, dini kullanarak milleti saf yerine koyması, onun zamanında akp sayesinde mecliste reddedilen önergeler ekonominin hali yeter bence bunlar
00 Yorumla
+1 yıltürklük dahil her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık dedi yolsuzluk davalarını kapadı ergenekon balyozun savcısı benim dedi çark etti yaptıgı yollar her gün çöküyor dolar 4 liraya dogru gidiyor maası aldıgın gibi ilk haftada eriyor pkk ile anlasıp oy kaybedince pkkya savas actı daha sayalım mı?
00 Yorumla
+1 yılNeden sevmiyorum biliyo musun hergün fakir insanların gencecik çocukları askerde şehit düşerken kendi oğlu İtalya kumarhanelerinde rulet oynuyor, teröristle masaya oturup sonrada kandırıldık diyebiliyor, çocuk tecavüzlerine "bir kereden bir şey olmaz" zihniyeti var onlarda neden sevecem köpeğimi severim daha iyi
10 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılyolsuzluk ne demek sana öğreteyim! başbakanın maaşı ne kadar? tayyip maksimum ne kazanabilir? mesela oğlu ada alabilir mi? yolsuzluk budur işte, karun gibi zengin adam, türkiyenin en zengin adamı oldu şu an, bu mu büyük lider? Allah Allah diye ol alıyorsun, sefalet içinde yaşayan peygamberi örnek alır insan, bu kadar cahil ve şuursuz olmayın!
10 Yorumla Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne mutlu türküm diyene.. bu sözü söylesin sevicem. Şehide kelle , şehit babasına karaktersiz derse nasıl seveyim?
80 YorumlaEvet gizli arkadas turkculuk adina ne yapti soylermisin kendi milletini dusundugu yok
55 Yorumla
Soran+1 yılSana Tayyipin yaptığı herşeyi sayarım uzayıp gider Türkiye kimin sayesinde parladı? Başörtü yasağı falan kimin sayesinde kalktı sayarım daha istersen!
- +1 yıl
Ahahha başörtüsü yasağo diyor hala. Ülke laikse neden özgürlükler tek taraflı acaba? Neden eşcinsel bireylerin yasal hakkı yok çok merak ettim. Tayyibin eşcinsellerin de hakları olmalı diye bir videosu var cok cok onceden cekılmıs. sımdı ne degıstı de homofobık oldular? Bırılerınden daha rahat oy almak ıcın mı?
- +1 yıl
kamil Türkçülük ile Dini bir tutup başörtüsünden bahsediyor şuna cevap vermenize bile gerek yok.
Soran+1 yıl@Fempekcan yollasana o video yu bir
- 20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol yapmakla ülke güvenliği saglanmiyor. Benim ülkemde insanlar ölüyor. Üstelik saldırı olacağı haberi geliyor ama kimse önlem almıyor. Bir insanın ölümüne alistiriyorkar bizi yakında tepki vermeyecek hale geleceğiz.
50 YorumlaYaw yolsuLuk diyorlar tamam varsayalim yapti ondan oncekiler yapmadi mi sankii bu varsayalim yapti ama turkiye o kadar cok seyde kazandirdirrr bunlari gormezden kimse gelemez yok saray diyorlar sanki adamin tapulu Mali lan turkiye yakisir bir sey yaptii. Bazilari o kadar kin tutmus ki adam dese ben yarin olucam yok yasamalisin yoksa kimseye kin besliyemiyoriz derler. Unutmayinn yolsuzluk yapmiyan yoktur sadece normal bir vatandas bile nasil vergi kaciririm diye cabaliyor yalanmi
10 Yorumlatayyip zamanında bence hiçbişi yapmadı değil o kadar pkk temizledi türkiyeyi o temizlemişti en azından şu an ekonomik kriz yaşamamızın nedeni koronanın sebebiyle üretim durması bundan önce ekonomi bence şuankiye göre mükemmeldi ama ali babanın fikirlerine uyup hepsine betona yatırdık beton baktın bitti bir özelliği yok üni filan yaptı para yok bitti bunlar geçerli sebebler
00 Yorumla
+1 yılAfedersiniz alevi afedersiniz ermeni diye cümleye başlayan bir adam ne kadar sevebilinir ki.
40 Yorumla
+1 yılTayyipçilerin kafasını anlamıyorum, düşünemiyorlar bu çok zor bir şey olsa gerek.
Atatürk'ü sevmeyen birini sevmem. Bu sebep yeterli. Diğerlerini saymaya kalksam karakterler yetmez.40 Yorumlaseviyoruz kardeşim anadolu insanıda seviyor burdakilerin çoğu 2002 den öncesini hatırlamaz muhtar olamaz dediler bu millet onu Cumhur başkanı yaptı bırak sevmeyenler zorundan çatlasın
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum az Nefret ediyorum Harbiden iğreniyorum.
70 Yorumla
+1 yılatatürk ü unutturma gibi boyundan büyük işlere kalkıştığı için sevmiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden biliyorsun yapmadığını? adamla birlikte zamanlarmı geçiriyorsun? niye adamı doğa üstü gibi büyük birisi gibi görüyorsun? kardeşim bırakın bu işler iazıcık araştırın ne var ne yok gerçek bilgileri öğrenin. Size sunulan kanıtları inanmak istemiyorsunuz ama gerçekler acıdır kendinizi kandırmayın
00 Yorumla
+1 yılEn çok kendimi severim diğer insanlarla zaman kaybetmem çok lazım da değil sevmem zaten kendisini gerek göremiyorum :D :D
00 Yorumla
+1 yılAklı başında hiçbir insan, hiçbir siyasi, ticari "figürü" sevmez ve bulaşmaz, sade vatandaş olur, yaşamına devam eder.
00 Yorumla
+1 yılselam sana uzun adam...
selam sana TC Cumhurbaskanı...
Ben bir ara iyi niyet mektubu gondermistim...00 Yorumla
+1 yılYolsuzluk ne demek alasını yaptı. Bir de RTE Türk değil zaten Gürcü
36 Yorumla- +1 yıl
Yani Türk olmamasi neyi degistirir. Türkiyeli olsun yeter
- +1 yıl
@Akin027 düzgün konuş benimle bir s*** r ol yaaa
- +1 yıl
@Akin027 sana yakışanda biz bayanları kendi cahilliğini örtmek için basit görmek şimdi bir uzaaa artık
Rte ile alıp veremediğim birşey. Çok yok bu adam sonuçta bizim Cumhurbaskanimiz ayrıca bu adam ile Türkiye parladı nankörlük edemem.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten gören yok
neyini seveyim la o adamın millet aç o gitti beyaz saraya dünyanın parasını harcadı. yetmedi suriyelileri ülkeye doldurdu fosil var gibi. daha ne yapması gerekiyor ülkeyi parsel parsel satmasımı lazım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin çocuklarına taciz edecek tecavuz edecek kişileri koruyor yeterl i mi ?
22 Yorumla
Soran+1 yılBaşka?
Cevap sahibi+1 yılbaşka ne yolsuzluk olayı tamamıyla dogru. reza zarrabın dötunu yalayan da bunlardı noldu yakalanınca tanımadılar
eger ben zengin olmussam bilinki hırsızlık yapmısımdır diyen taa kendisidir.
+1 yılNe yapmadı ki Türklüğe bu adam? Anlatırım da hem üşengecim hem de siz anlamazsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapmadi ki, iki yuzlunun teki. Yaptigi en iyi is bas ortusunu kurumlarda serbest hale getirmek. Daha da biseyi yok. net
Cok. aciklama varda yazmak istemiyorum simdi.00 YorumlaCevap vermeyi düşündüm ama gece gece o kadar uzun yazı yazmayi bunyem kaldirmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaaan bananesi, ne desek yaranamıyoruz bu ülkeye, bu ülkenin canı cehenneme, tayyip isterse ülkeyi yıksın, kimin umrunda. Etraf ülkemi seviyorum diyen samimiyetsizlerle dolu..
00 Yorumla
+1 yılmeyve veren ağaç taşlanır derler
adam hiçbirşey yapmadı muhalefet aynı şeyleri ağzında geveleyip geveleyip duruyor00 YorumlaSaysam 2 yıl geçer sussam içim rahat etmrz anlatsam sana boşa anlatcam anlamak istemiyceksin o yüzden yormayalım birbirimizi
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılCanimi sıkıyo olamaz mi?
92 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Yapmacik
+1 yılValla bir duygu beslemiyorum ona karşı ama diğer partilere bakınca kötünün iyisi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılandimizi kaldıran , sehide kelle diyen , c. b. yeminine uymayan , cemaate her istesigini veren , sonra yolsuzluk cikinca parelel edilen , ataturk ve inonuye ayyas diyen , kacaksarayda oturan (vs) Biri olsa sevmezdim ama öyle biri değil. çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılTürklüğe ne zararı mı oldu? ya git polemik yaratma, aktroll müsün?
10 Yorumla
+1 yılaç gözünü aç o beynini kullan azcık düşünme yetini kaybetme
20 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Rabia yapıp sonra sisiye selam vermek sizin ne olduğunuzu gösteriyor zaten
00 Yorumla
+1 yılSevmek için bana geçerli adam akıllı bir sebep söyle yeminle bende seveceğim.
00 Yorumla
+1 yılbeyni olan sevvmez bu adamı
41 Yorumla
Soran+1 yılBeyni olmayan sever mi? O kadar diplomatlar bu adamı seviyor?
inanmyacagin şeyleri neden yazalimki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl<3 Recep Tayyip Erdoğan'ı <3 seviyoruz.
40 Yorumla%85 hımmm ölçüm aygıtın var sanırım
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni gidi komik çocuk seniiiiii
Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun sürer valla. Yazmaya üşendim.
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem