Öncelikle hitler yaptıklarının hiçbirini kendi iradesiyle yapmadi o bir masa oldu. Olayın aslı şu Filistinde bir yahudi devleti kurulmasi icin gerekli nufusun saglanmasi gerekiyordu almanyada yahudi nufusu agirliktaydi ve yahudiler almanyada cok rahattilar onlari bir sekilde filistine göndermek gerekirdi buda ancak gozdagiyla olurdu zaten bakarsaniz yahudi soykiriminda katledilenler yoksul sakat hasta yahudiler ve romanlar di. Zengin yahudilere dokunulmadi tehditlerle filistine yerlestirildi. Diyeceksniz neden almanya neden hitler almanya 1. dünya savaşi sonunda cok agir bir versay antlasmasi imzalamış 10 bine dusmus ordusu vardi hitler bu savas yenilgisini yahudilerin yüzünden oldugnu dusunuyordu ve onlardan nefret ediyordu onlara soykirim yapmak istiyordu ama bu adam nasil basa gelebilirdi arastirabilirsinz hitlere tum finansal kaynagi Rothschild ailesi ve bazi yahudi kuruluslar saglamistir hatta Yahudilerin zehirlendigi gaz bile yahudi farbes frimasina aittir yani hitler yine icindeki nefreti tasiyordu ama buyuk Yahudilerin istegiydi bu ve oldu ama 1948 de israil kuruldu
02 Yorumla- +1 yıl
savaş ya da holokost öncesi almanya'daki yahudi sayısı 500.000 iken polonya'da 3 milyon, sovyetlerde 2,525,000, romanya'da 756,000, letonya, litvanya ve estonya'nın toplamında da 255,000. yani rezil rüsva halde bir polonya, adı sanı bilinmeyen letonya-litvanya-estonya, keza romanya ve çökmekte olan rusya'da 6 buçuk milyon yahudi varken ve bu milyonlar savaş öncesi avrupa'nın en gelişmiş ve refah seviyesi en yüksek olan ülkesi olan almanya dışında yaşarken, kurulacak israil devleti'ni almanya'da yaşayan 500,000'e yakın birazı zengin, ezici çoğunluğu orta sınıf ve geri kalan ufak bir kısmı da fakir olan yahudilerle nüfuslandırmak bu kadar sinsi ve yüzyıllarca planlanmış bir yahudi komplosu namına pek de akıllıca bir strateji mi sence?
- +1 yıl
Ama uygun ortamda onemli dedigin ulkelerin durumu almanya kadar kotu değildi milliyetcilik akiminin yukselmesi için bir ortam yoktu almanya versay antlasmasiyla cok buyuk bir yikima uğramıştı arti hitler gibi akıllı konusmasini bilen yahudileri yok etmek isteyen biri yani almanya onlar icin ideal bir ulkeydi zaten kendi icindeki yahudileri halletme asamasini gecince polonya sovyetler gibi ulkelerede saldirdi lakin polonya yahudi olayinin asamasiydi sovyetlere saldirmasinin nedeni baku petrollerine ulasmasidir
En İyi Cevaplar
+1 yılCahil insan çok ülkesinin sonunu getirmişmişte bilmem ne de ulan cahil gereksiz insanlar tarihi kazananlar yazar önünüze 1-2 kıytırık olay atmışlar yok hitler böyle katletti şöyle katletti ulan ona bakarsak komunist liderler 100-150 milyon insanı öldürmüş bugüne kadar ama sorsan bilmezler neden cahiller, Hitler 6 yılda Almanyayı süper güç yapmış dünyanın en büyük liderlerinden birisidir tek başına dünyanın her yerini sömüren sömürge güçlerine kafa tutmuş ve ağızlarına... tır , Dünyanın en güçlü ülkesi olan Fransayı rezil etmiş dahiyane bir liderdir yaptıkları her şeyi saysamda cahillerin bir kulağından girer bir kulağından çıkar tartışmaya gerek yok A diyorum Hitlere selam olsun, Heil Hitler.
61 Yorumla- +1 yıl
Eic seçilen kişi , senin gibi hümanistlerde bize yardım eden Hitleri sevmessiniz ama yıllarca bizi rezil eden savaştığımız komunistlerin ve ingilizlerin aşığı olursunuz kaybol konuşacaksak rezil ederim senin gibi cahilleri. bir düşün bakıyım Dünyayı sömürgesi altına alan Rusya, Fransa, İngiltereyi Almanya durdurmasaydı ne olurdu diye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgereksiz cesareti ve generallerine verdiği mantık dışı emirler yüzünden ülkesinin kısa sürede sonuna getirmiş olan bir adam. hitap yeteneği kuvvetli ve karizması yerindedir onlara laf yok
ama hitlerin kabul ettiği üstün ırkla uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan türklerin , hatta kara kaşlı kara gözlü tiplerin çıkıpta hitler'i seviyorum demesi komik. o adam savaşı kazansa , bu hitleri övüp duran türklerin büyük bir kısmı aşağı ırk olarak kabul edilecekti ve bir çok kısıtlamalara maruz kalacaktı.516 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim ve bu arada sonunu getirmiş olacaktı o kısmı yanlış yazmışım :)
- +1 yıl
Soru hitlerden türklere nasıl dönmüş, franszları ve diğer dünya liderlerini şaşkına çeviren bir saldırı anlayışı ve cesarete sahip lideri böylesine basit ve üstünkörü eleştirmenizi gülerek okudum hanımefendi. Cevabınız şöyle olmalıydı:
"- sevmiyorum;
Irklar hakkında ki abartılı yorumları yüzünden." - +1 yıl
sızın zıynıyetınız bu ıste... turkler ırkcı degıl Ummetcıdır.. sayın bos konusan gızlı kullanıcı.. kazansa kazanmasa varsayımlarıyla bu devran donmuyor.. sızın kucucuk beynınız yonetım sekıllerınden anlaz. sen el ısı yap
Cevap sahibi+1 yılo müthiş lider , dünyayı şaşkına çeviren saldırı anlayışı yüzünden kafasına sıkmak zorunda kaldı dimi.
cevabım senin dediğin gibi sevmiyorum'dan ibaret olsaydı senin daha çok hoşuna gidecekti herhalde. gayet mantıklı bir sebeple türklerin neden hitleri sevmesinin komik durduğunu anlattım. çünkü soru hitleri sevip sevmemek hakkında
Cevap sahibi+1 yılözgüristanbul sen daha ne anlattığını kendinde bilmiyorsun. tipine ve göz rengine baktım da seni aşağı ırktan bile saymazlardı herhalde.
- +1 yıl
ahh sız ınsanlar yokmusunuz zora gelınce boyle pıspıs konusur edebınızı bellı eder hıtlerın soykırımdan soz edersınız.. zavallısınız ıste bu kadar acızsınız.. farzet kı ben ırksızım.. nıye ırkclık yapıyosun ne kadar ıgrenc bırseysın sen oyle... sıkması ıcap edıyordu sıktı sende kafana sık yol yakınken cunku ıcı bombos be guzelım.. bıraz bıyografı ogren karsıma cık..
Cevap sahibi+1 yılpispis konuşan ilk sensin. küçücük beyniniz diye şahsıma laf atan babam mıydı?
ırkçı değilim ve ırkçılık yapmam. ama nazizme göre aşağı ırktansın bunu söylüyorum. ve onları savunman komik düşüyor.
almanya'da hitlercilerin saldırdığı türkler için utanın bari- +1 yıl
nazizmler benı baglamaz cunku o saldıranların provaketor olmadıkları ne malum. senın bahsettıgın akım baslamıs olsaydı almanyada turk kalmazdı. sadece turk dusmanları var. bunu nazızme vuramazsın... dıkkat edersen her ırk kendını ustun gorme cabasında cunku ummetcılık anlayısını yok ettıler.. ne mutlu turkum dıyene demek bır ırkcılıktır bunu bılıyosun dımı.. benım savundugum hıtlerın yahudılerı yok etmesı.. amacsız sebebsız bıle yapsa yahudılerın yok olusu harıkadır.. şu an yahudılerın neler yaptıklarını goruyorsun dımı.. keske hıtler hepsını yok etseydı dıye dusundun mu hıc.. kucucuk beynınle dıye de sana laf atmadım gızllı kullanıcı dedım okuman var dımı guzelım..
- +1 yıl
İnsan olan herkes buhrana girebilir. Kafaya sıkmakla büyük küçük olunmaz. Sen belli ki ırkçısın bizim aşağımız yukarımız türk yahudi alman kürt cart curt değil bana yaşama hakkı sunan köle etmeyen bir vatana minnet borcundan öte değil. Sen soruya cevP vermemişsin değinmeye çalıştığım nokta bu. Sizin yaptığınız eylem ve yorumlarla mutlu/mutsuz olacak kadar aşağılık mahluk değilim ben. Çünkü bir varlık ırkçılık yapıyorsa insanlıktan nasibini almamış demektir. Çok uzak göklerde uçuuyoruz sayın cevaplayan ırkçılığınızla devamlı bir hayat diliyorum istemsiz.
Cevap sahibi+1 yılçok uzun bir cevap yazardım ama tartışmanın uzamaması için ''HAKLISINIZ'' diyorum
iyi akşamlar- +1 yıl
Siz konuyu anlayamıyor ya da anlamak istediğiniz gibi yorumluyorsunuz. Mesele "ben" haklıyım demek değil. Olmadı olamaz da zaten. Yorumlarınız ırkçı ve çelişik ilk olarak hitlerin türkleri üstün ırk olarak gördüğünü söyleyerek saçmaladığını ve komik olduğunu söylüyorsunuz bu da = türkleri sevmiyorsunuz. Sonra nazizimcilerin türklere yaptığı saldırılardan bahsederek yorumlarımızdan utanmamızı teklif ediyorsunuz buda = page not found. Tartışma değil sadece benim bilmediklerimi biliyorsunuz kanısına varıp yorum yapmıştım uzun cevap verecekseniz mesaj olarak atabilirisiniz tartışmayı severim bu tarz konuları.
Cevap sahibi+1 yılyahu ben nerede dedim hitler türkleri üstün ırk olarak gördü diye? benim dediğim hitler türkleri üstün ırktan saymazdı ve bu sebeple türklerin onu savunması komik , dediğim bu. ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi yanlış okuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılcümleyi ters okumuşsunuz. detaylı yazayım. hitlerin kabul ettiği beyaz, aryan, mavi gözlü, cermen ve nordik üstün ırklarla uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan türklerin...
daha iyi anladın mı şimdi :)
Düşüncelerini kolaylıkla kabul ettire bilmesi dünya savaşı çıkarttıracak yeteneğe sahip olması bile saygı duymaya yeterli bence zira şimdi ki c. başkanı hadi savaş çıkaracaz dese ülke 4'e bölünür ayaklar baş, başlar ayak olur. Sevip sevmemek insanların kendi kararı fakat ortada bir gerçek var hitler çok yetenekli bir liderdi , askeri stratejisi mükemmeldi , ari ırk takıntılığına yenik düşmesi onun büyük hatasıydı yinede tarihdeki saygı duyduğum liderlerden biridir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bana göre adamın dibidir kendi insan ırkını düşünen savunan almanya nın şu anki teknolojisini, ekonomosini Dünyada söz sahibi olmasının borçlu olduğu bir insandır.
Ayrıca hiç türklere gitmeyelim abd de hala zenciler onlara göre aşağı ırktır fransaya göre afrika aşağı ırktır Güney kore için kuzey kore aynı şekilde çin japonya aynı şekillde hitler savaşı kazanamadı ama hala biz bir çok yahudi veya hiristiyan ya da avrupa ülkesine göre aşağı ırkız o yüzden sen üzme tatlı canını Türkleri ya da türkiye yi hiç kimseye yedirmezler ama ülkeyide kaosta tutmak için herşey yaparlar Eİ cevabın sahibi buda sanaydı kapito canım. Irkını yüceltmek için uğraşmış gidip memleketi insanını satmamış ve bu hikayede böyle biter...10 Yorumla
+1 yıluyguladığı savaş ve kıyım politikasını bir kenara bırakırsak, versayın altında ezilen ve 1. dünya savaşında ağır bedeller ödemiş bir ülkeyi, milleti kısa bir süre içinde yeniden tüm dünyaya askeri, ekonomik, ve teknoloji bakımından kafa tutar hale getirmesi takdire şayandır. her ne kadar kendisi alman faşizminin savunucusu ve lideri olsa da he sanıldığı gibi saf kötülükten ibaret olmayan insan. sonuçta iyi - kötü kavramları kişiden kişiye değişir. herkese sempati duymak gibi bir zorunlulukta yoktur. He bide bir tarihi kişilik olarak zeka, duruş, liderlik gibi konular önemlidir. bu açıdan bakarsak tarihin en taşşaklı insanları sıralamasında başı çeker kendileri. keşke hiç Yahudi bırakmasaydı.
11 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/zEqloR ve bu sözü çok doğru.
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. tarih her zaman ki gibi bazilarinin istegiyle degistirilmis, isin altinda yatan gercekler ve yeni dunya duzenin kurulmasinda , bugun ku ortadogunun sekillenmisinde , israilin kurulmasinda, rockefeller dugmeye basmasiya baslamis bir olusumun ikinci adamidir. yani hitler yahudilere degil almanlara ihanet etti, uzun hikaye gerisini bosver
00 Yorumla
+1 yılAdolf hitler in katil olduğu bir gerçektir. Her ne nedenle yapılmış olursa olsun masum bir insanın canına kıymak kabul edilebilir bir şey değildir. Abdullah öcalanın da katil olduğu su götürmez bir gerçek olduğuna göre adolf hitler i sevmek apo yu sevmekten farksızdır
00 Yorumlahitler olmasaydı ikinci dünyasavaşı sonrası yaşanan o korkunç soğuk savaş dönemi olurmuydu yoksa daha mı hafif geçerdi? soğuk savaş neden olarak öne sürüldüğünder ki demokrasimiz ve adaletimiz ağır aksak ilerleyebildi. orta doğu batılı güçlerin daha güçlü olarak pençelerini geçirdiği bir bölge oldu.
00 Yorumla
+1 yılBana giren çıkan olmadıgı için sevgiyle alakalı bir duygum yok hitler e karşı. Ama yüksek idea ları olan ve ona ulaşmaya calısan her insana saygım vardır. Hitler dahil
21 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevıyorum benım ıcın buyuk bır komutan ve davaadamı.. her ulkeye boyle komutanlar devlet adamları sart...
29 Yorumla- +1 yıl
bırseyler bıldıgın kesın ama eksıklık var gıbı yoksa bunu dememen lazım. ya da neye gore sucu yok dedın ?
farzedelım kı yok.. adamın yonetım seklı halkını koruması yeterlı.. dıktatorlugunu cok guzel kullanan bırı.. - +1 yıl
Hitler’ in kendi yazdığı kitapta da kendi ağzından bazı söylemleri bulunuyor. Main Kampf ( Kavgam ) adlı eserinde Hitler, Yahudilerin özellikle Alman ekonomik yapısına darbe vurduğunu savunuyor. Hatta savaşı da Yahudilerin yüzünden kaybettiğini söylüyor. Savaş döneminde silah fabrikalarının çoğu Yahudilerin elindeydi ve işçileri de Yahudi’ ydi. Bu fabrikalar en gerekli oldukları zamanda greve gitmeleriyle, Almanların savaş alanlarında mühimmat sıkıntısı yaşamasına sebep oldular. Hitler işte bu ihaneti asla affedemediğini kitabında belirtiyor. Bugüne kadar bu konu hakkında araştırma yapanların yaygın görüşüne göre ise Hitler, annesinin yaşadığı hastalıktan kurtarılamaması sonucu doktorları suçlu görüyordu. Bu doktorlar da Yahudi’ ydi.
Bu benım bıldıgım bır bılgıydı kopyala yapıstır yaptım. sen olsan bunları ulkenden yok etmez mısın? o donemın almanyada yasayan yahudılerın sımdı kı turkıyede yasana surıyelılerden ne farkı var ? - +1 yıl
bunlar ne sıyaset bılıyor ne tarıhh ne ıdeolojıı... @onlychef ve yonetme vasfı yok bu ınsanlarda nereden anlasınlar hıtlerı..
- +1 yıl
@onlychef aynen oyle saman yolu yapılarında kendılerınde sıyaset ve ulus sorgulaması ıcıne gırmısler.. bunların barby bebeklerıyle oynaması lazımdı demek kı az oynamıslar sıstem de gelısme yok :)
Sevmiyorum kesinlikle, bu adamı sevenler de ancak geri zekalılar ya da cahiller olabilir bana kalırsa. Onlarca sivilin ölümünden sorumlu, çocuklar dahil, nasıl sevilebilir? Işin içinde ölen çocuklar varsa geri kalan her şey fuzuli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHitlerin konusmalarinin akilci ve zekasinin da yuksek oldugunu kabul ediyorum fakat dusunun ki o oldurdugu adamlar anneniz babanizdi, o zaman da sevebilecek miydiniz? Kimse burada yahudi muhabbetiyle irkcilik yapmasin. Insan insandir.
10 YorumlaAnnem alman bende 9 yasima kadar almanyada yasadim ve adolf candır severim akilli adam
12 Yorumla
+1 yılyuahudilerin anasını... için adam haklıymış
derdiki bir gün bu Yahudileri öldürmediğim için bana küfür edeceksiniz
hemde ne biçim ediyorum valla10 YorumlaBüyük bir liderdi milleti için yapmayacağı şey yoktu. Ve bir sözü vardı bir gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz. Adam geleceği görüyor :)
10 YorumlaKendi ırkını ve ülkesini 15'den fazla ülkeye karşı savunmuş olan gözümde Atatürk gibi gördüğüm diktatör. Yönetim biçiminden tut kitaplarına kadar saygı duyarım. Adamın kralıdır.
10 YorumlaAdam gibi adammm
Bir gün öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz.
-Adolof Hitler...30 YorumlaYani bilmiyrm ne seviyrom ne sevmiyrm Yahudi'de olsa insanlar öyle katledilmez yani normalce öldürse hepsini sevebilrdm
03 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim ona bakarsan israilde Filistin Gazze daha başka Ülkelere attığı kimyasal bombalar ölen bebekler çocuklar gençler yaşlılar iyi yapmışlar emin ol
- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlardan sabun yapmış adam, biraz insani düşünmek gerek. Git astık, kafasını giyotinle falan kes ama sabun yapmak nedir Allah için? Çok canice.
00 Yorumla Evet eger Sovetler degil almanlar kazansaydi biz ruslarin degilde almanlarin esiri olurduk en azindan.. ruslar cok iğrenc bir millet cunku
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnca insani psikopatca katleden bir insani mi seviyosunuz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSavasan herkes yspiyo diye cicuklari oldurmesi hem de eziyet ederek normal mi
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. İnsanlara merhametten yanayım ama bazen yaptıklarını onaylamıyor da değilim hani
10 YorumlaHitlerin hırsı ve kararlılığı iyidir taktir edilir. Ama ırkçı bir köpek olduğu değişmez.
01 YorumlaSavaş zekasına ve diktatörlüğüne bayılıyorum öyle bir lider gelmez bu dünyaya
10 Yorumla
+1 yılAdam king be mermi bitmesin diye dusmanlarini firina atese atiyordu akila bak sen :D
10 YorumlaSewdgm ve sevmedigim yonleri var azimli ve yapmasi gerekeni yapms lakin dger taraftan kullanlmstr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki hayır masumların canını yakanla işimiz olmaz. Musevileri sevmiyor olabilirdi ama bunu insanlara işkence ederek giderdi çok ama çok yanlış bişe.
Ben şahsen Dünya barışından yanayım10 YorumlaHitleri sevmiyorum ama vosvos konusundan dolayi seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCesur adam vatanı için herseyi yaptı tabi seviyorum türküm ayrıca
10 Yorumla
+1 yılİsrailin kurulmasına sebep olan dünyanın gelmiş en büyük birkaç YAHUDİLERİNDEN birisi hİTLER...
00 Yorumlaseven varmış lan. o. ç ergenler.
12 Yorumlaçok zeki bir insanmış, sevmemde saygı duyarım
10 Yorumlasevene akıl fikir gele
10 Yorumla
+1 yılFaşist olan herşeye karşıyım.
10 YorumlaDiğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Sevmiyorum.
21 YorumlaDiğer konusunda 541 cevap paylaştı. Hit olmak iyidir yaa -.-'
01 Yorumlaadammı ki o
21 Yorumla
+1 yılHayranlık duymamak elde değil
10 Yorumla
+1 yılAdam bir kere homoydu
13 Yorumla- +1 yıl
Belki de dediklerinin hepsi anlatılan veya örtülmek istenen gerçeklerdi. Çok mantıklı.
+1 yılYapmak istediklerimi fazlasıyla yapan adam :)))
20 Yorumlaseviyom keske yahudilerin soyunu kurutsaymış
10 Yorumla
+1 yılFasist ve katil bir hasta yattığı yerde hortlasin.
01 YorumlaA tabikide o adam adam!
10 Yorumla- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum çünki papatya öyle diyor seviyomuş :)
10 Yorumla Diğer konusunda 908 cevap paylaştı. Aşşağılık bir cani ama mükemmel bir lider.
00 Yorumla
+1 yılAlman olması sevmemem için yeterli
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeveriz. 'Kavgam' ı okuyan herkes sever.
10 Yorumla
+1 yılInanmiyorum. Sevenlerin yüzdesi daha fazla.
00 YorumlaSevmiyorum ama çok ilgimi çeker
02 YorumlaBnce cok karizmatik bidermis
10 Yorumla
+1 yılyahudilere yaptıklarından dolayı. seviyorum
10 Yorumlazeki insanları severim :D
00 Yorumlasevmiyorum...
00 YorumlaYahudi, Musluman
10 YorumlaHeil hitlerr !!!
20 Yorumlahitler candir can :D
10 YorumlaBazen seviyorum
12 YorumlaGrößten Hits Sieg!
00 YorumlaHEİL HİTLER