Kendisi Atatürk'ün içtiği şeyler ile dalga geçiyor ve dinini seven biri sürekli ağzında atamızın adı dönüyor ama hiç hayırlı laflar etmiyor çevresinde bakın kardeşim size tarihi anlaticagim diyor Atatürk'ün kanun değişikliklerinde ki yanlislari banada arkadaşlarında söylüyor geçen sinifinda din hocası ile konuşurken şeriatın gelmesi gerektiğini söyleyip insanlar çok yozlasti Şeriat gelmeli demiş din hocası eğitmen olduğundan ceza almamak için bir şey dememiş. Ama arkadaşları saçmalık sen kimsin atamin kurduğu ülkede yaşıyorsun demişler kardesimde sinirlenmis ve onlara hakaretler saydirmis sınıf arkadaşlarına.
2. abdilhamidi okuyor geçen abdulhamid müziklerini dinlerken ağladığını gördüm ey atam ilki şimdiki hayatı görmüyorsun vefatının 104. cu yılı kutlu olsun diyip duruyor yılbaşında ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bırak sevmesin illa sevecek diye bişey yok kardeşin gerçek bir müslüman:)) senin yapacağın bişey yok annen ve baban karışsın.
Gercek musluman demek :) bunu ben desem linc yerim lan.
Gerçek müslümanlık o herkes istediği kadar linçlesin bak bizim halimize🙃
Siz kimsiniz
Niye sevdirmeye çalışıyorsun boş ver ama kardeşinde abartıya kaçmasın da
Yok onu düşünüyor ya onda bişey yok ama çok yakın ama yakın cevrede olursa konuşuyor zaten
Nasıl yani
Önce o ne düşünüyor onu dinle ve bu düşüncelerinin yanlış olduğunu ispatla.
Tarihi benden daha çok biliyor ben nutuku vb. Hiç bir kitap okumam bilmem
O zaman sen Atatürk ü nasıl sevebiliyorsun hakkında hiç bir şey bilmeden?
Ya işte çevredeki arkadaşlarım ailemde öyle yani çok araştırmaya gerek yok ailemde öyle diyor siyasete tarihe girme okucaksan ders çalış memur ol para kazan araba al vb. Diyorlar böyle bir ortamda büyüdüm
Ortam öyle diye sen de cahil kalmak zorunda mısın? Zaten ülke Atatürkçü geçinenlerle dolu bu şekilde. Sonra kardeşin gibiler çıkınca ortaya yobazlıkla suçlanıyorlar. Karşılarına sizlerde bilerek çıksanız onların bu fikirleri değişir. Ama Atatürkçü geçinenlerde bir şey bilmedikleri için onlar bu fikirlerinde haklı durumda oluyorlar.
e yollasaniza seriatla yonetilen bir ülkeye ya da dur dur en iyisi filistine gönderin herkes kurtulsun
Yazık kafana 🤣🤣🤣
@ela_ya ablam hadi çok oyalanma git sipariş al servis aç hadii
Ay kes sesini annen babandan az biraz öğren bişeyleri
@ela_ya 🤢
Düzgün bir nesil mi uetisiyor yoksa? Bir an umutlandim
Bırak sevmesin ne olacak yani simdikini seviyorlar da ne oluyo
Kardeşin harbiden beyinsiz
Neden böyle annem babam da Atatürk'ü sevmiyor annem öyle laf etmiyorsa babam siyasetle aşırı ilgili babamın internetten dava yiyecegine korkuyorum ama ne dediğini bilir diye düşünüyorum
Akpli sizinkiler galiba
Kardeşin meydan dayağı istio
Eğer benim Müslümanlığima saygısızlık edip beni öldürmek dövmek isteyenleri ölsem dahi her yerini parçalamak isterim diyor kemalistlerede
Trolll soru
Kardeşin hidayete ermiş Elhamdülillah.
Laikçi kelimesini tersten okuyun
Kardeşin kral
sende ben baykuş sevmiyorum de
aferin ona
Sen hayirdir?
Seni ilgilendirmez
Döve döve