AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Icimdeki cocuk hala yaşıyor öldüremezler ya da bir deniz kıyısına vurduramazlar kücük ruhumu :)
İçimdeki çocuk daima benimle kaldı kalicak hepimizin bayramı kutlu olsun :)
İçimdeki çocuk hep çocuk kalıcak o çocuğa kımsenın zarar vermesıne ızın vermeyecem ;)
İçimdeki çocuk hala delidolu hala hayalperest ve hala haylaz ;)
"içimdeki çocuk bayramlardaki Kermesleri özlüyor :D"
İçimdeki Cocuk Yok Artık Zaman bitirdi :)
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Kutlu Olsun :)
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! "İçimdeki çocuk derki, eski bayramları özler oldum...
İçimdeki çocuk bana şu an çok güzel ve bir okadar da kötü duygular yaşatmak için elinden geleni yapıyor.
Çok bişey diyemem ama şunu söylemek istiyorum keşke bir zaman makinesi olsa ve zamanı geri alıp cocukluguma geri dönebilem 😊😊😊
İçimdeki cocuk hala metin2oynuyor ve arkasını bulup oynamayı istiyor içimdeki cocuk ölümsüz hisedir içimdeki cocuk eglenmeyi ve annesini özlüyor içimdeki cocuk hem aglayıp hemde mutlu...
şimdiki akepe zihniyeti 23 Nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramını ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü unutturmak için ne kadar çabalarsa içimdeki çocuk bir o kadar unutturmayacak ve unutmayacktır
İçimdeki çocuk, Cizre'de Nusaybin'de Sur'da Silopi'de kaldı.. Toprakta.
İçimdeki çocuk her zaman var biz büyüsek bile o mutluluk gitmicekk
BÜYÜDÜK VE ANLADIK Kİ ASIL KAHRAMANLAR ÇOCUKLAR BİR GÜLÜMSEMEYLE HERŞEYİ DEĞİŞTİRİYOLAR...
İçimdeki çocuk hayat karşısında güçlü kalamıyor. Gün geçtikçe biraz daha ölüyor.
içimdeki çocuk Atatürk ve Türkiye sevgisiyle hala dolu her ne kadar kutlamak istemeselerde ulusal egemenlik bayramımız kutlu olsun ne mutlu Türküm diyebilene
İçimdeki çocuk kutlamaları iptal edenlere bela okumakta...
Eşimin içindeki çocuk bir çıkmadı 8 aylık şu an :)
İçimdeki çocuk üniversiteye stand kurup Britney Spears söyle diyor ama utanıyorum
Icimdeki cocuk askimla beraber terk edildigimde öldü ben artik kötü biriyim
içimdeki çocuk kan akmasın heryerde barış olsun istiyor
İçimdeki çocuk o biskivitli çikolatalı pastayı arıyor 😂😍
İçimdeki çocuk olduğundan dolaylı 23 Nisan kutlu olsun
BU CÜMLENİN İÇİNDE NE ARARSAN BOL BOL VAR...
https://w ww. youtube. com/watch? v=Q92O378cnxk
İçimdeki çocuk, nerde eski günler, nerede eski kutlamalar, nerede eski Türkiye, nerede ATAM? diyor.
İçindeki çocuğu öldürmemiş herkesin 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayrami kutlu olsun...
"İçimdeki çocuk" babam ve annemin elinden tutup çarşıda gezmek istiyor
Icimdeki cocuk agladi yine bu 23 nissan.. aylan bebekle bittim..
İçimdeki Cocuk Yok Artık Zaman bitirdi
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Kutlu Olsun
nefs ne zamandan beri içimdeki çocuk palavrasına döndü...
İçimdeki çocuk 23 Nisan da gösterilere katıldığı günleri hatırlıyor.
icimdeki cocuk dunyada hic bir liderin 23 Nisan gibi bir gunu cocuklara armagan etmeyi akil eden tek insana tesekkur ediyor
dün devlet bayramımızı yok saysada halkça bayramımız yurdum dört bir köşesinde kutlandı
İçimdeki çocuk, hiçbir zaman çocuk olmadı hep büyük düşünmek zorunda kaldı.
İçimde ki çocuğun saçlarında beyazlar, hatıralarında kırıklar var.
İçimdeki çoçuk ilgi görmeyi Şevkat sevgiyi istiyor.
İcindeki cocuk bir bayram hediye eden Ataya sahip olduğu icin gurur duyuyor. Lakin kendim buruk :(
İçimdeki çocuğu dışarı çikarmak istiyorum da çikmiyor haylaz sevdi yerini
İçimdeki çocuk; deliler gibi çığlık atmak istiyor..
Ben hep okula gitmezdim. Ama arkadaşlarla bisikletlerle gezerdik. :)
İçimdeki çocuk ölmedi ama eskisi kdr sesi çıkmıyor artık...
İçimdeki çocuk hala ATATÜRK 'ün gelmesini bekliyor.
İçimdeki çocuk hala yaşıyor
23 Nisan kutlu olsun
içimdeki çocuk bu bayramda sen otur başbakan koltuğuna diyor ama şansa tatile denk geldi netsek :)
çocuk mu kaldı memlekette çocukluk hissi mi kaldı içimizde
Hiç çocukluğumu yaşamadım... bu yüzden içimde hep bir çocukluk vardır.
İçimdeki çocuk eski günler kadar olmasada gelecek nesiller için daha iyisi olsun diye çalışıyor ve umurumuzla seviniyorum
İçimdeki çocuk ''Çık sokaklara gücün tükenene kadar koş'' diyor. Ama ne o gücü ne de cesareti bulamıyor.
İçimdeki çocuk halen yaşıyor ve neşeli olduğundan çok genç gösterdiğime inanıyorum. bilin bakalım yaşım gerçekte kaç benim? diye sorabilirim!
İçimdeki çocuk yoktu hiçbir zaman da olmadı sanırım bu yüzden erken hayata atıldı.23 Nisan Çocuk Bayramını Kutlarım
Dağları deldi kerem
Aslı vermedi bikerem
Ben bu aşkı skerem
Yaşasın 23 Nisan
İçimdeki çocuk bacağındaki yaraların kabuklarıyla oynuyor..
İcimdeki cocuk diyor ki hicbir sey düsünmeden cocuklar gibi İstanbul sokaklarinda gezip dondurma ye, pamuk seker ye ve luna parkta oyna.
içimdeki çocuk özlüyor o çocukluk günlerim çocuklar bugünlerin kıymetini bilmeli ve tüm çocukların 23 Nisan ulusal egemenlik bayramı kutlu olsun
Bu yıl bayram mayram yok. Onca şehit varken kutlayamam.
Hayır bu çoçukların bayramı şehitlerimize aydiyatı yok şehitlerimiz isterlerdi ki biz mutlu olalım +Rusasigi
Ohh bahanede hazır bu sene.
Çok saçma. şehitlere bizde üzülüyoruz. Ama asker gitmese kimse ölmeyecek. Askerlerimiz hayatta olacak. Niye savaşıyoruz ki, dünya bize yeter de artar. Allah savaşın demiyor. birbirinizi sevin diyor. Kuranda bile barıştan kardeşlikten insanlıktan sevgiden bahsedilir. Askerlerimi öldüren asıl düşman savaştır.. Savaş olmamalıdır.
Savasmayalim gelsin tepemize binsinler o zaman. Evet ama Allah vatanına sahip çıkmayı da emrediyor. Savaşmak sunnettir.
@nilaltan doğru ama savaşmazsan savaşmazlar. Dünyada karşılık olmadan keyfi savaşan hiçbir ülke yok. Muhakkak ya kaşılık verilmiştir ya da rejimsel bir amacı vardır. onun dışında kimse keyfi savaş yapmaz. mantık dışı, gerçek dışı.. ama oyunlarda keyfi savaş yaparsın. ama gerçekte mantık dışıdır. muhakkak bir amaç olur ya da bir karşılık olur.
@nilaltan @ÖzgürAdamlar
Başka yerde konuşun.
Iyi o zaman istedikleri neyse verelim. Aman tadimiz kaçmasın diye oturalım. Kimse istemez evladı kardeşi erkenden toprak olsun. Ama onun mukafatida şerefi de ayrı.
Pardon, kusura bakmayın. konu kapanmıştır.
@nilaltan
Ablacım kimse askere gitsin demiyoruz zaten sadece bunca şehit varken herhangi bir kutlama yapmak gereksiz bana göre.
Sende savaşların üzerine şehitlerin üzerine bir meclis açılmış kutlanmis gelecek nesillere armağan edilmiş ede ede bunu bu protesto ediyorsun. Kutlamazms kutlaasan napcan acaba. Kimse sana 23 nisanda şehit verirken gidip bir yetimhane de çocuk guldurdun diye yanlissin demez . Bu bir yerde kazancın bayramidir oturur sehidine duani edersin. Kutlansin kazanilsin diye canini feda etmiş onca insan. Protesto edilecek gün değil 23 Nisan . Şimdi bir tane rus hatun gelse matem falan dinlemez sabaha kadar catir catir si/kersin
Boş yapmayın
@nilaltan
Öncelikle ismim Rus aşığı değil gördüğün gibi Rusasigi. Birleşik yazılıyor başka bir dilde başka bir anlamı var.
Özel hayatım da kimseyi ilgilendirmez. Yaparım veya yapmam bunu sorgulayamazsın.
Hıhı oldu
@nilaltan
Olacak tabii 8)
Icimdeki çocuk her 23 Nisan sabahi ütülü elbiselerimin kirmismasin diyerek ip gibi sıraya girmekti ozledim yani
23 Nisan diye çocuklarımıza kutlattıkları Osmanlının yıkılması ve egemenliğin ulusa geçmesiyle alakalı. Devlet yıkıldı kutlayın çocuklar! Çok yazık
İcimdeki cocuk hep heyecanlı ve çok hassas bir kalbi var
İçimdeki çocuk:eğlenceli, meraklı, güvenilir ve her zaman neşe dolu...
İçimdeki çocuğun hayallerinde yaşlanıp duruyorum...
İçimdeki çocuğun bayramı...
Dramını çok yaşadı bayramını hak ediyor.
Halil Sezai - Olsun
Çaresiz içimdeki çocuk
Bir günah gibi hep suçlu 😂😂😂😂😂😂😂😂
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!