AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
268Cevap
Yarın 23 Nisan neşe doluyor insan.
Biricik kızım çok bilindik marşı söylecek bağıra bağıra..
ve işte o zaman İçimdeki çocukta kutlayacak bayramını.
İçimdeki çocuk ( velet) akılsız basının cezasını çekiyorsun ama artık ulusal egemenlik ve çocuk bayramı eskiyi unut 23 Nisan im kutlu mutlu huzurlu bahtli tahtli olsun
İçimdeki çocuğa baktığım an bir zamanlar iyi bir insan olduğumu hatırlıyorum. Demekki kimmiş asıl kötü olan , beni acılarla büyüten aşk uğruna ağlatan insanlarmış.
bu sene bir gün öncesinden soğuğunu getiren 23 Nisan şenlikleri yarın yağmursuz, bol güneşli olsun inş. olmadı tatile gelmesine sayarız bak:)
not: çocukları üşümesin isteyen anne.
içimdeki çocuk ağır şartlarda ve yasa dışı çalıştırılıyor, tecavüze uğruyor, şiddet görüyor, eğitim alamıyor, yeterince beslenemiyor, hakları korunmuyor ölüyor sahile cesedi vuruyor.
İçimdeki çocuk büyümedi. (Yirmi üç Nisan'da onu da bir saatlik başbakan yapsalardı belki büyürdü. Hayır, büyümezdi.) Yıllardır taşıyorum içimdeki çocuğu; yaşamadığı için büyümedi hiç, amcası."
İçimdeki çocuk, hala baba sevgisiyle yanıp tutuşuyor.
içimdeki çocuk şeker isterdi bulutları seyrederdi
şimdiyse nerede bir vefasız var onu ister kendi rezilliğini izler :(
Belki de mutluluk, huzur, sevgi gibi tüm güzel şeylere aynı anda sahip olmak isteyen görgüsüz; içimdeki çocuktu?
İçimdeki çocuk daha büyümeden katl edildi.
https://i.hizliresim.com/NARm9Y.jpg
İçimdeki çocuk keşke hiç büyümeseydim de o çocukken ki hiç birşeyi umursamayıp herşeye gülüp geçtiğimiz günleri kaybetmeseydim diyo ya😄
İçimdeki çocuk ben buyudugum icin çok mutlu. Onu yok etmeden bunu basardigim için benimle gurur duyuyor.
Icimdeki cocuk iyi ki dogmusum diyor. Cocukken her 23 nisanda herkes dogum gunumu kutlar diye dusunup mutlu olurdum. Bazen hala o hisse kapiliyorum. (:
Içimdeki cocuk ne kadar kirilsa da yaralansa da ölmemek için, hayata gülümsemek için can atar hep. O olmasaydi ben zaten ölüydüm.
İçimdeki çocuk diyor ki hadi durma göğe bakalım...
https://www.youtube.com/watch?v=NdE9p5iekMkIçindeki çocuk hep kılı çıkmamış ergen olarak kaldı
ahahah :D
@mehirrana :/ ne oldu la
okudukça gülüyorum :D
İçimdeki çocuk diyorki farzetki 18 değil, 8'sin. Ve şimdi git salıncak sırasındaki çocuğu it ve yerine sen geç :)
İçimdeki çocuk ne zaman büyüyeceksin sorusuna BEN BÜYÜMEM İSTEYEN ÇOCUKLAŞIP YANIMA GELEBİLİR.. Diyor
23 NİSAN SADECE BİZ TÜRK ÇOCUKLARININ BAYRAMIDIR lazın çerkezin bayramı etniklerin bayramı değildir!!!
en sevdiğim bayramlardan biri özellikle de çocuklara armağan edilmesi ayrı bir güzel dünyada böyle bir başka bayram yok kıymetini bilmeliyiz.
İçimdeki çocuk bir Ağustos akşamında seninle birlikte gitti babam. Gidişinle çocukluğumu da alıp gittin, ve ben hiçbir zaman büyüyemedim.
Icimdeki cocuk fiil ehliyetini kazanamadi daha 3 yasinda ;) siteyi her an birbirine katabilir dikkatli olun :D :D
İçimdeki çocuk yüzünden içlerindeki çocukları öldüren insanlar benden nefret ediyor bense onlara yalnız kendine inkarın diyorum
İçimdeki çocuk, çocukluktan çıkmış bir şekere bir balona sevinemeyecek savaşa ve fakirliğe açlığa doğru yürüyor.
İçimde ki çocuk Doğu Türkistan'da eziyet edilen, Gazze'de, Suriye'de katledilen çocuklara ağlarken bunu dünyanın yok sayışına öfke besliyor...
Içimdeki çocugu annem ve babaannem el ele verip öldürdüler saolsunlar cocuklugumuda bebekligimide gençligimide bok edip cıktıkları için.
Icimdeki cocuk diyoki yine kucuk bir cocuk gibi mutlu ol butun acilarini dertlerini birak hayata bir de cocuk gozunden bak...
Çocukluğumu yaşatmayan, ıçimdeki cocuk!..
Seni çocuklara armağan ediyorum, onlara iyi bak.
Ben mutlu olamadım, onlar olsun.
O çocuğu korumak esas zaten hiç bir seyin anlamı kalmaz yeri gelir şımarırsınız yeri gelir en ufak şeye bile mutlu olursun 😊👑
İçimdeki çocuk şuanda 23 Nisan'ı kutlayamayan sokaklarda aç kalan, savaşlarda ölen, annesi babası ölmüş yalnız olan küçük arkadaşlarıma yardım et diyor.
İçimdeki çocuk senin için çok üzgünüm seni şartladıkları hayatını etkileyecekleri söylenen sınavlarda kaybedicem
İlk günkü gibi heyacanlı ve gururluyum. ATAM seni daima içimizde yaşatacağız.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Türk olmak herkese nasip olmaz.
İçimdeki çocuk her gün 23 nisanı doyasıya yaşıyor ve ben ölünceye kadar da asla büyümeyecek :) İçimdeki çocuk ölürse ben öldüm demektir :D
icimdeki cocuk sığdıramıyorumm gülünce göz bebeklerimden trambolinde ziplarken sac ucalrmda her yerdr :)
İçimdeki çocuğun kalbini kırdılar. Mahallede elinden dondurması srrseri biler tarafindan alınmış gibi kırgınlıği giderilemez
İçimdeki çocuk vefat edeli çok oldu
Bil artık ben o eski ben değilim..
Ulusal egemenlik ve cocuk bayramınız kutlu olsun
İçimdeki çocuk hep Uluslararası 23 Nisan Ulusal egemenlik bayramı ve Halit KIVANÇ ustamızı hatırlatıyor
İcimdeki cocuk bana 23 Nisan deyince her bayramda tum okul bandolarla mahalleyi dolastigimiz geliyir :D
İçimdeki çocuğu her seferinde baltalamaya çalışsalar da o saklambaç oynayıp bir köşede sessizce saklanıyor..
İçimdeki çocuk her 23 Nisan'da ayaklanır
ve küçük bir çocukmuşum gibi heyecanlanırım, gözlerim dolar.
İçimdeki çocuk diye başlıycam ama başlıyamıyorum içimdeki çocuk hala dışıma vuruyor çünkü o ne derse ne isterse o oluyor
#İçimdekiçocuk hiç büyümesin hep küçük kalsın çocuk kalsın yanlış insanla yanlış hayat la hiç tanışmasın küçük kalbi temiz geleceği parlak kalsın kendi yaşamını kendi seçsin
İçimdeki çocuk hâlâ yaşıyor ki hayatımı istediğim gibi keyifle yaşıyor ve yaşatmak için hayallerimi oyunlarla süsleyerek gerceklestiriyorum.
İçimdeki çocuk, 23 Nisan'larda;
"Bugün 23 Nisan , yarın 24 Nisan ." diye şiir okuyor. :D
İçimdeki çocuğun, farklı bir espri anlayışı var. ;)
Icimdeki cocuk hcbir zaman buyumuyecek 70 80 kac yasinda olursam oluyum hep bir tarafim simariklik yapack...
içimdeki çocuk mahalledeki arkadaşlarıyla yine yakar top oynamak istiyor.. ama artık çocuklarımıza nasip olacak gibi..
tek birşey sorucam ne Atatürk nede Cumhuriyet düşmanıyım konu sonra oraya gider de ilk 23 Nisan u. e. çocuk bayramı ne zaman kutlandı Atatürk ün bundan haberi varmıydı sadece merak yine söylüyorum ne Atatürk nede Cumhuriyet düşmanıyım
içimdeki çocuk diyor ki keşke insanlar büyüdükleri zaman bile duygu ve düşünceler hiç büyümese hep çocuk aklı ile düşünseler hep güzel düşünceler hep iyilikler olsa ne güzel olur lambadaki cin den tek dileğim budur
23 Nisan ulusal egemenlık cocuk bayramını kutlar gelecegın neferlerı olarak
bayramınzı kutlu olsun
türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak
bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.
İçimde ki çocuk stadyumlarda kutlanan 23 Nisan etkinliklerini, o coşkuyu özledi.
İçimdeki çocuk az önce clash of clanstaki köyünü kaybettiği için şu an çok duygusal anlar yaşıyor.
İçimdeki çocuk bir elinde bayrak bir elinde balon yanında anne ve baban 23 Nisan törenlerine koşşşşşş.. Diyor... İmkansız...
içimdeki çocuk falan kalmadı içimde vatan sevgısı kalmadı ıcımde geleceğe daır umut kalmadı ıcımde adalete ınanc kalmadı ıcımde memlekettekı ınsanlara ınanc kalmadı
Bu ulkenın anasını sıktıler en son 23 nısanı kutlamayıda yasakladılar zaten sıcmıslardı memleketın ıcıne ıyıce sıvadılar bu son hamle ıle
ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSIN
Içimdeki çocuk hep içimde hapis olduğu için böyleyim zaten.
İçimde ki çocuk "hadi kalk saklambaç oynayalım" diyor :D
İçimdeki çocuk hiç büyümüyor kaç yaşına gelirsem geleyim o minik bir çocuk edasıyla ve masumluğuyla herkesi kendisi gibi sanmaya ve yumuşak yüreklilikle sevmeye devam ediyor çocuk şevkatiyle...
İçimdeki çocuk pekos cips istiyo ama yok malesef :)
İçindeki çocuk; hâlâ deli deli hareketler yapmama, bahçelerden gizli gizli meyve kopartmama, ortada s*çan oynamama, hoplamama, zıplamama engel değil. :))
İcimdeki cocuk hem aglar hem guler. Huzunludur biraz da mutlu. Biraz sevinc yasarken biraz uzgun. Hem gururludur hem deyikar gecer tabulari. Anlayacaginiz cocuk gibi cocuktur icimdeki aslan parcasi
Içimdeki cocuk her 23 nisanda bir hüzne kapıliyor. Gecmisi özluyor gecmis cocuklugumu, 23 Nisan kutlamalarini kutlamalardan sonra arkadaslarla ailemle dondurmalarla eve yorgun dönüşumuzu.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!