AKP/RTE olmasaydı başka biri olurdu. ABD emperyalizmini Türkiye'de küresel sermayenin ihtiyaçlarına göre şekillenmiş bir rejimi tahsis etti. O kadar bağırıp çağırmasına rağmen hâlâ iktidarda kalmasının nedeni AB ve ABD emperyalizminin çıkarları için gerekli olduğundandır.
Cefasını da biz çekiyoruz. Özelleştirme, zenginin daha çok zenginleşmesiyle gelen, sıcak para girişine bağımlı bir borca dayalı neo-liberal talan ekonomisiyle Kayserili esnaf kafasıyla ülke döndürüyorlar.
Dış ilişkilerde tamamen ABD ve İsrail'le aynı çizgi üzerinde yer alıyor. Ki, bu Türkiye için yeni değil
İçeride İslâmcı-gericilikle gelen akıl yoksunu, sapık bir dinselleşme zehri. Laikliğin her türlü derdest edilmesi, kişi haklarının iktidara yakınlık/uzaklıkla belirlenmesi, zaten düzgün çalışmayan bir hukuk devletinden tamamen kabile devletine geçiş vs.
AKP'yi hazırlayan, ısıtıp iktidara getiren temeller gerici 12 Eylül darbesiyle başladı. Özal'la devam ett, i, Derviş'le son rötuşlar atıldı, AKP rejimi de bunun üzerine kondu.
Sorun şurada: Bu gerici AKP rejimini, ABD'mi restore edecek, yoksa tamamen bu halk tarafından mı yıkılacak?01 Yorumla- +1 yıl
En iyi ozet bu sanırım... Kenan evrenden erdoğana kadar uzanan büroktatik bir spektrum var zaten.
En İyi Cevaplar
Ak parti olmasaydı, Türkiye belki 50 sene geriydi. Zira Türkiye ülkesini muhafazakar insanlar oluşturuyor. Bu muhafazakarlığı cumhuriyet tarihi boyunca darbelerle, zorbalıkla bastırmaya çalıştılar. Her demokratik seçimde halk yine muhafazakar olanı başa getirdi. İlk kez halk kendi seçtiğine bu kadar inanıyor ve güçlü olduğunu hissediyor. Halk ilk kez kendi benliğiyle bu dönemde kavuştu sadece. Üstelik sadece ideolojik açıdan değil, Türkiye'yi Adalet ve kalkınma partisi kadar hiç bir parti büyütmedi, ileri götürmedi. 2000'lerin başındaki Türkiye Tayyip Erdoğan ile tanışmamış olsa idi, belki şu an Suriye'den farksız olurduk. Ak parti olması gerekiyordu ve oldu. O partiyi Türkiye tarihinden silersen, Türkiye silinir. Ciddi anlamda kritik bir dönemde geldi, olması gerektiği gibi büyüttü ve büyütmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra halkını da kucakladığı için, halk 80 yıl sonra devletine sevgi duymaya başlamış durumda. Ak parti, iyi ki var. Tüm ideolojilerden arınarak söylüyorum...
52 Yorumla- +1 yıl
Yine on numara tespit.
- +1 yıl
Dıkşın
Yolsuzluk daha az olurdu atanamayan memurlarimiz hakkıyla atanirdi öğretmenlerimiz okullarında çocuklar sıralarında olurdu son zamanlarda artistlik ve deistlikte ciddi artış var bu olmazdı her sene yerli uçağı yaptık diyorlar başkası olsa yapmış olurlardı herlde vs vs
53 Yorumla- +1 yıl
yolsuzluk azmı olurdu :D imfye olan borcumuzu unuttunuz heralde üleyi yedi chp yedi en azından şimdi vergilerle yol köprü yapılıyor boşa keyfine harcanmıyor yani
kaç bin öğretmen atandı hala var ama atandı bayası - +1 yıl
@NouveauMonde
Bugün iktidar partisi ekonomik olarak bizi çok daha rahat bir noktaya getirdiyse bunun mimari Kemal Derviştir. 2001 krizinden sonra uyguladığı program sayesinde enflasyon düştü ve bazı ekonomik gelişmeleri yakaladık. Mevcut iktidar partisi ve başta Babacan olmak üzere bu programı sahiplenmeleri ve ekonomik disiplini elden bırakmamaları doğruydu. Bugün enflasyon daha düşük bir noktaya geldiyse bunun mimarı Kemal Derviş'tir. İktidar partisi sonra gelir.
Bir hatanızda Chp eleştirinize. Chp değildi iktidar partisi Dsp idi. Chp 2001 yılında muhalefet partisiydi. - +1 yıl
@DoctorGraham @NouveauMonde çok haklısınız nouveaumonde, IMF e olan 10. Milyar USD borcumuz kapandı, onun yerine birsürü yerden 600. Milyar USD ilave dış borcumuz oldu. Ne kadar iyi oldu değil mi
+1 yılBaşörtümüzle rahat rahat birak okullara girmeyi sokakta dolasamazdik sadece laik olduğunu sanan insanlar gezerdi yine alimler hocalar asılır kuran okuyamazdik
95 Yorumla- +1 yıl
@Dumanjk eklencek o kadar çok sey varki :) ;)
- +1 yıl
@blackwhite11 bunlardan çok var kanka
- +1 yıl
Bunlar kanka maalesef TÜRKİYENİN gerçekleri @Dumanjk
- +1 yıl
@blackwhite11 aynen öyle kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
+1 yılBahsettiğiniz parti teröristlerle masaya oturup pazarlık etti. O gün benim gibi düşünenlere ağır laflar edildi ama bugün ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkıyor. pkk terörü ortaya çıktığından beri olayları yaşıyorum. 90'lı yıllarda çok kötü dönemler olmuştu ama hiç bir zaman bu kadar tatsız bir hal almamıştı. Bunun sorumlusu da şu an mevcut iktidar partisidir.
Ergenekon ve Balyoz davalarındaki bazı deliller alenen uydurma ve yalan. Göz göre göre askeriyeyi yıpratma saldırısı yapılırken geri planda kalıp kıs kıs gülen bu parti değil miydi. Şimdi de kalkıp paralel yapıyı suçluyorlar. Benim en çok kızdığım konulardan birisi de devlet içerisinde yapılanma. Ne yazık ki bahsettiğiniz iktidar partisinin günahı büyük.
Eğitim sisteminden geldiğimiz noktada kim memnun ki. Tablet dağıtılıyormuş kitaplar ücretsizmiş. İyi de eğitimin kalitesi ne oldu. Liseden çıkan öğrencilerin kalitesi hep düşüyor. Her sene daha vasıfsız öğrenciler mezun oluyor.
Sağlık hizmetlerinin hali içler acısı. İstediğiniz doktoru seçebiliyormuşsunuz. Aman ne önemli. Ya doktorlarımızın yazamadığı ilaçlar. Allah göstermesin, bu ülkede parası olmayan kanser olmasın. Bir MRI çektirmek için 2 ay sıra mı olurmuş. Her saatin önemi varken aylarca sıra mı beklenir.
Ya adalet sistemi. Ben namussuz olsam çek dolandırıcılığına girerim. Milleti dolandıranların yanına kalıyor bu ülkede. Fakat en büyük hırsızlar, dolandırıcılar meclise giriyor. İşin kötü yanı hepsi dokunulmazlık zırhı arkasına saklanıyorlar. Bu mu iyi halimiz.
İktidar partisi olmasaydı kim gelir, nasıl bir yönetim olurdu bilemiyorum. Benim bildiğim iktidardaki parti başarısızdır ve insanları kandırarak yönetiyor. Yalan söylemeyi iyi beceriyorlar. Bundan çok daha iyi yönetimlere layık olduğumuza inanmak istiyorum ama her halk hak edildiği şekilde yönetilir.20 Yorumla
+1 yılDüşündüm ve senin duymak istemeyeceğin şeyler söyleyeceğim. 1-) Akp gelmeden önce biten terör şu an en güçlü çağını yaşıyor olmazdı. Bunu ben değil eski Akpli Bülent Arınç bir kaç önce söyledi. 2-) Tüketim malzemelerine bu kadar vergi vermezdik. 3-) Her yer daha yeşil olurdu sanki. (Yeşilden kastım şehrin göbeğine dikilmiş çiçekler ya da çalıdan bozma ağaçlar değil koca koca ormanlar) 4-) Tecavüz, cinayet, kadına ve çocuğa şiddet, cinsel istismar suçları bu kadar artmazdı. 5-) Eğitim seviyesi bu kadar alçalmazdı ulke genel kültür seviyesi yerleri yalamazdı. 6-) Dolar, Euro, Altın ebesinin tavanına çıkmış durumda. 7-) Milyonlarca işsiz olmazdı. 8-) Devletin belki hâlâ işleyen bir fabrikası olurdu. 9-) Atatürk İlkelerine daha yakın ve modern bir devlet olurduk. 10-) Ortadoğu bataklığına bu kadar batmazdık. (Irak'da çok büyük savaşlar oldu fakat Irak'tan bu kadar göç aldığımızı duymadım görmedim bilmiyorum okumadım) 11-) Ülke batma yolunda gitmezdi. 12-) İslam dini bu kadar sömürülmezdi. 13-) Kız kardeşimi, sevgilimi, annemi sokağa tek başlarına çıktıklarında bu kadar merak etmezdim. 14-) Ankara'da yaşayan akrabalarımı tanıdıklarımı arkadaşlarımı her aradığımda korka korka aramazdım. Hani ayda bir patlıyor ya Ankara . 15-) Suudi Kralı değil de daha insancıl daha modern ve daha az faşist dünya liderleri Türkiye'yi ziyaret ederdi. 16-) Uluslararası Kamuoyunda bu kadar aşağılarda olmazdık. 17-) Davutoğlu'nun dediği "nitelikli yalnızlık" kavramını uluslar arası ilişkilerde iliklerimize kadar yaşamazdık. (nitelikli yalnızlık=hiç bir ülke tarafından iplenmemek) 18-) Sanırım daha az sigara içen daha az alkol alan daha az Selectra, Lustral, Prozac kullanan, daha az intihar eden, daha az tecavüze uğrayan, daha az şehit veren, daha az hastaneye giden, daha az öğretmen doktor vs öldüren, daha az apaçi keko barındıran daha Atatürkçü bir ülke olurduk eğer Akp olmasaydı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAk parti bu memleketi bitik bir durumda aldı. Emekli maaşları ödenemiyordu. IMF yönetiyordu. Hala televizyonlarda üniversiteye sokulmayan tesettürlüleri izliyorduk , Şehirlerarası yollar berbat durumdaydı. Bolu tünelimizde patates deposuydu. Hastanelerde sürünüyorduk ilaç peşinde koşuyor. Aylar sonrasına kriktik ameliyatlar için randevu alıyor olurduk. İnternetimizde 56K olarak devam ediyordu. Belediyelerde soygun yatağı olarak devam ediyordu. Gene bir dünya handikap var ama eskiye nazaran daha zor.
10 Yorumla
+1 yılak parti 13 yıldan fazla ülkeyi tek başına yönetmeseydi, türkiye 13 yıldan fazla koalisyonla yönetiliyor olacaktı. çünkü ne solda chp ne sağda MHP ne de etnik milliyetçilik yani kürtçülük yapan hdp tek başına iktidar olamayacaktı. türkiye koalisyona mecbur kalmış, vatandaşın kafası karışmış bir ülke olacaktı. mesele ak parti kara parti meselesi değil. bir zamanlar anap vardı... dyp vardı... dsp vardı... ama şimdi aldıkları oylarla yokları oynuyorlar. mesele particilik meselesi olmamalı, benim partim iktidara gelsin de ne olursa olsun... bu küçük düşünmektir... büyük düşününler her zaman söz konusu vatansa gerisi teferruattır diye düşünenlerdir...
00 Yorumla
+1 yılabi ne kadar cahil cahil konusanınız var kusura bakmayın ama si, zler bazı seyleri fazla ca abartıyorsunuz. biri si demiş ki daha az sehidimiz olurdu, akıl var mantık var dünyada sehitlikten daha güzel bir mertebe mi var ki böyle diyorsunuz? sor bakalım etrafına kim sehit olmak istemez di? Ölüm ALLAHIN emri eger ki sehit olmussa o da onun kaderi ALLAH kulunu cennetine aldı. bu tür seyleri küçüçük beyninizde küçültmeyin. geniş düşünüün ALLAH SİZE düşünmek için bir beyin verdi. lütfen !!!
''ülkücü'' ^CcC^00 Yorumla
+1 yılmillet boşuna yorum yapıyor. Ak parti olmasa olmasada. geçmişten ders alınmışsa bu halimizden bir farkımız olmazdı. Bu sadece yol köprü ya da cebe para atmayla alakalı bir durum değil. Osmanlının çıkışı ve batışını. türkiye cumhuriyetinin kurulusu ve sonrasına bakarsanız ne demek istediğim anlaşılır. Yeni nesil için söylüyorum 1980 den sonra ülkede neler olmuş. dış siyaset ve iç siyaset nasıl yön almış bir baksınlar.
10 Yorumla-ülkeye doldurulan suriyeliler olmazdı. Bu arapsevicilikleri yüzünden oldu ne olduysa. Zengin arapların harcadığı paralarla on tane suriyeli kurulurdu acaba müslüman müslümanın kardeşiyse neden sadece türkiye alıyor? Ki ben akp'nin türk insanlarını gerçekten önemsediğini düşünmüyorum çünkü erdoganı ne zaman tvde görsem suriyeli acıtasyonu yapıyor. İkinci olarak erdoganın dini kullanan biri olmasını bırak müslüman bile oldugunu dusunmuyorum bir kere musluman dedıgın hosgorulu olur , fılıstın fılıstın dıye kıclarını yırtıyorlardı sımdı ısraıl ıle anlasıyor akpliler neden ses cıkarmıyor? Dunyanın en pahalı pasaportlarından bırıne sahıbız ve ulkede 3 ayda art arda kac defa bomba patlıyor komsularımızla hıcbırı aramız ıyı degıl ve ulkedekı turıst sayısı artık azalıyor. Tarihi ve doğal yerler korunmuyor daha bırcok sey sayabılırım. Akp'ye oy veren ınsanın benım gozumde zerre degerı yoktur nokta.
42 Yorumla- +1 yıl
ilk başta ki cümlen senin kişiliğini yansıtmış, doldurduysa ne olmuş onları görmek mi sana batıyor? Arapların harcadığı para diyosun Erdoğan arap mı? Burası arabistan mı? İslam dinini Erdoğan gibi dik duruşla başka hangi lider savundu bana ismini söyleebilir misin? İsrail ile Filistinliler in bağımsızlığı için anlaşmak istiyor. Turist neden terör olan bir ülkeye gelsin terör ü yapan pkk ve hdp (gerçi ikiside aynı şey) neden onlara sitem etmiyosun.
+1 yıldinsizlik kol gezerdi halimiz felaket olurdu güçlü bir lider yerine pısırık birisi olurdu ne ımf borçları ödenirdi ne g20 burada olurdu ne Abd de cami açılmazdı bizi artık fetö ve fetöcüler yönetirdi Allah'ımıza şükürki Erdoğan ve Ak parti var
ama ülkemizde o kadar gerçeği göremeyen nankör varki36 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sorcam samimi olarak cevap istiyorum: Bu yazdıklarını gerçekten inanarak mı söylüyorsun yoksa trolleme çabasında mısın
- +1 yıl
@Objektif-Siyasetçi neden trolliyimki
- +1 yıl
Yani ablam yaşındasın saygısızlık etmek istemem ama bu dediklerini sen gerçekten savunuyorsan bu sekilde yorumluyorsan ciddi sıkıntı car demektir. Ya siyasetten anlayacaksın ya da uzak duracaksın ablacım lütfen ya. Ben siyasal bilgiler fakültesinde birinciyim ve insanların bu halini gördükçe üzülüyorum
- +1 yıl
@Objektif-Siyasetçi neden ne sorun gördün anlatta düzeltiyim
- +1 yıl
Baştan aşağı yanlış daha doğrusu taraflı ve eksik. Mesela imf borcları hangi parayla ödendi? Bunlar para mı yarattı da ödedi nerden geldi o paralar da 23.7 milyarlık borc kapandı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkp insanların zayıf noktası dinle kandırıyor insanları. ama o dindar olan insanlar aslnda diger kesimden cok daha gevşekler. neyse. benim fikrim şöyle:tamam yolları yaptırıyo, böyle böyle güzellikler yaptırıyor felan da insanlar ölüyor farkında mısınız? bu saydıgınız işte başörtüyle dolanamazdık kur an okuyamazdık tarzı şeyler var ya aslnda o kadar da önemsenmesi gereken şeyler degil. hayvan ölür gibi insanlar ölüyo. sürekli bir bomba alarmı, yani eski yönetim yok artık. bu ülke Şu an düzgün yönetilseydi insanlar bombayla patlamıyor olurdu. bakın amerikaya. ankaradaki vatandaşlarını uyarıyor patlama olacak dikkatli olun diye. bilmem anlatabildim mi. aslnda konusulcak cok fazla sey var
00 Yorumla
+1 yılAk parti olmasaydı bu kadar özgür olamazdık. Bu kadar gelişmiş de olamazdık. İnsanlar hastanelerde kuyrukta ge beriyorlardı unutmayın o günleri. Chp daha İzmir'i yönetemiyor işi gücü putt dikmek. Mhp iyi ama yeterli değil. Koalisyonların ne olduğunu zaten biliyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa yerimizde sayardık ya da daha iyisi olurdu. Akp çok yanlış yaptı. Ergenekon , balyoz , cemmat, açılım, yolsuzluk vb.
Suriyelileri alarak hata etti. Onları çadır kentlerden ülkeye yaymayacaktı. Savaş bitince geri gönderecekti.
Onlardan olmayan herkesi paralelci ve dinsiz ilan eden bir parti elbet iktidarını kaybeder.
Sağlık alanında önemli gelişmeler yapıldı. İmarda da. Milli savunmada da gelişmeler var
Ülkeyi kutuplaştırdılar ama bu büyük bir sorun onlardan olmayanları kendilerine düşman ettiler.
Akpye iyi diyemem ama yerine geçebilecek bir parti yok şu an. Muhsin başkan olsaydı herşey farklı olurdu şimdi ise meral akşenr var.00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=30t6Ims7wAoparalelciler güzel konuşmuş ahanda böyle olmazdı bu kadar kutuplaşmış bir ülke olmazdık gram haz etmiyorum şu peygamberleştirdikleri lavuktan
11 Yorumla- +1 yıl
aa bak ne buldum herifler adamı tövbe haşa allah gibi peygamberden üstün gibi konuşuyorlar tövbe yarappim çok islami aşkınız var ya https://www.youtube.com/watch?v=81GB_fT4WLw lan bu paralelciler ne güzel şeyler yapmış la :D
Valla o kadar mükemmel bir ülkeyi su an hayal edemedim. İsviçre'den göç alırdık herhalde
76 Yorumla- +1 yıl
Ak partiden önce isviçreden göç alıyor muydu
- +1 yıl
demek istediğim şu akp gelene kadar da avrupadan göç almıyorduk yani bunlar gelmese mhp veya chp gelecekti onlar mı sağlayacaktı bbu dediğini
- +1 yıl
bunu demen daha mantıklı ^^ belki de suriye olayları olmazdı
+1 yılAk parti geleli biraz rahatladık fark ediyorum ama benim görüşüm onlarla aynı degil ama rahatladık metrolar falan yapıldı ulaşım çok basitleşti şimdi deniz otobüsü gelcek ohh ohh
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahah :D @metrobüshayranı
+1 yılŞEHIT haberleri almazdık... mafya babası sedat peker cezaevinden çıkmazdı davasına sahip çıkardı... Alaattin Çakıçı şu an dışarda olurdu... Muhsin Başkanım ölmezdi... Ülke cennete dönüşürdü
#ÜlkücüMilitan20 Yorumlaİlk yılları gerçekden çok iyidi fakat çözüm süreci istediği gibi gitmedi ve orayı çok iyi yönetemedi o kadar olumsuz şey yazabilirim fakat şunu unutmayın dış güçlerin istemediği bir başkanı ben isterim..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki yollarrımız double olmazdı ama bu kadar askerimiz su an yasıor ve cocuklarını seviyor olurlardı. ne zaman bu parti iktidara geldi terör olaylarının ardı arkası kesilmedi. çünkü terörü hem besleyip hemde azarlayan bir devletimiz var . yoksa seçimlerde nasıl oy alsın bu pislik. ne alaka ki ilk secimde olmayan ikinci seçimde oluyor
00 YorumlaSu an chp olsaydi kilicdaroglundan kaynakli olarak pek duzgun bir halde olacagini dusunmuyorum su halinden daha iyi olurdu muhtemelen mhp olsaydi basta pkk diye bir sorun olmazdi buyuk ihtimalle ama ulkede kurtlere karsi bir soykirim yasanacagindan dolayi buyuk sorunlar bas gosterebikirdi ha simdi akp gitse bastan zaten ulkenin ekonomisi boktan o ekonomi tamamaen batar cunku ulkenin tum serveti tek bir kisinin cebinde bunu eski bir siyasetci olarak yazdim bu arada
00 Yorumla"İlk geldigi" zamanlardaki gibi devam etseydi ulke kalkinabilirdi
30 YorumlaAkp iktidar olmasaydı ve MHP iktidar olsaydı Sayet pkk sorunu fazlasıyla bitmişti ve su Suriyeli serefsizler de olmazdi ülkemizde HDP diye bir parti kurulamazdi mesela...
Eğer chp olsaydı da hiç bir sik olmazdı ülkede ne din kalırdı ne ırk10 Yorumlasana şöyle bir örnek vereyim sen cevap ver, önceki dönemlerde cumhurbaşkanlığına ayrılan ödenk 6 milyon eksi parayla trilyondu hatta ahmet nejdet sezer bunu yarısını geri iade etti şimdi cumhurbaşkanın yaptığı masrafdan ve hracamdan bahsediym sadece kendine özel saraycıklar gemicikler + 700 trilyon daha ne olsun?
03 Yorumla- +1 yıl
@nilkiller cumhurbaşkanlığı bütçesi harcaması
- +1 yıl
@nilkiller ve örtülü ödenek
+1 yılİki türlüde bir felaket söz konusu. Varken de yokken de. Şu an mevcut siyasilerin hepsi potansiyel olarak ülkenin içine etme edebilme özelliğine sahip.
00 YorumlaTayyip degil baska bir olsaydi adam gibi biri o zaman daha iyi olursu her sey
30 Yorumla
+1 yıl8 ayda 500'e yakın şehit... Daha fazla bir şey demek istemiyorum günaha girmeyeyim
42 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim bişey diyecem. Hemen AKPlisin dicen şimdi. Hangi savaş şu ana dek sehit verilmedne kazanılmış he. Toprak şehitlerle beslenir. Şehit verilmeden savaş kazanılmaz. Ayrıca Şehitler ölmez çok kafana takma
- +1 yıl
Bu dediğine de cevap verirdim lakin gerek duymuyorum anlayabileceğin şeyler gibi görünmüyor. Sana iyi geceler
türkiyede en güzel dönem 1923-1938 e kadar olan 15 yıldı sonraki yıllarda ülke hep geriledi durdu ve Şu an benim hissiyatım düsüs devrindeyiz bu sekilde giderse yıkılacak bu güzel ülkemiz :/
10 Yorumla
+1 yılBu kadar şehit vermezdik , Türklüğümüzün değerini bilirdik, kendi ülkemizin sorunları ile uğraşırdık , Türkiye Suriye olmazdı
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 583 cevap paylaştı. Daha az şehitimiz olurdu
171 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ak parti olmasaydı şimdi sürüyorduk. Hayal bile etmek istemiyorum. Çok kötü olurduk çoook. Mahvolurduk. Off ulen offf. (:
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAKP iyi bir siyasetçi mi yani ülkeyi herkese satıyor
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılChp ya da mhp olsa ayni olurdu hicbirseg farkli olmazdi.
Vallahada billahada farkli olmaz birsey. Sonucta bu adamlarin hepsi ayni seye hizmet ediyor. Sizin gozunuzu boyarken.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEgitim ve adalet konusunda daha gelismis olurduk. Bir kereden bisey olmaz diyen yobazlar bakan oluyor. Trajikomik.
00 YorumlaAslında bazı yönlerden eksik olurduk ama bazı yönlerden fazla.
00 Yorumla
+1 yılSaçma saçma konuşmayın Allah var kimseye ihtiyacımız yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlık hak ederse o olmaz başkası olurdu mühim olan hak etmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun birçok anlamda cevabı var.. Ama bilemeyiz akp olmasaydı ne durumda olacağımızı. Belki daha beter durumda olacaktık belki daha iyi durumda. Bilemeyiz bunu.
00 Yorumla
+1 yılEn. azından bu kadar yolsuzluk ve terör olayı olmazdi
00 Yorumla
+1 yılTürkiye diye birşey kalmazdı Allah korusun
32 Yorumla- +1 yıl
@PilotAdam bir git ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet iyi olurduk torpil rüşvet fakirden alıp zengıne vermek olmazdı en azından
10 Yorumla
+1 yılİnsanca özgür ve hür bir yaşam
10 Yorumla
+1 yılBu kadar kötü olmazdı
#TürkErkeğii30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsiyaset boşluğu devamını getirioyr işte kardeşimm
00 Yorumla Akk troller gelmeden kaçın.
30 YorumlaSiyasetçiler dürüst cevap vermezler.
00 YorumlaDaha iyi olacağını düşünüyorum.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılÇok daha iyi olurduk
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugünleri arayacağımız kesin.
00 Yorumla
+1 yılpkk lı piçlerin sesi bu kadar çıkmıyordu
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sana yemin ederim daha iyi olacaktık.
00 Yorumla
+1 yılBundan önceki koalisyon zamanı gibi olurduk.
00 YorumlaYaprağı yerdik
10 Yorumla
+1 yılcennette gibi
10 Yorumla
+1 yılYorum yok
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmasada olurduk
00 Yorumla
+1 yılKotu olurdu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?