AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
kesin twitterdaki paraali adlı troll hesabına özenmiş ahmak herif, orda böyle tweetler binlerce favlanınca gaza gelmiştir
Millet ondan ev alırken düşünecekti
Eğer bu kişiden bir şey alıyorsanız
Onunda size laf sokmasına itiraz etme hakkınız yok
Tabi almayanlar ana, bacı çakabilir serbest :))
ortanca hanım tabiri de yaptığı trajikomik espri de, para ile beyin satın alınamayacağının en buyuk kanıtı
oturduğumuz mekandan babam tanır ailesini sonradan görme bir insan olduğu için düşünmeden laf etmıs olabılır bılemıyorum cokda dusunmemek gerek :d
Görgüsüzlüğün elli tonu. Ne olacak ki bu adamdan kıroyum amma para bende demenin başka bir yolunu bulmuş.
paranın satın alamayacağı şeyler vardır bunlardan biriside insanlıktır. ve ne yazık ki insanlığından nasibi alamamış.
Bütün o gülenleri orayı yakmak istedim böyle bir şey yok ha ortanca hanim demesine ne demeli zenginsin diye ülke senin değil zenginsin diye böyle şeyler yapamazsın
Koç'lara cidden büyük saygım var. Hele ki şu adamı ve yaptığı görgüzülükleri gördükten sonra adamlara mütaviziliklerine hayranlığım arttı iyice.
Eski Türkiye zenginleri vs. Yeni Türkiye zenginleri
Üstüne sifon çekilesi bir laf daha işte. Acı acı gülümsemeyi severim ama Sefer Selvi'ye ya da Carlin'e mesela. Bunlarda ise bir iğrenme oluşuyor..
Espri yapmis o konuda sıkıntı yokta, böyle ciddi ve üzücü bir olayda demesi cok gereksiz ve sacma olmus.
B*rzo ya sonradan görme şahsiyeti yok adamın varı yoğu para, bir yerden duymuştum birde şöyle bir sözü var 2 milyon dolarlık adama 5 milyon dolarlık değer verirsen kalan 3 milyon dolara seni satar diye bir sözü var.
trajediden sonra espri yapma kabiliyetleri varsa ve odakiler buna gülüosa demekki bu olayların yaşanacağı zaten biliniyodu
Ticari zekası varsa bile günlük hayatta kullanabilecek bir zekası olmadığının kanıtı cümledir.
Evli olup sevgililik hayatını gayet meşru birşeymiş gibi yaşayan bir adamı adamdan saymıyorum ki laflarını laftan sayayım da kanıma dokunsun onun sahip olduğu tek şey para evet para çok şey ama herşey değil
Birisi şuna kanuni sultan suleymanin sözünü "beni gomerken bir elimi tabutun dışında bırakın ki diğer tarafa bişey goturemedigimi herkes görsün" sözünü söylesin. Zengiligiyle övünüyor da bu kendini adam sanan şahsiyeti diğer dünyada görmek isterdim
bende seni zengin eden halka gülüyorum
hem onların parasını yiyorsun hem onlarla dalga geçiyorsun
ama çok tehlikeli sularda yüzüyor
Fox'un dalga geçtiği görgüsüzlük olayı. Ben de dalga geçtim babamla katıla katıla güldük hatta sabah 😂
e o ,, Adam" zengin se ne işe yarıyor. İnsan gibi insan olamadıktan sonra isterse dünyanın en zengin adamı olsun.
Kıro nun önde gideni bir insan nerde ne zaman konuşucağını bilmez mi gül atmiş şaka gibi firlatsaydim deseydin keske.
Dünyalık keyifler için insanlığını çoktan bırakmış birinin garipsemediğim konuşması.
Allah düşürmesin ne diyelim.
Daha ne kadar düşülebilir orası da ayrı bir muamma...
Aynen ben de şaşırdım bu kadar canım ve görgüsüz birisinin nasıl böyle zengin olabilmesine hayret...
Cahil sonradan görme yandaş zenginlere kafa yormamak lazım.
Görgüsüzlükten başka birşey değil millet can derdin de bu parasıyla hava atma peşinde.
Çok ukala. Ca bir konuşma yapmş espiri yapmak isterken resmen kendini rezil etmiş butip insanların egoları var kendilerini herşeyin üzerinde görürler ama bigün bu dünya onlarada kalmycak
Ben daha çok "ortanca hanım" kısmına takıldım. Daha rezil bir konuşma olamazdı herhalde, parası var lakin eğitimsizlik paçalarından akıyor. Keşke görgü, eğitim para ile alınabilseydi..
doğru demiş sonuçta para boh gibi olunca gönlünden ne geçiyorsa onu atar ee bu kadar imkan varken 1 hanımlada yetinecek değil kontenjanı dolmamışsa küçük hanım olarak senide alabilir hala şansın var
ortanca hanım ne ya. görmüşlük ıyıde sonradan görmeysen sıkıntı. ama bu adamı bu kadar ukala yapanda hayatına gıren kadınlar ve çevresındekı ınsanlar.
sinir oluyorum bu adama. gereksiz.
Adam söyledikleri iğrenç mide bulandırcı ancak birde gerçek var Tüm mesaisini zengin bir kocaya kapak atamakla geçiren çoğunluğunuz samimi olarak sizlere derseki benim çocugumu doğur kaçınız hayır der Türkiyenin en zengin 7. adamına merak ediyorum
hayat zenginlere güzel anasını satayım böyle hayatın!
https://www.youtube.com/watch?v=4122uE-iz88Adam Mizah yapmak istemiş ama yanlış zaman ve yanlış yerde yapmış.
Buna gülenin bunun kadar aklı yoktur. Asıl hainler bunlar işte.
Hem yandaş hem görgüsüz hem saygısız.
Yani böyle bir piçi kırk canısı zor doğurur. Zenginlikle adamlığı bir tutanların adamı
ağaoğlu vefat edince bende ona kıyak yapıp mezarına gül bırakıcam.
Kroyum amma para bende diyor Hee hanim da bende diyor 😂😂
dogru söylemiş fakir millet açlık sınırının altında yaşıyor bir kaç hanımı var ortanca die bahsediyor samimi adam dogal hiçte kasmıyor
hislerimi nasıl dile getireceğimi bilemediğim bir durum! neresinden tutsam elimde kalıyor...
Ya onu gectim bunu gülerek anlatmasina ve digerlerininde gülmesine sinir oldum 😠
Bu kişi sonradan görme bile olamamış. İnsanım diye etrafta dolaşıyor bir de utanmaz.
Adamın bir canım ve aç gözlü olduğunu düşünüyorum. Daha çok şey düşünüyorum da neyse...
Zengin olmakla adam olmak arasındaki dağlar kadar farklı görüyoruz bu videoda..
buda akp devşirmelerinden,, şaşıracak bişey yok gayet normal alıştık bu tip şeylere...
Onları espri olarak dedi ortanca olayını ise zaten saklamıyor çok sevgilisi olduguu
Asıl tehditkâr tehlikesi, yarı cahillerin ve cehaletlerini ukalâlık seviyesinde savunan insanların sayısını arttırmasıdır.
Amanın adam resmen siz susun parası neyse vereyim ben konuşacam der gibi :D
Karanfil alan adamlardan ç-aldıklarıyla mı konuşmuş. Zira Reza Zarrab ile aynı iddialara karışmıştı ismi. Hatta her gün reklam yapan adam iddialardan (!) sonra uzun süre ortada yoktu. Enteresanmış.
Bu parası olan zengin iş adamları beyinlerini nereye kaçıyor çözemedim açıkçası gereksiz bir kişilik
Yani espri yapabilri ama hiç yeri değil bişey diyemiyorum
insanlarının ölümünün üzerinden parasıyla kendince espiri yapan bir kro
Hiçte komik değil. Bence sizde kurcalayın artık adam bir espiri yaptı yerin dibine girdi.
İzledim bende... Orda masum insanlar canından oluyo adam kendine malzeme çkarmş burdan. o braktğı gülüdü alsn ordan... Neyse töbe ya
Mide bulandırıcı gerçekten insanların yanındakilerin de gülüyor oluşu buna...
adam haklı gerçekleri söylemiş abartmaya gerek yok :Dsd
Umarım gerçek değildir eğer şakaysa da hiç komik değil diye düşünüyorum.
Ortada yanlış bir durum yok ki. Ne kendinizi ezikliyorsunuz.
Eğer içimdeki şeyi söylersem, kaba yorum olacak. O yüzden sussam daha iyi olacak sanırım.
Ama tek kelime ile iğrenç.
Sonradan görme olmak böyle bir şey. "Ortanca hanım" dedi bir de. Aşağılık, şerefsiz kimse.
Milletin bacım olup
Çocugunu Türkiyeye bıraktığını düşünüyorum :)
Şaka yapıyor. Çoğu adam gül bile bırakmamış emin ol Ali Ağaoğlu hepsine bin basar.
Kendisine yapılan sakalara karşı ironi yapmış aklı sıra ama halkın bu kadar önemsediği sakanin yapılamayacağı ciddi bir konuda yersiz konuşmuş pişman olmustur elbettte.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!