AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
Mantıklı söylemiş, Artık o öldüğü zamanda popona pamuk yerine şampanya tıpası takarlar.
Reyize ne denir ki? Harem kurmuş ortanca diye çağırıyor bırakta gül bıraksın 😆
Patavatsız p. ne diyim Allah sonumuzu hayırlı kılsın ya
Yaptığı, yapacağı espriye koysunlar...
Sonradan görme gevurdan dönme...
Bir kere karanfil bir semboldür mk ama güldürdü ortanca hanım :D
Keşke şu beyoğlu bomba saldırısında geberip gitseydi buda...
Demek ki neymiş? Para her şeyi halletmiyormuş sjsjsj
Zenginsin ama krosun, kabasın, konuşmayı bilmiyor ve etiket insanısın Ali Ağaoğlu. Edepsiz ve hadsiz
Iktidarin palazlandirdigi igrenc yaratik, ne bekliyorsun!
Adamın doğası böyle. Burda hakaret edenlere o kadar parayı versen gülü dötüne sokar
Bakın, çok ciddi manada napalm bombası ile yeryüzünden imha edilmemizin vakti geldi.
işte bunlar akit topluluğu ortanca hanım milleti çok eşliliğe alıştırıp normal karşılatmak adına her boku yapıyolar ordaki yavşaklarda buna gülüyor
Ne denebilir ki.. Bu dünyada dilediği kadar böbürlensin hor görsün bizi. Öteki tarafta ne yapacak bu? Allah ıslah etsin akıl fikir versin..
Adam gerçekleri açık açık söylemiş. Adam kümes gibi daireleri 500 900 bin liraya satıyor. O zengin olmayacakta benmi olacağım.
1 demet akalın 2 bu adam anladınız siz onu :D
adam şaka yapmış kendi çapında tartışılacak bir mesele değil tartışılsa bile fayda sağlamaz kimseye.
"millet fakir karanfil bırakıyor" diye gül bırakacağına, millette karı yok mikişemiyor diye ortancayı bıraksaydın ağam. alıntı adam oturtmuş.
Ali Ağaoğlu: Fakir karanfil bırakıyor, ben gül bıraktım.
Doğrudur, bizler senin kadar zengin değiliz, o yüzden ölünce bize pamuk tıkarlar, sana da şampanya şişesi sokarlar artık.
Buna fazla diyecek bir söz yok aslında bok yemenin arapçasi bunun hakkında fazla yorumda yapılmamalı bizler şimdi burda yorum yaptık diye bişeyler rayına oturmayacak eşeklik Baki kalır
millet fakir bir hanımı zor idare ediyo adam ortancanın doğum gününü kutluyo da buna mı takıldınız yaa :D şaka bir yana videonun devamında dediği bişey vardır muhtemelen.
Espiri yapmış komik bence alınmadım. :) ortanca hanim derken kaç hanim var bunda?
fakirler oldugunde popona pamuk tıkanıyor, o ölünce de şampanya sisesi tıksınlar
şu herhangi bir avrupa ülkesinde dense ortalik ayaği kalkar linç ederler. bizim ülkemizde ise...
Yerinde ve zamanında konusmayı bilmiyor ve ülkede geldigi yere bak. Acının oldugu yerde mizah olmaz
Ölen insanlardan bahsederken kahkaha atıyor. Saygısızlık. Nefret ettim adamdan.
Milletin gönlü ve fikirleri zengin cebini fakirlestirende surekli gelen vergiler. Bu adamin ise gönlü ve fikirleri fakir cebini zenginlestiren ise devletten rant ile ucuza aldigi arsalara yaptigi evler.
Yazık.. görüşleri okudum bana diyecek başka bir şey kalmamış
Cahil işte, ne yapabiliriz ki? Kendi kendine eğlenecek öyle
napim aliağaoğlu nedediyse, zenginler bizim hayrımızımı düşünecekti ya , hepsinin içindie ayrımcı amaçlar yatıyor. Saflarda hala diyorki , "aliağaoğlu bir sürü yatırıyom yapıyo taaammı " :DD
Devletin halkın ensesinde sülük olarak gördüğüm bir mikrop, böyle giderse cısssss
Yanındaki ve salondaki kıllarda gülüyor bunlardaki beyin fındık kabuğunu doldurmaz
ne biliyim bir şeyin cıvığını çıkarmak istiyorum da nerden başlasam demek bence
Görgüsüz bir adam otorpakı olmasına rağmen bütürn arabalarını sokağa diziyor moloz
Haberlerde izledim. İşte insanlıktan aldığı pay bu kadarmış!!
#ÇılgınFizikçi
Tek kahpe olan bizans değilmiş demekk
yüce türk milletine kocaman bir saygısızlık ve samimiyetlik, yazık...
Bu iğrenc adamın da benim gibi oksijen kullanıyor olması utanç veriyor bana.
para bazı insanları gerçekten bozuyor..
özür dilerim , insan mı dedim?
canlıları diyelim..
Espirili bir konuşma olmuş. Yoksa salon bu adam zenginmiş hadi gülelim mi dedi 😂
Bazı insanlar o kadar fakir ki,, sahip oldukları tek şey para,,
arkadaşlar mütevazı bir adam şahsen tanırım çok ti ye alır ama yanlış yerde yapmış buda cehaletten... parayla satılmayan tek şey de görgü dür
onu bence gül bıraktığı için öyle söylemiş olması muhtemel şahsını pek tanımam ama kendini yüksek görecek bir adama benzemiyo
bu adam bunu sadece espri olarak yapıyo ama böyle zamanda böyle bir konuda yapılan espri ne kadar doğru?
Espirili bir yaklaşımda bulunmuş, tabi ortam şartlarının etkisi bu espiriyi ne kadar uygun görür, ne kadar yanlış bulur bilemem.
Ne bekliyorsun akp adamı bakanları da bu şekilde hadsiz tecavüzü savunan tipler iş adamları da böyle görgüsüz yeni TÜRKİYE
İzledik zaten parasiyla rezil olmak boyle bisey kart zanparanin teki kizi yasindaki bayanla evlenenden ne hayir gelir ki memlekete
Ben bu tarz insanlarının yanında çalıştım onlar için zengin olmak gosterişli olmak zayıf olmak yakışıklı ya da guzel gorunmek çok onemlli.
Espri yapar, hoş gözükebilir. Öyle gözükmesi dahada iyidir de konu istiklal caddesindeki patlama olunca işler değişiyor.
bir gül bırakmış diye kendisini insan üstü varlık zannediyor galiba ayrıca bu konuda nasıl hala şaka yapabiliyor şaşkınım
videoyu biraz dikkatli izleyin kesik kesik hep cümleleri.. neden montajlı olabileceği kimsenin aklına gelmiyor anlamıyorum video bariz bir şekilde sorunlu
Bu adam sonradan görme gibi ama babası da zenginmis ondan kalmış anlamadım bu işi
Cahilce, kendisi zengin olabildir ancak zekası fakir.
Parayla zengin olunmadiginin bir tescilini daha gormus oluyoruz sayesinde. yadirgamaya gerek yok
Ortanca hanım demiş salak. Bide dalga geçiyor yüzsüz
Parasi olunca kendini bir b. k bir adam sananlardan!..
Bunlar küçük odada divanda yatan Peygamberin torunu olamaz. olsa olsa firavunun tohumları
bu konuda espiri yapması yani olmamış 0 verdim Ali Ağaoğlu.
madem bu adamdan haz etmiyorsunuz neden kaale alıyorsunuz benim umrumda değil bu adam
ben karanfil gülden çok ortanca hanıma taktım.. nasıl bir tabirdir o
Umrum dışı. İstediğini diyebikir ben ciddiye almadıktan ve takmadıktan sonra bir önemi yok.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!