Malum zatla ilgili bir çok şey söylenmiş. Ben başka bir noktaya değineceğim.
Hatırlayın yıllar önce o zamanın popüler sunucusu Güner Ümit canlı yayında espri yapayım derken "kızılbaş" gafı yapmıştı. Buna tepki gösteren alevi vatandaşlarımız TV binasını basmış, bunun sonucunda adı geçen sunucuya toplumsal bir tepki gösterilmişti. Bu olay sonrası özür dilemesine rağmen Güner Ümit televizyon ekranlarından silinip gitmişti.
Geçmişte hal böyleyken günümüzde yapılan gafların haddi hesabı yok.
Şehide kelle,
İzmirliler için Gavur İzmir,
Feryat eden çiftçiye ananı da al git,
Şehit ailesine karaktersiz,
Şehit cenazesi görmek istemiyoruz diyenlere, askerlik yan gelip yatma yeri değildir,
Geçim sıkıntısından dolayı böbreğini satmak isteyene, burası sakatatçı dükkanı değil,
Ölen 301 madenci için, ölmek madencinin kaderidir,
Feryat eden şehit annesini neden aramadığı sorusuna, bunu mu dinleyeceğim,
Az veya çok içki içen herkesi alkolik gören, ancak günde bir kaç bardak içen Akp'liler alkolik değildir.
Bunlar ilk anda aklıma gelenler.
Bu gaflar Güner Ümit'in gafindan kat kat daha ağır olmasına rağmen, milletin kılı kıpırda (ya) mıyor, yapanlar ise pervasızlığını sürdürmeye devam ediyorlar. Çünkü güç ellerinde, tepki gösterenlerin başlarına neler geldi biliyoruz.
Bundan dolayı kontrol edilemeyen güç sahibi olanlar bu gafları yapmakta hiç bir mahzur görmüyorlar. Ağaoğlu'da bu güce biat ediyor ve onun kanatları altına sığınıyor.
Dolayısıyla bu zatın bu rahatlığından, yüzsüzlüğünden ve aymazlığından yaptığım çıkarım budur.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAklı sıra espri yapmış. Son derece seviyesiz ve münasebetsizce olmuş. İnsanların öldüğü bir terör saldırısı hakkında espri yaparak hiç de komik olmayan bir şekilde şov yapmaya kalkmış ama eline yüzüne bulaştırmış.
Bazı insanlar doğaçlama konuşurken bu tür gaflar yapmaya çok müsaittirler. Eğitimi yetersiz, paranın görgüsüzlüğü, üstüne bir de oturmamış karakter olunca sonuç böyle oluyor. Kızmıyorum ona. Kendi seviyesini gözler önüne sermiş. Aslında Türkiye gerçeğinin açık bir örneği.
Hanım konusuna gelirsek. Para bazen insanın en büyük şeytanı olabiliyor. Sindirilmemiş servet, kolay yoldan kazanılan para ve ben yaptım oldu zihniyeti sonucu hayatı satın almaya çalışan bir hödük için kadın gelir kadın gider.
Yüzüne tükürseniz "Yarrabi şükür" der.398 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Doktor 😎👍🏻
Özlemişim seni
Ve nedense hiç denk gelemiyoruz artik 😔 - +1 yıl
Sevgili @kurubaklava
Ne güzel seninle tekrar konuşuyor olmak.
Buralardayım. - +1 yıl
Vay vay doğru söze ne denir...
- +1 yıl
EİC seçimi için teşekkür ederim Sistem.
+1 yıltamam adam hakkında sanal ortamda pek çok fakir-zengin tarzında capsler, sözler yer alıyor. Böyle demesini bir nebze de olsa hoş karşılayabiliriz belki ama böyle bir konuda espri yapmış olması ekonomik olarak zengin ama düşünce olarak fakir bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor ve artık çok itici geliyor gözüme.
00 Yorumla
+1 yılKaranfilin anlamını bile bilmeyen, çocuğu yaşında kızlarla yatıp kalkan ve "ortanca hanım" gibi rezil bir ifadeyi kullanabilecek bir insandan ne beklenir ki? Şaşırmadım açıkçası
120 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Parayla adam olunmadığının kanıtı. Ne firavunun ne sultan Süleymanın giderken bir şey götüremediği bu yalancı dünyada paranın kölesi olarak aslında fakir dediği insanların gözünde 5 kuruş etmediği adamlığının bir hiç olduğunu kendi ağzıyla itiraf etmiş...
Değil yarının, 1 dakika sonramızın garanti olmadığı şu hayatta ne de büyük, ne de haddini bilmeden konuşmuş..
Yazık...110 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. heh işte bende bu ortanca hanım mevzusuna takıldım çoğu kişi onu farketmemiş bile düşün yani adam günlük elbise elbise seçer gibi dolaptan hanım seçmiş üstüne oğlan mete yi seçmiş dışarı çıkmış bir adam açık açık bu cümleyi bu ülkede kurabiliyor sa o gül densizliğini de yapsın arkadaş
aynı adam daha önce bir programda veli göçerden bahsedilirken o dönem hepimiz deniz kumu adi malzeme falan kullandık diyor pişkin pişkin yani düşün adamdaki güce bak ya bu adam öyle densizlik yapmasın da kim yapsın20 Yorumla
+1 yılŞu dünyada 3 şeyden korkmak lazım;
1- Yalancıdan (Her türlü pislikten başarı ile çıkarlar, örneği günümüz)
2- İki yüzlü Şerefsizlerden ( Derler ki yüzünüze iki maske takmak zorunda kalırsanız bir zaman sonra hangisi gerçek hangisi yalan bilemezsiniz. Örnek Barış naraları atan ermeni dölleri)
3- Sonradan Görme Müsvetteler ( Yaradan dilediğine verir, dilediğine vermez. Vermeyeni sabır ile sınar, verdiğini verdikleri ile. İşte bu daha ıspatula tutmasını bilmeyip ustalardan dayak yiyen müsvette, 2 kelimeyi bir araya getiremeyen görgüsüz, para ile her şeyin sahibi olduğunu zanneden dingil, Senin haddine değil Ölenlerin arkasından konuşmak! Sen öldüğünde kabrine en pahalı çelengi bırakıp çok fakirdi diye yazdıracağım! )
Allah kimseyi beynini kullanmaktan mahrum bırakmasın (Amin)10 Yorumla
+1 yılBence çok yersiz gömmüş herkes adamı. Erdoğan'ın götndeki kıl kadar sevmem kendisini, umurumda değil. Ama bugün Ali Ağaoğlu deyince, herkesin aklına gelen bir zengin esprisi ya da onunla ilgili bir caps vardır. Adam da tamamen buna göre davranarak bir espri yapmaya çalışmış. Hatta caps olarak düşünürseniz cuk da oturmuş...
1. Bu hassas bir durum söz konusuyken yapması hoş olmamış. Ama dediğim gibi kötü niyetle yapılmış bir şey değil. Aptallık etmiş.
2. Bence asıl ayıp "ortanca hanım" dır. İnsanların asıl takılması gereken nokta budur.
Bence durum bundan ibaret.00 YorumlaYaptığı açıklama gerçekten fiyasko, fakat olayın bütününü bilmediğimden çok aşırı derecede yüklenmek istemem; sonuçta ortamda değildim.
Konu esprili bir biçimde sürüyorken mi birden bu konuya atladı yoksa konu tamamen bu üzücü olaydı ve bu olay için konuşurken mi açıklama fiyaskoya döndü bunu tam olarak bilmek lazım.
Yinede her ne olursa olsun yaşını almış bir insanın bu tür bir hatayı yapması gerçekten kendisi adına utanç verici; bu üzücü olayı yaşayanlar içinse acı verici bir durum bütünlüğü oluşturuyor.
Hayatın güzelliğine veya mutsuzluğuna kapılıp bu hayatın yalnızca kendi etrafımızda yaşandığını sanmaya başlarsak bir zaman sonra insan ilişkilerimiz zayıflar ve ardından üst üste hatalar zincirine gark oluruz ve nihayetinde bu hayata ve insanlara gerektiği değeri vermeyen bir insan oluruz.
Sonuç olarak; gereken değeri vermeyen elbet bir gün gerektiği kadar değer görür.00 Yorumla
+1 yılgörgüsüz kıronun önde gidenidir. ama para bunda olduğu için medyada hakkında olumsuz bir yazı, haber görmek neredeyse imkansızdır. başka biri çok eşli bir hayat yaşayıp, ortanca hanım, büyük hanım gibi beyanat verse yerden yere vururlar.
bu yapınca gayet normal ve meşru bir şeymiş gibi haberi yapılır. dahasını yazmak içimden gelmiyor... çünkü ne desem boş...
ulan bir öküz 15 saniyede hem ırkçılık hem cinsiyetçilik hem de faşistlik yapabilir mi ya? orda o esprilere gülen dallamalar! topunuzu allah ıslah etsin.00 Yorumla
+1 yılsosyal medyayı takip edipte izlememiş kimse yoktur zaten bu haberi. haber bile diyemicem rezillik , görmemişlik, pervasızlık, paranın verdiği inanılmaz kroluk mu desem ne desem bilemedim. Düşünsenize 1 hafta geçmemiş üzerinden insanlar kalleşçe ölmüş. oradaki ölenlerin anısına bir köşe yapmış millet anmak adına karanfil bırakıyor. ayıoğlu ayının biri çıkıp bu konuda para odaklı espri yapabiliyor, eşlerinden (artık kaç tane varsa) birine ''benim ortanca hanım '' diyebiliyor. Ve işin en trajedik yanı, bu espri sanarak yaptığı şeylere yanındaki ve önündeki insan dışı varlıklar gülerek eşlik ediyor. Bu adam Türkiye'nin en çok para kazanan müteahhiti. Görgüsüzlüğün, şerefsizliğin böyle güzel bir örnekte bir araya gelmiş halini daha ölseniz göremezsiniz.
00 YorumlaHaklı adam. Sizin de paranız olsun, sizde yapın bu egoyu. En azından yaptığı egoyu hakeden bir adam. Ben hak etmiş insanların ego yapmasına karşı değilim, sadece takdir ederim. Önemli olan, cebinde beş kuruşu olmadan kendini dünyanın hükümdarı sanan sığırların ego yapmamasıdır.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşanılan kayıplar o kadar olağanmış ki artık herkese normal geliyor. Bakınız adam çıkıp ölen canlar üzerinden sırıta sırıta şaka yapıyor. Ortanca hanımmış da, millet fakirmiş de karanfil bırakıyormuş...
Bu ülke ne ara bu hale geldi bilmiyorum; ama şundan eminim ki "artık" çoğu şey olağan bizim için. Bu hanzoyu suçlamayın; o ve onun gibilerin konuşabildiği ortamı hazırlayanlara kızın, çok ama çok önemli detaylar var gündemde.
720 bin taşeronun cart diye maaşa geçirilmesi,
Bizim plaket verdigimiz adamı amerikanın yaka paça içeri alıp insan ömrünün yetmeyeceği yılda hapisle yargılaması,
Her gün her yandan gelen bomba ihbarları,
Zenginlerin daha zengin olup, fakirlerin açlık çekmesi,
Türkiye'de Türklerden çok mültecilerin olması vs vs vs...
Bilmiyorum ki nereye gidiyoruz?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdama yuklenmis herkes ortanca hanim nedir ya diye ama o kadinlarda kendilerinden boyle vasifsiz bahsedilmesinden rahatsiz degil demek ki memnumlar hallerinden. Yoksa kadinlar buna izin vermese erkek nasil cok esli yasayabilir?
Saka kismina gelince muhtemelen internette donen muhabbetten dolayi boyle bir saka yapmis ama kimse kusura bakmasin bu adamin bir tarafinida siz kaldirdiniz twitterda instagramda adina acilan hesabi binlerce kisi takip ediyor sonra o tipler gelip aaa nasil boyle bir sey yapar diyip sovmesin burda.00 YorumlaGündem konusunda 379 cevap paylaştı. kapak gibi tweet diyorum başka da bir şey demiyorum...
https://i.hizliresim.com/7gD2Nm.jpg10 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTayyip sayesinde parayı bulmuş, sonradan görme, cahil, karakter yoksunu, emekçi işçilerinin emeğini çalan bir adam. Müteahhit bozması. Normaldir.
130 Yorumla - Gündem konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılAha işte benim yorumum bu!
pictures.attention-ngn.com/.../...962.2599_3_o.jpg60 Yorumla
+1 yılHanzo bir herif işte. Kıroyum emme para bende hesabı
90 Yorumla
+1 yılbu adam fazla sürmez bakın da görün :) abi para öyle bişey ki allah veriyor vermesinede kulunu deniyor işte :) gün geldimide bakıyor ya geri alıyor ya da devam :) allah büyük bee :) allah her insana 3 şans verirmiş para konusunda :) bakalım babadan bişeyler var bizim o 3 şans henüz gelmedi :) gelincede bakacaz ama babadan gördügümle kudurmadıysam daha fazlası gelincede kudurmam inşallah :)
00 Yorumla
+1 yılçok açık ki bir zamanlar inanılmaz geyiği döndürüldü bu paranın ali beylerin de bundan haberi var demek ki bir espri yapmış. komik olmamış. cahillik demeyeceğim çünkü eminim karanfilin neden bırakıldığını biliyordur. nerede ne konuşması gerektiğini bilmiyor. önemli bir özellik. bu beyde yok ne yapalım zaten biz fakir halk onun dilinden anlamıyoruz yoksa eminim çok komiktir.
00 Yorumla
+1 yılAdam ince bir espiri yapmışta kimse anlamamış. :D Bu adamın bir sürü troll hesapları var başkası tarafından kullanılan azıcık o troll hesapları bir takip etseniz bu adamın bu espirisini anlardınız. Tabi adamdada suç var yaptığı espiri çok tehlikeli bir espiri.
02 Yorumla- +1 yıl
@Ryuk_ryuk O konuda haklısın.
Boşuna dememişler
Çok şey görmüs olabilirsin ama sonradan gördüysen sıkıntı. Diye
Hoş olmamış espride olsa da..91 Yorumla- +1 yıl
Sonradan görme derken? Babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul‘da döneminin tanınmış müteahhitleri arasındaydı. Adam doğuştan varlık içinde yaşamış zaten ne sonradan görmesi? He ama bende tasvip etmiyorum söylediği sözleri. Paran olabilir ama adam olamadıktan sonra ne önemi var.
+1 yılBiri çıkar canlı bombaları eylem yapmadan tutuklayamayız der, biri Anayasa mahkemesinin kararına uymuyorum der, biri bir kez tecavüzden bir şey olmaz der, biri çıkar böyle der, cennet vatanım aynı anda 4 mevsimin yaşandığı topraklarını seveyim senin, seni kutsal toprak belleyenleri de seveyim. İşte bunlar hep Allah <3
00 Yorumla
+1 yılHerkese b. k atmak icin yer ariyorsunuz adam zengin ve zenginliği insanlarin diline dolaşmış internette bak biraz kendisiyle cekilen videolara filan ve bunu da kendisi esprili bir dille karşılıyor bu videodada ayni sekilde esprili bir dille konuşmuş, skandal yaziyorsunuz ya hayret ediyorum. Diyelim ki bu adam zengin fakir ayrımı yapıyor durum iyi omaynlari hor görüyor peki ya bizim millette durumu iyi olani bir yeren vurmaya çalışıyor zenginin parasa züğürtn çenesini yorarmis derler
00 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Twitter da bunun ağzından espriler yapan çocuğa çok kaptırmış kendini. Ama hiç yeri değil ciddi bir konuda boş konuştu.
130 YorumlaOrada kendisiyle ilgili sürekli caps yapıldığından dolayı espri yapacaktı güya ama mizahı bile hoş değil
60 Yorumla- Gündem konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılKızı yaşındaki kadınlarla günü birlik ilişkiler kuran, parasıyla kendini bir halt sanan, bastığı toprak kadar etmeyen tipik bir zengin müseddesi!
60 Yorumla
+1 yılFuzuli konuşmuş ama üstüne çok gidilecek bir konu değil. Bir an kafası karışmış olabilir neden bu kadar üzerine gidilmiş anlamıyorum. Hepimizin başına gelmiştir böyle trajikomik anlar, çok da absürt bir olay sayılmaz yani. Ben de çok üzüldüm bu patlama olayına ama ben iki lafı bir araya getiremezdim herhalde orada. Ama adam bir pot kırmış siz de vermiş veriştirmişsiniz yani. Sakin olun biraz.
00 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.. bu, kibirdir.. aşırı zenginliğin verdiği bir kibir.. başka bir şey değil..
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılve Türk halkı bu adama aşık, ona çok güveniyor, Zengini yücelten aşağılanmayı seven bir ülkeyiz
hanımın küçüğü büyüğü ortancası olmaz, 1 karın vardır diğerleri artık neyindir bilemeyiz, beraber yaşamak insanları karı koca yapmaz, bence böyle açıklamalar kasıtlı yapıldığı için suç sayılmalı.
terör, patlamalar, ölümler herifin zerre umrunda değil zaten00 Yorumla
+1 yılBence kötü niyetinden demek istemedi iş adamı çok zengin bile olsa sonuçta adam oflu ofluların bazı saatler kafası basmaz o saatlere denk gelmiş belli
40 Yorumla
+1 yılOrtanca hanıma takılmayıp sadece buna mı takıldınız.. o adamın herzaman yaptığı görgüsüzlük , o durumdaki insanların duygularını amaçlarını hiçe sayıp maddiyata bakışı. Alışıldık bir durum Ali Ağaoğlu olunca.
Ortanca hanım? .. ayıptır.00 Yorumlamalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
00 YorumlaGörgüsüzlük bir insanı Nasıl aşağılık bir duruma düşürür ülkece bunu görmüş bulunduk. Yarın çıkıp yanlış anlaşıldım ben aslında eeee (sıçtım) halkımızdan özür dilerim (boş laf ) vs vs senaryo hep aynı..
00 YorumlaValla fazla da şaşırmadık böyle bir ülkede normal yani bu adamın böyle bir aciklamada bulunması 2 kelam bilmeyen bir insanın parayla buralara gelmesi nasıl ki ne kadar normalse onunda bu tarz açıklama yapması normal yani
00 YorumlaKötü bir niyeti yoktu, bazen hepimiz böyle aptalca şeyler söyleriz. O yüzden fazla abartıp üstüne gitmeye gerek yok.
Asıl kizilmasi gerekenler bu söyleme hunharca gulmuş olanlar. Ne kadar yağcı insanlar..00 YorumlaBu sozlerin farkli anlamida var. Karafil çokmu pahalı geldide gül biraktiniz? Ben zenginim karanfil biraktim siz fakirsiniz gul biraktiniz bence bu adam laf sokuyor. Parasi ile ovunuyor gibi gorunuyor farkindayim
00 Yorumla
+1 yılmemlekette bu kafada tipler dolar milyarderi olunca işte... türk halkı acaba nefret ettiği koç ailesinden böyle birşey gördü mü? ya da sabancı ailesi ya da ne bileyim bir eczacıbaşı ailesi... demek ki zengin olmanında bir adabı var...
00 YorumlaKendisiyle ilgili yapılan capsleri ciddiye alıp ''bir caps de kendi kendime yapayım'' deyip içine etmiştir.
haşırt.30 Yorumla
+1 yılŞaşırmıştım ilk gördüğümde ama bir programda kendisi zaten çok şeffaf olduğunu, bağırsağındaki b. okun bile göründüğünü söylemişti. Sonra düşündüm ki bu düşüncelerini gizleyen, bu olaylardan sorumlu olan, bir de utanmadan, pişkin pişkin kınama yayınlayıp duran şerefsiz liderlerimiz mi kınanmalı yoksa videoda da gördüğümüz şekilde boku görünen Ağaoğlu mu?
00 Yorumla
+1 yılBen adamın kötü bir düşünceyle bunu söylediğini düşünmüyorum. Bu adam üzerinden tonlarca caps yapılıyo zengiliğiyle alakalı adam da bunun farkında olup aklınca espri yapmaya çalıştı ama böyle bir durumda söylenicek söz mü orası tartışılır
00 Yorumlatwitterda bir tweet gördüm.
ali ağaoğlu mütevazi davranmış benim o kadar param olsa olay yerini ayağıma getirtirdim diye. çok güzel dalgaya almış... işte böyle bir mal bu adam. Bir de ortanca karım muhabbeti var.00 Yorumla
+1 yılHalbuki kendisi günümüzün en fakir insanlarından;
Paradan başka hiçbirşeyi yok..52 Yorumla- +1 yıl
Offff yorumun dibine koymuşsun...
- +1 yıl
alkış...
Yalnız adam doğruyu söylemiş. Gerçekten zengin, biz ne söylersek söyleyelim millet fakir o zengin :)
40 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Aklınca espiri yapmaya çalışmış ama nerede espiri yapılır nerede yapılmaz bunu bile bilmeyecek kadar aciz insanlar mevcut yazık.
20 YorumlaHabertürk Kelebek etkisi programda, sunucu bayan (profesör glb) dedi ki bizim kültüründe karanfil veya çiçek koyma seremoni yok, dua etmek var.
Ali Ağaoğlu zaten gaf ustası.00 Yorumla"Her şeye sahip olan, ama kendisi hiçbir şey olmayan insan zengin değildir."
-Karl Marx
İnsan, insan olmaktan çıktıktan sonra ona bir şey söylesen ne, söylemesen ne.00 Yorumlahangisine sasirmak gerekir onu bilemedim. ortanca karisi oldugunami?
milletin fakir oldugunu soyleyip dalga gecmesi icinmi? yoksa güya taziye alanina gidiyormus gibi yapip hava atmasinami?
off offf00 Yorumla
+1 yılHerkes, karakterinin gereğini yapar.
Bu... bozuk da gereğini yapmış taşıdığı kanın.
Komünist mantıkla çok katlı yapılar dikip, İstanbul'un içine ederek beslenen kan emici sülüklerden birisi de bu işte...00 Yorumlapara arttıkça görgüsüzlük, eşşeklik de aynı oranda artıyor galiba. Şaka yaptığı konuya bak, bu ne patavatsızlık. Benim insanımlarımla ilgili konularda böyle dingiller konuşmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNice zenginler var hani şimdi neredeler? Malının tek bir parçasını bile götüremeyecek insanlar neler diyor. Haşa, kendini Allah gibi görüyorlar. Çok güzel bir söz var." Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter..." Önemli olan Allah'ın tecellisini kazanabilmek varsın o öyle konuşsun, çünkü o beyin yerine para taktırmış normal böyle söylemesi ;)
00 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAkp döneminin sonradan görme, kanka zenginlerinden biri alt tarafı, ne beklyorsunuz bu heriften?
30 Yorumla Böyle şerefsizlere iş adamı deniliyor bu memlekette vay memleketin haline
30 Yorumla
+1 yılNormal bir günde yapsa belki biraz sempatik gelebilirdi ama ne yazık ki orada ölen bir sürü masum insanlar var.. Onlara çok büyük bir saygısızlık yaptı..
00 YorumlaKaranfil bile birakamayacak kadar parasi olmayan insanlar tanidim.. hepsinin yuregi deste deste para eder.
Umarim o biraktigi gülün dikenleri kicina batar.00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen halkın geçim sıkıntısına dikkat çekmek istemiştir; lakin fena halde pot kırmıştır. Zira bu yapılan, cenaze edinde müzik için dans etmekle benzeşir.
00 YorumlaKomik olduğunu düşünmüş. "Ortanca" hanımı ile boğazda yemek yerine sonradan "nostalji" yapalım diye fikir değiştirmişler. Rezil.
10 Yorumla
+1 yılOnun öncesinde ortanca hanım da diyordu kısacası , adam konuşmak için konuşursa zırvalar ve zırvalamış :)
10 Yorumla
+1 yılŞaka yapmaya çalışmış da öküzlüğe kaçmış, ama burda odaklanılması gereken ortanca hanım mevzusu :D, bu nasıl bir zenginliktir ki bunu böyle açık açık söyleyebiliyor, allah bize de nasip eder inşallah 😌😏
00 YorumlaYUH YUH
Yuh yuh soyanlara soyup kaçıp doyanlara
Fakire, yetime, halka kıyanlara
Yuh nefsine uyanlara yuh
Ben hoca değilim muska yazmadım
Boş boşuna arap halkı gezmedim
Kuvvetliyi sevip zayıf ezmedim
Namussuza boyun büktüm ise yuh00 Yorumlabu dünya ne sabancıya kaldı nede rahmetli koç a o nedenle ağanın oğlu fazla atıp sıkılama çünki sen de yanında kefeninden başka bir şey götüremeyeceksin milletide aşağılama o millet olmasaydı ananımı satıp bu kadar servet yapacqakdın...
00 YorumlaÇocuğunu da ensar vakfına yazdırsın ki o da kendisi gibi olsun, o... ç... i... p...
20 YorumlaEfendilik adamlık bu devirde para ile satın alınan bir şey. Hayvanlık yapmış. Görmemiş gibi.
20 Yorumlaaslen trabzonlu olduğumdan utandım o lafı dedikten sonra herşeyi veren ALLAH almasını da bilir. Başka bir söze gerek yok yani benim açımdan
00 Yorumla- Devamını Gör (330)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar