1 milyon 300 bin kişilik tam donanımlı rus ordusu türkiye'ye savaş açarsa sizce sonuçları ne olur?
Cevabın nedir?
+1 yılsaten bu gidişat er ya da geç savaş çıkması yönünde neden mi. Türkiyenin konumu öyle pis bir yerdeki tam dünyanın merkezinde batılı kültürü ve doğulu kültürü birleştiği noktada köprü. zamanla göreceksiniz müslümanlığın yeni nesilde başkenti olacak. ruslar saten savaşa hazır ama tarih yine kendini tekavul edecek eğer savaşa gelirlerse savaşırız sorun değil kaybedeb yine onlar olacaktır. bizde inanç var kudret var.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnanç ve kudret s400 füzeleri ve nükleer bombalara karşı işe yarar mı peki?
- +1 yıl
s400 değil s500 yaptılar merak etme dotum onun çaresini hükümetimiz çoktan buldu. halka açıklamanın bir anlamı olmaz bazı şeyler gizli kalmalı ki düşman tüm gücümüzü görmesin. saten nükleer bomba kullanılırsa tüm dünya onlara çöker. bunu yapamazlar
Soran+1 yılDogru soyluyorsun umarim dedigin gibi olur hersey
En İyi Cevaplar
Rusya 48 saat içinde yok edilir. Zira Türkiye'ye savaş açmak, NATO'ya savaş açmaktır.
214 Yorumla- +1 yıl
Nato geçen bize güvenmeyin diye açıklama yaptı:)
Soran+1 yıl8000 nükleer başlığı olan bir ülke mi 48 saat içinde yok edilir?
Soran+1 yıl@nikbulamadim Lüksemburgun açıklamasıydı o. Zaten lüksemburgu yok etmek 2 gün sürmez
Soran+1 yılİşte rusyada 8000 natoda 80000 olması ve bunların kullanılması dünyanın sonunu getirir. Nato rusyayla savaşmak isteyeceğini düşünmüyorum özellikle abd
- +1 yıl
su israili korumak icin türkiyeye yerlestirilen icbm koruyucu kalkani unutuyonuz kankiler, 8000 füze etkisiz kalir ahaha :D cok uzun sürer savas, rusyaninda türkiyeninde ekonomisi cok kötü iki ülkedede isyan cikar, ve hükümetler düser, iki hükümette bunu bildiginden savasa girmez, ayrica bugünkü rusya orda durabiliyosa bizim canakkalede komunistleri koruyusumuzdandir, canakkale gecilseydi sovyet rusya dahi olmazdi olaya kücük aciyla bakmayin
- +1 yıl
Beyler, savaşlar herkes için kötüdür. Üstelik bu savaşa dünyanın prestijli ülkeleri arasında olan Rusya ve Türkiye dahil ise, dünyanın dahil olması kaçınılmazdır. Savaş çıkarsa çok ülke zarar görür, çok insan ölür. NATO, ABD tarafından Rusya'ya karşı kurulmuştur. Türkiye'ye olası bir savaş hali, NATO'yu devreye sokacaktır. NATO tek de bıraksa bizi, bu savaş Ruslarla aramızda kalmaz sadece. Bunu ben biliyorsam, ülke yönetecek kapasitede adamlar zaten düşünüyordur. Savaş zor günümüz dünyasında, hele Türkiye'ye çok zor.
Soran+1 yılTurkiye savasa hic hazir degil bana gore de bugunlerde.. Umarim aralar duzelir
Soran+1 yılArastiririm ama peki 9ay sonunda yardimi cekmesinin nedeni muslumanlarin galip gelmeye yakin olmasi mi
- +1 yıl
Hayır, Rumlar (Avrupalılar- NATO) Yahudiler ve Rusların aralarında anlaşması. Sonrasında hepsi müslümanlara saldıracaklar. Fakat bu savaştan galip gelen müslümanlar olacak. Yerdeki kanlar, insanların diz kapakları üzerie kadar çıkacak diyor. Ölecek insan sayısını hesap etsne. Milyarlarca insan ölecek..
- +1 yıl
eheuheheuehe :D 48 saatte değil 48 yılda yok edemezsin rusyayı :D rusyayı yalnız mı sanıyon bir müttefiği var ki tüm natoyla tek başına savaşır :D :D
+1 yılSadece ordusu degil Rus teknolojisi cok güclü (bombalar, silahlar vs). Eger girerse Türkiye yerle bir olur ama kesinlikle yinede Rusya kendi girmeye cesaret edemez. Yaninda birilerini ister, Suriye, Ermenistan veya Kürt'lerden yardim isteyebilir. Türk ordusuda, teknolojiside Rusya kadar olmasa gayet güclü ki isin icinde bir de NATO var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence korkunun ecele faydası yok öylede böylede yok edilmek isteniyorsak bizde elimizden geleni mecburen yapıcaz ruslara karşı
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim bunun partilerle falan bir alakasıda yok onlarla anlaşmak ya da anlaşmamak değil asıl sorun istanbulu istiyorlar gözleri doymuyor bu rusların vs. Bu yüzden ztn herşey ap açık ortada iç savaşlar vs her zaman vardı bu ülkede ne yazıkki... Ben barıştan yanayım hayırlısı olsun diyelim herkes için dünyamız için.
Soran+1 yılRica ederim. Turkiyenin jeopilitik konumu barışa elverisli degil maalesef
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
43Cevap
rus ordusu sayıca üstün ama teçhizatları sovetlerden kalma yani eski. 15bin tankı var ama yarısını çalıştıramıyor çünkü bakım yapmak çok masraflı ve tankların çoğu 70lerin sovyetlerinden kalma.
12 Yorumla
Soran+1 yıls400 füzelerinin çok güçlü olduğu belirtilmiş
+1 yılHec bir skm olmaz.10 asirdir bu topraklardayiz savaslarda gizli planlar ortata cikar amerika turkiyenin dusmesini istemez turkiye duserse rusya rahatca suriye iran irak arap yarim adasina girebilir diye
30 Yorumla
+1 yılZükü tutariz ama tektarafli bir kayip olmaz unutmayin az olandan az cok olandan çok gider.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok doğru
- Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHava sahamizi tamamen ele gecirip limanlari kapadiktan sonra baris istememizi beklerler ya da acliktan olmemizi.
16 Yorumla
Soran+1 yılBaya mantıklı
- +1 yıl
Bir kac liman, kiyi kenti ve hava sahasi ele gecirirler kava kuvvetleriyle, kendilerine lojistik saglamak icin. Sonra elektrik santrallerini, haberlesme agalarini, gaz ve petrol hatlarini vurup bizi 200 yil oncesine yollarlar.
Soran+1 yılNato karisir mi sence bu işe
- +1 yıl
Hayir. Kimse 3. Dunya savasi'ni cikarip dunyanin sonunu getirmek istemez. Rusya'nin 8000, ABD'nin 7000 nukleer basligi var. 90%'i havada vurulsa bile dunyanin sonunu getirmeye yeter.
Soran+1 yılCok haklisin o yuzden rusyayla savasmayi pek goze almaz kimse bana gore de
- +1 yıl
Nukleer silahli devletler birbiriyle savasamaz zaten. Kazanani olmaz oyle bir savasin. Tum dunya kaybetmis olur. Rusya ile bizim aramizda da savas cikma olasiligi cok dusuk.
türkiye 15 milyon yedeği askere alsa rusyadan güçlü mü olacak. rusya atom bombası kullanabilecek dünyadaki 2 ülkeden biri.
20 YorumlaSana Yemin Ediyorum Rusların Kaldıkları Evleri Bir Görsen Son Model Araba Dedikleri Bizim 131 Murat la. Cihanı Dar Ederiz Kardeş Bu Kadar Korkak Olmayın. Biz Suriyeli Gibi Ülkemizde Savaş Çıkınca Kaçanlardan Değil Savaşanlardanız. Ama Söyleyeyim Türkiyede 4 Tane Ordu Var. Bir tanesi Hep Gizli Tutulur 5. Karada Birebir Savaşta Dar Ediceğimiz Kesin. :)
01 Yorumla
+1 yılEbemizin haını tersten görürüz. Ruslar da keza öyle, iki ülkenin savaşması demek iki bitik ekonomi iki harabeye dönmüş ülke demek.
20 YorumlaGeldikleri gibi giderler ha bu arada rusya türkiyeye atom bombası falan atmaz çünkü türkiyenin yer altı kaynakları çok zenğin bide kalkan mevzusu var tabi atsa bile bişey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKalkan mevzusu?
+1 yıltürkiyenin nufusu patlar o kesin :D artık anlayana :D sdlfşkjasdşlfasd
12 Yorumla- +1 yıl
Gündem konusunda 303 cevap paylaştı. Böyle birşey olursa 3. Dünya Savaşı çıkar yani şimdilik bu imkansız
10 Yorumla
+1 yılAfganistana da o donemin en donaninli ordusu ile girdiler amerikada vietnama girdi iraka girdi ne sonuc cikti :)) turkiye cumhuriyetini ke di topraginda yenemezsiniz buna kimse heveslenemez anca siyasi ve terorle zarar vermeye calisirlar
00 Yorumla
+1 yılbizde de en az 50 milyon asker var lan nolmuş. onların sadece paralı köpekleri savaşa girer biz de vatanı seven tüm türkler girer savaşa.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNATO adamin mina kor. En son hitler bir yerlere girmeye calisti sonra ne hale geldiler
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama nato ülkeleri toplam 60 milyon kayıp verdi o zaman.
Cevap sahibi+1 yılEvet cok insanlar olur. Ama kazanan taraf nato olur.
+1 yılBu işler pc başında oyun oynamaya benzemez herkes klavye artisti çoğu top :@ biteriz kısaca
10 Yorumla
+1 yılDaha çeçenistan'a giremediler kolay mi öyle girmek. Çeçenistan da ne bok yediklerini gördük. Yorumlara baktım da milletin ödü bokuna karışmış
20 YorumlaAfganistanda gördük Rusları.
Türkiyeye girmeye cesaret edebilir mi sence? Türkiye NATO üyesi. Hadi bunu es geçelim.
Olası bir Türkiye Rus savaşın da Türkiye boğazları kapatma yetkisine sahip. Hodri meydan. Buyursun gelsinler.00 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şuu var. Aynı silahlarla savaşsak biz yeneriz.
Ama adamlarda nükleer silah var. Rusyadan turkiyeyi vuracak füzeleri var.
İşimiz zor yani00 YorumlaBizde de 70 milyon var, yüreğimiz yeter.
Kaçıp gidecek şerefsizler şimdiden yol alsın.10 Yorumla
+1 yılAfganistan dan çıkamayıp dağılan ruslar Türkiye ye mi gırecek :)
10 Yorumlaben yurtdisinda asker oldugum halde gelip türkiye icin savaşirdim
110 Yorumla- +1 yıl
o yaşta ne askerisin ya :) söyle belki bende asker olurum para veriyolarmı nasıl oldun herşeyi istiyom derhal bilgilendir askeeeeer :D:D heehhe lütfen ya bçok merak ediyom nasıl askersin
- +1 yıl
eşcinselsemde alırlarmı kimseye söylemesem :D ve şey ayda nekadar verirler direk gelsem o ülkeye direk askere alıyolarmı öyle sorgusuz soalsiz :D yallah der gibi D: aslkfşjsadfsd rap diye asker olabiliyommu ben direk napıyorum asker olunca? bide adammı öldürtüyoalr yoksa paralı askermi oluyom bu arada işin güvencesi var mı ömürlükmü :D emekliliği falan var mı bişeyler söyle yaaa
- +1 yıl
valla etmiyom ya dürüstüm lütfen ya bilgilendir
- +1 yıl
vay be sendede ne zeka varmıs arkadaş :D hehehe :) neyse sana hayatta bol şans dikakt et öliyim deme :D
- +1 yıl
vallamı lan :D olum o nasıl ülke öyle yan gelip yatıyon devlet para veriyo oh şakamısın ya :D
tam donanımlı ne demek? donanımsız ne demek? askeri terimlerle yakından uzaktan alakan yok :D
00 YorumlaBizde büyük ya da güçlü olan kazanmaz. Allah kimin yanındaysa o kazanır.
00 Yorumlaayakları dötlerine vura vura kaçarlar. kolay mı len o iş öyle :D
00 Yorumla
+1 yılsikerler ebemizi sikerler
50 Yorumlaher iki taraf için de iyi olmaz. ama öncelikle o 1.300.000 kişiilik askerlerden kadın olanların icabına baklır sanırım. )))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçamaz. 2016 yılındayız o toprağa girip savaşmak 100 yıl öncesinde kaldı.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha birkaç yıl önce gürcistan ve filistin işgal edildi ama direk
Çok kayıp veririz ama bu ülkenin bir topragını bile vermeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılakpliler evde saklanır bir kere. geri kalanlara olur olan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılred alert oynamıyoruz hocam. olmaz öyle şey. karşılıklı çatışma olsa bile diğer ülkelerin devreye girmesi ile hemen ateşkes olur. ha teke tek dövüşte rusya miker orası ayrı.
00 YorumlaTürkiye artık eski türkiye değil ülkemize milletimize güvenmemiz lazım kolay değil öyle heryere girmek
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeldikleri gibi giderler.
40 Yorumla Rusyayi bu kadar bize karşı simartan Amerika dır... Gerektiği yerde kulağını çeker...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3. dünya savaşı Türkiye topraklarında başlar başladı sayılır da.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorku korkuyu doğurur şehit torunuyuz evet hatamızda var ama baş eğicek değiliz elbette
00 YorumlaAllah korusun. Her iki ülkenin de felaketi olur. İŞin aslı her iki ülke bu duruma boşuna yere geldi.
00 Yorumla
+1 yılDünya savaşları geride kaldı kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılDünya nüfusu ve küresel ısınma sürekli arttıkça, euro değer kaybedince, rusyanın ekonomi dibe vurmaya başlayınca, dostluk ve barış korunur mu devletler arasında diyosun?
- +1 yıl
Artık savaşı kimse göze alamıyor. Suriyenin bile yıllarca zayıflamasını beklediler pat diye kimse kimsenin ülkesine giremez. Hele ki bizim askerimizi kimse satın alamaz, hepsini öldürmek zorundalar. Sadece 500 bin askeri personel olarak düşünme savaş çıksa 5 milyon kişi daha asker olur o yüzden çokta korkmaya gerek yok. Uçak krizinde haklı olduğumuz için sesimiz çıkıyordu ama haksız olursak o zaman zor durumda kalabiliriz
dünya savaşı türkiye topraklarında çıkar.
10 Yorumla
+1 yılİlk yarı 1 mac sonu 2 dedim ben :D
10 Yorumla
+1 yılMustafa Kemal Atatürk'ün değerini anlarlar
10 Yorumla
+1 yılAçsın iyi olur bende askere giderim gitmedim demem
10 Yorumla- Gündem konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 milyon kisinin tamami gelcek degil ya
10 Yorumla
+1 yılrusya dosttur savaşılmaz onunla
00 Yorumlasicak denizlere ulasmis olur xd
00 YorumlaYan basarız
10 YorumlaÇeçenistanın hakkından gelemedi rusya
00 Yorumla
+1 yılsence neolur?
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu ben sorduum
Türkiye alır.
00 YorumlaSıkıntı olmaz