Sizce Rusya, Ukrayna'ya girer mi?Bunun Türkiye açısından sonuçları neler olur, Türkiye kimi destekler?

Bence Rusya Ukrayna operasyonunu 2023 erteleyecek gibi , sebebi ise kazakistani iyice etki altına almak , ayrıca Corona da var tabi.

Rusya zaten Kazakistan, Gürcistan , Ermenistan , Belarus ve kırım Rusya etkisinde , Ukrayna da alınırsa ya da istedikleri yöneticileri başa gecirirlerse Karadeniz'de bir Rus hakimiyeti olacak.

Ama sorun şu ki ABD de ukraynayi destekliyor , hatırlarsanız Türkiye , Yunanistan'a konuşlanan tankları Türkiye'ye saldırı için diye yorumlayip ayağa kalkmıştı ama ben burada yazmıştım onlar ukraynayi savunmak için geldiler diye 👌

Türkiyenin izleyeceği stratejide belli ;

Tarafsız kalmak ✅

Rusya'yı desteklersek ABD yaptırım uygular Avrupa dan yine ambargolar gelir,. Kötü olan ilişkiler daha kötü olur. Orta Avrupa'ya ve Ukrayna'ya olan ticari anlaşmalar da bozulur tabi dolar da rahat 20 TL yi geçer.

ABD yi desteklersek doğuda Suriye de ki operasyonlar sekteye uğrar , terör örgütlerinin sayissi bir anda artar ve bilinmedik şekilde ellerinde Cook fazla mühimmat olur yeni bir göç dalgasi vs.. . Yani Rusya bize adım attirmaz Suriye'de.

En iyisi tarafsız kalmak , hatta savaş sebebi ile Ukraynaya satabildigimiz kadar asgari malzeme satabiliriz , İHA Siha , araba , jib , top tüfek vs. m m💯😅😅👓
Sizce Rusya, Ukrayna'ya girer mi?Bunun Türkiye açısından sonuçları neler olur, Türkiye kimi destekler?
Cevapla